Ploggen: de week van Phoi Cai 25

 

Het is weer eventjes geleden maar het was weer mijn beurt om mijn weekje in foto's vast te leggen voor jullie. Ik heb een paar weekjes vakantie gehad en daarna is het even zoeken naar een dagelijkse routine. Afgelopen week heb ik hier en daar wat leuke dingetjes gedaan, maar voor de rest hield ik het vooral erg rustig. Dat was ook niet verkeerd met het weer van afgelopen week...! 

collage

♥ Maandag
Mijn weekje begon met iets minder leuks. Inmiddels ben ik over de 24 weken zwangerschap waardoor ik mijn suikergehalte moest laten controleren. Wat haat ik bloedprikken...! Dit keer moest ik twee keer op een dag. Ene keer voor het ontbijt en de ander erna. Maar gelukkig zit dit er ook weer op! In de middag en avond heb ik alleen nog gewerkt en daarom geen foto's meer gemaakt. 

maandag

♥ Dinsdag
Vandaag was mijn mams jarig! In de ochtend ging ik met mijn zusje de laatste cadeautjes halen maar we begonnen de dag eerst met een bonus ontbijtje. Ik had thuis al ontbeten maar ik doe dat tegenwoordig zo vroeg dat ik later op de ochtend vaak nog wat lust. Ik had een heerlijk bak yoghurt met fruit en een scone met jam en cream. Een goed begin van de dag! 

dinsdag

In de avond gingen we bij mijn ouders in de tuin eten. Het was tenslotte zo warm! We hadden de tuin versierd met slingers en we sloten de avond af met een stukje taart. Eerst moest er natuurlijk nog gezongen worden voor de jarige! 

dinsdag

♥ Woensdag
Een maand geleden was onze vaatwasser kapot gegaan. In het begin ging het nog wel om zelf af te wassen maar het werd op een gegeven moment nogal een gedoe. Mijn katten likken alles af en tikken het gerust van de aanrecht waardoor we al het servies meteen moesten afwassen. Nu de vakantie voorbij was, was het toch wel veel in mijn eentje. Daarom was ik erg blij met onze nieuwe vaatwasser!

woensdag

Nadat de monteur was geweest, gingen we naar de Ikea om rond te neuzen. We willen graag een meegroeibedje voor Romy zodat we later haar ledikant kunnen gebruiken voor de kleine. Ze vond een groter bed eigenlijk wel erg interessant dus wie weet komt het al sneller in huis dan we dachten! 

woensdag

In de avond hebben we gegeten bij mijn schoonouders. Romy is heel enthousiast over dieren, maar als een dier echt dichterbij komt blijft het wel spannend. Dit was ook het geval met Tygo de hond. Voetballen op een afstandje vond ze gelukkig prima en aan het einde van de avond mocht ze zelfs Tygo aaien! Zo lief! 

woensdag

♥ Donderdag
Blughhhh wat heb ik slecht geslapen vannacht! Het raam stond al open maar er kwam geen zuchtje wind binnen. Gelukkig zorgde de ventilator voor een beetje verkoeling, maar fijn was het nog niet. Ik kan niet wachten totdat het 's nachts in ieder geval afkoelt! Na een veel te kort nachtje heb ik vroeg boodschappen gedaan zodat we de rest van de dag binnen konden blijven. Deze dag mocht wat mij betreft snel voorbij zijn!

donderdag

♥ Vrijdag
Ondanks mijn slaaptekort had ik ontzettend veel zin in vandaag. Ik ben op tijd richting Utrecht vertrokken want daar hadden we een teamuitje met de vrijwilligers en redactieleden van Proud2bme! We hadden eerst heerlijk geluncht en bijgekletst. Daarna hadden Ginger en Scarlet een miniquiz gehouden en kregen we nog een schilderworkshop. Iedereen begon met het basiswerk waarna we dit zelf kon opvullen en inkleuren. Ondanks dat iedereen dezelfde basis had, was elk schilderij toch wel heel anders. Ik vond het ontzettend leuk om te doen!

vrijdag

Time flies when you'r having fun... Dat bleek maar! Na de workshop bleek het alweer 16.30 uur te zijn en ik had een treinkaartje voor het reizen buiten de daluren. Hierdoor moest ik nog even wachten op Utrecht Centraal totdat ik weer richting huis kon reizen. Gelukkig was het achteraf geen straf en kon ik lekker koel shoppen in Hoog Catherijne. In de avond heb ik nog met de buren naar de maanverduistering gekeken. Van de maanverduistering zelf kon ik geen mooie foto maken, maar wat kleurt de lucht toch mooi als het zonnetje ondergaat. 

vrijdag

♥ Zaterdag
Ik was vandaag nog lekker aan het nagenieten van vrijdag en heb het verder rustig aan gedaan. Ik was nog even naar een winkelcentrum in de buurt geweest maar voor de rest bleef ik thuis. In de avond had ik gewerkt en gesnoept van de donuts die ik gisteren had gehaald. Ik had drie uitgekozen voor mijn man en mezelf zodat we van alle drie de smaken konden proeven. Ik was alleen een hap laat voor een foto van de schattige zeester-donut.... 

zaterdag

♥ Zondag
Op zondag staat normaal gesproken voornamelijk het werken op de planning. Maar van de week kregen we gratis toegangskaarten tot de sauna die we deze week nog moesten gebruiken. Ik heb daarom vroeg in de ochtend gewerkt waardoor mijn man en ik daarna een paar uurtjes konden relaxen in de sauna. Het was een plotse maar zeer aangename uitje! Na ons bezoekje aan de sauna heb ik wel weer fijn gewerkt. 

zondag

En met dit ontspannen uitje heb ik mijn weekje afgesloten! Ik ben blij dat het inmiddels iets koeler is en ik weer iets meer energie vind om dingen te ondernemen. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mijn plog te lezen en ik hoop dat jullie de warmte goed doorkomen! Tot over een paar weekjes weer!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Oepsidoepsie - Maandag 30 juli 2018 20:10
Misschien nog een blog van alle schilderijen van de workshop? Ben benieuwd!
Dragonfly - Maandag 30 juli 2018 21:27
Vind jouw plogs altijd zo leuk :)
jisoo - Maandag 30 juli 2018 21:30
wat een mooie week, wat wordt romy al groot, wat een popje! gefeliciteerd met je moeder, wat ziet ze er goed uit

hoe ging je bloedprikken? hoop dat je een goede uitslag had
Misha - Maandag 30 juli 2018 22:49
Ik had vorige week ook die donuts met cookie en die rocky road geprobeerd. Ik vond de cookie wel lekker, maar de rocky road is niet echt voor herhaling vatbaar. Was de eerste keer dunkin' donuts en ik vond het doodeng. Ik heb me ook 3 dagen rot gevoeld daarna. Mede omdat ik s middags al pancakes op had en s avonds friet. Too much too handle.
britneyangel - Dinsdag 31 juli 2018 09:03
leuke plog en jullie hadden een leuk teamuitje gehad! het zal vast wel heel gezellig geweest zijn