Ploggen: de week van Nouska 6

 

Inmiddels hebben jullie al heel wat Plogs van Scarlet, Laura en van mij voorbij zien komen. Vandaag is het weer maandag en ben ik aan de beurt om mijn weekje in foto's te laten zien. Ik heb afgelopen week allerlei foto's gemaakt van dingen die ik heb gedaan, gegeten of gezien die ik graag met jullie wil delen. Ik hoop alvast dat jullie het leuk vinden om naar te kijken en te lezen. Veel plezier!

Ploggen

♥ Maandag
Vandaag was ik nog niet helemaal uitgerust van het drukke weekend. Zaterdag was Proud2MeetXL en een concert waarvoor ik kaartjes had gekregen van mijn beste vriendin en vriend. We zijn naar Bear's Den geweest, een bandje waar ik echt heel erg gek op ben. Het was echt een onwijs mooi concert. Aan het eind speelden ze ook nog een nummer midden in het publiek, akkoestisch. Het was allemaal ontzettend leuk, dus ik had eigenlijk best veel positieve energie. Zondag en maandag merkte ik hoe moe ik eigenlijk was en heb ik dan ook lekker rustig aan gedaan.

Knor

Zondag heb wel mijn hele huis opgeruimd en alle meubels anders gezet. Dit doe ik meestal eens in de vier maanden. Ik heb dan zin in iets anders en vind het heerlijk om bezig te zijn met inrichten en gezellig maken van de kamers in mijn huisje. Knor vind dat echter wel heel erg onrustig. Hij wil het liefst dat ik gewoon stil blijf zitten, zodat hij op me kan liggen. Maandag heb ik boodschappen gedaan en bij Bagels and Beans koffie gedronken. 

maandag

♥ Dinsdag
Regelmatig word ik wakker met een witte bol wol aan mijn hoofdeinde. Knor probeert me dan alvast wakker te maken door bijna in mijn gezicht te gaan liggen slapen of met zijn neus aan mijn gezicht te gaan ruiken. Het is een kleine vreetzak, dus als zijn bak leeg is, moet ik uit bed komen. Zoals je ziet, bedelt hij ook nog eens heel erg tijdens het ontbijt.

knor 

Ik voelde mij vandaag niet fit. Ik had last van buikpijn en hoofdpijn dus ben na de lunch in bed verder gaan werken. Knor kwam er gelukkig gezellig bij liggen. Als lunch had ik twee tosti's en een eierkoek met jam. Ik had ook een glaasje lekker vruchtensap van Healthy Peolple. 

eten

♥ Woensdag
Vandaag voelde ik mij iets beter (paracetamol deed goed zijn werk) en ben ik naar kantoor gegaan om te werken. Op de redactie hadden we Oatberry Cluster Mini Bites van Marcs & Spencer. Amy had deze meegenomen en ik vind ze echt heerlijk! Verder hebben we veel geblogd en zijn we op het forum bezig geweest. Scarlet en ik hebben buiten op het terrein van Rivierduinen ook nog een foto gemaakt voor een blog over de discussie over lightproducten. Daarom ging ik buiten op de foto met een flesje cola light en gewone cola. Er waren veel reacties op het blog.

oatberry cluster  

♥ Donderdag
Op donderdag was het Hemelvaartsdag en heb ik lekker uitgeslapen. Ik heb ontbeten met mijn favo ontbijtje en een banaan. Ik had ook heel lekker vruchtensap van de Albert Heijn gekocht. In de middag ben ik naar mijn beste vriendinnetje gegaan. Ik kreeg daar twee lekkere pannenkoeken met stroop.  

food

Het was herfstig weer, dus hebben we lekker samen thee gedronken, veel gekletst en een spelletje gedaan. Dit is een spelletje wat ik vroeger wel eens bij mijn oma deed. Helaas had ik verloren met 1 punt. 'Savonds moest ik werken en zat Knor bij me op de bank. Hij vindt het altijd lastig als ik de hele middag weg ben en 'savonds moet werken en dus ook geen aandacht voor hem heb, maar hij komt dan wel gezellig bij me zitten. 

game

♥ Vrijdag
Vandaag werkten we op de redactie. We hadden een aantal foto's nodig voor een blog over sporten en wat plaatjes voor zomerse fashionblogs. Buiten op het park van Centrum Eetstoornissen Ursula hebben we de foto's gemaakt. Omdat we steeds van kledingstukken moesten wisselen had Scarlet hier haar broek nog aan onder haar jurkje en Laura ligt op de grond foto's te maken in haar jumpsuit. Je kunt deze blogs binnenkort online verwachten. 

fotos

In de bus naar huis hadden Amy en ik samen een krap plekje in de bus, vlak achter de chauffer. Dat vonden we wel even een Plogfoto'tje waard. We hadden namelijk ook een extra tas op ons schoot, vanwege de foto's die we hadden gemaakt die middag. 

Ploggen

♥ Zaterdag
Vrijdagavond was ik wezen stappen, dus heb ik heerlijk uitgeslapen zaterdagochtend. Ik vind het altijd heerlijk om 'savonds, maar ook 'smorgens thee te drinken in bed. Knor komt dan altijd even aan het kopje thee ruiken. 'Smiddags ben ik eventjes naar de kringloopwinkel vlakbij mijn huis geweest. Ik heb er een leuke lamp voor in mijn hal gescoord voor 3,50. Ik had daar nog geen lamp hangen, dus hij kwam goed van pas. Ook heb ik er nog een vaasje, wat bestek en een klein tafeltje gekocht.

zaterdag

Die avond heb ik een heerlijke linzensalade gemaakt met geitenkaas. Ik had er laatst eentje gekocht bij de AH to go. Ik heb deze geprobeerd na te maken en vond hem zelfs nog lekkerder. Ik at de salade met wat brood met houmous. Het receptje zal ik nog bloggen, dus houd Proud2Cook in de gaten.  

♥ Zondag
Vandaag ben ik 'smorgens met een van m'n beste vriendinnen naar het tuincentrum geweest. Ik heb er wat leuke plantjes voor op mijn balkon gekocht en een krat voor wat kruiden en groenten. Ook heb ik een tomatenplant en een aardbeienplantje gekocht. Daarna zijn we naar mijn huis gegaan en hebben we alles naar mijn terras gedragen. Op mijn terras hebben we lekker geluncht met brood met tahina, houmous en nog wat linzensalade met geitenkaas die ik over had.

zondag 

Daarna ben ik samen met die vriendin naar een Home Made Market geweest en hebben we onderweg nog een sapje gedronken op een terrasje. We hebben vervolgens lekker over het marktje gelopen en wat kleine dingetjes gekocht. Het was heerlijk weer en er waren veel kraampjes. 

sap

Ik heb zelf een paar potloden en twee kleine doosjes gekocht op het marktje bij een kraampje van De Kartonnerie. Bekijk de webshop maar eens, de spulletjes zien er erg leuk uit. Ook heb ik natuurlijk nog even tussen de platen staan neuzen. 

kartonnerie

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en te bekijken!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anoniem - Maandag 2 juni 2014 13:09
Leuk weer om te zien!
xChicksterr - Maandag 2 juni 2014 13:36
jouw leven ziet er zo vol en leuk uit!
L - Maandag 2 juni 2014 13:58
Amy en jij lijken eigenlijk best op elkaar!
Hannah - Maandag 2 juni 2014 14:21
Knor blijft echt zo geweldig!
Katja - Maandag 2 juni 2014 14:44
Altijd leuk om te zien!
Maanmeisje - Maandag 2 juni 2014 15:05
Leuk! Wat een prachtige kat!
Nikki - Maandag 2 juni 2014 15:37
Leuk dat we je weekje weer te zien krijgen
Danielle - Maandag 2 juni 2014 15:44
Erg leuk! En knor is zo snoezig!
xEmily - Maandag 2 juni 2014 17:29
Blijft leuk!
greenbutterfly - Maandag 2 juni 2014 20:15
Ik krijg van jouw plogs altijd zo'n motivatieboost om mijn leven ook weer met leuke dingen in te gaan richten!
Ingrid - Maandag 2 juni 2014 21:58
Dank je wel weer Nouska, blijft zo leuk die plogs van jullie. Je week ziet er weer afwisselend uit, laat zien dat naast werken etc. ontspanning en voor je zelf zorgen je leven gewoon verrijken, dat vind ik inspirerend. En tja,ik blijf het zeggen haha maar Knor is zo een schatje, ik vind het zelf ook heerlijk de aanwezigheid van mijn katjes en het knuffelen. Leuk setje heb je aan op dat marktje!
M. - Maandag 2 juni 2014 22:30
Super leuk altijd, die plogs! Werkt echt heel motiverend en inspirerend:). Ik bedoel; iets simpels als een spelletje doen kan zo leuk zijn, maar denk daar zelf nou nooit meer aan. Toch weer eens gaan doen denk ik! En wat is Knor een schatje! Vind het zelf ook altijd heel gezellig als mijn katjes lekker komen knuffelen:)
Suus - Maandag 2 juni 2014 23:31
Waren die sapjes op de home-made-markt van Oh My Juice???
Monique - Dinsdag 3 juni 2014 10:09
Gekke vraag... maar hoe heet dat spelletje wat je deed (met die gele pionnetjes) ook alweer? Wij hadden het vroeger thuis ook en ik wil es even kijken of ik het terug kan vinden, maar hoe heette het ook alweer??
Star* - Woensdag 4 juni 2014 00:00
leuk die plogs, lleen vn mij hoeft er niet oveel tekst bij persoonlijk, vind het ltijd fijn om gewoon pltjes te kijken

sorryy
.... mn ene letter doet het niet op mn toetsenbord xD