Ploggen: de week van Laura

 

Vorige week hebben jullie al kunnen zien hoe Scarlet's week eruit zag. Ook ik heb een week lang foto's gemaakt van de dingen die ik deed, om dit vervolgens met jullie te delen in deze blog. Zelf vind ik dit een hele leuke manier van bloggen. Foto's zeggen vaak zoveel meer dan woorden. Natuurlijk zal ik er wel het één en ander bij vertellen, maar het gaat vooral om veel kijken. Ik hoop dat jullie het leuk vinden ♥.

weekvanlaura

♥ Maandag
Mijn week zag er wat anders uit dan normaal. Ik ben namelijk normaal gesproken op maandag vrij maar dit keer wilde ik graag donderdag een vrije dag waardoor ik op maandag heb gewerkt. 's Middags was ik wel vrij en had ik een afspraak in Den Haag. Lekker met het openbaar vervoer en in de regen. Gelukkig wel lekker binnen in een cafe gezeten met een kopje warme chocolademelk.

regen

Onderweg terug naar huis ben ik nog even langs La Place in de V&D gegaan. Ik had zin in iets lekkers en daar hebben ze een grote chocolade afdeling. Ze hebben daar echt enorm veel keus en ik vind bijna alles lekker als het gaat om zoete dingen. Ik besloot om gewoon alles door elkaar te mixen en uit te zoeken waar ik zin in had. En dit is het resultaat. Allemaal lekkere soorten chocola en bonbons, mini muslirepen en marsepein. Ik heb die avond ook gewerkt met een kopje thee en deze lekkere dingen. 

chocola


♥ Dinsdag

Bij de Turkse supermarkt vond ik naast de baklava deze op churro's lijkende lekkernijen. Wat ik aan churro's heel lekker vind, is dat ze vaak nog warm zijn. Bij deze is dat niet het geval maar ze zijn in honing gedompeld waardoor het echt super lekker smaakt. Ik mocht er eentje proeven nadat ik er een leuk gesprek over had gehad met een man die daar werkt. Ik word altijd blij van dat soort leuke gesprekken. En natuurlijk kon ik ze daarna niet laten liggen. Ze heten trouwens Tulumba.

proud 

'S avonds ging ik lekker sushi eten in Den Haag. Ik ben echt een sushi liefhebber. 'S morgens zag ik een mooie foto op instagram van een soortgelijke sushi als op deze foto. En als ik eenmaal zin heb in sushi, dan wil ik het ook echt. Dus ik heb 's avonds lekker sushi gegeten. Ik geef eerlijk toe dat de kop van de garnaal er niet heel aantrekkelijk uit ziet, maar het was zo lekker.

garnaal


♥ 
Woensdag 
Woensdag werkten wij op kantoor en Dirk, één van onze vrijwilligers, was er ook. Ik ben even met Dirk mee gegaan om lunch te halen in de kantine bij ons op het terrein. Even lekker buiten lopen. Het is namelijk best wel een wandeling naar de kantine. Onderweg hebben we even een leuke snapchat gemaakt en naar Nouska gestuurd.

Snapchat

Scarlet had in de supermarkt Starbucks drankjes gevonden en het leek ons leuk om hier een review van te maken. Dit hebben we gedaan. Binnenkort is deze video te zien op Proud2Bme.

proud


♥ 
Donderdag 
Donderdag had ik een dagje vrij en moest ik om 7:30 het huis uit. En ja hoor, dit was de eerste keer in deze winter dat we de voorruit van de auto moesten krabben. En dit soort dingen gebeuren natuurlijk altijd als je haast bent en eigenlijk al iets te laat bent weggegaan. Ik dacht echt dat dit het teken was dat de winter nu toch echt ging beginnen. Maar hierna werd de temperatuur alweer hoger.

ruiten krabben 

Deze donderdag was Challengeday! De meeste van jullie zullen het misschien wel kennen als 'Over de streep'. Het is een concept uit Amerika dat ingezet wordt op scholen om pesten, discriminatie en geweld tegen te gaan. Het is een dag die anders is dan alle andere schooldagen. Een dag waarop leerlingen uitgenodigd worden om volledig zichzelf te zijn en waarin veel jongeren zichzelf kwetsbaarder opstellen en meer van zichzelf laten zien. Het is ook op de Nederlandse TV geweest. Vorig jaar heb ik al deelgenomen aan de Challengeday op mijn oude middelbare school. Ik deed mee als volwassen begeleider. En ook dit jaar heb ik hier aan mee gedaan. Net als de vorige keer was het weer een enorm goede dag met mooie en verdrietige, maar vooral veel waardevolle momenten. 

challengeday

♥ Vrijdag
Vrijdag werkten we weer op de redactie. Voor de lunch voor bij Challengeday had ik pastasalade gemaakt en tegenwoordig maak ik gewoon per definitie te veel, zodat ik er later ook nog wat aan heb. Dus ik had lekker een pastasalade lunch tijdens werk. Als ik pastasalade maak, doe ik er eigenlijk altijd wat anders door heen. Dit keer bestond het uit: Pasta, rucola, tomaat, komkommer, gebakken kip, kappertjes, olijven, peper, zout, room, mayonaise en een beetje piccalilly.

redactie

' S avonds had ik met een vriendin afgesproken om samen onze series te kijken. Gelukkig zijn de series die wij samen volgen, Ravenswood en Pretty Little Liars, weer begonnen in Amerika en hoeven wij niet zo lang meer te wachten op nieuwe afleveringen. Vooral aan Pretty Little Liars zijn wij echt verslaafd!! 

pll

En bij het kijken van een leuke serie of film hoort natuurlijk wat lekkers. Ik ben toen ik onderweg was naar haar even langs de supermarkt gegaan om de ingrediënten voor guacemole te halen. Jammie. ♥

guacemole


♥ Zaterdag
Mijn zaterdagochtend begon met verse sinaasappelsap. Daar word ik altijd wel blij van. Dit keer waren het bloedsinaasappels. De sap wordt dus super mooi rood en het smaakte een beetje zoet / zuur.

sinaasappelsap

Zaterdag was ook kapperdag. Ik vind het echt heerlijk om naar de kapper te gaan. Soms vraag ik expliciet om door een leerling geknipt te worden. Dan zijn ze lekker lang bezig, haha. Ik heb niks spannends gedaan met mijn haar, gewoon weer even de dode punten er af en ik heb het weer in model laten knippen. Wel heb ik besloten om het nu nog langer te laten groeien en het dan kort te knippen. Voor Stichting Haarwensen.

kapper

♥ Zondag
Zondag ben ik gaan ontbijten, brunchen, lunchen met mijn zus en vader. Voor mijn zus was het een ontbijt, die werd heel laat wakker na een feestje. Voor mij was het een brunch, ik was nog niet zo lang wakker maar ik had al wel iets gegeten en voor mijn vader was het lunch. Hij had er al een halve dag op zitten. We hebben heel lekker gegeten bij Hills&Mills. Dit is een leuk klein zaakje in Delft.

Lunchen

Voor mijn eigen bedrijfje, By Indy, heb ik op facebook een grote winactie gedaan omdat het 1 jaar bestond op 12 januari. Inmiddels is de winactie beëindigd en is de goodiebag verloot. Ik ben zondag druk bezig geweest met het inpakken van de cadeautjes. 

kadotjes

Dit was mijn week in foto's. Ik vind het zelf eigenlijk wel heel leuk om terug te zien wat ik allemaal heb gedaan. 

En natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jullie er van vinden.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Saskia - Vrijdag 7 februari 2014 19:33
Leuk!
Isa - Vrijdag 7 februari 2014 19:58
Super leuk! Bedankt
Angela - Vrijdag 7 februari 2014 20:04
Leuk om zo een kijkje te krijgen in je week! En wat klinkt die pasta salade lekker!
d - Vrijdag 7 februari 2014 20:27
echt een super leuk winkeltje echt mooie sieraden!!
Nerveus - Vrijdag 7 februari 2014 20:33
Wauw, Laura, ik heb op je site met sieraden gekeken en er zitten echt hele leuke en schattige dingen tussen! Ik ga iets leuks uitkiezen om te bestellen! :-)

Leuke week verder, trouwens!
N - Vrijdag 7 februari 2014 20:34
Leuk! Gaaf dat je je haar gaat doneren. Ik heb het ook laatst gedaan en geen moment spijt van gehad

Liefs, N
anoniem - Vrijdag 7 februari 2014 20:54
Suuuperleuk is dit!
Lisa - Vrijdag 7 februari 2014 20:55
Super leuk! En OMG I love pretty little liars
Nouky - Vrijdag 7 februari 2014 21:07
Echt leuk om te zien wat jullie naast Proud nog doen! :)
sindy - Vrijdag 7 februari 2014 21:33
Wauw wat een prachtige webshop Laura!. Kun je er iets meer over vertellen? Heb je de webshop zelf gebouwd of heb je het laten bouwen? En waar heb je sieraden leren maken/heb je er een cursus voor gedaan?
denisee.. - Vrijdag 7 februari 2014 21:51
Leuk!
framboosxx - Vrijdag 7 februari 2014 23:09
Leuk om ook jou weekje voor een deel mee te kijken =)
J. - Zaterdag 8 februari 2014 00:03
Yeah! Challengeday! Super tof dat je hebt geholpen.
angstig meisje - Zaterdag 8 februari 2014 12:24
leuk die cadeautjes!
Vlindertje - Zaterdag 8 februari 2014 15:28
die bloed sinaasappels lijken me not lekker :O hahah :)
maar super leuk om jou weekje te zien =)
black rose - Zaterdag 8 februari 2014 18:59
Leuk zeg Laura! En ik heb echt respect voor je :)
Star* - Maandag 10 februari 2014 20:51
super leuk!!
*Esther* - Dinsdag 18 februari 2014 21:42
Wat leuk om allemaal te zien! :D En je lijkt heel veel op je zus!
Somebody - Vrijdag 27 februari 2015 14:53
Leuke plog! Gezellig weekje zo! Heerlijk die foto waarop Scarlet keihard zit te lachen!