Ploggen: De week van Sandra 16

 

Het is 2017! Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en dat al je vingers er nog aan zitten. In deze eerste week van het nieuwe jaar laat ik je zien hoe mijn laatste week van 2016 was. Ik heb onder andere Kerst gevierd met vrienden en familie en stak sterretjes af met Oud&Nieuw. Ik hoop dat je het weer leuk vindt om te zien en te lezen. Laat gerust je reactie achter onder deze blog, die lees ik graag. 

Kerst
Eerste kerstdag kwamen mijn moeder en zus rond de middag bij mij thuis. Ik had wat lekkere dingetjes in huis gehaald, waaronder deze gingerbread koekjes. Erg schattig en ook nog eens heel lekker. 

Mijn moeder nam haar mopshondje, die inmiddels alweer acht maanden is, ook mee. Zij is behoorlijk druk waardoor het lastig is om een leuke foto te maken waarop ze stilzit, maar hierbij toch een poging. Zij en Pebbles waren natuurlijk netjes gekleed ;). 

Ook hadden we voor elkaar nog wat cadeautjes gekocht. Ik kreeg behoorlijk wat leuke dingen, er was duidelijk goed naar mijn verlanglijstje gekeken. 

Op tweede kerstdag ging ik eerst met mijn zus naar mijn opa en oma. Het was gezellig om hen weer even te zien. Aan het einde van de dag ging ik naar een vriendin. We aten vooral restjes van eerste kerstdag en hebben lekker op de bank gelegen. Dat was een prima afsluiter van de kerst. 

Ook hier moest Pebbles even poseren...

De dagen tussen Kerst en Oud&Nieuw vind ik altijd een beetje gek. Voor mijn gevoel ben ik dan aan het wachten op iets bijzonders, terwijl dat eigenlijk allemaal wel meevalt. In de tussenliggende dagen heb ik dan ook gewoon gewerkt zoals normaal. Dinsdag kwam er weer een video online op ons YouTube-kanaal. Ik nam je weer een dagje mee in mijn eetpatroon en liet je daarnaast ook zien wat ik allemaal deed op een dag. Mocht je de video gemist hebben, dan kun je deze hier bekijken. 

De afgelopen dagen was het flink koud maar ondanks dat maakte ik regelmatig een grote wandeling met Pebbles. Het was vaak erg mistig en soms voelden mijn voeten bijna bevroren. Het lijkt nu echt winter te worden! Toch is het wel lekker om te wandelen, ondanks de kou en ziet het er buiten erg mooi uit. 

Donderdagavond kwam AMY, een documentaire over Amy Winehouse, op tv. Ik heb deze documentaire inmiddels al drie keer gezien en toch heb ik 'm ook deze keer weer geboeid zitten kijken. Het is een verdrietig verhaal dat me raakt en dat bovendien goed laat zien wat de gevolgen van zowel een eetstoornis overmatig alcohol- en drugsgebruik kunnen zijn. Als je zelf niet goed in je vel zit en snel last hebt van triggers dan is deze documentaire misschien wat heftig, maar in andere gevallen is het zeker de moeite waard om eens te bekijken. 

Vrijdag
Vandaag werkte ik gezellig met Nouska en Laura op kantoor. We deden weer van alles op de website en hadden bovendien leuke post. We ontvingen namelijk een paar lieve kerstkaartjes van een aantal van jullie. Erg leuk en lief.

 

Zaterdag
Oudjaarsdag! Overdag deed ik niet zoveel maar 's avonds ging ik naar vrienden om daar Oud&Nieuw te vieren. Pebbles ging gewoon mee en is gelukkig helemaal niet bang voor vuurwerk, dus dat ging heel goed. We deden onder andere spelletjes en aten zelfgemaakte oliebollen en appelbeignets. 

Ondertussen wachten tot het twaalf uur is... 

En toen was het eindelijk twaalf uur! We dronken champagne en gingen naar buiten om vuurwerk te kijken en sterretjes af te steken. 

Ook maakten we een paar toffe foto's, waaronder deze: 

Het was een hele gezellige avond en uiteindelijk lag ik rond half 3 in bed. 

Zondag
Omdat het redelijk laat was geworden, sliep ik lang uit. Ook Pebbles voelde niet de behoefte op tijd uit bed te springen. Uiteindelijk ben ik 's middags nog even naar mijn opa en oma geweest. De rest van de dag heb ik heel weinig gedaan. 

 

Dit was alweer mijn plog. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en te zien. Ik wens je alle goeds voor 2017 ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniempje - Maandag 2 januari 2017 19:14
Ik zie m'n kaartje ! leuk

Een gelukkig 2017

Liefs
Robijntje - Maandag 2 januari 2017 19:29
Superleuk!! En ik ben echt gek op Pebbles :-)
Sandra ik heb zoveel bewondering voor je als ik denk (door wat je allemaal al met ons gedeeld hebt) waar je vandaan komt en hoe je nu je leven vormgeeft!

Liefs
Anoniem - Maandag 2 januari 2017 19:37
Ziet er gezellig uit!
Ingrid93 - Maandag 2 januari 2017 19:49
Wat leuk om te lezen! Ziet er allemaal heel gezellig uit!
Iedereen een heel fijn en gelukkig 2017, vol met mooie en onvergetelijke momenten.

En inderdaad, ik heb Amy destijds in de bioscoop gezien, prachtig en heel erg ontroerend, maar ook echt enorm triggerend. Maar als je hersteld bent dan is het wel echt een aanrader!

joya - Maandag 2 januari 2017 20:08
Wat een leuke blog weer van je lieve Sandra en wat een leuke dingen heb je gedaan!
Maaike - Maandag 2 januari 2017 20:31
Ik ben dol op spelletjes!
Welk spelletje is dat op de foto? En is dat leuk?
hoi - Maandag 2 januari 2017 20:35
Amy was een erg indrukwekkende vrouw met een prachtig stem geluid, een mooi mens, waarin ik (helaas voor haar) veel van mezelf van vroeger herken. Zonde dat ze er niet meer is!
Oh wat is Pebbles een schattige hond, om te knuffelen!
* - Maandag 2 januari 2017 20:38
Wat een heerlijk diertje die Pebbles.
AnaMan - Maandag 2 januari 2017 20:57
Leuk om te lezen dat je het fijn hebt gehad!
En wat een mooie foto, zeg!!! :)
Leonie_06 - Maandag 2 januari 2017 22:08
Wat ziet je week er weer leuk uit! Wat is Pebbles leuk!
Ik vind het motiverend om je week te lezen en vind vooral de foto met de sterretjes leuk waar jullie 2017 mee maakte!
En dat spelletje ziet er inderdaad leuk uit. Is het zoiets als Risk?
€lly - Maandag 2 januari 2017 22:10
Wat een lekkere koekjes lijken me die poppen!
Enig om te zien dat Pebbles met een deken/dekbed slaapt.
Slaapt Pebbles bij jou in bed?
RosieV - Maandag 2 januari 2017 22:33
Wat een mooi beestje en gezellig leven.
Anoniem - Dinsdag 3 januari 2017 01:34
Het spel is Ticket To Ride! Is superleuk haha :) en idd wel vergelijkbaar met risk maar dan duurt het niet zo lang šŸ˜…
Erna - Dinsdag 3 januari 2017 06:58
Ja, die sfeer tussen kerst en oud en nieuw is altijd zo vreemd .Wat maak jij mooie wandelingen!
Fijn om te lezen en te zien dat jullie allebei een leuke week hebben gehad : )

En ook een gelukkig 2017 !
Odette - Dinsdag 3 januari 2017 11:37
Wauw wat een toffe 2017 foto! :D