Ploggen: De week van Nouska 9

 

Het is weer maandag, dus tijd voor een Plog van Scarlet, Laura of van mij. Ik zal jullie in dit Plog globaal laten zien wat ik deze week heb gedaan, gezien en heb meegemaakt. De meeste dingen heb ik alleen of samen met vrienden en vriendinnen ondernomen. Ik vind het heerlijk om vooral in het weekend tijd te maken voor gezellige etentjes, drankjes of film avondjes. Ik heb dan ook een fijn weekje gehad met veel gezelligheid en een mooie zonsondergang. Ik hoop dat je het leuk vindt om te bekijken en te lezen!

PLOG

♥ Zaterdag
Vandaag ben ik een dagje naar Amsterdam geweest. Ik heb de Noordermarkt bezocht en daarna gezellig iets gegeten bij eetcafé De Bolhoed. Een vegetarisch restaurantje waar je heerlijk kunt eten, al zeg ik het zelf. Een aanrader dus. Het zit vlakbij de Noordermarkt. 

De Bolhoed Amsterdam

Ook heb ik nog wat leuke winkeltjes bekeken. Een van de winkeltjes die ik erg leuk vond was Sukha. Een winkel vol bijzondere en ontzettend mooie spullen in prachtige kleuren. Echt een winkel voor mij (als ik heel erg rijk zou zijn). Het was heel leuk om er rond te kijken. Ik heb er origamivogeltjes gekocht van gerecycled papier. In de avond ben ik naar de verjaardag van mijn schoonzusje geweest. Het was heel gezellig en er werden verschillende spelletjes gedaan, waaronder Stef Stuntpiloot. Een vermakelijk spelletje. 

sukha amsterdam

♥ Zondag
Vandaag heb ik lekker rustig aan gedaan. Ik heb eerst goed uitgeslapen (daar is het weekend voor), een wasje gedraaid en met Knor geknuffeld. Aan het eind van de middag en avond had ik een etentje. We zijn voor we aan tafel gingen eerst nog even naar het strand geweest. Het was koud, maar wel heel mooi om de zon bijna onder te zien gaan. We hebben in een strandtent iets kleins gesnackt als voorgerecht en een biertje gedronken. Ik heb een heerlijk broodje cantharel-burger gegeten met oven aardappeltjes. Hmmm.

cantharel burger

♥ Maandag
Deze dag heb ik vooral thuis doorgebracht. Ik heb gewerkt en ben druk bezig geweest met een blog vol DIY's voor het nieuwe schooljaar. Mijn woonkamer zag er dan ook flink rommelig uit en stonk naar verf. Maar ach, volgens mij is het een leuk blog geworden en daar gaat het om. Die avond was ik erg moe, heb ik een pizza in de oven gegooid en ben ik op tijd naar bed gegaan.  

DIY

♥ Dinsdag
Vandaag werkte ik weer thuis en heb ik 'savonds samen met vrienden gegeten. Ik heb onder andere een product-review geschreven, foto's gemaakt een een DIY in elkaar gezet. We bloggen lekker gevarieerd. De ene keer ben ik veel bezig met serieuze artikelen, de andere dag wat luchtigers. Lekker divers in ieder geval. 

Sea Salt Spray DIY

♥ Woensdag
'Smorgens onderweg naar mijn werk, nam ik mijn nieuwe KeepCup mee met koffie en opgeschuimde melk. Ik heb een grote KeepCup voor thee en nu ook deze kleine voor koffie. Erg handig en ik hoef ook geen papieren bekertje te verbruiken bij de koffieautomaat. Vandaag was een van onze vrijwilligers aanwezig op kantoor. Af en toe werken een paar vrijwilligers bij ons op de redactie, wat altijd weer erg gezellig is. 

Dirk Bosch

We hebben weer veel gedaan deze woensdag. Er wordt op zo'n werkdag veel op het forum gewerkt, mailtjes beantwoord, de webshop bestellingen worden verwerkt, we overleggen over bijzonderheden, schrijven artikelen en blogs, bespreken dingen rondom Proud2Meet en maken foto's of video's. Veel afwisseling, maar dat betekent ook veel drukte. Vandaag maakte Scarlet onder andere foto's van mij met mijn nieuwe Travel Diaries; hierover later meer. Daarnaast heb ik een luchtig blogje geschreven over leuke producten die we kregen van The Make-up Spot. Die avond ben ik bij een vriend wezen eten die net terug was van een maand vakantie. Het was fijn om even bij te praten.

travel Diaries

♥ Donderdag
Vandaag vierden we de verjaardag van een van mijn beste vriendinnetjes. We hadden afgesproken te gaan kanoën en picknicken in het Zuiderpark in Den Haag. Helaas was de kanoverhuur dicht. Een teleurstelling, maar we hebben er alsnog een leuke middag van gemaakt. Het bootje varen gaan we nog een keer over doen. Gelukkig was het zonnig en was de picknick daarom ook heel gezellig. We hadden sandwiches, zoutjes, muffins, fruit, sap en lolli's. 

picknick

Daarna zijn we naar Bagels and Beans geweest en nog naar de Trekpleister. Hier kopen ik en mijn vriendinnen (en zelfs de moeder van mijn vriendin) Superdrug Vitamine E bodybutter. Ooit een tip van mij geweest en nu een favoriet van veel vriendinnetjes.  

Plog

♥ Vrijdag
Vandaag heb ik weer op de redactie gewerkt. Het was een gezellige en nuttige dag vol met leuke en serieuze dingen. Na het werk had ik geen zin op te koken en heb ik Sushi gehaald. Ik had dit eigenlijk enkel een paar keer als hapje gegeten bij feestjes, maar nooit als avondeten. Nu dus wel en het was heel erg lekker.  

sushi

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn weekje te zien en te lezen!

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

x - Maandag 25 augustus 2014 19:01
superleuk!
marleen - Maandag 25 augustus 2014 19:17
altijd leuk om te lezen nouska!
Cath - Maandag 25 augustus 2014 20:11
Bolhoed is heel gezellig en knus restaurant. Zeker een aanrader als je in Amsterdam bent.
N. - Dinsdag 26 augustus 2014 00:10
Leuk Noushka!
Werken jullie /jij maar 2 dagen per week op kantoor?
En lijkt het zo of verontschuldig je je een beetje voor de blogjes naar aanleiding van de reacties laatst op een aantal blogjes...? Als je het mij vraagt niet nodig!
Lisa - Dinsdag 26 augustus 2014 11:47
Vraagje : hoeveel van die stukjes sushi moet ik eten om een degelijke maaltijd te hebben? Sommigen zeggen 6, anderen 10 terwijl mijn moeder er steevast van overtuigd is dat 6 veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te veel is :s
Diantha - Woensdag 27 augustus 2014 05:09
@Lisa
Tussen de 12 en 20 sushi rolletjes komt overeen met een "volwaardige maaltijd", maar natuurlijk is het veel beter om naar je eigen gevoel te luisteren xx
Claire - Dinsdag 2 september 2014 16:25
Heel leuk en inspirerend ......daarnaast super positief!!!
Lotje - Dinsdag 2 september 2014 20:25
waar is de plog van deze week? :-(
Sara - Donderdag 4 september 2014 20:48
Ja lotje... die mis ik ook!.
Leonie - Maandag 22 september 2014 13:09
Hoi! gave plog! welke app/ programma gebruiken jullie om foto's te bewerken? ik vind de tekstballonnen super leuk :)