Ploggen: De week van Nouska 25

 

Mijn vijfentwintigste Plog alweer! En dit is een Plog waarin ik jullie een foto van mijn bruiloft laat zien en een stukje deel over onze huwelijksreis naar Noord-Ibiza. Het is dus geen gewone maandag tot en met zondag Plog, maar een rij foto's van bijzondere momenten waar ik heel dankbaar voor ben deze afgelopen maand. Een glimp van wat er voor leuks is gebeurd in mijn leven, want ik houd natuurlijk ook nog iets privé van dit stukje leven. Toch wil ik jullie graag vertellen hierover, omdat ik weet dat het leven naast hele diepe dalen, ook hoogtepunten heeft of weer kan krijgen.

Inmiddels zijn Sim en ik alweer ruim twee weken getrouwd. Vanaf 8 april gaan wij met elkaar verder voor altijd. Hoe bijzonder is dat! De bruiloft zelf was stiekem nog veel mooier en meer speciaal dan we hadden kunnen bedenken. Het was helemaal 'ons' en verliep zo mooi! We hebben echt genoten van de dag en nog heel lang nagenoten daarna. We zijn enorm blij over hoe de dag is geweest en danktbaar voor onze lieve gasten, maar vooral ook blij dat we vanaf die dag het leven met elkaar zullen delen. In mooie tijden, zoals nu, en ook ik de wat moeilijkere. Samen. En dat geeft echt een heel bijzonder gevoel. Een aantal foto's houden we lekker voor onszelf, en goede vrienden en familie. Maar op dit moment hebben we er nog heel weinig, omdat de fotografen nog bezig zijn met het selecteren van de foto's. We zijn zelf dus ook erg benieuwd hoe die zijn geworden. Misschien laat ik die in een volgende Plog zien, als jullie dat leuk zouden vinden!

ploggen

Even kort de grote lijnen van onze trouwdag:
We zijn getrouwd in een glazen kas. Deze was leeg en hebben we de dag daarvoor met familie en vrienden omgebouwd tot trouwlocatie. En dat was echt heel goed gelukt! Toen alle versiering hing en de zon ging schijnen, zagen we precies wat we bedoeld hadden met deze mooie plek. De dag van de bruiloft haalde Sim mij thuis op en hadden we een brunch met alle goede vrienden en onze beide gezinnen. De foto's hieronder zijn gemaakt door familie, vrienden, Scarlet, Sandra en Laura.

Daarna vertrokken we naar de trouwlocatie, waar ook ooms, tantes, collega's en meer vrienden waren. De ceremonie werd gehouden op Perzische tapijten en we zeiden 'ja' tegen elkaar onder een mooi prieeltje. Mijn vader was voor één dag BABS en heeft ons getrouwd, Sim zijn vader heeft een zegen over het huwelijk gegeven. We zijn dus echt getrouwd door onze eigen vaders. Het was erg emotioneel en heel mooi. Na de ceremonie was er een borrel en later op de avond hebben we met onze gezinnen en goede vrienden lekker gedineerd, was er live muziek en kwam er een koffie-Land Rover om de lekkerste koffie te schenken na het eten. Een relaxte bruiloft, met alles wat wij leuk vinden. En dit is zelfs enkel de grote lijn, want er waren zoveel mooie momenten, toespraakjes, verrassingen en lieve woorden.

De dag na de bruiloft hebben we thuis alle cadeaus uitgepakt en kaartjes gelezen. Wat is dat bijzonder en leuk om te doen! Daarna hebben we onze tassen ingepakt, want de volgende dag vertrokken we naar Ibiza voor een lekker weekje zon en ontspanning. Hoe onze dagen er daar uit zagen, laat ik je hieronder met een paar foto's zien. We zijn voornamelijk in het Noordelijke, rustige deel van Ibiza geweest. We verbleven in Benirras en hebben onder andere Portinatx, St. Jordi, St. Miguel, St. Joan en Punta Arabi bezocht. 

ploggen

Ons verblijf hebben we geregeld via AirBnB. We sliepen in een mooi verblijf met keukentje, badkamer en hemelbed. Het was op een berg waar je met een slinger-weggetje heen moest. Het was er pikdonker 'snachts en heerlijk stil. Het weer op Ibiza was beter dan we hadden verwacht, dus we hadden echt zomerweer. In de avonden was het soms nog wel wat fris. 

Ibiza Benirras

Ibiza is erg mooi. Je hebt er veel bergen, bergweggetjes, heuveltjes, veel groen, mooi zand, turquoise stranden en leuke dorpjes. Jullie kennen Ibiza misschien van het Party-image dat het heeft gekregen of het liedje 'Whoo, We're Going To Ibiza', dat akoestisch werd gespeeld toen we weggingen van onze bruiloft. Maar Ibiza is zoveel meer dan dat. Zodra je naar het Noorden gaat wordt het eenvoudig, rustig, mooi, groen en een beetje 'hippie'. 

foto

Je hebt wel een auto nodig op dit eiland. Deze hadden wij gehuurd vanaf het vliegveld. Ik kon daarin ook lekker liggen, met de stoel achterover. Want die rug, die is helaas nog knap irritant. Met pijnstillers en veel beweging of juist rust ging het gelukkig redelijk op vakantie. We hebben leuke hippie marktjes bezocht zoals de vintage markt in het Hippodromo in St. Jordi en de markt vlakbij Punto Arabi, waar we mooie truien hebben gekocht van gerecyclede kleding en ik wat leuke sieraden heb gescoord. 

st jordi

Ik wilde ook echt even uitrusten deze week en terugkomen bij mezelf. Na een periode waarin ik in mijn hoofd veel bezig was met pijn, de bruiloft en verhuizen, had ik dat wel nodig. Hoe leuk het allemaal (behalve m'n rug) ook is, het is ook druk. Daarom ben ik zoveel mogelijk de ochtende begonnen met mindfulness of yoga, of allebei. Ik heb zelfs samen met Sim een aantal keren yoga gedaan. Dat was echt heel leuk. 

headspace

We hebben een paar dagen hele mooie stranden bezocht. Hieronder zie je daar wat foto's van. Ik kan daar over gaan kletsen, maar de foto's spreken voor zichzelf, denk ik. Het was prachtig! En dat nog geen drie uurtjes vliegen!

strand

Verder hebben we een paar keer een wandeling gemaakt. Een wandeling was erg heuvelachtig, de andere weer wat rustiger. Soms had ik wel een beetje last van hoogtevrees, langs de smalle paden boven aan een stijle berg. Maar het was daardoor ook juist heel spannend. Sim is daarin wat avontuurlijker, maar ik vind het heerlijk als hij me meeneemt daarin. Als je goed kijkt op deze foto, zie je mij wandelen!

foto

portinatx

We zijn ook een aantal keren uit eten geweest. In Portugal en sommige gebieden in Frankrijk kon ik als vegetariër niet altijd even breed kiezen op de menukaart, maar op Ibiza wel. Hier vind je (misschien door de hippiecultuur) heel wat vegetarische gerechten en zelfs veganistische opties op de menukaarten. We zijn onder andere uit eten geweest bij een Thai in St. Miguel, Ecocentro en het allerleukste en lekkerste bij La Luna N'ell Orto. Hier hebben we de laatste avond gegeten. We hadden ons allebei speciaal aangekleed en mooi gemaakt. We hadden allebij weer echt het gevoel dat we aan het daten waren. Heel bijzonder.

We hebben dus ook een aantal keren zelf lekker gekookt. Vaak deden we dit omdat we koken zelf erg leuk vinden en omdat we dan moe waren na een hele dag op pad te zijn geweest. We gingen dan lekker lui chillen op de bank, in bed en aten daarna buiten op het zonnige terras. Door de bergen kon je daar de zee zien. Het favoriete uitzicht van mijn vriend, uhm, 'man' moet ik zeggen. Even wennen nog ;)

Benirras Hill House

Ik zou je zeker aanraden om eens in het laagseizoen naar Ibiza te gaan. Ik weet niet in hoeverre het druk is in het noordelijke stuk, maar dat zal vast drukken zijn dan toen ik er was met Sim. Wij hebben juist kunnen genieten van de rust. Niet alles was open, maar er waren wel meerdere marktjes en leuke eettentjes. Dus je kunt er volop genieten van rust, natuur, hippie-stijl en cultuur. Hieronder zie je nog een foto van La Paloma, dat me deed denken aan een soort kleine 'Villa Augustus' waar je lekkere taartjes en biologische sapjes en frisdrank kon kopen. 

la paloma

En allebei een hand met een trouwring! Ze zijn heel mooi, en bijzonder. Ik had al eerder verteld dat we ze hebben laten maken door Ju-Well. Van ver af zo op de foto zie je het niet. Op haar Facebookpagina kun je ze goed zien. Het is een bijzonder ontwerpje en we zijn er erg blij mee! 

ibiza

Dit was het dan, een glimp van mijn bruiloft en huwelijksreisje. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien. Geen doorsnee weekje voor mij, zoals je ziet. Maar een hele bijzondere, die ik heeeeel lang zal blijven onthouden! Bedankt voor het kijken en lezen van deze Plog, ik hoop dat je het heel erg leuk vond.

Blijf dromen!

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

R. - Maandag 25 april 2016 19:05
Wat een mooie foto's, en wat een bijzondere bruiloft!
Heel veel geluk toegewenst samen, ik gun het je zo Nouska!
damagedbutterfly - Maandag 25 april 2016 19:17
noes je ziet er schitterend uit op je bruiloft! egt een mooie plek om te trouwen en je huwelijksreis te hebben!! Je hebt egt een gelukkig en blij leven nu denk ik :)
**c-line** - Maandag 25 april 2016 19:19
Prachtig Nouska!
dees - Maandag 25 april 2016 19:23
Leuk! Gefeliciteerd! Mooi om te zien.
Odette - Maandag 25 april 2016 19:37
Bijzonder dat je hier een stuk van met ons deelt! Gaaf om te zien, dankjewel x
karlijnxxx - Maandag 25 april 2016 19:39
Super bijzondere, mooie foto's!
Ik gun je het geluk van harte!
Amanda - Maandag 25 april 2016 19:45
Heel erg mooi, en van harte gefeliciteerd met je bruiloft. Mooie foto's, lekker positief

Liefs Amanda
Qtje - Maandag 25 april 2016 19:47
Ziet er super mooi uit!! En gefeliciteerd!! Wens jullie heel veel geluk toe samen!
Tammy - Maandag 25 april 2016 19:54
Geweldig Nouska!! En gefeliciteerd!
Yla - Maandag 25 april 2016 20:00
Gefeliciteerd met je huwelijk, heel veel geluk samen.
Vind je jurk echt heel mooi.
Nelle - Maandag 25 april 2016 20:00
mooi! Heel veel geluk samen!!
-123- - Maandag 25 april 2016 20:03
Gefeliciteerd en dankje voor het delen ;)
appelmoesje - Maandag 25 april 2016 20:09
Wat leuk en bijzonder! Heel veel geluk samen! (Zijn jullie toevallig joods? Omdat Sim ook joodse naam is en jullie zijn getrouwd onder een koepeltje/chuppah enzo haha ik herken wel veel dus ik vroeg het me af 🙈). In ieder geval, heel veel geluk, jullie zijn een mooi stel!
Niikkii - Maandag 25 april 2016 20:15
Wauw wauw wauw!

Je ziet er echt werkelijk prachtig uit, en wat een mooie jurk. Heel veel geluk samen!
Flux - Maandag 25 april 2016 20:25
Fijn dat je dit met ons hebt willen delen! Jullie zien er zo mooi en gelukkig uit, veel geluk samen :)
Sandra - Maandag 25 april 2016 20:38
Mooie plog!
Wat een leuk stel zijn jullie, heel veel geluk samen!
nerveus - Maandag 25 april 2016 20:58
Ooh wat een prachtige foto's! Gefeliciteerd nog Nouska! Jullie zijn een mooi stel en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe. Echt mooi om te zien.
e-joelle - Maandag 25 april 2016 21:00
Gefeliciteerd nog!!
Wat zag je er mooi uit, ik houd van trouwjurkjen prachtig!

Erg veel geluk samen!
Tiger - Maandag 25 april 2016 21:00
Heel mooi💫🌟💫!
L - Maandag 25 april 2016 21:00
Gefeliciteerd Nouska, wat zag je er prachtig uit! Veel geluk samen.
S* - Maandag 25 april 2016 21:03
Iedere zin, ieder woord...alles straalt liefde en geluk uit. Heel mooi Nouska. En heel bijzonder dat jullie vaders jullie getrouwd hebben.
Mooie setting, mooie mensen.
Laura - Maandag 25 april 2016 21:27
Gefeliciteerd Nouska!
Annelie - Maandag 25 april 2016 21:34
Gefeliciteerd en veel geluk samen! 💕
nikki - Maandag 25 april 2016 21:37
Yes, ik hoopte er zo op dat je wat plaatjes van je bruiloft en huwelijksreis zou laten zien!
Wat ziet het er mooi, romantisch en fijn uit allemaal! (En wat is je jurk mooi; en wat zijn jullie samen mooi)
Het straalt zo'n fijne sfeer uit.

Ik gun jullie heel veel geluk samen!

En ja, ik zou heel graag nog meer foto's van jullie/ jullie bruiloft willen zijn; het is gewoon zo mooi!
Paula. - Maandag 25 april 2016 22:04
Prachtig Nouska! Zowel je foto's als je tekst... Wauw! Heel bijzonder dat je dit met ons wilde delen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Geniet van elkaar!
Roos_ - Maandag 25 april 2016 22:05
Wauw Nouska wat ontzettend fijn allemaal.. ben echt heel blij voor je dat je ondanks je rug zo hebt kunnen genieten van afgelopen tijd. Wat zag je er prachtig uit op je bruiloft (ik ben normaal heel kritisch maar vind je jurk écht perfect) en wat een heerlijke foto's van Ibiza.. echt heel fijn.
Flr - Maandag 25 april 2016 22:17
Dankjewel voor het delen van deze mooie ervaring! Ik kan me voorstellen dat dit ook heel erg privé is en je dingen liever voor jezelf houdt. Daarom echt dankjewel voor het openstellen van jezelf. Het is énorm helpend. Om te zien hoe mooi jouw leven uitpakt na een rotziekte. Ik weet zeker dat ik voor veel mensen spreek als ik zeg dat het heel motiverend en inspirerend is. Je bent een voorbeeld. X
*** - Maandag 25 april 2016 22:27
Woaw prachtig allemaal! Dat 'blijf dromen' is wel erg toepasselijk!
Miku - Maandag 25 april 2016 22:36
Lieve Nouska, gefeliciteerd en wat mooi dat je dit stukje van je leven hebt willen delen! Wat zag alles er prachtig uit en je trouwjurk is ook echt helemaal jou zoals ik je ken door middel van je blogs. Heel mooi! Ik wens jullie veel geluk samen!
Miku - Maandag 25 april 2016 22:36
Lieve Nouska, gefeliciteerd en wat mooi dat je dit stukje van je leven hebt willen delen! Wat zag alles er prachtig uit en je trouwjurk is ook echt helemaal jou zoals ik je ken door middel van je blogs. Heel mooi! Ik wens jullie veel geluk samen!
Rebeccaa - Maandag 25 april 2016 22:39
Ik word echt zo vrolijk van deze blog! Het is je echt ontzettend gegund allemaal, ik vind het zo fijn voor je dat je leven zo fijn is op dit moment. Heel veel geluk en liefde gewenst met je man, maar dat komt helemaal goed als ik de foto's zo zie:)!
me - Maandag 25 april 2016 22:45
prachtige foto's om te zien! van harte gefeliciteerd nouska! wat origineel zo in een kas trouwen!
ik wist niet dat noord-ibiza zo mooi en tof was, ik ken het inderdaad alleen als party-eiland (van horen zeggen). cool! de vakantiefotos zijn ook werkelijjk prachtig, wat wil je: zo'n mooi omgeving + twee mooie stralende mensen..

die foto met de proudleden is ook heel leuk! die jurk van sandra!
Natasja - Maandag 25 april 2016 22:45
Heel mooi om te zien Nouska! Je ziet er zo gelukkig uit :) Fijn dat het allemaal precies was wat bij jullie past en dat jullie huwelijksreis zo geslaagd was. Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Anne-Maria - Maandag 25 april 2016 23:02
Ooh Sim en Nouska, gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie heel lang van elkaar mogen genieten.
Gaaf dat je dit met ons deelt. En wat was je een mooi bruidje, Nouska!
Vervelend dat het met je rug nog niet erg betert; is men er al achter wat het is?
Wauw - Maandag 25 april 2016 23:11
Woaah die jur! Wat zag je er prachtig uit! Heel veel geluk en liefde samen!
Yesterday - Maandag 25 april 2016 23:56
Oef, zelfs ik krijg er vlinders van!! Suuuupermooi, en wat zie je er enorm prachtig uit
xxJustMexx - Dinsdag 26 april 2016 00:16
Wauw!!
Ik heb elke zin met een grote grijns gelezen, wat zien jullie er prachtig uit samen! Heel veel geluk en maak er een mooie toekomst van met zijn tweeën :)
Laura V - Dinsdag 26 april 2016 08:52
Je geeft me zoveel moed om terug in het leven te geloven Nouska. Dank je hiervoor en proficiat aan jullie beide tortelduifjes!
Lost girl - Dinsdag 26 april 2016 09:06
Huisje, boompje, knor. Klinkt goed en ziet er betoverend uit. Proost op een lang en gelukkig leven.
dancer! - Dinsdag 26 april 2016 09:37
mooi!
n - Dinsdag 26 april 2016 09:39
wat een mooie foto's! heel veel geluk samen ;)
S. - Dinsdag 26 april 2016 10:11
Van harte gefeliciteerd lieve Nouska! Prachtige fotos en wat zagen jullie er allemaal mooi uit! heel veel geluk samen toegewenst
Floor* - Dinsdag 26 april 2016 11:15
Fijne blog om te zien. Het is je gegund meid ♡
Ingrid93 - Dinsdag 26 april 2016 11:38
Wat een prachtige foto's! Dit laat echt zien hoe mooi en waardevol het leven kan zijn. :)
Bedankt dat je dit met ons wilde delen. Ik wens jullie heel veel geluk toe samen!
Paps de Babs - Dinsdag 26 april 2016 12:32
Eindelijk foto's !!! Het was een geweldige dag vol liefde en geluk, kan ik alleen maar alle lezers toewensen. Zoekt en die dag(en) komen !!!
Aniek - Dinsdag 26 april 2016 12:52
Heel leuk om te zien, je bent een inspiratie Anouska! Ja meer foto's please.. :)
Aniek - Dinsdag 26 april 2016 12:56
Eh Nouska bedoel ik natuurlijk.. stom. Ik was te enthousiast om snel een reactie te plaatsen :)
Parasol - Dinsdag 26 april 2016 13:32
Wauw, wat een prachtige foto's! Ik word er helemaal vrolijk van. Ik wens jou en je man heel veel geluk samen.
TheQueenBee - Dinsdag 26 april 2016 14:14
Het maakt mij blij om zo'n mooie update te lezen! Ik wens jullie al het geluk samen, het is in elk geval een prachtig begin geweest :)
Jansje - Dinsdag 26 april 2016 16:15
Wat zien jullie er gelukkig uit!
Ik wens jullie echt het allerbeste toe, veel liefde en gezondheid!
Superleuke bruiloft als ik het zo zie, en een prachtige vakantie hebben jullie al in the pocket...
Mootje - Dinsdag 26 april 2016 17:47
Wauw! Wat ziet er allemaal mooi uit en wat zie jij er prachtig uit op je bruiloft. Goed om te zien en te horen dat jullie volop hebben genoten.Alsnog van harte gefeliciteerd! Heel veel geluk en gezondheid samen! xxx
UnknownAngel - Dinsdag 26 april 2016 18:44
Prachtig! Fantastisch om te lezen/zien :)
Lisa - Dinsdag 26 april 2016 18:59
Oh Nouska wat maak je me jaloers!
Zelf wil ik later niet trouwen, maar wat ben je mooi.
En die reis naar Ibiza, zalig gewoon.
Je hebt me alvast reisinspiratie gegeven ;) Ik hoop dat je genoten hebt, maar dat denk ik wel !
Maanmeisje - Dinsdag 26 april 2016 19:48
Mooi zeg. Gefeliciteerd!
Anoniempje - Dinsdag 26 april 2016 19:50
Wat een prachtige foto's
Mandy - Dinsdag 26 april 2016 21:55
Prachtig! Ook je jurk, mag ik weten waar je die gekocht heb, ben namelijk al tijden op zoek naar zo'n model?
Nouska - Dinsdag 26 april 2016 22:06
@Mandy
Bruidshoek Leiden, hij is van Cymbeline en heet Angel ;)
N* - Woensdag 27 april 2016 09:42
Van harte gefeliciteerd! Leuk om de te lezen en de foto's zijn heel mooi.

Liefs
Nouska - Woensdag 27 april 2016 11:04
Wat een super lieve reacties allemaal! Ik heb alles gelezen, dankjulliewel!
Puk - Donderdag 28 april 2016 16:26
Gefeliciteerd! Wat een mooie foto´s en wat zag je er mooi uit op je bruiloft!
Abenita - Donderdag 28 april 2016 22:43
Oh wat heerlijk om te zien. Ik hoopte al op deze plog. :D
Dankjewel voor het delen.

Heel veel geluk, liefde en plezier samen! :-)
Quirine - Dinsdag 3 mei 2016 11:22
Wat een waanzinnige foto's Nouska!
Bijzonder om te zien hoe open je bent en toch een stukje deelt van je leven. Een stukje van je leven wat heel bijzonder is en eigenlijk best persoonlijk!

Dankjewel dat je dit wilde delen met ons! En nog van harte gefeliciteerd!

Heel veel liefs