Ploggen: De week van Nouska 24

 

Deze week was een leuk en gek weekje. Ik had een dagje vrij en heb ochtenden gewerkt. Ik begon de week niet zo fijn met mijn rug, maar ik durf heel voorzichtig, af en toe te zeggen dat het iets aan het verbeteren is. Verder heb ik ook leuke dingen gedaan, waaronder mijn vrijgezellenfeest en voorbereidingen voor de bruiloft. Ook heb ik mijn verjaardagscadeau al van Sim gekregen, terwijl ik woensdag pas jarig ben. Druk, maar allemaal heel erg leuk om mee bezig te zijn! Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn weekje in foto's te bekijken!

plog

♥ Maandag:
Vandaag had ik niet zo'n beste dag. Het weekend was met mijn rug wat zwaar gevallen. Dat maakt je dan wel af en toe flink hopeloos over of het wel over gaat. Ik ben wel bezig met een behandeling, maar ik denk dat ik weer een beetje een terugval in symptomen had. Ik werd dan ook al met pijn wakker, niet fijn. Ik heb in de ochtend een aantal uurtjes werk gedaan voor Proud2Bme. Ik schreef onder andere over allerlei vrouwen onderwerpen, zoals menstruatie-producten van CuteCotton.nl, menstruatiecups en stoppen met hormonale anti-conceptie. Binnenkort komt dit allemaal online. 

menstruatie producten

Een van de weinige dingen die ik liggend kan doen, is pompons maken van wol. Dat is een simpel klusje dat ik dus regelmatig doe als ik me verveel. Ik heb deze kleine pompons nu allemaal af voor de bruiloft. Deze komen aan het bestek! Helaas kan ik nog niet meer versiering laten zien, omdat vriendinnen van me een deel maken en omdat we dat natuurlijk als verrassing willen houden voor onze gasten!

pompoms bruiloft

♥ Dinsdag:
Ook vandaag nog geen top dagje, maar weer wat hoopvoller door de behandeling voor mijn rug die ik de dag ervoor had gehad. Vandaag heb ik lekker een film gekeken en met Knor geknuffeld. Ook heb ik een lekkere wandeling gemaakt, ook al miezerde het tussendoor steeds. Die avond heeft mijn vriend mij opgepikt en hebben we lekker samen gegeten. 

poes

Toen mijn vriend me had opgehaald en we bij zijn huis aankwamen, zei hij dat hij iets voor me had gekocht. Het is alvast voor mijn verjaardag, omdat ik aankomende woensdag 30 maart 28 word. Het was een fiets! Ik wilde al heel lang zo'n model en ook deze lichtblauwe kleur. Ik heb helaas nog geen mooie foto kunnen maken, maar dat zal ik nog doen als het straks mooi weer is en ik erop ga fietsen! Ik heb er wel meteen een rondje op gemaakt natuurlijk en hij fietst heerlijk soepel! Ik ben er super blij mee!

fiets

Hij was een weekend met zijn broertje naar Italië geweest, dus zat vol kook-inspiratie. Hij had een heerlijke pasta gemaakt met paddenstoelen en verse pesto! Wel fijn hoor, als je vriend lekker kan koken. Zeker als je zelf even niet zoveel energie hebt en je net een hele mooie fiets cadeau hebt gekregen! ♥ 

♥ Woensdag:
Ondertussen zijn de voorbereidingen van onze bruiloft ook in volle gang. Helaas moet ik mijn energie vanwege de pijn erg verdelen, maar gelukkig hebben we veel hulp van onze ceremoniemeesters (mijn beste vriendin en haar man), een andere vriendin en mijn moeder. Dus dat komt wel goed. In de weekenden doen Sim en ik vaak samen wat dingetjes. Vandaag had ik vrij genomen en vooral rustig aan gedaan. Ik heb kaartjes geschreven voor de vriendinnen die we willen vragen een taart te bakken voor onze bruiloft. We hebben zelf niet zoveel met bruidstaarten, dus dit leek ons wel leuk (en lekker!)

kaartjes

Die avond mochten we onze trouwringen ophalen! Ik heb een foto gemaakt, waarop je ze net niet scherp kunt zien. Ik wil ze namelijk nog even als verrassing houden voor de mensen om ons heen. Ik kan je wel vertellen dat ze echt heel erg mooi zijn geworden. Een nichtje van een vriendin van ons heeft ze gemaakt, Judigje (Ju-well). Ze maakt sieraden met de hand en heeft heel fijn met ons meegedacht waardoor het helemaal is geworden wat we graag wilden! Wij zijn met ons idee bij haar gekomen en zij heeft de ringen nog mooier gemaakt dan we op een voorbeeldje hadden laten zien. Helaas waren de ringen nog een klein beetje te ruim, dus maakt ze ze kleiner en krijgen we ze binnenkort! Ik kan niet wachten om hem te dragen en heb nog meer zin om te trouwen!

ringen

♥ Donderdag:
Vandaag had ik eerst een afspraak bij de therapie voor mijn rug. Ik had een redelijk dagje met wat minder klachten, dus hoop echt heel erg dat het snel gaat werken en ik van de klachten af kom! Dan kan ik eindelijk ook weer gewoon fulltime werken, in plaats van dat ik afgeremd wordt door de pijn. En ook met de bruiloft op komst zou dat natuurlijk heel erg fijn zijn. In de avond heb ik wat werk gedaan voor Proud2Bme.

Daarna had ik een gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon, en dat was echt heerlijk ontspannend! Ik kreeg ook nog allemaal proefmonstertjes mee, die mijn huid inmiddels echt een boost hebben gegeven. Ik had een hele droge huid. Een vette crème helpt dan niet voldoende, hij moet ook vochtinbrengend zijn, leerde ik.

Valmont

Die middag kwam een vriendin langs, zij helpt mee met het maken van de versiering voor de bruiloft. We hebben even de krijt/chalk-stiften getest op haar oude krijtbord. We moeten nog een beetje oefenen met letters, maar dan kan dit heel leuk worden! Ook hebben we al het bestek in servetjes gerold. Het resultaat was heel erg leuk geworden. We deden dit samen op de bank, zodat ik af en toe onderuit kon liggen. Fijn dat we weer iets hebben kunnen afmaken en natuurlijk ook gezellig om dit met een vriendin te doen. 

bestek

Een DIY bruiloft maakt je super creatief. Helaas hadden we dit allemaal bedacht toen ik dacht dat ik al lang van mijn rugklachten af had geweest tegen de tijd van de bruiloft. Gelukkig heb ik veel hulp en kan ik sommige dingen in kort stapjes doen of liggend. Dus het komt allemaal goed en gaat lekker. Het wordt echt allemaal super leuk!

♥ Vrijdag:
Vandaag werkte ik thuis. Ik heb mijn collega 's dan ook niet gezien deze week. Best saai hoor! Gelukkig spreken we elkaar via internet natuurlijk wel. Ik begon de dag lekker met een smoothie. Ik had er ook hele lekkere aardbeien bij en een mango. Hij was lekker paars geworden door de blauwe bessen!

smoothie

♥ Zaterdag:
Vandaag voelde ik hem al redelijk aankomen en werd ik in de middag dus verrast met een vrijgezellenfeestje. Mijn beste vriendin haalde me op met de auto om ''ergens wat te gaan drinken''. Maar niet heus. Ineens deed ze me een blinddoek om, haalden we iemand (mijn schoonzusje) op en reed ze met de auto een stukje. We stapten uit bij mijn ouderlijk huis waar ik werd verrast met een lunch en vriendinnen en mijn moeder aan de eettafel. Heel gezellig en lekker!

Poes

Daarna kreeg ik katten-snorharen en een neusje op mijn gezicht getekend. Ik kreeg ook de hele dag katten-cadeautjes en kaartjes tussendoor. Na de lunch gingen we ergens heen. Ik wist niet wat we zouden gaan doen, maar het was echt heel erg leuk. We hebben een workshop gedaan bij Hannah de Haan.

We hebben een 'Elfje' (gedichtje) gemaakt en een linosnede. Deze hebben we gedrukt onder een zware drukpers en vormen een boekje voor mij met leuke herinneringen. Het was in het begin een beetje wennen, maar na een kwartiertje was iedereen creatief aan het gutsen en tekenen. Heel erg leuk om zoiets te doen!

linosnede Hanna de Haan

Daarna zijn we even bij mijn broer en schoonzusje thuis geweest, zodat ik daar ook even kon uitrusten en liggen voor mijn rug. Dat was ook heel gezellig. Vervolgens gingen we eten bij een vegetarisch restaurantje, de Hagedis in Den Haag. Erg lekker en gezellig! Daarna hebben we nog een drankje gedaan. Ik heb echt een heel leuk vrijgezellenfeestje gehad! Sim had ook dit weekend zijn vrijgezellenfeest, dus de volgende dag hebben we lekker bijgekletst daarover.

Hannah de Haan

♥ Zondag:
Vandaag is het eerste Paasdag. Ik sliep met vriendinnen bij mijn beste vriendin, dus schoof iets later aan bij het paasontbijt-brunch bij mijn broertje en schoonzusje. Daar zag ik ook Sim weer. Mijn schoonzusje had alles 'mini' bij het paasontbijt. Mini-croissantjes, mini smoothie mini jam, mini broodjes, mini paasstolletjes. Echt heel schattig! 

pasen

Daarna ben ik lekker met mijn vriend mee naar huis gegaan. We hebben een frietje gegeten die middag op het strand. Daarna hebben we een film gekeken, Room. Een heftige, maar mooie film. En mijn vriend had heeeeeeerlijke sushi gemaakt die we helemaal op hebben gegeten! Fijn om na een druk weekend even lekker samen te zijn. 

sushi

Leuk dat je mijn Plog bekeken hebt. Ik hoop dat je het leuk vond:)

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Quirine - Maandag 28 maart 2016 14:01
Ik word altijd zo vreselijk blij van jou plogs Nouska!
Wat naar die pijn in je rug. Ik hoop dat het snel beter mag gaan en ik vind het mooi hoe je geniet van alle kleine mooie dingetjes die je meemaakt!

Liefs.
xGirl (Simone) - Maandag 28 maart 2016 14:10
Leuke blog Nouska! Klinkt als een hele leuke week :)
Parasol - Maandag 28 maart 2016 14:47
Ik blijf dit soort plogs leuk vinden :)
Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Channah - Maandag 28 maart 2016 14:59
Leuk!
En die sushi!!! echt knap gedaan!
Sterkte met je rug!
x
Anoniem - Maandag 28 maart 2016 15:50
Wat balen van je rug! Al op lyme laten testen? Leuke plog!
Joos - Maandag 28 maart 2016 16:28
Wat een leuke plog weer! Kijk ik altijd naar uit:)
En wat een lekker creatief weekje voor jou! Ik hoop dat het gauw beter gaat met je rug. Sterkte!
Ingrid - Maandag 28 maart 2016 18:03
Een heerlijke plog, ook leuke kiekjes van die schattige Knor en je aanstaande! Leuk om mee te kijken met de voorbereidingen en voorpret van jullie bruiloft! En een heel leuk idee met die taarten in plaats van een bruidstaart. Sterkte met je rug, en bedankt weer!!!!
En, alvast gefeliciteerd met je verjaardag! xxx
S* - Maandag 28 maart 2016 18:51
Wat gaat dat snel zeg met al die voorbereidingen, vrijgezellenfeest, kaarten, versieringen...Hoe sta jij daar eigenlijk in? Je gaan binden aan 1 persoon...voor altijd...samen? Zou ik wel in een blog willen lezen ;-)
Voorzichtig zeg ik dat ik blij ben dat het stilaan misschien iets beter met je rug gaat. Geen slapende honden wakker maken toch?

Liefs
Lovve - Maandag 28 maart 2016 19:37
Leuk om te lezen! En heerlijk al die creativiteit :)!
Wel naar dat het nog niet zo goed gaat met je rug als je zou willen, hopelijk komt dat snel!
Liefs ❤
ann - Maandag 28 maart 2016 21:24
Veel beterschap Nouska!
En ook...veel plezier met de voorbereidingen voor je huwelijk!
vanAnaarB - Maandag 28 maart 2016 23:41
Wederom een leuke plog!
Aspergermeisje - Woensdag 30 maart 2016 18:11
Gefeliciteerd met je verjaardag Nouska!
Laura - Donderdag 31 maart 2016 18:45
NOG GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG
E ik hoop echt dat je een prachtige bruiloft krijgt :D
Wel vervelend van je rug :( maar gelukkig gaat het met stapjes beter ^^

Xxxxxx Laura
Mar - Vrijdag 1 april 2016 22:23
Wat fijn dat je vriend zo goed kan koken :) Hopelijk gaat het gauw wat beter met je rug. En nog gefeliciteerd met je verjaardag uiteraard!