Ploggen: De week van Nouska 13

 

Afgelopen week heb ik met mijn telefoon weer van alles gefotografeerd tijdens mijn week. Ik neem jullie in deze Plog mee in mijn weekje. Ik heb het druk, maar ook lekker rustig gehad deze week. Ook heb ik Sinterklaas gevierd, een surprise gemaakt, komt Knor voorbij en heb ik met Laura en Scarlet een bijzonder bezoekje mogen brengen aan Amsterdam. Ik laat jullie zien wat ik heb gedaan en schrijf erbij hoe het was, zodat je leuke ideëen op kunt doe, gewoon vermaakt wordt of inspiratie krijgt om zelf ook leuke dingen te ondernemen!

plog

♥ Maandag en Dinsdag
Op deze twee dagen was mijn leventje lekker rustig. Ik heb gewerkt vanuit huis, huishoudelijke dingen gedaan en ben bij iemand gaan eten. Maandag had ik de middag vrij en heb ik de avond en ochtend gewerkd. Ook dinsdag heb ik veel geschreven en lekker gewerkt overdag. Knor vergezelde me daarbij in de avond en overdag. Hij MOET bij me in de buurt zijn. 

plog

♥ Woensdag
Vandaag reisde ik af naar Leiden om op de redactie met mijn collega's Scarlet en Laura te werken. In de trein stuurde ik naar Scarlet en Laura een foto van een hele leuke hond die ik zag. Laura stuurde daarop een foto van mij. Ik begreep het eerst niet helemaal, want ik kon haar niet vinden. Ineens zag ik dat ze twee banken verderop zat en we dus heel toevallig in dezelfde trein zaten! Dat was wel even een grappig momentje.  

foto

Soms halen we bij Lebkov, naast Leiden Centraal koffie, broodjes of een cakeje. Ook vandaag spraken we hier af om vanaf daar naar het kantoor te lopen. Op kantoor hebben we weer van alles gedaan. Geschreven, gemaild, ingepakt, opgestuurd, ingepland, vergaderd en wat foto's gemaakt voor een blog over kersttruien die vanmorgen online is gekomen. Op deze foto staan we in de lift om in de binnentuin foto's te maken. Daar kwamen we ook nog een heel leuk meisje tegen dat graag met ons op de foto wilde. Dat vonden we natuurlijk een leuk compliment. Later kregen we de foto ook nog in onze mailbox, wat we erg leuk vonden. 

plog

Die avond had ik met een vriendin afgesproken. We zouden eigenlijk naar de film, maar waren een beetje moe dus hebben we gezellig samen een film bij mij thuis gegeken. We hebben Juno gezien. Knor vindtdie vriendin altijd heel erg leuk en klom direct bij haar op schoot. Hij wilde die avond steeds de aandacht. Zo erg, dat hij op het kastje van de TV ging zitten om naar ons te kijken en aandacht te vragen. Gek beest. 

plog

♥ Donderdag
Vandaag was het tijd om inkopen te doen voor Sinterklaas en mijn surprise af te maken. Ik had mijn broertje met lootjes trekken en wilde voor hem iets met het leger maken. Ik heb er uiteindelijk een leuke surprise van gemaakt die hij ook erg leuk vond. Verder ben ik even naar de boekenwinkel voor mijn vader en naar de kookwinkel voor mijn moeder geweest. Het was erg druk in de stad en op veel plekken al uitverkoop. In de avond heb ik gewerkt voor Proud2Bme.

surprise

♥ Vrijdag
Vandaag was een bijzondere werkdag voor ons. Iets wat we niet zo vaak mee maken, maar waar we enorm van hebben genoten. Als redactie van Proud2Bme waren we uitegenodigd om een massage te proberen bij Het Massagehuys in Amsterdam. Onderweg hier naartoe hebben we gewerkt voor Proud2Bme. In de trein hebben we druk zitten typen, zodat we alles toch nog een beetje konden bijwerken en niet achter zouden lopen. 

het massagehuys

We hebben over deze ochtend ook een leuke video gemaakt, om jullie te laten weten hoe wij deze ervaring vonden, maar vooral ook te delen waarom dit soort dingen goed en leuk kunnen zijn. Soms is het lastig om je lichaam te laten aanraken als je een eetstoornis hebt, maar de sauna of een massage kunnen je heel goed helpen om weer in contact te komen met je lichaam en zorg toe te staan.

Wat een bijzonder ontspannen begin van de werkdag was dit!

Het Massagehuys

Daarna moest er ook nog wat werk worden verricht. We zijn met zijn drieën naar De Bijenkorf gegaan en hebben daar geluncht en nog wat blogs geschreven. Ik had een schaaltje salade en Laura en ik deelden samen frietjes. Ook had ik er een sapje bij van wortelen en gember. Scarlet had een lekker broodje tonijnsalade en jus d'orange. 

Op de terugreis kwam ik een meisje tegen in de trein die een lief compliment gaf over mijn blogs en onze website. Heel lief en wat stoer dat je op me af durde te stappen, super leuk! Die avond zou ik naar IKEA gaan. Daar aangekomen was het parkeerterrein wel heel rustig en kwamen we erachter dat hij dicht was. Het was natuurlijk 5 december, pakjesavond, maar ik had niet verwacht dat hij gesloten was. Toen zijn we voor de teleurstelling maar gezellig ergens pizza gaan eten.  

tonijn

♥ Zaterdag:
Vandaag heb ik de laatste hand gelegd aan mijn surprise en cadeuatjes ingepakt na een wandelingetje op het strand. Ik heb de surprise afgemaakt met soldaatjes die ik heb gekocht bij Big Bazar. Dit maakte het helemaal zoals ik wilde dat hij zou worden. Daarna heb ik hem ingepakt, zodat je niet meteen ziet wat het is. In het gedicht wordt stap voor stap beschreven welke vakjes hij in de doos (onder het slagveld) open mocht maken. 

pakjesavond 

♥ Zondag:
Vandaag heb ik de middag lekker 'zondags' doorgebracht met thee op de bank. Ik loop achter met de afleveringen van Expeditie Robinson, dus had nog lekker wat in te halen. Het wordt steeds spannender. Ik loop nu nog 1 aflevering achter. In de avond heb ik met mijn familie pakjesavond gevierd. We vierden het bij mijn broertje en zijn vrouw die twee super schattige konijnen hebben. Die moest ik natuurlijk even knuffelen. We hadden surprises en nog wat kleine cadeautjes en het was heel erg gezellig. 

plog

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een Plog van mij te lezen en te bekijken en benieuwd wat je ervan vond. Ik hoop dat ook jij een fijne week hebt gehad en dat ook aankomende week een hoop leuke momenten zal bevatten! ♥

liefs

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maanmeisje - Maandag 8 december 2014 19:10
Leuk dat er soms mensen op jullie afstappen voor een praatje of een foto (iets wat ik zelf alleen op een heel klunzige manier voor elkaar weet te krijgen). Leuke blog ook :-)!
Maanmeisje - Maandag 8 december 2014 19:11
Plog bedoel ik ;-).
Quirine - Maandag 8 december 2014 19:22
Leuk en inspirerend, zoals altijd! :)
Aine - Maandag 8 december 2014 20:02
Leuke plog weer Nouska en ja blijf het zeggen, wat is Knor toch een geweldig beestje :)
N - Maandag 8 december 2014 20:07
Echt een leuke plog weer! :)
Dit blijft toch een van mijn favoriete onderdelen haha
Graffiti6 - Dinsdag 9 december 2014 09:37
Ik vind Knor zó leuk he! Hahaha.
dees - Dinsdag 9 december 2014 10:56
Lieve kat zeg!
marloes - Dinsdag 9 december 2014 15:50
ach die konijntjes super lief!!
Roos - Dinsdag 9 december 2014 16:14
Wat een super lieve kat heb jij! Welk ras is dat als ik vragen mag? :)
@Roos - Dinsdag 9 december 2014 16:26
Dankje!
Het is een mix, dus ik weet het niet precies. Hij ziet er namelijk niet als een mix uit. Hij lijkt sprekend op een Turkse Van :)

Liefs Nouska
Anoniem - Dinsdag 9 december 2014 16:51
SUPER LEUKE plog! Was weer leuk om te volgen wat je beleefd hebt! Dankjewel
-Loved- - Dinsdag 9 december 2014 17:21
Leuk leuk leuk!
ano - Woensdag 10 december 2014 11:11
Leuke plog
Jelle - Woensdag 10 december 2014 15:09
Jouw plogs zijn altijd leuk! :)