Ploggen: De week van Lotte 10

 

Wat leuk dat je weer een nieuwe plog van mij leest! Het was voor mij een rustig, maar leuk weekje met veel fijne momenten van ontspanning. Ik geloof dat ik dat ook wel even nodig had, want ik kreeg vrijdag namelijk plotseling enorme hoofdpijn. Dat was niet zo prettig, dus ik moest even pas op de plaats maken. Niets aan de hand hoor verder, ik voel me inmiddels weer kiplekker! Ben je benieuwd wat voor ontspannen dingen ik heb gedaan deze week? Lees dan snel verder.

♥ Maandag
Maandag was een lekker rustig werkdagje voor mij met als afsluiter mijn wekelijkse game night met vrienden. Het was de hele dag een beetje druilerig weer buiten waardoor ik wel blij was dat ik lekker warm binnen kon zitten. Ik heb mezelf verwend met chocolade en verse muntthee uit eigen tuin. Vroeg in de avond stak ik al gezellig de kaarsjes aan. Dat was lang geleden! Toen het zo warm was had ik daar helemaal geen behoefte aan, maar nu was het wel weer heel fijn en sfeervol. Door het extra gezellig te maken voor mezelf vind ik het altijd een stuk minder erg als het slecht weer is.

♥ Dinsdag
Dinsdag heb ik bij een vriendin thuis gewerkt. Ik ben aan de slag gegaan voor Proud en zij heeft gewerkt aan haar afstudeerproject. We merken dat we ons goed kunnen concentreren en veel minder snel afgeleid raken wanneer we samen werken. Sowieso is wat gezelschap natuurlijk ook gewoon leuk. Extra gezellig zijn haar ratjes die heel nieuwsgierig en schattig zijn. Ik ben dol op die kraaloogjes en kleine handjes, daar smelt ik echt van.

Na het werk zijn mijn vriendin en ik even de stad ingegaan. We hebben rondgeneusd bij de Body Shop en ik heb er een super lekker geurtje getest. Bij TK Maxx zag ik een t-shirt met een tekst die me echt raakte: 'I want to cry in your arms for a hundred years'. Aan wie denk jij bij het lezen van deze tekst? Ik dacht gelijk aan mijn vriend.

♥ Woensdag
De dag begon rustig, maar eindigde in een gezellige avond borrelen met vriendinnen in Eindhoven. Overdags heb ik gewerkt en tussendoor ben ik nog twee nieuwe veggie burgers van McDonald's gaan proeven voor een review. Dat was super leuk om te doen, al was het echt mega druk in de stad omdat PSV moest voetballen en er veel fans rondhingen. Het was vechten voor een plekje in McDonald's en toen ik die eenmaal had gevonden gingen allemaal voetbalmannen naar me wijzen en roepen omdat ik foto's aan het maken was van mijn eten. Dat was wel ongemakkelijk, maar ik heb gewoon een keer gezwaaid en toen waren ze weer tevreden (geloof ik, haha). Snel opgelost zo. Ben je trouwens benieuwd naar wat ik van de burgers vond? Dat kun je hier lezen.

♥ Donderdag
Vandaag had ik een dagje vrij en heb ik eigenlijk niet zo veel gedaan, behalve flink uitslapen en wat rondhangen in huis. 's Avonds ben ik lekker op de bank gekropen met een dekentje, een boekje, een kopje thee en wat knuffels. Heel comfy en gezellig. Netflix aan en je hebt zo een topavond. Wat wil een mens nog meer?!

♥ Vrijdag
Vandaag werd ik wakker met enorme hoofdpijn. Super vervelend, aangezien ik normaal gesproken op kantoor zou hebben gewerkt op vrijdag. Toch maar even pas op de plaats, hoe moeilijk dat ook is. Ik heb van huis uit gewerkt en ben 's avonds lekker in bad gegaan met een heerlijk ijsje. Daarna ben ik vroeg mijn bedje ingekropen.

♥ Zaterdag
Zaterdag heb ik nog maar even rustig aan gegaan nadat ik de dag ervoor zo'n hoofdpijn had. Ik heb wat in de tuin gezeten met de kippen en heb wat boodschapjes gedaan in het dorp. Daar was een kermis bezig waar ik kort overheen heb gelopen. Ik vind kermissen altijd wel heel gezellig. Het doet me zo denken aan vroeger.

♥ Zondag
Op zondag ben ik met een vriendin naar Den Bosch geweest om de tentoonstelling 'food is fictie' te zien in het Design Museum en om eens heerlijk bij te kletsen met haar. De expo was wel leuk, maar niet super indrukwekkend. Niet erg natuurlijk, want we hebben alsnog een heel gezellige dag gehad en lekker lang op een terrasje gehangen. Ik had toevallig ook mijn tweede verse muntthee van deze week te pakken.

Op de terugweg naar huis stond de trein heel lang stil op het spoor. In eerste instantie was het onduidelijk wat er aan de hand was, totdat de machinist omriep dat er "een paar heel vervelende kinderen langs het spoor waren". Ik moest daar zo om lachen, de irritatie droop ervanaf. Uiteindelijk zijn we natuurlijk uiteindelijk goed en wel thuisgekomen. 's Avonds heb ik alleen nog maar een film gekeken met mijn vriend en toen was mijn weekje alweer voorbij.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

proud2bmelissa - Maandag 3 september 2018 19:30
Fijn om te lezen dat je voor jezelf grenzen kan aangeven en even pas op de plaats kan nemen! Dat vind ik nog wel eens lastig, maar hier ben ik nog hard mee aan het oefenen. Ziet eruit als een fijne week, Lotte! Dit motiveert mij echt om meer me-time in te lassen en meer stil te staan bij mijn eigen behoeftes♥️
Lotte, Redactie Proud2Bme - Dinsdag 4 september 2018 18:49
Wat fijn ♥️ Bedankt voor je reactie!
Maya - Maandag 3 september 2018 20:40
Leuke foto's! Geen game night gedaan deze week?
Natasja - Maandag 3 september 2018 21:12
Staat bijna bovenaan, heeft ze wel gedaan!
Lotte, Redactie Proud2Bme - Dinsdag 4 september 2018 21:00
We hadden deze week toevallig een nieuwe spel geprobeerd: "Numenera" :) Was leuk
britneyangel - Dinsdag 4 september 2018 09:11
leuke week behalve de hoofdpijn, ik vind muntthee ook erg lekker
rose - Dinsdag 4 september 2018 14:34
wat voor boek lees je?
Lotte, Redactie Proud2Bme - Dinsdag 4 september 2018 18:51
Ik lees 'The Blade Itself' van Joe Abercrombie, het eerste boek van de fantasy serie 'The First Law'. Tot nu toe heel leuk en goed geschreven :)
Sterregoesforit - Dinsdag 4 september 2018 20:31
Heel leuk om te lezen en gezellig geschreven! Vervelend van je hoofdpijn, maar goed mee omgegaan :) Leuk Lotte, thanks!
cynthia - Dinsdag 4 september 2018 20:48
Wat fijn!dank je wel
Daan - Woensdag 5 september 2018 10:04
Wow, met ijs in bad klinkt echt zooooooo relaxed! Jammer dat wij geen bad hebben thuis. Vervelend van je hoofdpijn, maar voor de rest ziet het er wel uit als een relaxte week.
Knap dat je toch een hamburger foto durfde te maken, haha. Ik zou dat niet durven.