Ploggen: De week van Lotte

 

De eerste plog van het nieuwe jaar is voor mij! Ook al was het de eerste week van januari, eigenlijk waren het maar hele gewone dagen gevuld met werken, studeren en leuke dingen doen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om deze plog te lezen en mij zo wat beter te leren kennen. ~ Liefs, Lotte

♥ Maandag
Op nieuwjaarsdag heb ik flink uitgeslapen doordat het toch best laat was geworden op oudjaarsavond. Het nieuwe jaar ben ik maar eens goed gestart door lekker uitgebreid in bad te gaan. We hebben de afgelopen weken onze badkamer verbouwd en we hebben nu een ligbad! De badkamer is nu bijna helemaal af en het is echt een paleisje geworden. Vorige week was ik wat grieperig en heb ik wel drie keer in bad gelegen, echt luxe.

's Middags heb ik gewerkt voor Proud en daarna ben ik lekker op de bank geploft met een zak drop en heb ik Netflix aangezet. Eerlijk gezegd ben ik niet meer van de bank gekomen en ben ik vroeg gaan slapen. Het was een rustig, maar relaxed eerste dagje van het jaar.

♥ Dinsdag
Op dinsdag heb ik 's ochtends en 's avonds gewerkt voor Proud, maar 's middags had ik vrij en besloot ik op pad te gaan. Ik wilde al een tijdje de schouw boven onze haard opnieuw inrichten, maar ik wist niet zo goed hoe. Eerst stonden er allemaal kleine flesjes en potjes die we daar maar neergezet hadden bij gebrek aan beter, maar dat zag er heel rommelig uit en het leek me leuk om iets met kaarsen en kandelaars te doen.

Eerst ben ik naar een kringloopwinkel geweest voor kandelaren, maar daar kon ik niets vinden. Wel heb ik er nog even een shirtje gepast wat er heel leuk uitzag op de hanger. Het shirtje stond ook best mooi, maar de maat was niet helemaal goed, dus ik heb het toch achtergelaten.

Uiteindelijk ben ik voor kandelaren geslaagd bij Action (wie had gedacht dat ik nog ooit een selfie met Action zou nemen :) ). Het zijn hele mooi houten kandelaren geworden die goed bij de rest van ons interieur passen, ik ben er echt heel blij mee. Onderweg kreeg ik ineens super honger en ben ik even langs Mc Donalds gefietst voor een klein frietje en een Mc kroket. Ik kan echt genieten Mc Donalds zo op z'n tijd!

♥ Woensdag
Woensdagochtend heb ik, voordat ik begon met werken, een wandelingetje gemaakt. Het waaide super hard, maar het was helemaal niet koud en daardoor wel fijn om even uit te waaien. Ik ben dus heel fris aan deze dag begonnen. Het was een rustig maar fijn werkdagje.


's Avonds was het 'gamenight' met vrienden bij ons thuis. Eerst hebben we chinees gehaald bij ons in de straat, zodat we met een goed gevulde maag konden beginnen. Ik ben heel benieuwd of iemand weet welk spel we hier spelen... laat het hieronder weten als je het kent!

♥ Donderdag
Donderdag had ik overdags vrij van werk, maar moest ik aan de bak voor studie. Volgende week heb ik (hopelijk) mijn laatste tentamen van mijn studie Communicatiewetenschappen en dan ben ik afgestudeerd. Bij het studeren drink ik een fris mango sapje.

Toen ik voor vandaag klaar was met studeren heb ik wat 'gebloemschikt'. Vorige week was ik grieperig en had ik van mijn moeder een super grote, mooie bos bloemen gekregen. Een aantal bloemen en een deel van het groen was inmiddels verwelkt en ik heb een nieuw boeketje gemaakt met de bloemen die nog goed waren. Er zat één super mooie roos tussen die helemaal open gegaan was en ook super lekker rook.

's avonds heb ik gewerkt voor Proud, heb ik nog wat gelezen en ben ik vroeg gaan slapen.

♥ Vrijdag
Vrijdag werkte ik met de redactie van Proud op kantoor. Toen het even niet regende hebben we snel buiten wat foto's gemaakt die we kunnen gebruiken bij de blogs die we schrijven. We vonden deze actiefoto's heel gaaf geworden. We zijn net echte fotografen, haha.

's Avonds ben ik vanuit kantoor op bezoek gegaan bij vrienden om wat te borrelen en spelletjes te spelen. Een van de spelletjes die we gedaan hebben was ‘Dixit’, een heel leuk en creatief kaartspel met hele mooie droomachtige afbeeldingen.

♥ Zaterdag
Zaterdag heb ik de hele dag gestudeerd en pas 's avonds ben ik het huis even uitgegaan. Mijn vriendinnen en ik wilden al een tijdje een girls night houden omdat we elkaar al zo lang niet meer hadden gezien en vanavond was het zover. Eigenlijk wilden we een film gaan kijken, maar dat is er niet meer van gekomen doordat we zo gezellig aan het kletsen waren. Ik heb het niet te laat gemaakt omdat ik volgende dag weer moest studeren. 

♥ Zondag
Tussen het studeren door heb ik een lekker gezichtsmaskertje gebruikt van Kneipp. Je moet iets om het studeren dragelijk te maken hè. Mijn gezicht voelde wel heel zacht aan nadat ik het maskertje eraf had gespoeld.

In ons huis merk je goed dat het weer kouder aan het worden is buiten. Ons huis is namelijk nog niet zo goed geïsoleerd. Om het 's nachts een beetje behaaglijk te maken slapen we daarom de laatste tijd vaak beneden op een matrasje voor de haard. Ik vind het echt super gezellig zo, alsof we een beetje aan het kamperen zijn!

In onze kerstboom vond ik nog een zuurstok die heel goed verstopt hing. Mijn vriend had die er een paar weken geleden als verrassing ingehangen en dit is de laatste. Ik heb hem lekker bij de haard opgegeten.

 

 Dit was mijn weekje alweer. Ik hoop dat je het leuk vond om mijn plog te lezen!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

D20 - Maandag 8 januari 2018 19:18
D&D best game ever!! Leuk dat jij het ook speelt!
Jente - Maandag 8 januari 2018 19:21
Leuk, om zo met je leven mee te kunnen kijken. Ziet er ontspannen uit. Maar even serieus, wat een prachtig haar heb jij!
Enma - Maandag 8 januari 2018 19:24
Heb je wel een koolstofmonoxide melder als je bij de haard slaapt?

Leuke plog!!!!
+ - Maandag 8 januari 2018 19:54
Woon je nog bij je ouders of ?
Leuke plog :) Wat heb jij een mooi haar :o
L - Maandag 8 januari 2018 21:33
De dixit die wij hebben ziet er heel anders uit!
marleen - Maandag 8 januari 2018 21:57
Ben ook fan van dixit!
Amber - Maandag 8 januari 2018 21:59
Yay D&D! Leuk om te zien dat er meer mensen zijn die het spelen! :D
Iris - Dinsdag 9 januari 2018 10:21
Oeehh Dixit, ik hou ervan ♥
Aloe - Dinsdag 9 januari 2018 10:33
Ha ik word er helemaal blij van. Wat heerlijk knus huis en ff langs de Mac in je eentje. Entja en dan nog een gameavond met Chinees, heerlijk!!heel leuk om iets uit je leven te mogen zien. Mooi die kandelaren!
Z. - Dinsdag 9 januari 2018 10:56
Dixit is super fijn! Heb het tijdens een college op school gespeeld en ik vond dat zo leuk dat ik het zelf gaan kopen ben!
Manu - Dinsdag 9 januari 2018 12:11
Oeh, d&d!