Liefdesverdriet?

 

liefde

Als je liefdesverdriet hebt, kun je je knap beroerd voelen. Misschien heeft je partner je wel enorm pijn gedaan, of heb je zelf gekozen de relatie te beindigen, maar zit je alsnog met een flinke lading verdriet. Dat moet eruit en de relatie zal verwerkt moeten worden. Hoe lastig dat ook is. Misschien ontken je nog wel dat het ècht over is en heb je stiekem nog best wel hoop. 

Liefdesverdriet verloopt in fases. Er komen een hoop emoties bij kijken. Van angst om weer opnieuw een relatie aan te gaan, tot boosheid om alle mannen en boosheid op de vent die jou verlaten heeft. Maar ook twijfels over nieuwe dates, verdriet om wat er gebeurd is, eenmzaamheid en gemis spelen een grote rol in deze periode. Je neemt afscheid op een ontzettend nare manier van iemand waarmee je misschien wel heel veel hebt gedeeld en waarmee je ook zeker hele fijne momenten hebt gehad.

 ''We blijven vrienden.'' is niet altijd mogelijk en misschien voelt het wel alsof je niet alleen je geliefde, maar ook een goede vriend kwijt raakt. Toch is er hoop en gaat deze periode vol ellende en afscheid over. Je komt hier weer bovenop! Zelfs ook al krijg je hem of haar niet meer terug. 

liefde


Een ''Niet zo vrolijke doos'' kan jou helpen weer iets vrolijker te worden en een beginnetje te maken om je haart weer heel te maken. De site www.ludduvuddu.com kan je een beetje helpen om te gaan met je liefdesverdriet, ook wel Ludduvuddu genoemd. Ze hebben grappige pakketten om jezelf of een vriend of vriendin met liefdesverdriet op te vrolijken en handvatten te geven om wat met dat liefdesverdriet te doen. Het zijn geen therapeuten, maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van liefdesverdriet. Op de site vind je dan ook veel ervaringsverhalen en misschien wel herkenning of hoop dat het wel weer goed komt met je!


Wij hebben een ''Niet zo vrolijke doos'' mogen testen en denken dat het zeker een leuk pakket is om je even af te leiden van je verdriet of er juist op een leuke manier bij stil te staan.

De ''Niet zo vrolijke doos'' bevat:

liefde

Pakje zakdoekjes
Luchtje
Waterproof Mascara
Dop voor op een wijnfles
Plaksnor en wenkbrauwen
Gezichtsmasker
Roddelblad Party
Notitieboekje
Pen 
Schroevendraaier
Chocoladereep
Theezakje
Stickers

In het pakket vind je ook de reden en beschrijving van ieder item. Want deze dingen zitten niet voor niets in deze doos. Zelfs ook al vraag je je misschien af wat een schroevendraaien mer ludduvuddu te maken heeft? Ieder item heeft zijn functie, zelfs de doos zonder de items erin. 

liefde

Namens Ludduvuddu.com mogen we een ''Niet zo vrolijke doos'' weggeven. Heb jij liefdesverdriet en kun je wel wat troots gebruiken? Stuur dan een mail met de titel ''Liefde'' naar win@proud2bme.nl en beschrijf daarin waarom jij dit pakket zou kunnen gebruiken. Wie weet sturen wij jou deze doos vol glimlachjes tussen de dikke tranen heen toe! Je kunt meedoen tot 15 mei 2012.

Wat helpt jou om met je ludduvuddu om te gaan?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

chris - Zaterdag 5 mei 2012 16:11
het is handvatten. :P
Ko - Zaterdag 5 mei 2012 17:53
Leuk!
Floor - Zaterdag 5 mei 2012 17:58
@chis: is beiden goed :)
Cindy96 - Zaterdag 5 mei 2012 19:14
komt precies optijd dit! Heb nét te horen gekregen van mijn "vriendin" dat het uit is. Zo'n "niet zo vrolijke doos" komt nu heel erg van pas!