Leukigheidjes.nl

 

leukGegarandeerd een leuk en uniek product vinden? Eén bezoek aan Leukigheidjes.nl is voldoende! Leukigheidjes.nl is een verzamelsite waarop je in één oogopslag ziet welke leuke producten er op het web te vinden zijn. U hoeft dus niet langer urenlang rond te struinen op het internet op zoek naar dat perfecte cadeautje voor je vriendin of hebbedingetje voor jezelf. Op Leukigheidjes.nl slaag je gegarandeerd. Bovendien staat er dagelijks een origineel product in de schijnwerpers: het leukigheidje van de dag! Uniek, overzichtelijk, maar vooral leuk. Dat is het concept van Leukigheidjes.

Makkelijker en efficiënter shoppen
Consumenten worden actiever op het internet en kopen steeds vaker hun producten online. Door het snel groeiende aantal webshops wordt het steeds moeilijker en onoverzichtelijker om iets leuks te vinden. Leukigheidjes maakt het voor de consument een stuk makkelijker en efficiënter door alle
producten te verzamelen en aan te bieden op één website.

Marina van Dijk (23), initiatiefneemster van Leukigheidjes, zegt: "Mensen vinden het fijn om te zien welke producten er online te vinden zijn en wij bieden een overzichtelijke website die aan deze behoefte voldoet."

Grote plannen voor Leukigheidjes
Marina van Dijk zit vol plannen om van Leukigheidjes een groot succes te maken. "Ik vraag mij continu af hoe het beter kan en hoe ik het grote publiek kan bereiken. Elke vrije minuut besteed ik aan leukigheidjes om mijn droom tot werkelijkheid te maken!"

leuk

www.petitelouise.nl

leuk

www.langzalzeleven.com

leuk

www.tracelbags.nl

leuk

www.feitocomamor.nl

leuk

www.miesenmoos.nl

Wat vind jij van Leukigheidjes.nl?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

H - Donderdag 7 juni 2012 22:37
Ik vind m vrolijkmakend :)
Cindy96 - Donderdag 7 juni 2012 22:48
Om vrolijk van te worden maar niet zo mijn stijl. Al moet ik zeggen die mok met die snor die op de foto van de site staat is wel heel stoer hahah!
gerrie - Donderdag 7 juni 2012 22:58
O wat is dit een leuke site, ik heb al veel leukigheidjes gezien.
Natuurlijk zal ik het door vertellen aan andere. We hopen dat je nog heel
veel leukigheidjes zal vinden.
E - Vrijdag 8 juni 2012 09:19
Jammer dat het zo duur is
Jenn - Vrijdag 8 juni 2012 12:57
Site doet het bij mij niet
Sandra - Maandag 11 juni 2012 20:19
Wat een leuke site, zeker om vrolijk van te worden!