Favorieten van Sandra IV

 

In plaats van een plog laat ik je deze keer weer eens een aantal favorieten van mij zien. De laatste keer dat ik dit deed is alweer bijna vier maanden geleden en dus werd het wel weer eens tijd voor een update! Zo nu en dan stilstaan bij leuke en fijne dingen in het leven zorgt er vaak voor dat je je weer wat beter gaat voelen. Je hoeft dit niet eens per se favorieten te noemen, maar wat bewuster bezig zijn met wat prettig is, kan ervoor zorgen dat je je ineens realiseert dat er ook dingen goed gaan en leuk zijn. Ik raad je aan om dit zo nu en dan zelf ook te doen. Wie weet kan mijn blog je daar een beetje bij helpen.

In deze blog deel ik een aantal dingen die voor mij favoriet zijn. Dat zijn deze keer een aantal spulletjes, verzorgingsproducten en apps. Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen. Laat gerust je reactie achter onder deze blog. 

♥ Bomberjack H&M
Ik draag momenteel eigenlijk altijd een nep-leren jasje en was al een tijdje op zoek naar iets anders. Dat jasje vind ik ook nog steeds erg leuk hoor maar hij is niet zo handig als het net iets kouder is of als het regent. Een tijdje terug kwam ik bij de H&M dit leuke bomberjackje tegen waar ik intussen heel erg blij mee ben. Deze jas is net wat meer gevoerd waardoor het wat fijner is om te dragen op dagen dat het gewoon niet zo warm is en dat is nogal vaak deze zomer ;). Ook kan ik deze jas denk ik goed gebruiken in het najaar, als het nog te warm is voor een winterjas, maar te koud voor dat leren jasje. Ik vind het model erg stoer en tegelijkertijd heeft het iets liefs, door de roze binnenkant.  

♥ Anti Bite Nailpolish HEMA
In mijn vorige plog kon je lezen en zien dat ik weer flink op mijn nagels had zitten bijten. Ik baalde hier zelf ook van en had daarom weer Byte-X aangeschaft. Ik heb dit een paar keer opgesmeerd maar wist al snel waarom ik hier zo'n hekel aan had: niet alleen mijn nagels smaakte vies, maar ook mijn eten smaakte naar Byte-X, die vervelende ''bijwerking'' was ik even vergeten. Gelukkig kreeg ik een hele goede tip van een van onze leuke vrijwilligers, namelijk nagellak van de HEMA.

 

Bij de HEMA blijken ze dus ook een soort Byte-X te hebben, maar dan in de vorm van een gewone transparante nagellak. Het voordeel hiervan is dat het geen extreem ranzige smaak heeft, je proeft het pas als je echt gaat bijten en dat is precies goed, want op die manier blijf je van je nagels af maar zijn niet je vingers en alles wat je aanraakt ook heel erg smerig. Ook geeft het je nagels een leuke glans. Hier ben ik dus heel erg blij mee en zoals je ziet hebben mijn nagels weer een mooie lengte!  

♥ Clinique 3-stappen routine
In mijn vorige plog kon je ook zien dat ik weer wat producten van Clinique had gekocht. Best duur vind ik, maar ik heb erg last van een onzuivere huid en deze producten hebben me eerder geholpen dit te verminderen. Inmiddels gebruik ik de producten al een aantal weken vrijwel iedere dag en merk ik dat het weer wat beter gaat. Het is een set van drie producten die je alle drie na elkaar moet gebruiken. 

De eerste is een face wash, die gebruik ik meestal direct tijdens het douchen en reinigt je huid. De tweede verwijdert dode huidcellen en de laatste is een crème. Ik heb hier allemaal niet zoveel verstand van maar ik heb een gevoelige huid en bij deze producten merk ik dat mijn huid goed reageert, terwijl het bij andere producten vaak brandt. Eerst dacht ik juist dat dat goed was omdat het dan zou werken of zo, maar dat schijnt niet helemaal de bedoeling te zijn, haha. Deze producten zijn vrij mild en ik heb de indruk dat mijn huid iets rustiger is, dus ik blijf dit de komende tijd gebruiken. 

♥ App: 2048
Dit is een verslavend spelletje voor op je telefoon en heb ik weer helemaal herontdekt. Ik speelde het een aantal jaar geleden al toen ik nog op kamers woonde, maar raakte toen altijd gefrustreerd omdat ik het nooit kon uitspelen. Een tijdje terug speelde ik het weer eens op de tablet van een vriendin en kon ik het zelf ook weer downloaden omdat ik genoeg ruimte had op mijn nieuwe telefoon.

Het is eigenlijk een simpele schuifpuzzel waarbij telkens tweeën en vieren ontstaan in een raster van vier bij vier. Die getallen worden telkens bij elkaar opgeteld en zo kun je uiteindelijk bij 2048 komen. Dit is echter best lastig, want je hebt maar een beperkte ruimte. Als alles hokjes vol zijn en je niet meer kunt schuiven, dan ben je af. Het is zo'n vervelend spelletje dat ik vaak nog ''even'' doe voordat ik ga slapen en waar ik vervolgens nog een half uur mee bezig ben ;).  

♥ KIKO BB-cream SPF 15
Deze BB-cream heb ik laatst gekocht om mijn huid wat egaler te maken. Ik draag niet heel veel make-up maar soms vind ik het wel fijn als ik een afspraak heb bijvoorbeeld. Ik wil echter geen dikke plamuurlaag op mijn gezicht en daarom is dit product een goede middenweg. In eerste instantie lijkt het een gewone creme, maar als je het uitsmeert dan zie je dat het huidskleurig wordt en zich min of meer aanpast aan de huidskleur. Het is niet heel opvallend, maar dat wil ik juist graag. Ook zit er SPF 15 in, wat direct een beetje beschermt tegen de zon. Dit vind ik erg belangrijk want ik verbrand erg snel.  

 

♥ Web WhatsApp
Dit bestaat misschien al heel lang, dat weet ik niet, maar ik heb dit sinds een tijdje ontdekt en ik vind het heel erg handig. Zo kan ik tenminste ongestoord whatsappen tijdens het werk. Just kidding ;). Met Web Whatsapp kun je via je laptop of computer whatsappen, dus zonder je telefoon erbij te hoeven pakken. Ik vind het vooral handig als ik een lang verhaal wil vertellen, dat gaat veel sneller als ik het even typ op mijn laptop, in plaats van op mijn telefoon. Natuurlijk zou ik ook iemand kunnen bellen, maar ik houd daar niet zo van.

Soms is het ook handig als ik iets op internet zie en daarvan een linkje door wil sturen via whatsapp. Eerder mailde ik het linkje dan weleens naar mezelf, dan opende ik de mail op mijn telefoon, kopieerde ik daar de link en stuurde ik het vervolgens naar degene aan wie ik het in eerste instantie wilde sturen. Erg omslachtig. Verder kun je ook foto's op je laptop opslaan die in gesprekken zijn gestuurd of foto's vanaf je laptop in een gesprek zetten. Heel erg handig dus! Je moet enkel een code scannen en de rest wijst zich vanzelf.  

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Channah - Maandag 8 augustus 2016 20:09
leuk om te lezen!
Anne-Maria - Maandag 8 augustus 2016 22:45
Heel leuk weer! Maakt me bewust van wat ik eigenlijk fijn vind op het moment. Ik herken dat web WhatsApp wel, ik heb het nu een maand of 4 en vind het heel fijn werken, om dezelfde redenen als jij, Sandra.
Verder ben ik helemaal verliefd op mijn little dog; heb haar ruim 4 maanden niet bij me kunnen hebben en sinds een paar weken mogen we weer van elkaar genieten.
Een andere favo is het liedje 'Kom maar bij mij' van Marco Borsato, gezonden door Kinga
Anne-Maria - Maandag 8 augustus 2016 22:49
Hola, vervolg..
gezongen door Kinga Ban, echt de moeite waard!
Nog één is het moment dat ik thuis koffie met fantastisch lekker en veel schuim kan drinken, na hard werken.
Verders weet ik het zo snel niet.
Ann - Dinsdag 9 augustus 2016 09:38
Min favoriet op dit moment is een set hulpmiddels om mijn tenen te spreiden,
zodat ik minder pijn heb in mijn voeten 😊
Ik wilde deze al een hele tijd kopen, maar vond ze duur.Nu heb ik ze en ik ben er heel blij mee.Misschien een rare favoriet, maar ik heb er elk moment plezier van.

Ik heb op dit moment verder geen echte favorieten ,maar ik vind augustus op zich een hele fijne maand .

Sparkle1991 - Dinsdag 9 augustus 2016 10:18
Ah leuk dit!
Dat jasje staat je écht heel leuk.
Mijn favoriet is mijn pannenkoekplant die steeds een stukje groeit. Haha!
Ik kan nooit voor planten zorgen en deze is zó briljant.
Marjo - Dinsdag 9 augustus 2016 16:00
Die Web WhatsApp; wat een geweldige tip!
Bedankt, ben er blij mee.
miri - Dinsdag 9 augustus 2016 17:00
leuk jasje zeg!
Mijn favo's van deze maand zijn
- chips! (en dan allemaal verschillende smaken proberen)
- sporten
- mijn engelachtige nieuwe kimono met lichtblauw en allemaal bloemen
Anoniem - Dinsdag 9 augustus 2016 20:54
Fijne blog.
Even over wat kleine, positieve dingen lezen. Gaf me afleiding!

Lost girl - Woensdag 10 augustus 2016 09:55
Dat had ik lang niet gezien: het bomberjack. Hij staat je hartstikke mooi!
Die van mij op dit moment:
- de sportschool waar ik gister weer voor het eerst sinds een half jaar ben geweest en de groepslessen toch wel erg leuk vind.
- mijn nieuwe tshirt met het konijn uit Alice in wonderland erop.
- Goed kunnen inslapen en wakker worden omdat ik gezond eet en dit zelfs al na twee dagen effect heeft, wiehie:)
- het nieuwe huisje van mijn cavia, omdat ie zo makkelijk schoon te maken is. En de cavia hem ook leuk vind hihi.

Eigenlijk heb ik er best veel op dit moment. Lekker van genieten dus.