De week van de redactie 2

 

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op Proud! Zoals je gewend bent hebben we op de maandag altijd een fotoverslag van één van de redactieleden. Vandaag doen we het alleen even iets anders. Deze keer een verzamelweekje van ons. Momenten uit die week die leuk, betekenisvol of misschien wel heavy voor ons waren. Zo krijg je een beetje een beeld van wat ons afgelopen week allemaal bezig heeft gehouden en misschien brengt het je wel op ideetjes voor jouw eigen nieuwe week.

Laat in de reacties gerust even weten hoe jouw week was. Dat lezen we uiteraard ook graag terug op het forum waar je welkom bent om een dagboek bij te houden of een topic te openen over iets wat je bezighoudt. Ook ben je iedere avond welkom in een van onze (groeps) chats. We hopen dat je een fijne week hebt en dat je niet te hard bent voor jezelf. Take care!

onze week 

Maandag

♥ Lotte
Vandaag heb ik van huis uit gewerkt en 's avonds had ik, zoals gebruikelijk, gamenight. We hebben pizza's besteld en namen er ook wat frietjes bij voor de lekker. Er gaat niets boven frietjes, mmm! Linksboven in de collage zie je een super lekkere nieuwe douchefoam van Hema die ik het afgelopen weekend heb weten te bemachtigen. Het is een foam met tompouce geur! Die leek me echt super bijzonder en ik kon hem gratis krijgen via de app van Hema waarmee ik punten had gespaard.

Ik probeerde hem op maandag voor het eerst uit en de foam rook super lekker en ook wel écht naar tompouce. Daardoor was ik blij verrast en ik heb me voorgenomen de foam nu elke dag te gaan gebruiken. Jammer dat het niet zo'n grote verpakking is, haha.

♥ Daphne
Al weken hebben we het erover, de horror film The Nun. Eindelijk was het vandaag zo ver. Missschien zou je in eerste instantie niet zo snel op maandagavond naar een horrorfilm gaan, maar Irene en ik hadden er mega veel zin in! Van te voren besloten we een lekker pizzaatje te halen in Scheveningen, waar we deze ontzettend leuke foto tegenkwamen. We vonden de vrouwen op deze foto zo mooi, krachtig en blij. 

In de bioscoop werden we verrast door deze popcorn-muur! Onder elke buis kon je een lekkere smaak vandaan trekken en dat moesten we natuurlijk uitproberen. Toen wisten we overigens nog niet dat de film zo eng zou zijn, dat we helemaal niet aan eten toe zouden komen..

De film was zo eng, dat we al snel onze jas over ons heen trokken bij gebrek aan een beschermend dekentje. Wel echt een aanrader als je van dit soort thrillers houdt! Hij is eng, maar het verhaal is ontzettend goed en spannend! Wat een fijne en enge avond was dit!

Dinsdag

♥ Lotte
Ook vandaag heb ik van huis uit gewerkt. Het was een gezellige werkdag, want mijn vriend was ook thuis omdat er allerlei klusjesmannen in huis aan de verbouwing kwamen werken. In de middag haalde hij een super lekkere broodje van Subway voor mij. Dat is nog eens fijn werken.

's Middags had ik vrij en ben ik naar Kruidvat bij mij in het dorp geweest. Ik wilde al heel lang droog shampoo proberen, omdat ik de laatste tijd weer last heb van vet haar. In de zomer had ik hier nauwelijks last van en kon ik makkelijk wegkomen met één keer wassen in de drie dagen, maar nu is mijn haar na een dag alweer vettig. Zou dit door het seizoen kunnen komen denken je?

In de winkel heb ik gekozen voor een droogshampoo van Andrélon, speciaal voor blond haar. Thuis heb ik hem gelijk uitgeprobeerd. Dit was mijn eerste ervaring ooit met droogshampoo en ik stond perplex van hoe goed dit eigenlijk werkt. Mijn haar zag er gelijk schoner uit en er zat ook net wat meer volume in. Dit wordt waarschijnlijk een blijvertje.

‘s Avonds gingen de dingen helaas even niet zoals gepland. Het plan was dat ik live zou gaan op Instagram om samen met jullie te koken en te eten, maar toen het moment daar was, lukte het me niet om live te gaan! Ik was best wel teleurgesteld en verslagen hierdoor. Ik had het ook al helemaal aangekondigd op Instagram en alles voorbereid. Een tegenvallertje, maar ja, that’s life! Volgende keer beter en dan geen technische problemen. :)

♥ Scarlet
Dinsdag kwam ik er wat laat achter dat er geen treinverkeer was tussen Utrecht en Leiden. Ik moest daarom een tijdje op een andere trein wachten die naar Schiphol ging. Die was echter zo vol dat ik de hele weg op de trap heb gezeten. Normaal ben ik altijd op mijn laptop aan het werk in de trein, maar dit keer heb ik lekker gelezen in een goed boek. Ik ben heel enthousiast over dit boek. Ik kom er dan ook weer extra achter hoeveel lezen je leven meer verrijkt dan een uur scrollen op social media e.d. Ik zou echt vaker moeten lezen.

De week van de redactie 2

♥ Op kantoor
Vandaag hadden we weer een hoop lekkers mee naar kantoor genomen. Daphne en Irene testten deze Mars & Twix Limited Edtions en morgen kunnen jullie zien wat zij hiervan vonden! 

Eenmaal op kantoor stond er een doosje op ons te wachten. Jeej! De nieuwe krachtvoer lepels waren binnen. Super fijn! Ze worden met de hand gemaakt door een jonge vrouw die daar echt een hele klus aan heeft. Ze had er opnieuw 70 gemaakt… de #krachtvoer lepels zijn dus weer op voorraad. 

De week van de redactie 2

Woensdag

♥ Irene
Vandaag begon ik met een ochtendje thuis werken, maar daarna ben ik naar het atelier gegaan dat ik tegenwoordig huur met drie andere meiden. Normaal gesproken maak ik weleens tekeningen van lichamen die helemaal door elkaar zitten. Ik vind het tof om daarmee te spelen en zo een bijzonder beeld te creëren. Vandaag deed ik dat eens met foto's van mijn eigen lichaam. Ik vind het resultaat echt te gek, hier wil ik wel een serie van maken. Minder leuk nieuws is dat we volgende week alweer weg moeten uit het atelier. We huren het anti-kraak, dus je weet dat je er op gegeven moment uit moet, maar dit was wel heel snel. Echt jammer!

Gelukkig helpt het verhuurbedrijf je wel met zoeken naar een nieuwe locatie als je eenmaal bij hun ingeschreven staat, dus dat scheelt en het komt vast helemaal goed. Ik kan dan ook wel weer uitkijken naar het ontdekken van een nieuwe plekje. Waar één deur sluit opend weer een ander.

Daarnaast heb ik de eerste aflevering van 'VetGelukkig' gekeken. Ik vond het interessanter dan ik van tevoren had gedacht! In de avond heb ik ook de chat in het atelier gedaan. Ik geniet nog even van onze plek, want het is wel fijn om hier te zijn. Zo veel ruimte! Oh ja, en ik loop lekker al de hele dag in mijn joggingbroek. Stiekem doe ik dat best vaak als ik niet naar kantoor moet of afspraken heb. Heerlijk! 

♥ Scarlet
Woensdag was ik vrij en ben ik de hele dag druk geweest voor mijn YouTube kanaal. Ik zou voor een nieuw assortiment nootjes wat Mexicaanse receptjes maken, waaronder wraps met mango en kikkererwten. Dat was erg lekker. Ook maakte ik, lekker makkelijk, nacho’s met mais, vega gehakt en kaas. Die avond hebben we lekker van die borrelplank bij Netflix genoten. Ik had weer een nieuwe toffe serie ontdekt: The bodyguard. Echt een aanrader!

De week van de redactie 2

Donderdag

♥ Scarlet
Meestal doe ik direct na het werk de boodschappen, maar dit keer had ik er echt geen zin in. Goed verhaal, want dat betekent dat ik de controle even uit handen geef en dat is wel positief :) Mijn vriendin haalde het avondeten en koos voor parelcouscous met feta, kikkererwten en groentes. Het was een heel lekker receptje, wat ze stiekem gewoon online afgekeken had van HelloFresh ;)

De week van de redactie 2

♥ Daphne
Na mijn vakantie was ik wat ziekjes teruggekomen, maar ik merkte vandaag dat de misselijkheid eindelijk helemaal weg was. Wat is het toch fijn als je je weer helemaal goed voelt! Dat besloot ik vandaag te vieren door wat extra lekkere dingen voor mijzelf te maken. 's Middags ben ik langs een Poké bar gefietst om mijzelf te trakeren op mijn nieuwe lievelings bowl. Later die dag besloot ik weer eens wat te bakken. Banaan-bosbessen muffins! Ietwat klein uitgevallen, maar wel erg lekker! Dan eet ik wel gewoon wat meer tegelijk..

Vrijdag

♥ Scarlet
Vrijdag was er nog steeds geen treinverkeer tussen Utrecht en Leiden, bovendien waren er nogal wat extra problemen op het spoor door omleidingen en aanrijdingen. Hierdoor kwam ik opnieuw terecht op Schiphol. Een plek waar ik graag kom. Ik spotte toen ook dit bijzondere bord met ‘Verboden voor ballonnen’ wat ik nog nooit had gezien. Ik vond het wel grappig.

De week van de redactie 2

Lonneke
Vandaag was ik overdag vrij. Ik ben een beetje grieperig geweest dus ik wilde lekker rustig aan doen. De afgelopen week ben ik best druk geweest waardoor er wat huishoudklusjes bij in zijn geschoten. De ochtend heb ik dan ook lekker gerommeld en wat schoongemaakt. In de middag ben ik even de stad in geweest. De herfst is echt begonnen en vanmiddag regende het ook flink. Soms word ik daar een beetje sip van, maar met muziek in en een paraplu bij me vond ik het dit keer best prima. Ik had een tijd geleden een nieuwe haarverzorging lijn gespot waar ik wel nieuwsgierig naar was. Mijn vriend van van diezelfde lijn al een rozemarijn conditioner geprobeerd en die vond ik erg lekker. Omdat ik erg van de geur van lavendel houd heb ik gekozen voor de lavendel shampoo en conditioner. 

's Avonds heb ik een paar uurtjes gewerkt. Ik vind het leuk om tijdens het werken wat lekkers bij de hand te hebben. Vandaag heb ik in de toko wat drankjes meegenomen die ik nog niet kende. Ik was het meest nieuwsgierig naar de aloe vera met druif en deze was eigenlijk heel lekker! Na het werk ben ik nog met wat vrienden naar de popronde gegaan. Door heel de stad traden die avond bandjes op. We zijn uiteindelijk naar 2 kroegjes geweest om even te kijken en wat te drinken.

♥ Op kantoor
Vandaag werkten we met zijn viertjes op kantoor. Lotte was vrij, maar Dirk - een van onze geweldige vrijwilligers - was er de hele dag om te helpen. Om 13:00 uur deden we de wekelijkse insta live en daarna was er een training voor onze nieuwe vrijwilligers. Het was een gezellig en productief dagje!

♥ Daphne
Voor het tweede jaar op rij ging ik met mijn zus en neefje naar Walibi Fright Nights. Als ik het park oploop besef ik mij ineens dat ik echt een Halloween week heb, eerst de horror film en nu dit. Stiekem vind ik dat griezelen echt heel erg leuk en alles is zo tof gedaan! De aankleding, de acteurs die overal rondlopen en je laten schrikken, maar ook de spookhuizen waar je doorheen kunt lopen. Heel spannend en tegelijkertijd heel erg gezellig om met z'n alle te doen! We zijn ook dol op achtbanen dus normaal gesproken is het twee vliegen in één klap, alleen was het vandaag wel ontzettend koud ineens! Echt iets te koud om in de rijen te staan en hoog boven de grond te hangen. Daarom zochten we ook geregeld een lekker vuurtjekorfje op. Tot volgend jaar weer!

Zaterdag

♥ Lonneke
Vandaag begon ik mijn dag met een paar uurtjes werken. Ik had in de supermarkt al wat lekkere dingen gehaald zodat ik uitgebreid kon ontbijten. Sinds een aantal jaar heb ik een paar gekko's. Ik vind het heerlijk als zij lekker bij me zijn als ik op mijn laptop bezig ben. In de middag ben ik met mijn vriend naar de Ikea geweest. Toen wij net begonnen met daten kwamen we daar veel. Het afgelopen jaar zijn we er niet zo vaak geweest maar ik vind het leuk om daar af en toe eens lekker rond te lopen en wat te eten.

Ook neem ik altijd wat daim mee terug naar huis. In de mediamarkt stond een stroopwafel kraampje en we konden het niet laten om een stroopwafel te nemen. 's Avonds heb ik weer een paar uurtjes gewerkt bij een paar vrienden. We hebben lekker samen gegeten en daarna spelletjes gedaan. Zij hadden tijdens de wijnmarkt van de Albert Heijn heel veel flessen wijn gehaald die we samen hebben geproefd. 

Zondag

♥ Daphne
Niets fijners dan op zondag uit te slapen en daarna uitgebreid te gaan ontbijten. In Den Haag is een nieuw ontbijttentje geopend, helemaal in de de stijl van de jaren 80. Ik had ontzettend zin om hier eens een kijkje te nemen en vooral zin om de pannenkoeken te proeven! Echt ontzettend lekker en heerlijk om hier de dag te beginnen. 

♥ Irene
Vier weken geleden werd het begin van deze tattoo gezet en vandaag waren de lijnen goed genoeg geheeld om hem in te gaan kleuren. Ik vond het een heel klein beetje spannend, want ergens denk ik dan: "Ik vind hem nu al mooi, want nou als ik hem straks minder mooi vind?" Op de één of andere manier heb ik dat altijd met inkleuren/shaduwen maken. Gek he? Haha, nou, ik ben er echt mega mega blij mee! Kon ook niet anders, want ik had niet voor niks deze artiest gekozen. Pas bij het inkleuren zie je echt de persoonlijke stijl van de artiest terug komen. Heel tof! Ik was nog aan het twijfelen tussen kleur of zwart wit, maar zoals je ziet heb ik toch voor zwart wit gekozen. De zonnebloem is helemaal tot leven gekomen. 

 

In de avond heb ik met de meiden van het atelier in het atelier gegeten. We hadden roti besteld (die overigens vet tegen viel, maar oké, soms is eten gewoon functioneel) en zijn even gaan brainstormen over hoe we verder gaan als we hier volgende maand weg moeten. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op en dat is fijn. Daarnaast hebben we ook lekker gekletst en gelachen. Een fijne avond! 

♥ Scarlet
Zondag was een rustig dagje. ’s Middags kwamen mijn vader, zijn vrouw en dochter op bezoek en hebben we koffiegedronken en lekkere hapjes gegeten. Tussendoor heb ik met Sjors gewandeld door de herfstbladeren. Het is nu zo mooi buiten als de zon schijnt.

De week van de redactie 2

Hierna ben ik zelf nog even naar IKEA gegaan. Gewoon om nog even het huis uit te zijn. Daar vond ik hele toffe kransen, die eigenlijk voor de Kerst waren, maar ik vind ze geweldig leuk voor in de babykamer. Ik scoorde een krans en nog wat andere spulletjes en was toen rond 19:00 uur weer thuis om te gaan koken.

De week van de redactie 2

Hoe was jouw week?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

LotteS - Maandag 29 oktober 2018 19:15
O wauw!! Werkt Dirk nog steeds bij proud? :D

Die verdient een ere plekje inmiddels!
Redactie Proud2Bme - Maandag 29 oktober 2018 19:42
Haha mee eens!!!
- - Maandag 29 oktober 2018 19:19
Echt super stom en raar maar als ik daphne en irene zo samen zie vind ik dat somehow zielig voor lotte en merk gewoon dat ik er helemaal naar van wordt. En dit heb ik dus altijd! Terwijl ik me er bewust van ben dat het nergens op slaat en het niet hoeft te betekenen dat lotte zich er rot onder voelt, als lotte lekker in haar vel zit zeer waarschijnlijk niet zelfs. Idk ik denk soms echt dat ik de wereld het liefst als een groot blij op elkaar geplakt zooitje zie. Eigenlijk zon gekke trek van mij haha, voor de personen om wie het gaat is er vaak helemaal geen probleem

Terug naar de blog: klinkt als een goede week en leuk om jou ook beter te leren kennen lonneke!
Mar - Dinsdag 30 oktober 2018 15:30
Wat toevallig, dat gevoel m.b.t. Lotte had ik eventjes ook. Uit eigen ervaring denk ik dat je met sommige collega's of groepsgenoten (van therapie bijvoorbeeld) zo een leuke klik kunt hebben dat je ook in je vrije tijd dingetjes samen doet. En dat betekent natuurlijk en gelukkig:) niet dat iemand zich buitengesloten hoeft te voelen of minder "leuk" is. :)
Maya - Maandag 29 oktober 2018 21:24
leuke plog! ik vond de vlogs van een dagje mee met de redactie ook altijd erg leuk! Kunnen jullie dat ook weer eens doen? xx
vanAnaarB - Dinsdag 30 oktober 2018 09:33
Lonneke? Een nieuwe naam en een nieuw gezicht voor mij. Heb ik wat gemist?
Manu - Dinsdag 30 oktober 2018 10:32
Vervangt Phoicai tijdens haar verlof.. Stond ergens heel kort genoemd in een andere blog geloof ik.
vanAnaarB - Woensdag 31 oktober 2018 21:46
Bedankt voor je antwoord.
Ik vind het jammer dat zoiets niet bij de mededelingen komt te staan (mocht de redactie dit lezen, tip!). Want ik lees lang niet alle blogs.
britneyangel - Dinsdag 30 oktober 2018 11:52
leuke plog en een keertje wat anders
rose - Dinsdag 30 oktober 2018 12:27
ik zie een vacature staan, wie gaat er weg?
Emmy - Dinsdag 30 oktober 2018 14:32
Ik denk ouderschapsverlof van Scarlet
Daan - Vrijdag 2 november 2018 11:29
Of misschien hebben ze gewoon een extra iemand nodig?
Nikki98x - Dinsdag 30 oktober 2018 12:31
Hele leuke plog! Erg leuk om te lezen en mooi om te zien hoe leuk het leven kan zijn
Starchild - Dinsdag 30 oktober 2018 16:44
Irene je tattoo is zo mooi!
Daan - Vrijdag 2 november 2018 11:29
Ik vind hem ook erg mooi!