De ABC Tag van Nouska

 

Al eerder verscheen de ABC Tag van Scarlet op Proud2Bme. In de ABC tag beantwoord je de vragen die beginnen met telkens een andere letter uit het alphabet. Deze ABC tag is niet vertaald, maar de antwoorden zal ik wel gewoon in het Nederlands geven. Hier en daar vind je ook een persoonlijke foto om het antwoord op een vraag toe te lichten.

A. Age: Ik ben op dit moment 25 jaar oud. 

B. Best friend: Ik heb er eigenlijk twee. Paulien ken ik al vanaf groep 5 van de basisschool en Margot ken ik vanaf de brugklas

C. Chore you hate: Ik hou absoluut niet van het vuil buiten zetten. Ik vind het onhandig en moet twee trappen naar beneden om ze aan de weg te zetten. Ik haat het.

D. Dreamhouse: Ik weet niet helemaal wat mijn droomhuis zou zijn. Misschien een huis op een waddeneiland, al vind ik in de stad wonen ook erg leuk. Ik hou in ieder geval niet van nieuwbouw, maar juist van oude huizen.

E. Essential start of your day: Ik begin de dag meestal door mijn kat te knuffelen. Hij wil meestal ook meteen brokjes. Voor ik dus mijn eigen ontbijtje maak, geef ik hem eerst te eten. Ik eet bijna iedere dag iets anders als ontbijt. Tijdens het ontbijten kijk ik altijd even op mijn telefoon of op Proud2Bme.

ontbijt

F. Favorite color: Mijn lievelingskleur is heel lichtblauw of heel lichtroze.

G. Gold or silver: Ik draag vooral zilver, maar vind goud ook erg mooi.

H. Height: Ik ben 1.76 lang

I. Instruments I play: Vroeger zat ik een tijdje op pianoles en ik heb ook gitaar gespeeld. Op dit moment speel ik eigenlijk geen instrument. Sinds een week probeer ik het gitaar spelen weer op te pakken.

J. Job Title (most recent): Ik werk bij Proud2Bme. In het verleden had ik bijbaantjes zoals bijles geven, oppassen of werken met bloemen in een kas.

Proud2Bme

K. Kids: Nog niet, hopelijk wel in de toekomst. Op dit moment is mijn kat mijn kind.

L. Life is incomplete without: Familie, vriendinnen en jawel, mijn kat.

M. Music that you always listen to: Backstreet Boys, Nizlopi, Acda en de Munnik en verder heel gevarieerd, maar vooral niet te hard en het liefst mooie liedjes met akkoestische gitaar.

N. Nickname: Nous, Snoes en vroeger Pinda, omdat ik als kind veel buitenspeelde en heel bruin was.

O. Overnight hospital stays: Toen ik zeven was lag ik een week in het ziekenhuis vanwege een nierbekkenontsteking.

P. Phobias or fears: Ik ben best wel een schijtluis. Ik durf bijvoorbeeld niet te vliegen en ben bang voor libelles. Toch wil ik wel een keer het vliegtuig instappen binnenkort hoor. 

Q. Quote from a movie: ‘'Mister Titspervert'' Ik moet altijd enorm lachen om Bridget Jones.

R. Reason to smile: Ik moet vaak lachen met mijn twee beste vriendinnen. Deze twee vrolijken mij echt op. Ook doet mijn kat vaak grappige dingen. Ik hou verder heel erg van de zon, ook al zijn het maar een paar stralen. Ik word ook erg blij van de natuur. Het bos of de duinen geven me zo'n goed gevoel. En bloemen vind ik ook heel fijn. Vooral als het er lekker wild en natuurlijk uitziet, zoals de bos die ik laatst van mijn beste vriendinnen kreeg.

bloemen

S. Siblings: Een jongere en een oudere broer.

T. Time you wake up: Ik hou enorm van slapen en heb ook best wat uurtjes nodig. Als ik in een goed ritme zit, slaap ik meestal tot een uur of 9 uit.

U. Underwear: Hipsters en H&M bh's!

V. Very important date this year: 14 augustus 2013, toen werkte ik twee jaar voor Proud2Bme

W. Worst habit: Chaotisch en vergeetachtig. Op zich niet perse een vervelende eigenschap, maar dat mijn geheugen werkt als een zeef is soms wat minder.

X. X-ray's you've had done: Mijn pols, vinger en grote teen. Mijn pols en grote teen waren dan ook een keer gebroken.

Y. Yummy food you make: Ik maak eigenlijk heel vaak iets anders. Ik hou vooral van italiaans en mexicaans eten en zelfgemaakte guacamole.

pastasaladejulienne soep

Z. Zoo animal: Stokstaartjes, die vind ik altijd zo grappig.

Wil jij de ABC Tag ook doen?
Check dan dit forum topic en vul hem voor jezelf in en lees die van anderen ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

xxx - Woensdag 28 augustus 2013 10:25
Lieke - Woensdag 28 augustus 2013 12:24
Leuk!
meisje14 - Woensdag 28 augustus 2013 14:02
Leuk om te lezen!