5 Favorieten van Nouska 5

 

Deze week geen Plog van mij, maar een leuke blog met mijn favorieten van de afgelopen tijd. De laatste keer dat ik dit deed, is alweer bijna een jaar geleden. Daarom vond ik het hier wel weer eens tijd voor. Ik deel je de dingen die ik graag gebruik, draag of heb aangeschaft de afgelopen maanden. Omdat ik je graag wil laten zien welke spulletjes mij blij maken en om je op leuke ideeën te brengen. Het zijn kleine lichtpuntjes uit het dagelijks leven eigenlijk. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien! 

favorieten blog

♥ Dr. Organic Aloe Vera Deodorant
In een favorietenblog mag een beautyproduct natuurlijk niet ontbreken, daarom begin ik er maar meteen mee. Ik was al langere tijd op zoek naar een deodorant die natuurlijk is, maar ook fijn aanvoelt en bovenal eentje die ook echt werkt! Al eerder gebruikte ik die van Lekker In Een Potje, die ik heel fijn vond, maar ik zocht toch graag een roller. En die zitten niet in potjes. De deodorant van Dr. Organic heb ik eerder geprobeerd in de geur Lavendel, maar deze werkte niet goed. De geur was veel te kruidig en combineerde niet goed met mijn zweet, laten we maar zeggen. Deze met Aloë Vera ruikt citrus achtig en werkt wel! Ik ben er dan ook heel blij mee en zou hem anderen ook zeker aanraden om uit te proberen. Wie weet werkt hij voor jou net zo goed! Je kunt hem kopen bij De Tuinen/Holland And Barret.

Plaatje

♥ Weefgetouw
Een tijdje geleden heb ik een weefgetouw gekocht. Dit liet ik toen ook zien in mijn Plog. Omdat ik niet zo lang stil kan zitten door mijn rug, kon ik daar alleen niet zo vaak op werken. Op de kleine die ik heb gekocht wel iets beter. Deze kan ik ook liggend in bed gebruiken. Ik vind het leuk om te doen en het is heel ontspannend. Deze behoort dus ook zeker tot mijn favorieten van afgelopen tijd.

weefgetouw

Ik kocht de grote op Bol.com en de kleine heb ik gevonden bij een knutselwinkel en is eigenlijk een kinder weefgetouw. Ik vind de grote wel veel beter, die is handiger en je kunt er grote en kleine kleedjes mee maken. Ik wil deze ophangen in ons huis of in de camper en weggeven aan vriendinnen. Het is niet iets met een of ander doel, maar gewoon leuk om te maken en ermee bezig te zijn. 

weefgetouw

♥ Fair Trade Chocolade van Action
Tony Chocolonely is natuurlijk heerlijk, maar best prijzig. Sim ontdekte deze Fair Trade Chocolade bij de Action en die is erg lekker. Ze kostten 1,50/1,60 per stuk en zijn ook heel erg lekker! Je vindt niet zulke gekke smaken, maar wel hazelnoot en caramel-zeezout. Zeker het proberen waard! 

fair trade chocola action

♥ Rotan rugtas
Deze rieten rugtas kwam ik tegen toen ik een weekendje op Texel was. Ik vond hem meteen heel erg leuk! Hij is bijzonder en van mooi materiaal gemaakt. Hij draagt ook fijn, omdat je hem, zoals veel van min tassen wel hebben, niet aan één schouder hebt hangen. De tas sluit niet zo heel goed, maar dat ga ik nog veranderen door er een andere sluiting op te maken. Ik wilde hem in ieder geval alvast even laten zien!

rugtas

♥ BOOM2
Deze speaker hebben we onlangs samen gekocht en we zijn er super blij mee! Ik dacht eerst: o, gewoon een speaker. Maar inmiddels gebruiken we hem zowel binnen- als buitenshuis erg veel, zelfs in onze camperbus. De speaker is super snel en makkelijk te verbinden via bluetooth en werkt op allerlei apparaten, zoals telefoons, iPad of laptop. Er komt onwijs mooi, helder geluid uit. We gebruiken onze vaste muziekinstallatie zelfs minder, omdat je dit ding zo makkelijk meeneemt door het huis.

boom2 review

 

Ik hoop dat je mijn favorieten leuk vond om te zien! Wat vind je van mijn favorieten of wat zijn die van jou op dit moment? Ik ben benieuwd! 

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne - Maandag 15 augustus 2016 19:54
Wauw!! Dat weven ziet er echt supergaaf uit zeg!! Vroeger deed k dat ook weleens en maakte er toen tassen van! Leuk om te doen! Misschien vind je haken ook leuk? Dat kan ook prima liggend...?
Ronja - Maandag 15 augustus 2016 21:21
Ik ben aan haken!
en dat is ook meteen m'n eerste favoriet: - m'n haakwerk.
Ik wilde het graag leren en dit is m'n eerste probeersel. Het wordt een omslagdoek en hij is heel mooi blauw. Het werkt heel goed als afleiding en het wordt ook nog iets.

- Dan, marshmellows. Die vind ik heel lekker en het lukt steeds beter om de balans te houden. Het is eigenlijk dus ook een leerproject.

- 'Blind date' with a book. Dat zag ik laatst bij een boekwinkel en dat leek me zo leuk.
Ik lees bijna nooit, maar dit wilde ik meteen proberen.
Het zijn boeken die ingepakt zijn met een paar steekwoorden erop die een hint geven. Je kon ze vrij goedkoop kopen, maar het zijn wel goede boeken. Zo lees je eens een boek waar je zelf misschien niet op gekomen was. Erg leuk en het viel niet tegen.

- Bloemen van de pluktuin. Ik heb een abonnement bij een pluktuin en hoewel het me wel moeite kost om er heen te gaan ben ik altijd weer blij als ik gegaan ben en er hele mooie bloemen in huis staan.

- Mijn zelfgezette cappuccino. Al heel lang eigenlijk. Daar kan ik nog steeds van genieten en ik gebruik het ook wel als overgang naar een ander klusje. Werkt goed.