De favoriete liedjes van: Nouska 2

 

Een tijdje terug is het alweer, dat Laura, Scarlet en ik onze favoriete liedjes in een blog aan jullie lieten luisteren. Inmiddels is het alweer tijd voor een nieuwe 'Favorieten liedjes'-blog. De afgelopen tijd heb ik weer wat fijne liedjes ontdekt en deze wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Misschien herken je wel liedjes of zijn ze juist nieuw voor jou. 

Zoals je in mijn vorige blog over mijn favoriete liedjes al kon lezen, houd ik wel van een beetje sentimenteel gedoe in muziek. Mooie stemmen en akkoestische gitaren zijn mijn favoriet. Ik luister veel singer songwriter liedjes van mannen met baarden en/of lang haar. Geen idee waarom, maar ik vind het gewoon heerlijk om naar te luisteren en misschien maken de mannen het extra romantisch. 

♥ Jonathan Jeremiah met Lost
Dit liedje luister ik de laatste tijd vaak. Ik vind het echt heel erg lekker en gezellig. Ik ben stiekem best een beetje fan van Jonathan Jermiah en vind dit liedje echt heel fijn!

♥ Ed Sheeran met Thinking Out Loud
Het volgende liedje is een beetje een quilty pleasure. Dit liedje van Ed Sheeran is natuurlijk eigenlijk TE slijmerig, maar ik vind het zo lief en ik heb een zwak voor deze singer songwriter. Toen ik de clip zag werd dat eigenlijk alleen maar erger. Op het randje van heel erg zoet en fout, maar zoooo mooi. 

♥ Donovan Woods met I'm Still Sweet
Dit vind ik echt een heel lief en natuurlijk ook 'zoet' liedje. Donovan Woods is bij mij niet met heel veel andere nummers bekend, maar ik vind deze in ieder geval heel erg mooi. Ik vind dat deze zanger heel veel gevoel in zijn manier van zingen legt. 

♥ Stu Larsen met Seaforth Mackenzie
Deze zanger kreeg ik onlangs van iemand getipt en ik vind een aantal van zijn liedjes heel erg mooi. Onder andere deze vind ik heel lief en luister ik vaak. Deze opname op Youtube is ook nog eens heel bijzonder, als je het mij vraagt. Larsen filmt zichzelf zonder zijn gezicht erbij en toch is het een erg mooi beeld. 

♥ Xavier Rudd met Follow The Sun
Hier krijg je toch ontzettend veel zin in vakantie van? Een prachtige clip die ik eigenlijk pas ontdekte bij het maken van deze blog over mijn favoriete liedjes.  

liefs

Wat zijn jouw favoriete liedjes op dit moment?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maanmeisje - Woensdag 11 februari 2015 19:30
Ja, veel liedjes die jij luistert vind ik ook goed. Op dit moment vind ik Condolence van Benjamin Clementine heel mooi, Loving strangers van Russian Red, Prayer in C van Lilly Wood & The Prick, Firework van Jenny Lane, My Dreams van Yael Naïm enz. Ik kan haast niet kiezen. Als ik ze allemaal op ga noemen, ben ik nog heel lang bezig ;-).
bernice1991 - Woensdag 11 februari 2015 19:45
Wat een mega fijne muziek allemaal!

Jonathan Jeremiah vind ik ook echt geweldig fijn!

Mar - Woensdag 11 februari 2015 19:46
Momenteel Iron sky van Paolo Nutini :)
Iris - Woensdag 11 februari 2015 20:25
Ed Sheeran - Thinking Out Loud is momenteel m'n favoriete nummer.
Lylian - Woensdag 11 februari 2015 20:36
Fan van accoustische gitaar Nouska? ;p
Quirine - Woensdag 11 februari 2015 21:32
Wat een fijne muziek! Deze nummers drop ik ook heel snel in mijn eigen playlist. Echt heel fijn.

Fiona - Donderdag 12 februari 2015 00:16
Ik ben in de ban van Nara van Alt-J. Zag ze vorige week in Vorst Nationaal, een van de mooiste concerten van mijn leven. :) En ik heb al wat moois gezien hoor!
Ashana - Donderdag 12 februari 2015 06:43
Crazy - Ornette
Me - Donderdag 12 februari 2015 09:25
Laatste nummer is ook een favo van Scarlet, toch? Leuk!

Maé - Donderdag 12 februari 2015 11:43
Take me to church - Hozier!

I love it, luister het de hele dag.