I don't care if you don't like me

 

Dit kleine, schattige meisje Breanna Youn kan heel duidelijk en trots verwoorden hoe je het beste om kan gaan met mensen die jou niet leuk vinden. Als je van jezelf houdt, ben je niet afhankelijk van de mening van anderen.

Bron: Huffingtonpost
 

Gerelateerde blogposts

Reacties

michelle - Dinsdag 11 februari 2014 16:53
haha prachtig! jong geleerd is oud gedaan !
Star* - Dinsdag 11 februari 2014 19:10
haha^^ die knipoog ook erbij!
Meanda - Woensdag 12 februari 2014 20:36
hahah... te mooi!
Prue - Maandag 17 februari 2014 12:53
Sorry hoor, maar het is niet reeel om te stellen dat het onbelangrijk is want anderen van je vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van solliciteren naar een baan, of naar een kamer in een studentenhuis die je heel graag wilt?

Hoe zit het als je kindjes wilt hebben? Een relatie maakt het wel gemakkelijker, en om een relatie te hebben moet iemand je leuk vinden lijkt mij, tenzij het om een verstandshuwelijk gaat.

Ook als je vriendschappen wilt, is het daarbij belangrijk hoe een ander over je denkt. Als een ander negatief over je denkt, kun je die vriendschap wel op je buik schrijven.

Het is niet reeel om te willen dat iedereen je aardig vindt, maar het is evenmin reeel om te stellen dat het er totaal niet toe doet hoe er over je gedacht wordt! Je leeft niet op een eilandje!
l - Maandag 17 februari 2014 17:59
@Prue
Ze zegt dat het haar niet uitmaakt als je haar niet mag, ze zegt niet dat het haar niet uitmaakt dat niemand haar mag. Natuurlijk maakt het in de voorbeelden die je geeft uit wat anderen van je vinden, maar dat is niet waar het hier over gaat. Je moet van jezelf houden en de mensen die dan van je houden zoals jij bent, zijn daarnaast natuurlijk ook belangrijk. Maar zelf ben je nog altijd het belangrijks en zonder liefde voor jezelf is wat anderen van je vinden veel te veel overgewaardeerd.
xo - Dinsdag 18 februari 2014 14:41
Schattiigggg om op te vreten. Wou dat iedereen zo over zichzelf dacht!
oiwehowehrio - Donderdag 20 februari 2014 15:12
Ben ik de enige waarbij hij niet opent op mobiel en op de computer?
someone - Dinsdag 25 februari 2014 18:57
ze is echt super schattig