Beauty Sweeties review

 

Deze week kwam ik iets tegen in de supermarkt wat ik nog niet eerder had gezien: Beauty Sweeties. Lange repen met een mooie verpakking die met elkaar op een stelling stonden met erachter een aantrekkelijke jonge vrouw. 'Dus van dit snoep word je mooi?' ging er door mijn hoofd. Onzin natuurlijk, maar ik raakte wel benieuwd naar deze repen en kocht er twee om ze nader te bestuderen en natuurlijk te proeven.

AH beauty Sweeties

Op de verpakking van de repen staat dat dat de repen uit enkel natuurlijke ingredienten bestaan wat positief klinkt. De repen zijn wel wat duur als ik ze vergelijk met een lekkere Twix, Bounty of Mars, namelijk 1,59 euro. In de repen zitten allerlei stofjes die heel goed voor je zouden moeten zijn: Coenzyme Q10, Aloe Vera en Collageen (dus niet geschikt voor veganisten). Wanneer ik echter op de achterkant van de verpakking kijk blijkt de hoeveelheid die erin zit van deze stofjes wel heel erg klein te zijn: 0,015% en 0,00375%. In een Mona pudding zit meer collageen Knipogen

beauty sweeties

beauty sweeties ingredienten

Maar laat ik niet enkel afgaan op de buitenkant en de reep eerst eens goed proeven. Ik heb gekozen voor de smaken Mango en Acai. Er is naast deze twee smaken nog één andere smaak: granaatappel met frambozen.

beauty sweeties

beauty sweeties

beauty sweeties

beauty sweeties

De repen zijn best lang. Als je ze uit de verpakking haalt ruiken ze lekker zoet. De repen ruiken niet alleen zoet, maar ze smaken ook heel erg zoet. De combinatie witte chocolade en yoghurt is goed te proeven en is erg lekker. In de reep zitten hele kleine fruitige stukjes die het geheel samen met de yoghurt wat frisser maken. De repen smaken absoluut erg lekker, al moet je wel van flink zoet houden.

Zelf vind ik de repen wel te duur en geloof ik niet zo in de zogenaamde 'extra gezondheid' van de reep door de toevoeging van een inimini hoeveelheid van bepaalde stofjes. Maar gewoon als lekker tussendoortje is deze reep zeker wel aan te raden!

Wat vind jij van deze repen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

angstig - Dinsdag 8 oktober 2013 19:31
ithink lekker!
xLaura - Dinsdag 8 oktober 2013 19:38
Het klinkt lekker, als ze goedkoper waren dan zou ik ze graag willen proberen!
xLaura - Dinsdag 8 oktober 2013 19:38
Bij welke supermarkt kun je deze trouwens kopen? Ik heb ze nog niet eerder gezien.
Mimosa - Dinsdag 8 oktober 2013 21:04
Een reep die als eerste ingrediënt suiker heeft, kan ik niet serieus nemen als 'extra gezond'.

Laar - Dinsdag 8 oktober 2013 21:43
Ziet er leuk uit, ik ga er snel eentje halen! Ik zou ook wel graag willen weten in welke winkel je ze kan kopen ?
xxx.
Team proud2Bme - Dinsdag 8 oktober 2013 21:46
Wij kochten ze bij d'r AH, maar andere winkels staan op de site van beauty sweeties, even googlen ;)
S - Dinsdag 8 oktober 2013 23:11
Hahahaha, en dat noemen ze gezond? Dan kun je een Mars ook gezond noemen.
*** - Dinsdag 8 oktober 2013 23:32
Klinkt lekker. Maakt me niet uit of het gezond is of niet. :-p Als je er geen 100 per dag van eet, kan het echt geen kwaad hoor. Alleen jammer van de prijs ... En waarschijnlijk ook niet in België te vinden.
sanne - Woensdag 9 oktober 2013 07:53
Ik ben er best wel benieuwd naar! Ik wil ze proberen!
J - Woensdag 9 oktober 2013 12:21
Inderdaad als eerste ingrediënt suiker. Lekker natuurlijk... ;). Maar zal ongetwijfeld lekker zijn.
meisje14 - Woensdag 9 oktober 2013 14:47
Gezond? Neh.
Lekker? Zo zien ze er wel uit.
Roos - Woensdag 9 oktober 2013 15:29
oh bah... ik kan gewoon voelen dat die dingen veel te zoet zijn voor mij :P Ik vind ze er wel goed uitzien en de verpakking is erg mooi. Maar waarom zou je een reep overdreven duur maken door er een iniminie beetje van dure stoffen in te stoppen? In die hoeveelheid heeft het geen effect. Het maakt alleen de reep onnodig duur.
sindy - Woensdag 9 oktober 2013 19:12
Een ontzettteeenddde slimme marketing truc. Inspelen op gevoelige plekken (immers iedereen wil gezond, mooi en jong zijn) en dan flink de prijs opvoeren.
sindy - Woensdag 9 oktober 2013 19:14
Zouden jullie eens een keer een blog kunnen schrijven over reclame verleiding en een keer een product blind kunnen uittesten van diverse merken?