YoYo Fruit Bear Nibbles

 

Een tijdje geleden kwam ik in de supermarkt deze grappige doosjes met tussendoortjes tegen. Ik was wel benieuwd en nam ze mee. De doosjes zagen er vrolijk uit. Ze waren er in drie smaken, bij mijn supermarkt. Aardbei, Mango en Apple. Een grappig, vrolijk uitziend tussendoortje dat voorverpakt is, zodat je het handig mee kunt nemen.

bear

Er zijn nog meer smaken verkrijgbaar, zoals blauwe bes, framboos en ananas. De doosjes kosten 2,99 per stuk. In zo'n doosje zitten vijf zakjes. In ieder zakje zitten twee rolletjes en een spelkaart. De rolletjes zijn gemaakt van fruit. Er zijn geen suikers of andere stoffen toegevoegd, staat op de verpakking. Ik vond het er vooral gewoon heel gezellig uitzien.

fruit

YoYo Bear Strawberry
Deze smaak vind ik het lekkerste. Misschien omdat hij goed herkenbaar is en gewoon lekker zoet. Ik had stiekem wel verwacht dat ‘yoyo' iets te maken had met yoghurt, maar dat is niet zo. Het lijkt op een soort gedroogd fruit dat in een vorm is geperst en is opgerold. Het deed mij denken aan de Fruit Bowl Peelers die ik onlangs ook testte.

yoyo

YoYo Bear Apple
De variant met appel viel mij tegen. Deze zag er ook het minst lekker uit. Hij was donkergroen en je proefde wat meer vezels. Iets "te gezond" naar mijn idee, maar wel lekker fris van smaak. De appel smaak is fris en iets zurig en dat maakt hem wel lekker.

pear

YoYo Bear Mango
Deze smaak vond ik van deze drie, net als de aardbei, ook erg lekker. Hij was mooi van kleur en smaakte echt naar mango. Je merkt dat dit ‘snoep' geen chemische smaak heeft, maar echt naar fruit smaakt. Ik kan me ook voorstellen dat kinderen het leuk vinden om te eten, omdat je het kunt afrollen. Maar ook ik vond het leuk en lekker!

mango

Ik ben benieuwd of jij deze als eens hebt geprobeerd of dat je ze graag zou willen proeven!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

S* - Zaterdag 22 oktober 2016 20:41
De variant met peer viel je tegen? Ehhh je bedoelt appel denk ik ;-)
M - Zaterdag 22 oktober 2016 20:48
'Iets te gezond naar mijn idee' Wacht, sinds wanneer is gezond voedsel iets negatiefs? :') Leuke blog, lijkt me erg lekker!
Thesunwillrise - Zaterdag 22 oktober 2016 22:46
Leuk! Grappig dat er steeds nieuwe dingen komen, ik zou ze best wel eens willen proberen.
M. - Zondag 23 oktober 2016 08:04
Er zijn tegenwoordig een aantal producten op de markt die allemaal bestaan uit (alleen) gedroogd fruit. Je kunt de vorm veranderen, maar het lijkt me verder allemaal hetzelfde smaken. Of niet?
Anne - Zondag 23 oktober 2016 09:48
Ik vind het ook, het komt op hetzelfde neer:gedroogd fruit. De verpakking maakt dat je het koopt volgens mij, en niet het product zelf? Maar goed dat geldt wel voor bijna alles .
S. - Zondag 23 oktober 2016 11:16
De verpakking ziet er wel geinig uit, maar ik weiger echt om 3 euro aan een zo'n lullig doosje uit te geven.
Floor* - Zondag 23 oktober 2016 12:47
Ik denk dat ik toch liever op de markt haal, scheelt flink wat geld haha
Miekio - Zondag 23 oktober 2016 13:38
Ik zou het wel eens willen proberen maar vind het teveel geld voor wat je krijgt, en houd ook niet zo van zoveel verpakkingen voor zulke kleine snoepjes.

Best een leuk idee, maar ik eet liever gewoon die mango.
Kim - Zondag 23 oktober 2016 21:20
Wat grappig! Ik vind het wel origineel bedacht. Inderdaad een leuk alternatief voor 'chemisch snoepgoed' :) en eens wat anders dan de standaard doosjes 'sun gold' rozijnen.