Video: Koken met Irene

 

Het is dinsdag, dus tijd voor een nieuwe video. Al eerder werden er video's met recepten met jullie gedeeld, maar dit lag al een tijdje stil. Nu is het zo dat er best weleens om een recept wordt gevraagd bij de blogs, vlogs of op instagram. Het leek Irene leuk om weer eens zo'n video op te nemen en jullie op deze manier een kijkje in haar keuken te geven. 

We zijn benieuwd wat jij van deze video vond en of je vaker een kijkje in iemands keuken zou willen nemen? Ga jij dit recept ook een keertje proberen te maken? Laat het ons weten in de reacties!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

- - Dinsdag 17 oktober 2017 20:11
Ah wat een leuke video! Ik vind het echt inspirerend om te zien hoe je zonde afwegen alles klaarmaakt, dat is echt nog een wereld van verschil met hoe ik dat doe.
Het recept lijkt me trouwens ook echt superlekker! Ga dit zeker een keertje maken!
Stellar - Dinsdag 17 oktober 2017 20:33
ik ben helemaal weg van jou, ik vind je zooo leuk om naar te kijken, echt heerlijk
je bent ZO gezellig, net alsof ik bij je in de keuken zit, je kletst zo lekker, helemaal niet ongemakkelijk oid, echt heel erg leuk
hoop dat je nog veel meer videos gaat maken
M - Dinsdag 17 oktober 2017 21:21
Omg noooooo!!!! šŸ˜±šŸ˜­ Couscous moet je echt 3x stomen en dan smaakt het echt geweldig!
G. - Dinsdag 17 oktober 2017 21:43
Wat een topfilmpje! Super leuk dat je een kook-filmpje gemaakt hebt :D tnx daarvoor: helpt zeker, op naar KokenMetIrene#2!
Sterregoesforit - Dinsdag 17 oktober 2017 22:19
Ik vind koken als ik alleen moet eten soms best een uitdaging (ik woon op kamers :-)), dus echt superfijn dit soort video's voor inspiratie :-) Superleuk als er meer komen! Fijne leuke video dit! xx
E - Woensdag 18 oktober 2017 05:29
Ik dacht gisteren net : Wat mis ik de recepten !
En nu kwam deze video.Leuk !
Kookvideo's vind ik fijner dan zo maar recepten,ik voel mij minder alleen bij het koken als ik zie dat iemand anders het gerecht ook maakt of gemaakt heeft.Helaas kan ik dit recept niet maken omdat er meerdere dingen in zitten die voor mij niet goed zijn.Hopelijk een andere keer wel.
Graag meer hiervan dus.ā˜ŗ
Anne - Woensdag 18 oktober 2017 16:43
Ik vind je stem zo mooi!
L - Donderdag 19 oktober 2017 01:14
De plantjes worden expres zo gekweekt dat ze niet echt groeien. Dan moet je nieuwe kopen en daardoor ontstaat er dus geen kruiden jungle in de vensterbank.
M. - Vrijdag 20 oktober 2017 00:44
Leuke video! Heb de couscoussalade vanavond gemaakt en het was super lekker :-)