Vegan worst en heftige chocolade | Proud Proeft

 

Kan het werkelijk te vroeg zijn om al paaseitjes te proeven? Als het aan Lonneke ligt niet, want deze nieuwe smaak is favoriet. Ook zijn we zeer onder de indruk van een plantaardige salamiworst. Bizar wat ze tegenwoordig allemaal kunnen maken. Bizar lekker! Helaas slaan sommige nieuwe producten voor ons de plank ook mis, maar dat is en blijft uiteindelijk een kwestie van smaak. Heb jij deze nieuwe producten al geproefd? Of welke zou je ook wel willen proberen?

Het was alweer even geleden dat we een proefvideo hadden opgenomen en we hopen dat jij er weer net zo van hebt genoten als wij hebben gedaan. Meer video's van Proud2Bme kan je vinden op ons YouTube-kanaal. Zo ook andere proefvideo's, maar ook onze klassieke 'dagjes-mee', Q&A's en nog veel meer! Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar. 

Heb jij nog nieuwe producten gespot de afgelopen tijd?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Marije - Dinsdag 25 januari 2022 13:17
Waar hebben jullie alles gekocht? Heb zin om ook te proeven!
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 25 januari 2022 15:34
Alles is van de Jumbo! :)
Evi - Dinsdag 25 januari 2022 14:05
Oeh het inspireert mij om een keer voor andere pindakaas of chocoladepasta te gaan. Dat hebben jullie niet geproefd maar meer dat ik geinspireerd wordt om af te wijken van wat ik altijd eet! :-)
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 25 januari 2022 15:34
Wat goed en lekker! :D Welke ga je kiezen?
Evi - Dinsdag 25 januari 2022 15:42
M&M's pindakaas wil ik al lang proberen! Of de snickers. Of allebei ghehe
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 25 januari 2022 16:21
Oe ja, lekker!! Ik ben zelf ook erg fan van de pindakaas met kaneel en dadel van de Pindakaaswinkel. Kan je natuurlijk ook gemakkelijk zelf namaken. :-)
Patro - Dinsdag 25 januari 2022 19:50
ik ben echt teamafhaken. Word niet blij van al deze dingen. haha, smaken verschillen dus! Grappig hoe jullie het wel aangaan en proberen.
britneyangel - Dinsdag 25 januari 2022 21:29
leuke video!
Nerd - Dinsdag 25 januari 2022 22:51
Echt heel erg benieuwd naar die vegaworst! En ik vind die banoffee chocolade echt heel lekker klinken haha
D. - Woensdag 26 januari 2022 11:58
Ik vind dit soort videos altijd raar.
Ook verwend ! mensen zijn niet tevreden met iets lekkers er moet ook heel kieskeurig over worden gedaan en geanalyseerd, afwegen of het de moeite waard is,etc etc.
Als je elke dag een feest moet is er niets meer over wat bijzonder is of waar je naar uit kan kijken en is niets goed genoeg.Karina - Donderdag 27 januari 2022 19:02
hoihoi
Wat een fijne en leuke video!
Ik hoop dat er meer van dit soort videos volgen!

XX