Tony's en tonijn! | ProudProeft

 

En de tasting-saga continues… Eerder kon je ons al heel wat nieuwe producten zien proeven en vandaag vervolgen we onze weg langs een hoop nieuwe repen, blikjes en zakjes. Niet allemaal even nieuw overigens, wél nieuw voor ons. Opnieuw smikkelen, smakken, proeven en proosten we een video lang op nieuwe producten. Laat je inspireren en vooral motiveren om ook nieuwe smaken te ontdekken en uit je comfortzone te stappen. 

Zet je wekker, want elke dinsdag staat er een nieuwe video voor je klaar! Zo zijn er ook dagjes mee die je kunt bekijken en serieuzere ProudPraat video's. Mis je iets of heb je een suggestie voor een video? Laat het dan vooral weten in de reacties!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patroklos10 - Dinsdag 24 augustus 2021 22:28
heerlijke relaxt video om te kijken bij het eten. Benieuwd naar de Tony's nu. Ik heb de witte met blauwe bes geproefd dat is ook een aanrader!!! Oeps, ik type dit terwjl ik de hele video nog niet gezien had, dus zie dat jullie h'm ook getest hadden haha. En dan die cookie dough #rentmorgennaardejumbo! benieuwd ook wel hoe jullie zo'n proefvideo 'plannne' in je dag? Gewoon als soort van tussendoortjes?
Anoniem - Woensdag 25 augustus 2021 12:51Kunnen jullie ook een video maken over boodschappen doen met een heel beperkt budget en tegelijk een eetstoornis hebben of ervan moeten herstellen.
Waarbij. zowel je budget als de E.S Nee tegen heel veel dingen zeggenPatroklos10 - Woensdag 25 augustus 2021 13:35
ken je dit blog: https://www.proud2bme.nl/Proud2B-eat/Tips_voor_goedkope_boodschappen