Tony's Chocolonely: Lemon Cheesecake

 

Onlangs kwamen er twee limited editions van Tony's Chocolonely uit, namelijk Puur Amandel Zeezout en Melk Popcorn Discodip. Nouska en Laura hebben deze repen toen in een video getest. Eigenlijk had er toen nog een reep uit moeten komen, maar deze had helaas wat vertraging. Inmiddels is deze reep er alsnog en deze heeft de bijzondere smaak Melk Lemon Cheesecake. Op de redactie wilden we deze reep natuurlijk maar al te graag nog even proberen! 

Net als bij de gewone repen van Tony's Chocolonely proef je ook bij deze reep de heerlijke melkchocolade direct. Dit proeft op de een of andere manier toch anders dan bij repen van andere merken. Verder zitten er wat stukjes in die zoet proeven, en dat zijn dan ook de zogenaamde lemon/cheesecake stukjes. Deze maken de reep net even anders dan andere repen van Tony's. De reep is hierdoor zoeter dan normaal, maar het is niet overheersend of té zoet. 

tony chocolonely mopshond

Hoewel ik van tevoren niet direct enthousiast was over deze smaak, stelt Tony's Chocolonely opnieuw niet teleur met deze lekkere limited edition reep. Het is dan ook zeker een aanrader om eens te proberen. Wij hadden de reep dan ook vrij snel op. En nee, Pebbles heeft geen chocolade op, ik weet heel goed dat dat gifitig is voor honden. Ze was enkel model voor de foto's ;). 

tony chocolonely mopshond

De limited editions, waaronder dus deze Melk Lemon Cheesecake, zijn er vanwege het tienjarig bestaan van Tony's Chocolonely. Dit betekent dat de repen maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Mocht je deze smaak ook willen proberen, koop er dan dus snel eentje, want op = op. De limited editions zijn over het algemeen te koop bij Wereldwinkels, Marqt, WAAR, de Bijenkorf en Jamin.

Heb jij de limited editions van Tony's Chocolonely al geprobeerd?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nikki - Donderdag 26 november 2015 19:11
zou wel een stukje willen proeven, maar 3 hele repen kopen, vind ik eng. Nouja, wie weet.

Ik denk trouwens dat Pebbles erg populair gaat worden op proud2bme! Net als Nouska's kat ( sorry kan even niet op zijn naam komen)! Haha, schattigheid scoort hoog!
Maan - Donderdag 26 november 2015 19:15
Knor :)

Aniek - Donderdag 26 november 2015 19:33
Pebbles ziet er natuurlijk voor velen erg schattig uit. Maar ik zie als student diergeneeskunde iets anders: een erg door gefokt ras met onnatuurlijk platte neus, die het hierdoor snel benauwd heeft. Voor velen klinkt het gesnurk van deze hondjes schattig, maar het gesnurk is een teken dat er weefsel in de weg zit bij het ademen, niet heel prettig voor de hond.
Ik wil hier toch even voor waarschuwen, mochten anderen ook de aanschaf van een mopshond overwegen. Voor de hond is het beter om te kiezen voor een ras met minder rasgebonden aandoeningen/ziekten.
Sara - Donderdag 26 november 2015 19:59
wat een leuke review, ben benieuwd naar de chocolade.
geweldige foto's!
Sandra - Proud2Bme - Donderdag 26 november 2015 19:59
@Aniek dank voor je reactie. Volgens mij is dit bij de meeste mensen wel bekend. Mopshonden hebben inderdaad soms bepaalde klachten, net als veel andere rashonden zoals labradors, bij hen is het alleen minder zichtbaar. Pebbles komt van een erkende fokker die alleen fokt met mopshonden zonder gezondheidsproblemen. Ook Pebbles heeft totaal geen klachten en is in topconditie, wat bevestigd is door meerdere dierenartsen.

Laten we het verder vooral over de inhoud van de blog hebben :)
nynesxx - Donderdag 26 november 2015 20:22
Lijkt me lekker, ik weet alleen nooit hoe grote hoeveelheid chocola en normaal tussendoortje is. Iemand die me dit kan vertellen? Xx nyn
Laurarara - Donderdag 26 november 2015 20:36
Mamma had voor het weekende weg de amandel zeezout en de discodip popcorn gekocht die erg lekker waren. Over die lemoncheeke ben ik niet helemaal zeker, maar ik heb h'm nog niet geproeft :)
mars - Donderdag 26 november 2015 21:26
Ik kan ze niet vinden bij jamin en bijenkorf :( zijn ze bij elke vestiging te koop? Of weten jullie dat ook niet?
Zomer18071984 - Vrijdag 27 november 2015 08:09
Je kunt ze eventueel ook bestellen op https://www.tonyschocolonely.com
wendy1066 - Vrijdag 27 november 2015 08:22
he is sooo cuteeee ( ik bedoel pebles dan)
en chocola lijkt me lekker
kopen is nog wel een dingetje
Miekio@aniek, sandra - Vrijdag 27 november 2015 09:32
Ik vermoed ook meer dat ze het niet over pebbles heeft of over jou sandra, maar eerder als een soort waarschuwing tegen mensen die denken "die is schattig" (want, toegegeven, ze is wel echt heel erg lief), en dan onnadekend een mop halen, hoewel een groot deel wel die gezondheidsproblemen heeft.
Niet een heel rare opmerking vind ik...

Maar je hebt gelijk, ontopic. Ik vind tony altijd leuk uitprobren als het een limited edition is. De disco popcorn vond ik wel lekker, maar deze niet, vond hem iets te zoet. Ik blijf de karamel/zeezout en de noga reep het lekkerst vinden.
Ik vind van die koekstukjes in chocola altijd lekker, dat heeft milka bijvoorbeeld, hoop dat ze dat bij tony ook gaan doen.
Cristina6 - Vrijdag 27 november 2015 20:04
Pebbles is echt zoooooooooooooooooooo schattig!!! Echt leuk idee om haar als model te gebruiken voor deze toffe blog :-) Dank je wel, Sandra :-)
Lille - Zaterdag 28 november 2015 10:22
Ze hebben bij de AH nu ook puur met Cranberry en Anijs. Die is zoo lekker! Gaan jullie die ook nog proeven?
xx
Isabelle - Zondag 29 november 2015 12:12
omg die lemon cheesecake... Klinkt heerlijk!