Nakd Nibbles review & winactie

 

Ken je de Nakd Nibbles al? Nakd Nibbles zijn tussendoortjes die verpakt zijn in handige meeneem zakjes. De kleine balletjes in ieder zakje zijn gezellig om te eten en naar wat ik erover lees, lekker én gezond. Ik was benieuwd naar dit product en ontving van Nakd vier varianten om te reviewen en een paar extra zakjes om weg te geven. De Nakd Nibbles zijn er in totaal in 7 arianten: Toffee Treat, Coconut Bliss, Salted Caramel, Strawberries & Cream, Mint Humbug, Froot Salad en Tooty fruity. Ik onving de eerste vier varianten. Alle Nakd nibbles zijn veganistisch. Nakd heeft sinds kort ook Posh Bits. Die hoop ik binnenkort ook nog voor jullie te kunnen reviewen.

De Nakd Nibbles zijn vanaf week 9 trouwens ook te koop bij de Appie. Je kunt ze tot die tijd ook gewoon online bestellen. De zakjes kosten 4,80 euro per vier stuks. Qua uiterlijk lijken alle bolletjes er exact hetzelfde uit te zien, dus ik doe mijn best om alle nibbles tijdens het proeven uit elkaar te houden... Heb jij ze al eens gegeten, laat dan zeker even jouw mening onder deze blog achter over de nibbles. Onderaan deze blog lees je trouwens wat je kan doen om een paar zakjes te winnen.

Nakd Nibbles bliss treat cream salted vegan

♥ Strawberries & Cream
De nibbles ruiken lekker zoet. Ze zijn zacht en smaken erg gezond. Niet heel zoet, maar wel lekker. Je proeft een klein beetje de smaak van aardbei, maar dan met een stevigere bite door de nootjes waarmee dit fruit in kleine nibbles vermengd is. Ja, deze smaak vind ik goed. Een prima, klein tussendoortje.

In deze Nibbles zit: 54% dadel, 24% cashewnoot en 19% rozijn.

Nakd Nibbles bliss treat cream salted vegan

♥ Toffee Treat
Oeh, deze klinkt wel erg lekker. Ik houd van wel toffee smaak en ben dus benieuwd of die bij deze nibbles goed te proeven is. Ze ruiken wel echt anders dan de aardbei variant. Ik ruik hier echt die heerlijke geur van toffee. Oké, tijd om te proeven! Mmmmmm! Deze vind ik erg lekker! Ze zijn wat zoeter dan de vorige en de smaak van toffee is heel duidelijk en daar houd ik van! De nootjes maken het geheel weer wat steviger. Ja hoor, doe mij deze maar. Hier eet ik graag een zakje van op.

In deze Nibbles zit: 50% dadel, 23% cashewnoot en 18% rozijn.

Nakd Nibbles bliss treat cream salted vegan

♥ Coconut Bliss
Ook naar deze kokos smaak was ik erg benieuwd. Ik eet graag producten met kokos of avondeten met kokosmelk en een nieuw tussendoortje met kokos is dus niet vervelend om te testen. Deze nibbles ruiken wat minder sterk dan de voorganger, maar misschien ruikt kokos ook gewoon niet zo sterk. Proeven dan maar! Ja hoor, kokos! Die smaak is direct aanwezig. Lekker! Verschil met andere kokos tussendoortjes is dat deze wel een stuk minder zoet is. Dat is even wennen. Er lijkt best veel kokos in de nibbles te zitten. Dit in combi met nootjes is helemaal goed. Ook hier eet ik graag wat zakjes van op, al blijf ik daarnaast ook zeker graag de bekende en wat zoetere Bounty's eten.

In deze Nibbles zit: 48% dadel, 24% cashewnoot, 18% rozijn, 4% kokos en 4% cacao

Nakd Nibbles bliss treat cream salted vegan

♥ Salted Caramel
Oké, met caramel maak je mij altijd blij. Ik ben echt fan van alles waar caramel in zit, dus ik ben benieuwd naar deze laatste nieuwe variant nibbles van Nakd. Ze ruiken lekker zoet in ieder geval. Toch proef ik de karamelsmaak nu een stuk minder dan dat ik de toffe en kokos smaak proefde. Is dat even balen, haha. Ze zijn zeker wel lekker hoor, maar ze hadden nét wat meer caramel mogen bevatten wat mij betreft.  

In deze Nibbles zit: 54% dadel, 24% cashewnoot en 18% rozijn.

Nakd Nibbles bliss treat cream salted vegan

Mijn favoriete Nakd Nibbles zijn overduidelijk de Toffee Treat en de Coconut Bliss. Ik kan je die zeker aanraden! Ben je wat minder van de zoetere of sterkere smaken, dan zijn de caramel en aardbei variant waarschijnlijk helemaal jouw ding. De nibbles lijken mij trouwens ook erg lekker bij m'n ontbijtje door de yoghurt en kwark! Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

♥ ♥ Winnen ♥ ♥
Tenslotte kan je ze ook winnen, want ik mag een paar zakjes weggeven. Mail je naam en adres even naar win@proud2Bme.nl en reageer onder deze blog waarom jij graag wilt winnen.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

E-J - Dinsdag 7 februari 2017 10:34
Oeee, nog nooit gegeten. Ik weet niet goed of ik ze lekker zal vinden. Maar als ik ze zou proberen zou ik voor Salted Caramel gaan! Leuke revieuw
Bo - Dinsdag 7 februari 2017 10:34
Ik wil zooooo graag winnen!
Dan kan ik het samen met m'n (recovery) vriendinnetje proberen !
Dat zou echt een hudge stap zijn qua variatie :)
Thirza99 - Dinsdag 7 februari 2017 10:37
Grappig, ik heb toevallig afgelopen zaterdag de smaak salted caramel gekocht. Die vond ik erg lekker. Ik vond de caramel smaak juist wel sterk aanwezig dus ik ben wel benieuwd hoe dat dan bij de andere smaken is!
Die wil ik natuurlijk wel proeven dus ik ga snel een mailtje sturen in de hoop dat ik win ;)
Nathalie - Dinsdag 7 februari 2017 10:44
OMG :D :D :D
Ik ben zo verslaafd aan dit product! Dit is het koekje waarmee ik naar andere koeken kon gaan!
Amber - Dinsdag 7 februari 2017 10:48
Ik zou ze graag willen winnen! Ben namelijk gek op de prduchten van Nakd. Ben sinds kort terecht gekomen op jullie blog, jullie hebben mij al erg veel geholpen!
Sunflower - Dinsdag 7 februari 2017 10:56
Ik heb dit nog nooit op, maar het ziet er enorm lekker uit!
Ik heb veel allergieën, waardoor het voor mij een zoektocht is naar lekkere tussendoortjes, ipv een boterham of een schaaltje yoghurt.
Ik kan tegen alle ingrediënten in de Nakd Nibbles!!!!! :)
Ik zou deze heel graag eens willen proeven!
Daphne - Dinsdag 7 februari 2017 11:00
Ik ben gek op dadelnotenrepen, zoals roo'bar en Nakd, vooral bakewell tart is favoriet bij ons in huis. 🍫Na het lezen van dit artikel ben ik onwijs benieuwd naar de toffee treat, klinkt heerlijk. 🍬Ik ga een mail sturen in de hoop dat ik kans maak om zakjes te winnen 😊
Demi - Dinsdag 7 februari 2017 11:02
Ik wil ze heel graag winnen omdat ik het belangrijk vind om goed voor je lichaam te zorgen. Dit Is voor mij kunnen genieten van producten, maar ook gezonde producten. Ik zit nu nog midden in es en nieuwe producten zijn altijd spannend! Maar ik leer wel steeds beter naar MIJN smaak te luisteren, dan die van se e.s. ik zou het heel leuk vinden om deze nieuwe producten te proeven:)
Eva - Dinsdag 7 februari 2017 11:10
Wat een leuke winactie! Ik heb ze nog nooit gehad, maar ik zou het tof vinden om ze te proberen (en toch ook nog wel uitdagend, maar die eetstoornis kan nog wel even wat gepest worden)
Elke - Dinsdag 7 februari 2017 11:21
Ik ben net begonnen met het herstellen en ben dus nog heel erg op zoek naar een beetje 'veilige snacks'. Dus deze 'gezonde' bolletjes zijn een supergoede optie!
Tiffany - Dinsdag 7 februari 2017 11:34
Super leuke winactie! Zou geaag willen winnen. Heb weleens de repen van nakd geprobeerd en die vind ik erg lekker. De nibbles ken ik nog niet, die wil ik graag eens proberen ☺
PeggyVerrijt - Dinsdag 7 februari 2017 11:35
Ik zou heel graag willen winnen om te kunnen reviewen voor mijn eigen blog (Brunette Ambition) en dan is het meteen een grote uitdaging voor de eetstoornis om iets nieuws te proberen!
PeggyVerrijt - Dinsdag 7 februari 2017 11:35
Ik zou heel graag willen winnen om te kunnen reviewen voor mijn eigen blog (Brunette Ambition) en dan is het meteen een grote uitdaging voor de eetstoornis om iets nieuws te proberen!
denise - Dinsdag 7 februari 2017 11:42
Lijkt me tof om ze te winnen omdat je ze zo lekker makkelijk kan delen! Gezellig samen met mijn friends smullen dat maakt me blij!
Sas84 - Dinsdag 7 februari 2017 11:47
Helemaal geweldig om deze te winnen! Ben al fan van Nakd repen en zou deze ook heeeeejjjj graag willen proberen. Normaal gesproken zijn ze best duur dus winnen zou top zijn! 🎉😆 salted caramel lijkt me het lekkerste😉😘 smulluuhhhhh🤗🤗🤗🤗🤗😀😀😀
funkymeesje - Dinsdag 7 februari 2017 11:58
Ik ga een mail sturen in de hoop dat ik wat zakjes win, omdat ik erg benieuwd ben na hoe deze grappige bolletjes zullen smaken. Ik heb al eens de nakd reep berry delight geprobeert en die vond ik wel lekker. Wie weet vind ik hiertussen een nieuw favoriet ☺ Plus dan ga ik de uitdaging aan een product te eten wat ik niet ken.
ano - Dinsdag 7 februari 2017 12:00
een winactie voor nakdrepen :) :) :) die laat ik niet zomaar voorbij gaan.

ik zou deze winactie graag winnen omdat nakdrepen in België niet zo eenvoudig te verkrijgen zijn. ik heb ze 1 maal besteld ongeveer een jaar geleden en moet toegeven dat ik ze niet zo denderend vond, ik wil ze heel graag nog eens proberen en dan vooral de kokos :) die heb ik nog niet geproefd en alles met kokos vind ik heerlijk dus die maken een grote kans bij mij om lekker gevonden te worden. bestellen wil ik liever niet meer doen aangezien ik ongeveer 3 repen aan prijs moet betalen om ze te laten leveren, best veel dus. ik weet van de repen die ik besteld had dat ze 'kneedbaar' zijn, het zou dus heel leuk zijn om deze schattige bolletjes in hartjes te kneden voor met valentijn ♥
Anoniem - Dinsdag 7 februari 2017 12:03
Ik zou deze zakjes willen winnen omdat ik fan ben van dr nakd bars, maar ze nooit meer durf tr eten. De nibbles lijken me erg lekker en ik hoop dat door ze te winnen ik de uitdaging weer aan mag gaan. Daarbij begint mijm behandeling volgende week en kan het een mooi onderdeel van mijn herstel zijn.


Ik voel me altijd zo gemotiveerd bij het zien van hoe ver jullie uiteindelijk zijn gekomen. Hoe hard jullie geknokt hebben. Het geeft hoop en zo ook met de reviews en met deze. Bedankt daarvoor, want of ik nu win of niet ik lees altijd met plezier en vol trots jullie inspirerende blogs
Natasja - Dinsdag 7 februari 2017 12:06
Toevallig ben ik afgelopen weekend naar de gezondheidsbeurs geweest, waar ze ook allemaal dit soort repen en merken als Nakd verkochten! Daar heb ik allerlei dingen van Nakd mogen proeven- en ook gelijk gekocht, omdat ze zo lekker en vullend zijn- maar ze hadden niet deze Nibbles! Ik ben er erg benieuwd naar, omdat dit toch wel bijzondere smaken zijn voor dit soort veganistische repen (of balletjes). Vooral de Salted Caramel en Strawberries & Cream lijken me heel lekker! Als ik ze zou winnen zou ik ze proberen samen met mijn zus, die ook heel erg van alle Nakd dingen houdt :)
Iris M - Dinsdag 7 februari 2017 12:15
Toen ik in Engeland was heb ik de coconut bliss op. Deze was erg lekker! Het in Nederland mijzelf nog niet gegund om ze te kopen. Ik zou ze heel graag weer willen proberen.
Sim907 - Dinsdag 7 februari 2017 12:56
Hoop dat ze beter smaken dan ze eruit zien... Bleh :P
Neverlandstory - Dinsdag 7 februari 2017 13:35
Hoi!

Als Belg zou ik deze reuzegraag eens proeven. Ik geraak amper aan Nakd producten en zie er zo veel goeds over verschijnen. Hopelijk kan ik via deze weg toch eens proeven en dan over gaan naar een aankoop. Verder ben ik vegetarisch en pro veganisme dus ideaal !

Liefs xxx
Deniz - Dinsdag 7 februari 2017 13:37
Ik irriteer me alleen maar. Weer een nieuw product. Ik haat AH, die hebben wel 30.000 artikelen in hun assortiment en een Lidl nog geen 2000. Die producten moeten allemaal geleverd worden. Eten doen we om te overleven, vind ik. Hier gaat weer zo'n consumeren.. idee achter schuil. Ik haat het. Het gaat hier ook om basis ingrediënten. Koop een keer per half jaar een grote zak dadels, rozijnen, kokos etc. en maak zelf je 'balletjes'.
Nick - Dinsdag 7 februari 2017 13:42
Ik zou deze super graag willen proeven. Zelf ben ik na een terugval in mijn eetstoornis heel hard op zoek naar makkelijke en lekkere tussendoortjes om mijn eetlijst tot een goede aankomlijst te maken. Alleen met een studentenbudget is dit niet altijd gemakkelijk. Het zou super zijn als ik deze zou kunnen proeven! Ik heb ooit een reep geproefd en die smaakte super!
Liz - Dinsdag 7 februari 2017 13:53
Oeeee! Mijn vriendin in veganistisch dus ik wil deze graag met haar delen tijdens een gezellige picknick (binnenshuis, haha dat doen we vaak omdat het buiten nog wat te koud is)!
Kimberley Janssen - Dinsdag 7 februari 2017 14:17
Ik speel graag mee. Heb in een mailtje toelichting gegeven. Liefs
joya - Dinsdag 7 februari 2017 15:14
Leuke review, laat ik nou net een allergie hebben voor pinda s en noten dus das jammer!
snoepke85 - Dinsdag 7 februari 2017 15:16
Ik zou graag willen winnen, want ik probeer graag nieuwe dingen uit en ben erg benieuwd hoe deze smaken!
Chantal - Dinsdag 7 februari 2017 15:56
Omg deze zijn zooooooooo lekker😍 Helaas zijn alleen de repen bij onze ah te verkrijgen en vinden mijn ouders het onzin om deze te gaan bestellen via internet... Maar ze zijn zo hemels😍😍 Zou het heerlijk vinden om deze af te wisselen met de repen. Ben namelijk nog te bang om andere koeken te nemen dan nakd en zonnatura....
Liefs xx
Lisa - Dinsdag 7 februari 2017 16:43
Ze lijken me heerlijk en ben heel benieuwd naar deze smaken. Ik zou ze graag samen met mn vriendin delen die nog best veel angst heeft om bepaalde dingen te eten maar Nakd producten al wel durft :)
mar - Dinsdag 7 februari 2017 17:06
Ik ben heel erg benieuwd naar deze Nakd nibbles!
Helaas heb ik geen budget dit zelf te kopen, en hoop ze een
keertje te mogen proeven!
Elisa - Dinsdag 7 februari 2017 17:53
Oei ik ben erg benieuwd naar deze smaken! Zelf ben ik druk bezig met variëren om zo steeds losser te worden met eten. Deze nakd nibbels zou ik ook graag proberen. En wat zien ze der vrolijk uit. Die kun je bijna niet laten liggen!
B - Dinsdag 7 februari 2017 18:07
Ik doe graag mee met deze actie. Ik ben vaak nieuwsgierig naar producten maar vind het tegelijkertijd eng om te ze proberen vanwege mijn eetstoornis. Als ik ze gewonnen heb, heb ik geen excuus meer om ze niet uit te proberen!
Lieke - Dinsdag 7 februari 2017 18:19
Ik ben echt gek op Nakd repen, maar ik heb nog nooit de Nakd Nibbles geproefd. Ze zijn niet echt makkelijk te verkrijgen bij mij in de buurt, dus ik heb nog niet echt de kans gehad om ze te proeven. Maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar, dus ik zou ze heel graag willen winnen 😊
Ilse - Dinsdag 7 februari 2017 18:52
Ik zit 'vast' in tussendoortjes en zou die vaste structuur graag willen doorbreken door dit te gaan proeven!
Marianne - Dinsdag 7 februari 2017 18:59
Ik ben al lange tijd aan het herstellen en zou het erg leuk vinden om deze Nibbles te winnen. Ik wil wat meer afwisseling brengen in de tussendoortjes die ik nu altijd neem. Ik eet voornamelijk fruit en dit is een mooie afwisseling.
marijevs - Dinsdag 7 februari 2017 19:02
Vind deze heerlijk! Koop ze bij de tuinen ( holland en barret) vooral de caramel. Door yoghurt ook lekker! Zou ze graag voor een vriendin willen winnen die naar afrika gaat voor vrijwilligerswerk. Dit omdat de nakd best prijzig is, en zij al kosten genoeg heeft en ik dit haar wil meegeven. En je kan die daar niet krijgen.
strongenough93 - Dinsdag 7 februari 2017 19:13
Als ik zou winnen, wordt dit mijn eerste tussendoortje sinds lange tijd. Naast mijn ontbijt, lunch en avondeten eet niets omdat ik dit eng vind. Of ik win is dus nu extra spannend haha
peacock_butterfly - Dinsdag 7 februari 2017 20:04
O wat lijkt het me leuk om dit te winnen! Ik ben sinds kort weer thuis en het is best een uitdaging om steeds maar weer tussendoortjes te moeten kiezen en te variëren. Ik denk dat ik met de Nibbles minder negatief zal denken over het eten, en meer zin en motivatie zal hebben om iets lekkers te nemen tussendoor. Ik ben erg benieuwd naar alle smaken!
Yasmine - Dinsdag 7 februari 2017 20:08
Wat lekker zien ze eruit! Ik zou heel graag willen winnen omdat de Nakd bars mij al enorm helpen wat betreft eetbuien etc. Daarnaast ben ik dol op de smaak van kokos, dus het zou extra fijn zijn als ik eens een Nakd tussendoortje met kokos kan proberen :). Verder wil ik even zeggen dat ik , ookal plaats ik niet vaak een reactie, ontzettend veel steun ervaar door jullie blog!

Keep it up !
framboosx - Dinsdag 7 februari 2017 21:00
Haha zien eruit als keutels, maar ze lijken me erg lekker!
AmberS - Dinsdag 7 februari 2017 21:23
Aaaa deze lijken me zo lekker! Super leuke winactie!
Charlotte - Dinsdag 7 februari 2017 22:08
Waarom ik deze wil winnen? Lijkt me duidelijk: in België hebben we deze nog niet 🙁 Ik wil ze dus zeker eens proeven en zal meteen nadien naar mijn plaatselijke appie even gaan motiveren waarom we deze absoluuuuut moeten krijgen bij ons en welke smaak mijn voorkeur heeft 😉 Haha 👌🏼 leuke review trouwens
Suzan - Dinsdag 7 februari 2017 22:52
Snacks zijn zooooo lastig en dit lijkt me erg lekker. Ben je niet met 1 koekje klaar zeg maar, maat kan je lekker doorpeuzelen hahahaha. En mijn jongste proeft ook graag mee btw😉
Chantal - Dinsdag 7 februari 2017 23:04
Als eerste wil ik zeggen dat ik jullie als team proud2beme, echt ontzettend motiverend & helpend vindt!

Ik ben helaas in een behoorlijke terugval beland, waar ik nu weer uit probeer te klimmen: ik eet nu best wel eentonig, en dit tussendoortje lijkt me een mooi opstapje om te variëren.
Nathalie - Dinsdag 7 februari 2017 23:07
Ik wil weer de oude Nathalie worden en alles weer willen..kunnen...durfen eten.
Ik zou daarom deze Nakd Nibbles graag willen proberen.Ze zien er lekker uit😊
Anita H. - Woensdag 8 februari 2017 01:17
Lijkt me heel lekker. Ik wil wel graag proeven en kijken of dit geschikt is om een voorraadje in te slaan als snack voor onderweg.
Frederique - Woensdag 8 februari 2017 12:35
Oh leuk! Ik zou ze heel graag uitproberen!
Dus ik doe ook graag mee. Vind ze altijd een beetje duur en daarom koop ik zo nooit. Maar stiekem ben ik zooo benieuwd!! xx
Jansje - Woensdag 8 februari 2017 21:46
Haha, leuke review...
kwil ze zelf ook wel eens proberen...
Xxx Jansje
Jasmijn - Donderdag 9 februari 2017 13:26
Ik zou deze nakd nibbles willen winnen omdat.. Ja ik denk een beetje dat dit weer een soort vast / cliché berichtje wordt! Iedereen vind het natuurlijk super leuk om dit te winnen & iedereen wil dit als uitdaging gebruiken!😌

Eigenlijk vind ik het heel moeilijk te benoemen waarom 'ik' dit verdien / graag zou willen winnen. Want eigenlijk zou iedereen dit geluksmomentjes moeten winnen.😌

Maar om toch maar eventjes te vertellen waarom ik dit zou willen winnen 🙊😅; Op dit moment ben ik vrijwillig opgenomen in een eetstoornis kliniek, want ik ben zo ontzettend klaar met m'n eetstoornis! Op dit moment gaat het nog echt super goed, maar ik moet straks mijn lijst uitbreiden + extra tussendoortje, dus daar zouden deze naked nibbels super goed in passen!😅😅

Veder gun ik het eigenlijk iedereen die hier een berichtje heeft geplaatst..💓
Lieke - Donderdag 9 februari 2017 14:46
Het lijkt me superleuk en lekker om dit te winnen!
Ik heb ze nog nooit op dus ben heel benieuwd hoe ze smaken :).
Ik weet niet waarom ik dit zou moeten winnen, want eigenlijk verdient iedereen die hier een berichtje plaatst om te winnen, maar het zou wel heel leuk zijn :).
Ik heb op dit moment nog wel veel therapie, maar niet meer alleen gericht op mijn eetstoornis, vooral op de achterliggende dingen. Toch probeer ik elke week een eet-uitdaging aan te gaan en daar zouden deze tussendoortjes wel in passen!
J - Vrijdag 10 februari 2017 22:55
Wauw, zelf zou ik ze nooit durven kopen. Gek hè. Ik hou van noten en zoet maar ben nogal streng qua gezondheidseisen aan voedingsproducten. Dit zou een te gekke twist van variatie zijn voor mijn eetpatroon!
J - Vrijdag 10 februari 2017 22:56
maarrrr ik hoef ze niet te winnen, een van deze andere prachtige dames verdient ze dubbel en dwars :)
J - Vrijdag 10 februari 2017 22:56
pardon: of heren.
J - Vrijdag 10 februari 2017 22:57
of als je je met iets anders identificeert is dat ook helemaal prima
J - Vrijdag 10 februari 2017 22:57
oke het is tijd te gaan
Haas - Zondag 19 februari 2017 21:33
Haha, ik vind dat J sowieso een zakje verdient :-). Zelf zou ik er ook graag eentje winnen. Stiekem ben ik heel benieuwd naar. Ik mag het van mezelf niet kopen, omdat ik niet teveel wil meedoen aan de 'verantwoorde-tussendoortjes-hype' en alle producten die de commercie daarvoor bedenkt. En ik vind het te luxe om mezelf zomaar zoiets te gunnen.
Annemoontje - Woensdag 8 maart 2017 17:33
ooo zooo lekker! Ik heb ze nog nooit geprobeerd! Ik hoop dat er gauw nog een winactie komt want deze is vast al afgelopen... ;( jammer