MySmoothie: 100 procent fruit in 'n pakje

 

Vorige week kwam ik bij Albert Heijn fijne pakjes drinken om mee te nemen naar mijn werk tegen. De naam van deze pakjes is 'mySmoothie'. Het merk komt uit Zweden en belooft dat er 100% fruit in de pakjes zit. Dat sprak me wel aan! Ik koop weleens een flesje  sinaasappelsap op mijn werk, maar dat is meestal toch maar weinig echte sinaasappel. De pakjes kostten 1,15 euro per stuk en bevatten 250 ml sap. Ik koos voor twee verschillende varianten. In deze blog review ik mySmoothie samen met Nouska.

mysmoothie fruit smoothie proud2bme

MySmoothie is er in verschillende smaken: Acai, wild blueberries, pomgranate, raspberry, mango en strawberry. Ik heb gekozen voor strawberry en mango. Het was lekker warm buiten en de pakjes waren lekker fris, wat wel handig is bij dit soort smoothies. We hebben eerst de mango variant geproefd.

mysmoothie mango smoothie

We proefden direct heel veel lekker fruit! Maar we kwamen er al wel snel achter dat het niet ging om vers fruit, maar uit vruchtenconcentraat. Dat vonden we wel jammer, al hadden we dat vantevoren kunnen bedenken omdat de pakjes niet in de koelkast moesten. Toch vonden we het erg lekker smaken. De mango was duidelijk aanwezig en werd ook qua smaak aangevuld door ander vers fruit. In dit pakje zit volgens de afbeelding naast mango (uit concentraat): een halve appel, een halve banaan, 1 sinaasappel, een derde passievrucht en vijftien druiven. Yum!

mysmoothie mango smoothie

Toen werd het tijd om de andere variant te proeven: Strawberry. Deze varianten vonden we beiden iets zoeter en frisser door de aarbeien. Erg lekker. Beide varianten zijn trouwens ook een beetje zo dik als echte smoothies. Ook hier zien we weer op de verpakking staan welk fruit er allemaal in zit naast de aardbeien: appel, banaan, sinaasappel, passievrucht en druiven.

mysmoothie strawberry

We vinden beiden smoothies dus erg lekker, al vinden we het jammer dat het niet om vers fruit gaat. De pakjes zijn zeker een aanrader om mee naar school of werk te nemen. Het smaakt goed en bevat dus naast fruit geen andere toevoegingen, wat ook fijn is.

mysmoothie strawberry

Ik ben benieuwd of jullie deze pakjes al eens gekocht en geprobeerd hebben. Je kunt ze in ieder geval dus kopen bij Albert Heijn voor 1,15 euro per stuk.

Enjoy

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

W00T - Woensdag 20 augustus 2014 10:19
1,15 per stuk!?
Jeetje mina ...
Anne - Woensdag 20 augustus 2014 10:47
voor dat geld zou ik op zijn minst vers fruit willen :( jammer!
Ilse - Woensdag 20 augustus 2014 10:52
Ik heb het weleens gedronken, ik vond het echt heel lekker.
JustmeXx - Woensdag 20 augustus 2014 11:07
Ik dronk het altijd in de cinema! Erg lekker
S. - Woensdag 20 augustus 2014 12:02
Nah, mij te duur.
De pakjes komen me alleen zo bekend voor, dus misschien heb ik zoiets ooit in Zweden wel gedronken.
k - Woensdag 20 augustus 2014 22:10
ziet er lekker uit,het proberen waard dus
Ik - Donderdag 21 augustus 2014 12:19
1.15 is mij te duur. Maar dankzij de markt neem ik wel regelmatig een eigen gemaakte verse smoothie thuis. Ook vries ik graag mijn fruit in wat ik over heb.. zodat ik wel variatie in mijn smoothies heb. En ook in de winter nog aardbeien.. ps die waren gisteren maar 1,50 per 2 doosjes op de haagse markt.