Mona Kroningstoetje review

 

Omdat deze Koninginnedag natuurlijk niet zomaar een Koninginnedag is, komt Mona met het Kroningstoetje als toetje van de maand. Het is een slagroompudding met sinaasappelsaus. Ik heb de pudding geprobeerd om alvast een beetje in de stemming te komen. Ik kan je dan ook uitgebreid vertellen wat ik ervan vond en of ik in de stemming ben gekomen met dit oranje toetje.

Koningstoetje

Natuurlijk ziet de verpakking er lekker Hollands en feestelijk uit. Verder is de pudding aan de buitenkant eenvoudig vormgegeven zoals gewoonlijk. 

Mona

Dit is toch wel een van de aller leukste dingen aan de pudding van Mona. Het lipje eraf trekken en dan: wachten tot hij uit het vormpje zakt! Een tip voor als je alleen bent: Blaas even in het gaatje, dan plopt hij er zo uit. Dit is alleen niet zo smakelijk als je gasten hebt natuurlijk. 

Pudding Mona

In de verpakking leek de pudding vrij simpel. Wit met een oranje topping en hoppa, daar is het Kroningstoetje. Maar nee, het is meer dan dat. Ik vond dit zelf het aller leukste aan het Kroningstoetje van Mona; er zaten glitters op! Het is subtiel, maar maakt de pudding net wat meer bijzonder. Ik vond het er heel erg leuk uitzien. Maar smaakt hij ook lekker?

Koningstoetje

Zelf hou ik niet zo heel erg van pudding met slagroomsmaak, het is vaak zo machtig en romig. Maar deze pudding vind ik echt heel lekker! De slagroom is helemaal niet zo vol van smaak, maar heel luchtig en door de sinaasappelsmaak lekker zoet en fris. Een super lekker toetje, naar mijn mening en nog feestelijk ook door de glitters.

mona pudding

Ook altijd leuk zijn de teksten op de onderkant. ;)

Mona toetje

Als je voor morgen nog geen overheerlijk toetje in de koelkast hebt staan, is dit zeker een aanrader!

Lijkt jou dit een lekker toetje?

 

Gerelateerde blogposts

13
JAN
Hopjespudding
18

Reacties

greenbutterfly - Maandag 29 april 2013 16:10
Het klinkt opzich best lekker! Ik eet ze niet omdat er gelatine in zit, maar het klinkt lekker! leuke review trouwens!
Merel1998 - Maandag 29 april 2013 16:11
M'n moeder heeft hem al gekocht! Ik deel hem samen met m'n vader en zusje, want één derde durf ik nog wel te eten. Lijkt me heel lekker! :)
littleprinces - Maandag 29 april 2013 17:07
ik vind hem persoonlijk echt ontzettend vies, en gelukkig was ik niet de enige in het gezin! Hij ziet er heel feestelijk uit, met al die glitters. Maar bedankt, deze voor mij nooit meer!
Mona - Maandag 29 april 2013 17:25
Uhmmm op de verpakking staat toch echt Kroningstoetje.
Nouska - Maandag 29 april 2013 17:46
@Mona
Aangepast.
De W van 'ik was niet helemaal Wakker'.
Bedankt!
Rianne - Maandag 29 april 2013 18:17
Ik ben echt gek op Mona pudding, maar die topping ben ik nooit zo'n fan van. Citroenkwarktaart blijft de beste!
l - Maandag 29 april 2013 18:37
Deze was echt niet lekker!
beauty_love - Maandag 29 april 2013 19:58
Ze hebben hem ook in portieverpakking. Ik heb er vandaag één op als toetje na het eten en voor morgen heb ik er nog één.
Lot1995 - Maandag 29 april 2013 21:06
Lijkt me niet lekker.... hij IS lekker.
alleen waren mij die glitters niet opgevallen....
lot - Dinsdag 30 april 2013 11:47
wel helemaal opeten he