Magnum Champagne, mint en yoghurt review

 

Magnum heeft sinds een paar maandjes drie tijdelijke, bijzondere varianten namelijk: Champagne, Mint en Yoghurt Fresh. Deze drie varianten zijn er omdat magnum dit jaar 25 jaar bestaat. Ik was heel benieuwd naar de Champagne variant! Zou die werkelijk naar champagne smaken? De mint variant leek me ook wel erg lekker; zou dat een beetje after eight ijs zijn? De yoghurt fresh variant trok me iets minder omdat ik niet zo houd van fruit sauzen in een ijsje en deze variant frambozensaus bevat. Mijn gezellige collega's, Laura & Nouska, waren daarentegen benieuwd naar alle varianten en dus besloten we ze met elkaar en de Proud camera te testen!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Zondag 3 augustus 2014 19:11
Ja, mint en yoghurt-bosvruchten heb ik geproefd. Mint vond ik heel lekker, yoghurt vond ik niet bijzonder (en dan heb ik liever een gewone magnum!). Champagne trekt me echt niet aan, dus die heb ik niet geproefd - en dat is zo te horen maar goed ook.

Jammer dat mint niet los in een pak zit, want ik hoef geen vier andere ijsjes erbij - daarom koop ik hem nooit. Mint is wel echt het lekkerste, vond ik.

Leuk dat jullie ook echt die bloopers erbij doen =D
ileana - Zondag 3 augustus 2014 19:15
ik vind het champagneijsje superlekker!!! haha :D
maar die met yoghurt lijkt me ook echt lekker
Mieke - Zondag 3 augustus 2014 19:25
Die met yoghurtijs is echt hemels! Zooooo lekker!
Judith - Zondag 3 augustus 2014 19:50
Haha,,

Neej, die champagne vond ik niet veel bijzonders aan.. bertje raar in een ijsje ofzo :p
Julia - Zondag 3 augustus 2014 19:51
Die champagne is echt goor had hem een paar weken geleden voor het eerst op. Na een kwart eeuw van gegeten te hebben. Had ik hem ook weggegooid. Ik ben nu wel benieuwd naar de andere twee smaken
mima - Zondag 3 augustus 2014 19:59
mint is goddelijk :D
2BFie - Zondag 3 augustus 2014 20:06
In de Efteling heb je nu steeds zo'n Magnum popupshop. Erg lekker. Kan je zelf je Magnum samenstellen!
ana - Zondag 3 augustus 2014 20:06
ooooh ik vind de champagne variant juist heel erg lekker. Het smaakt naar de champagnetruffels die je met oud&nieuw bij albert heijn altijd hebt.
Ik eet alleen niet zo vaak ijsjes..
Lisa - Zondag 3 augustus 2014 20:26
Meer zo'n filmpjes :D
_Luckamy_ - Zondag 3 augustus 2014 20:51
de champagne lokt mij niet zo eigenlijk.... Mij lijkt de yoghurt wel heel lekker!!
Anoniem - Zondag 3 augustus 2014 20:58
Het is Marc de champagne, dat is geen champagne šŸ˜³. Wel vet lekker vind ik die!
kate02 - Zondag 3 augustus 2014 21:07
Leuk dat jullie deze geprobeerd hebben!
E - Zondag 3 augustus 2014 21:25
Die yoghurt lijkt me errug lekker
eilish - Zondag 3 augustus 2014 21:50
Ik vknd die yoghurt super lekker.. echt omnomnom! Die champagne is heeel apart en ik houd niet van de combi mint/choco dus niet geprobeerd!
Anne-Maria - Zondag 3 augustus 2014 22:05
Leuk dat jullie deze Magnums gereviewd hebben. De yoghurt-variant is echt verrukkelijk! Lekker fris, en dan die combinatie van yoghurt en de frambozensaus, mmmmh. Haha, ik ben sowieso een Magnumfan ;). Het liefst heb ik ook zo'n grote, Nouska :P, jammer dan dat veel mini's er niet in het groot zijn. Goed, dat tempert mijn enthousiasme niet, want ik ben ook verzot op de almond, dus altijd nog keuze.
Ik ben zo blij en dankbaar dat ik weer kan en mag genieten van ijs, eten. Voor hen die hier nog mee worstelen, op welke manier dan ook, wil ik zeggen: Go for it! Het leven is het waard. Al is er zoveel narigheid, zijn er zoveel moeilijkheden, ontneem jezelf dan niet ook nog eens dit stukje, het stukje voeding en een gezond lichaam. Je zult het misschien niet geloven, dat vind ik zelf nl. ook nog heel vaak moeilijk, maar toch: je bent het waard. Een dooddoener wellicht, ik weet het, en toch geloof ik dit voor een ieder die leeft, iedere persoon is hier met een doel. Het kan goed zijn dat je dat doel niet helder hebt, maar blijf op zoek. Vroeg of laat wordt het duidelijk welk pad je moet inslaan. Daag jezelf uit. Echt, wat er ook is gebeurt, hoe veel onzekerheden en moeilijkheden er voor je lijken te liggen, benut je talenten. Ik gun je zo een beter en gelukkiger leven, zĆ³nder eetproblemen.
Pfoe, wat een preek. Ik heb gezegd ;).
Cristina6 - Zondag 3 augustus 2014 22:48
Heel leuk filmpje! Lekker ontspannend en nog eens grappig ook ;-) 'k Vind jullie video's heel mooi en verzorgd en gezellig en ook nog eens inspirerend en motiverend, dus blijven doen, hoor! En die magnum van Anouska ga ik toch ook eens proberen ;-)
xxx
Cristina6 - Zondag 3 augustus 2014 22:48
Nouska bedoelde ik, sorry.. ;-)
Cristina6 - Zondag 3 augustus 2014 22:49
@Anne-Maria
Dank je wel voor je pep-talk :-) Vechten is inderdaad de moeite waard, want leven zonder stoornis is pas echt leven!
xxx
_Luckamy_ - Maandag 4 augustus 2014 09:38
@anna-maria, klopt inderdaad. Ik kan ook weer genieten van eten en drinken zonder mij (elke keer) schuldig te voelen. Soms komen die nare gedachten wel terug en ga ik zelfs wel eens de "fout" in, maar zolang je er tegen blijft vechten gaat het steeds makkelijker om die nare gedachten over jezelf te negeren. Ik weet dat het bij mij nooit helemaal weg zal gaan, maar er valt nu goed mee te leven.
N - Maandag 4 augustus 2014 11:07
Leuke review alweer! Ik bedacht me opeens, misschien is het ook wel leuk als jullie weer eens een beauty review doen, bijvoorbeeld een haarproduct testen :)
Dieu - Woensdag 6 augustus 2014 19:53
Die champagne is super lekker juist! je proeft wel echt te alcohol. ALs ik naar die bioscoop ga haal ik die meestal.
kate02 - Vrijdag 28 november 2014 20:32
Als je deze vlog nou tegenkomt in de winter denk je dan ook niet zalig? Ik stuitte laatst ook al tegen deze vlog! Dan denk ik dat is toch gewoon genieten!..