Lunches van Nouska 1

 

Vandaag ben ik aan de beurt om jullie te laten zien wat ik in een weekje heb geluncht. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien of er inspiratie uit haalt om zelf lekkere lunches te gaan maken. In deze blog vind je 7 lunches. Sommige zijn wat saai, anderen wat uitgebreider. Ik werk deels vanuit huis, dus kan gemakkelijk even de keuken in lopen om wat eten te maken. Je kunt trouwens ook heel goed een uitgebreide lunch meenemen naar je werk. Ik doe dat wel eens door de avond daarvoor lekker te koken in mijn keuken, maar daar heeft niet iedereen zin in natuurlijk. Veel kijk en leesplezier!

lunch

♥ Maandag
Vandaag at ik drie boterhammen met jam. Lekker saai, maar ik ben gewoon heel erg dol op deze jam. Ik kocht hem in Frankrijk. Hij is zacht van smaak en lekker fris. Je kunt hem geloof ik ook bij Albert Heijn of Plus kopen. Ik had er ook een verse jus bij en thee.  

eten

♥ Dinsdag
Ik at vandaag twee boterhammen met kaas en eentje met jam. Lekker simpel, maar wel lekker.  

eten

♥ Woensdag
Vandaag at ik pasta die ik over had van de avond ervoor. Dit was pasta pesto met zelfgemaakte, verse pesto van basilicum uit mijn eigen moestuin.  

lunch

♥ Donderdag
Vandaag bakte ik een ei met wat zelfgemaakte pesto en die at ik met twee boterhammen. Ik at ook nog twee geroosterde boterhammen met houmous.  

lunch

♥ Vrijdag
Vandaag at ik op kantoor. Ik had drie boterhammen meegenomen en een paar plakken kaas. Die heb ik in de pauze belegd en op het terras bij ons kantoor opgegeten.  

eten

♥ Zaterdag
Vandaag had ik een uitegebreide lunch met een smoothie die ik nog had van de dag ervoor, jus d'orange, koffie en verse aardbeien en kaas op brood. We hadden het brood vers gehaald bij de bakker.  

lunch

♥ Zondag 
Omdat er sushi van de avond ervoor over was, at ik dat als lunch. Een feestje! 

lunch

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! ♥

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Purrito - Donderdag 24 september 2015 13:49
ik hou echt van deze blogs! Ik haal hier veel motivatie uit en helpt me om mijn eetgestoorde gedachte tegen te spreken! hoop ook ooit weer zo te kunnen eten, heel erg bedankt Nouska:) Xx
FS - Donderdag 24 september 2015 15:57
dat brood ziet er zo lekker uit!! Welke is dat? :)
nikki - Donderdag 24 september 2015 16:38
Ik vind het ook fijn dit te zien. Voor om te zien wat dus blijkbaar normale hoeveelheden zijn, en dat ander soort eten dan brood ook normaal kan zijn als lunch.
Anoniem - Donderdag 24 september 2015 17:58
Lunch en ontbijt door Elkaar in Deze blog hi hi
Ingrid - Donderdag 24 september 2015 18:37
Jaaaaa, heerlijke lunches, niet overdreven of zo anders dat het bijna niet haalbaar is. Heerlijke verse boterhammen, kaas, franse jam, omeletje, pasta. Inspirerend! Gaat me niet elke dag goed af maar getting there! x
Kimmy - Donderdag 24 september 2015 18:54
Super fijne & motiverende blogposts deze! Ik hoop dat er nog veel gelijksoortige post mogen verschijnen!
d - Donderdag 24 september 2015 23:00
Gewoon heel leuk om te zien dit soort blogs!
Silvie - Vrijdag 25 september 2015 07:43
Heel leuk en inspirerend om te zien weer!
Lady - Zaterdag 26 september 2015 12:41
Nouska,

Welk brood neem jij? Ik vind het er zo lekker uit zien!!
Star* - Zaterdag 26 september 2015 17:40
lekker!