Lunchen met Nouska 3

 

Lunchen is iets wat bij mij niet altijd thuis gebeurd. Soms eet ik boterhammen onderweg. Die foto's zijn vaak wat minder leuk om te gebruiken in een blog, maar toch smaken die boterhammen vaak ook erg lekker. Ik neem vaak boterhammen met pindakaas of kaas en komkommer mee als ik ergens heen ga. Thuis maak ik meestal een lunch die wat uitgebreider is, maar ook niet altijd. Wel kan ik er dan iets meer rust voor nemen, wat wel fijn is. In deze blog laat ik je zeven keer mijn lunch zien. Wie weet haal je er inspiratie of herkenning uit! 

lunchen

♥ Maandag:
Vandaag at ik drie bruine boterhammetjes met boter, kaas en wat honing en mosterd. Dit heb ik door elkaar gemengd en over de kaas heen gesmeerd. Heel lekker! Ik dronk er een glas chocolademelk bij.  

choco

♥ Dinsdag:
Vandaag haalde ik even wat lekkers voor mezelf als lunch. Ik kocht een spelt bol bij de Albert Heijn en een croissantje. Op het broodje at ik houmous met komkommer en ik kookte ook een ei om erbij op te eten. Ik dronk hier trouwens appelsap bij.  

lunch

♥ Woensdag:
Ik maakte vandaag een makkelijke en snelle lunch tussen het werken door. Toen ik twee tosti's op had, lustte ik er nog wel twee, dus gooide ik er nog twee in het tosti apparaat. Ik dip deze altijd in de ketchup. Ik dronk hier trouwens thee bij.  

tosti

♥ Donderdag:
Vandaag at ik een bruine boterham met boter en pindakaas en een met heel lekker beleg dat ik kocht bij Lidl. Het is enkel te koop met pasen. Het zijn een soort knapperige chocolade paaseitjes voor op brood. Ik dronk er vers kiwi-sinaasappelsap bij.  

lunch

♥ Vrijdag:
Vandaag haalde we lunch in de pauze op werk. Ik kocht bij La Place op het station een broodje roomkaas met sla. Heel lekker vind ik die al jaren. Ik dronk hier Activia bij. Lekker en goed voor mijn buikje.  

eten 

♥ Zaterdag:
Op zaterdag ging ik lunchen bij een leuk tentje vlakbij. Ik bestelde hier een tosti en een sapje met onder andere gember, wortel, citroen en sinaasappelsap.  

tosti

♥ Zondag:
Vandaag at ik een maaltijdsalade. Deze zijn erg lekker bij AH, vind ik. Niet allemaal, maar deze met falafelballetjes wel. Ik bakte deze in een beetje olie en mixte de salade door elkaar. Ik dronk er aanmaaklimonade bij.

falafel salade albert heijn 

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

FemkedeHaan - Zaterdag 15 april 2017 13:25
Altijd zo fijn om dit te zien! Ik ben echt volledig de kluts kwijt wat betreft hoeveelheden dus dit is heel fijn als herkenning voor wat een normaal eetpatroon kan zijn :D
Jiho - Zaterdag 15 april 2017 13:56
lekker hoor, goede inspiratie! dankjewel!
Arinde - Zaterdag 15 april 2017 14:11
Jaaaa die couscous salade is zo lekker!
Liz - Zaterdag 15 april 2017 14:38
Nouska, superbedankt! Lekker allemaal en heel afwisselend! Dit soort blogs helpen me met buiten de lijntjes eten.
Maan - Zaterdag 15 april 2017 14:40
Ah fijne collectie lunches :) tenminste niet zo uber healthy :)
Jansje - Zaterdag 15 april 2017 14:51
Ha, leuk Nouska!
Die paaseitjeshagelslag van de Lidl heb ik ook! Ze zien er leuk uit, maar ik vind ze niet superlekker....Hoewel op een beschuitje met roomboter smaken ze niet slecht ;-)
Bedankt weer voor het delen!
Odette - Zaterdag 15 april 2017 15:52
Heerlijke foto's! Bedankt voor het delen Nouska!
Ronja - Zaterdag 15 april 2017 16:48
Heel gevarieerd!
Bij mij wordt het altijd een chaos als ik zo veel verschillende dingen eet.
Leuk dat je er ook vaak de tijd voorneemt. Dat wil ik later ook.
peanuts2 - Zaterdag 15 april 2017 18:20
Lekkere lunches.Fijn om te zien dat je niet altijd zo gezond hoeft te eten (niet dat het ongezond is hoor). Echt weer een inspiratie en motiverend.
Carolien - Zaterdag 15 april 2017 19:37
Ziet er allemaal heel lekker uit !
Pfou, ik ben echt bang dat ik zulke dingen nooit zal kunnen...
Dat ik niet in staat ben om dingen te eten die ik echt lekker vind :(
Slakkie - Zaterdag 15 april 2017 23:18
@carolien,
Hee meis, Rome stond ook niet in 1 dag. Dit zijn processen.
Stap voor stap. Soms een stap naar voren en ff 2 naar achteren, maar met het doel genieten voor ogen gaat ook jou dit lukken.
Ik denk dat je voor jezelf met kleine stapjes mag beginnen. En doe het niet alleen, maar vraag hulp. Ook jij mag weer genieten šŸ˜Š
Erna - Zondag 16 april 2017 09:39
Fijn om te zien en te lezen.
Lunch vind ik de moeilijkste maaltijd omdat ik er geen rust voor heb als het druk om mij heen is.
Ik ben blij om te zien dat lunch geen ingewikkeld iets hoeft te zijn.