Lunchen met Nouska 2

 

Ik heb in deze blog weer een week gevuld met foto's van mijn lunch. Allerlei verschillende, zoals je ziet. Maar er zitten ook dingen tussen die ik vaak eet, zoals brood met houmous of een soepje erbij! Als ik thuis ben, heb ik wat meer tijd om lunch te bereiden. Ben ik onderweg dan neem ik graag iets mee of koop ik een broodje bij een lunchroom. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien deze keer!

lunch

Maandag
Vandaag at ik drie pannenkoeken met nutella. De avond ervoor hadden we pannenkoeken gegeten en er waren er nog een paar over. Ik vind ze koud lekker, maar deze keer had ik ze heel even opgewarmd in een pan. Ik at er ook nog een banaan bij.  

eten

Dinsdag
Vandaag at ik broodjes met een tomaten-linzensoepje. Deze aten we de avond ervoor met gevulde broodjes met avocado. Een lekkere lunch.  

eten

Woensdag 
Ik werkte vandaag thuis en at als lunch drie bruine boterhammen met houmous. Ik vind komkommer daar erg lekker bij. Dit maakt het nog net iets lekkerder! 

hummus

Donderdag
Vandaag at ik een pompoensoepje. Een vriend van ons heeft zijn schouder gebroken en daarom had Sim een pan soep voor hem en zijn vrouw gemaakt. Ik pikte een kommetje mee, vlak voor hij het wegbracht. Ik at daar een boterham met houmous bij en eentje met muhamara (ook van Maza).  

muhamara

Vrijdag
Ik werkte vandaag op kantoor en at twee boterhammen met hagelslag. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik daarna nog best wel trek had, maar ik had haast gehad bij het maken van deze lunch in de ochtend. Gelukkig trakteerde een collega op taart en kreeg ik een extra groot stuk! 

boterhammen

Zaterdag
Vandaag maakte Sim mijn lunch. We hadden nog steeds wat drankjes over van onze bruiloft, dus die kreeg ik erbij. Ik at twee boterhammen met houmous en een verse croissant. 

lunch

Zondag
Vandaag hebben we een stukje gefietst. Ik at onderweg een stuk hartige taart dat mijn moeder heeft gemaakt. Erg lekker, zelfs koud! 

quice

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! <3

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

sanne - Vrijdag 2 september 2016 13:06
Leuk om te lezen. De laatste tijd probeer ik mijn lunches wat minder saai te maken, dit geeft wat inspiratie :)
Nelle - Vrijdag 2 september 2016 14:52
ziet er allemaal heerlijk uit. Ik hoop daar binnen kort ook van te genieten zonder steeds een calorietabel bij te houden en me schuldig bij te voelen. Ik vind het echt super dat jullie zo'n goed voorbeeld willen zijn!!
*** - Vrijdag 2 september 2016 15:38
Oh nu heb ik zin gekregen in pannenkoeken. Straks even kijken of er eitjes in huis zijn. Anders weet ik al wat ik morgen eet voor ontbijt :)
Yesterday - Vrijdag 2 september 2016 16:36
Zoveel variatie altijd! Superleuk en inspirerend om te zien.
Odette - Vrijdag 2 september 2016 17:04
Leuk! :D
Nikki - Vrijdag 2 september 2016 17:24
Wat een fijne inspiratie. Ik wil misschien wel een van deze lunches namaken, omdat het me zo lekker lijkt en een beetje als uitdaging .
xxJustMexx - Zaterdag 3 september 2016 10:39
Ik vind dit altijd zo fijn om te lezen! Ik vind persoonlijk de lunch nog een van de lastigste dingen op een dag maar dit geeft wel weer de moed om het toch te doen!
Mandarijntje - Dinsdag 6 september 2016 19:47
Leuk om te zien Nouska!
Je bent altijd van de vele variatie en bijzondere gerechtjes, vind ik altijd heel inspirerend en leuk!