Good Made Muesli Minis Review

 

Bij Albert Heijn ontdekte ik deze leuke nieuwe tussendoortjes. Kleine balletjes muesli met lekkere smaken. Ze zijn gemaakt van muesli en hebben de smaken Strawberry en Chocolat Banana. Ik was benieuwd en heb deze twee smaken mee naar huis genomen. Om te proeven en om jullie erover te vertellen. Wie weet is het een leuk nieuw tussendoortje wat je eens kunt proberen!

Made Good

De verpakking maakt natuurlijk al dat ik dit een leuk product vindt. Het ziet er vrolijk uit. In een doosje van 2,99 zitten vier zakjes met muesli balletjes. Wat weinig, als je het mij vraagt. De balletjes zijn klein, maar heel mooi rond. En er zitten er ongeveer 8 in een zakje. De balletjes zijn een beetje plakkerig, maar plakken niet aan elkaar.

granola

De Strawberry Muesli Minis heb ik als eerst geprobeerd. Deze smaken lekker en bekend. Ik herken deze smakencombinatie van mueslirepen. Lekker, maar ik had de balletjes knapperiger verwacht. Het smaakt en heeft de structuur van een mueslireep.

granola boll

De Chocolat Banana smaak vind ik het lekkerste. Deze heeft een lekkere smaken-combinatie die minder bekend is bij mueslirepen. Erg lekker en leuk om eens te proberen! De muesliballetjes smaken dus naar mueslirepen, maar dan in kleine balletjes-vorm. Leuk ter afwisseling!

Er is nog een smaak verkrijgbaar, maar deze vond ik niet in de winkel. Het is de smaak Apple Cinnamon. 

Made Good

Ken jij deze muesliballetjes al en lijkt het je lekker?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nikki - Zondag 5 juni 2016 19:03
Ik heb al paar keer staan twijfelen of ik deze zou kopen.
Ik zou cinnamon Apple wel willen kopen, maar die heb ik idd ook nog niet gezien .
Odette - Zondag 5 juni 2016 19:50
Ik kende ze nog niet, ze lijken me wel lekker! Vooral de appel-kaneelsmaak.
xxJustMexx - Zondag 5 juni 2016 20:15
Ik kende ze nog niet. Vind ze wel behoorlijk prijzig voor het geen wat je nou krijgt
LHB - Maandag 6 juni 2016 17:26
ik neem altijd die Apple, die zijn echt lekker! de banaan heb ik nooit geproefd maar de aardbei wel die was ook wel prima. Echt een aanrader vind ik zelf!
anne - Dinsdag 7 juni 2016 05:55
Weer iets wat heel duur is voor heel weinig.Tsja,als je geld over hebt ...
Er zijn al zo veel van dit soort producten en ik vind ze allemaal ongeveer hetzelfde smaken; als mierzoete muesli.
Ik vind het niet zo leuk dat jullie zo vaak dure producten laten zien, denk ook eens aan de mensen die niet zo veel geld hebben om uit te geven aan luxe spullen en eten.
Ok - Dinsdag 7 juni 2016 07:00
@anne

Uhhhhm ze halen de helft van de limited edition (chocolade)repen die ze proeven gewoon bij de action dus ik vind je argument vrij zwak om eerlijk te zijn.
anne - Woensdag 8 juni 2016 01:41
@Ok
Ja, je hebt wel gelijk.
Ik vind wel in het algemeen dat dit soort dingen die(zo genaamd) goed voor je moeten zijn dan ook voor iedereen toegankelijk moesten zijn.En niet alleen voor mensen met veel geld. Hoe sociaal is dat en milieuvriendelijk is dat ?
Flower - Vrijdag 10 juni 2016 11:41
Ik ga vandaag de banana-choco variant proberen! Ben benieuwd, nog nooit gegeten.