Een dagje mee eten met Nouska 12

 

Vandaag nam ik jullie weer een dagje mee in mijn eetpatroon. Ik laat je zien hoe ik de dag begin met een verspreid ontbijt. Sim is vandaag vrij en maakt allerlei lekkere dingen, terwijl ik thuis tot halverwege de middag zit te werken. Daarna ontspan ik nog een beetje en gaan we boodschappen doen. Ik laat je zien wat ik doe en wat ik eet op een dag. Ik hoop dat je het leuk vindt om naar te kijken! 

Laat gerust je reactie achter, dat vind ik leuk om te lezen!

Wil je oordelen over hoeveelheden of je mening geven over wat er gegeten word, lees dan eerst dit eens. 

liefs

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Naduah - Dinsdag 21 juni 2016 13:12
Zalig om te bekijken lieve Nouska! :-)

Het ziet er supergezellig uit samen met Sim! En wat kan hij lekker koken! :D Hoe maakte hij de kikkererwten trouwens? heerlijk.

Fijne dag en geniet van elkaar!
Naduah
Ronja - Dinsdag 21 juni 2016 13:16
Wauw, ziet er ontspannen uit.
Ja, ik hoop echt dat ik dat straks ook weer kan.
Nu zit ik nog een beetje vast aan bepaalde dingen. Leuk om te zien dat jij weer andere dingen eet en dat dat blijkbaar dus ook goed gaat.
Liefs
Feebje - Dinsdag 21 juni 2016 13:27
Hey Nouska,

deze video's zijn echt ZO leuk! Ik vind ze inspirerend & motiverend! :D Dank je wel om ze te maken en please blijf dit doen, het is echt helpend.

Groetjes
Lisa - Dinsdag 21 juni 2016 13:37
Aww, die koffie met dat hartje in het schuim, zo lief
MissPineapple - Dinsdag 21 juni 2016 14:11
Ahh ziet er allemaal lekker uit! Ik hoop dat ik ook zo flexibel kan worden met eten :)
S. - Dinsdag 21 juni 2016 14:54
Altijd leuk om te zien, deze video's. :-)
Kimberley Janssen - Dinsdag 21 juni 2016 15:19
Wat ben je toch een ontzettend leuk mens, Nouska :)
Je hebt geluk met zo'n vriend die goed kan koken, hihi. Ik hoop dat het snel beter gaat met je rug. Fijne dag. X
M. - Dinsdag 21 juni 2016 15:21
Zo inspirerend en fijn, jouw video's! Volgens mij hebben jullie drietjes het heel knus en fijn samen:) Hoop ook ooit vrede met mezelf te sluiten, te accepteren hoe ik eruitzie, normaal om te kunnen gaan met eten, zelfvertrouwen te krijgen, naar het buitenland te gaan, een stoere zorgzame man te ontmoeten etc.etc. Je bent een voorbeeld voor mij, Nouska!
Dianne - Dinsdag 21 juni 2016 15:42
Zo fijn om dit soort video's te zien ! Je doet het ook zo leuk , dankjewel !
Brunetteinrecovery - Dinsdag 21 juni 2016 16:26
Wederom een ontzettend leuke video. Bedankt voor de motivatie! Ik vroeg me af of het klopt dat de winnaar van de yogamat nog niet bekend is gemaakt?
Lalala - Dinsdag 21 juni 2016 16:39
super video vol inspiratie! dank je wel :)
Nouska - Dinsdag 21 juni 2016 16:44
Klopt, Burnetteinrecovery! Dat gaat vrijdag gebeuren! Degene die wint krijgt de mat opgestuurd. Het wordt dan ook bekend gemaakt via onze Facebookpagina! :)
Karlijn - Dinsdag 21 juni 2016 16:47
Hele fijne video!
Inspirerend (:
Anne-Maria - Dinsdag 21 juni 2016 17:04
Ha Nouska,
Echt, ik vind dit de leukste 'Een dagje mee eten'-video ever. Je eet leuk, gezellig en gevarieerd. Deze video vind ik eruit springen, mooi geëdit, fijne beelden. Dankjewel!
Ik begreep dat het met je rug nog helemaal niet zo gaat. Wat vervelend zeg! Lijkt me zo frustrerend dat men niets kan vinden ook. Verlicht zo'n warmtepleister wat?
Tamara - Dinsdag 21 juni 2016 17:15
Dankjewel voor deze leuke video weer en wat zie je er relax en rustig uit heel ontspannen, geeft goede energie af! En knor weer gezien jeej! En wat fijn dat je Sim heb ontmoet en in je leven heb, ga ervoor! Kusje
Nelle - Dinsdag 21 juni 2016 20:19
super video, ik krijg altijd weer motivatie zo om beter te worden :)
Brunetteinrecovery - Dinsdag 21 juni 2016 21:17
Bedankt voor je reactie, Nouska! Ik ga het zeker in de gaten houden en duimen. Liefs, Peggy.
Anoniem - Dinsdag 21 juni 2016 21:51
Ontzettend fijn filmpje weer.
Ik heb mijn eetstoornis overwonnen, maar ik ga nog niet zo vrij om met eten.
ik ben niet bang om aan te komen, maar onverwachtse dingen vind ik vaak nog lastig.
duurde het bij jou ook lang voor je dat kon?

Echt leuk en inspirerend, fijn dat je man ook zo'n lekkere dingen voor je maakt.
Anoniem - Dinsdag 21 juni 2016 22:05
Hoi Nouska,

Dank je wel voor deze video. Ik vind het fijn om jouw filmpjes te zien, ze geven mij hoop en een doel om naar toe te werken. Ik vind ze op een positieve manier confronterend, omdat ik door het kijken van deze filmpjes besef waar ik zelf nu sta. Op dit moment is dat zo, maar soms denk ik dat ik mijn situatie geaccepteerd heb, maar als ik jouw video's dan zie, raakt me dat ook. Ik merk dan dat ik blijkbaar toch naar een ander leven verlang. De filmpjes schudden mij op een positieve manier wakker, en zoals ik al zei, geven mij een beetje hoop voor de toekomst. Dank je wel.
G. - Dinsdag 21 juni 2016 23:43
:) super fijne video: Merci!

En.. Heel leuk: yoga op de film :):)
Anoniem - Woensdag 22 juni 2016 06:24
Fijn om te zien dat jij nu "gewoon" met iemand samenwoont en het eten geen obstakel voor je is.Ik hoop dit ook te mogen ervaren..en werk ernaar toe : )
En goed idee om van te voren je smoothie te maken.
Helpt het je rug om yoga te doen? Ik had ook heel lang pijn, maar ik voel nu toch eindelijk dat het iets beter gaat.Ik heb ook consequent elke dag yoga gedaan en ik denk zeker dat het meegeholpen heeft.
L - Woensdag 22 juni 2016 08:40
Hoi Nouska,

Bedankt voor de fijne video weer. Wat ik vooral fijn vind om te zien in jouw video's is hoe je tijd voor jezelf vrij maakt, en accepteert dat je dat soms nodig hebt. Ik heb hier zelf soms nog wel wat moeite mee, het eten gaat al lang goed, jaren zelfs, al zijn de gedachten er soms nog steeds, maar ik vind het soms nog wel moeilijk om te accepteren dat ik soms wat meer tijd voor mezelf nodig heb dan anderen en dat als ik het te druk heb ik weer meer last krijg. Heb je hier nog tips voor?

Liefs,
Nouska - Woensdag 22 juni 2016 09:44
Bedankt voor de lieve reacties. Goed om te horen dat het helpt, inspireert of hoop geeft!

@Anna-Maria: Het helpt een beetje. Het geeft ook wat afleiding van de pijn denk ik. Gewoon ook fijn om iets te kunnen doen, zelfs ook al verhelpt het 't niet. :)

@Anoniem: Onverwachte dingen zijn onderdeel van controle loslaten. Dat ging inderdaad niet meteen, maar stap voor stap. Hoe lang dat precies duurde weet ik niet. Maar dat het kan, weet ik wel. Blijf jezelf onderzoeken en uitdagen, je kunt verder komen dan je denkt!

@Anoniem: Yoga helpt nog niet echt, maar het is wel fijn om te kunnen doen en houdt me een beetje soepel. Het verlicht dus wel.

@L: Ik denk dat dat vooral te maken heeft met jezelf wat gunnen, jezelf wat waard vinden. Onderzoek dat eens bij jezelf. Probeer daar aan te werken door het ook echt te gaan doen, dat lief zijn voor jezelf. Door te doen ga je het soms ook voelen. Toets ook eens 'lief zijn' of 'compassie' in de zoekbalk op onze homepage in of lees het boek 'De moed van Imperfectie'.

Liefs to all!
Ayla - Woensdag 22 juni 2016 14:38
Nooh die koffie! Hoe krijg je die zo mooi schuimig? ^^
Nouska - Woensdag 22 juni 2016 14:41
Zal ik in een volgende video een keer laten zien! @Ayla
Sparkle1991 - Woensdag 22 juni 2016 15:31
Wat een fijne video! Heerlijk om al je lekkere dingetjes te zien die je eet. Wil je een keertje vertellen hoe je die kikkererwten roostert? Hoelang enzo? Want t lijkt me echt heerlijk.
nikki - Woensdag 22 juni 2016 15:33
Naar de kikkererwten ben ik idd ook benieuwd. lijkt me een lekker en vernieuwend 'tussendoortje'/snack