Een dagje mee-eten met Irene 12

 

Het is dinsdag, dus tijd voor een nieuwe video. In het bijzonder tijd voor een video waarin een redactielid jullie een dagje meeneemt in haar eetpatroon. Vandaag aan mij de beurt. Ik ben op deze dag veel binnen aan het werk, in mijn op dat moment rommelige huis. Toch probeer ik altijd een momentje in te lassen om een frisse neus te halen. Dat doet me goed. Daarna gezellig samen stamppot maken en een avondje bankhangen. 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, maar ook vind je daar onze serie Proudpraat, verschillende Q&A's, gastvlogs en meer. Veel kijkplezier!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 10 december 2019 14:08
Wat fijn de dagje mee eet videos. geven me een ontspannen gevoel. :)
anoniem - Dinsdag 10 december 2019 17:10
Het valt mij altijd op dat jullie allemaal zo weinig 'anders' drinken dan koffie/thee/water. Nooit een keer een blikje cola, of een glas dubbel fris oid. Terwijl als ik om mij heen kijk naar mensen van mijn leeftijd, dan drinken die dat sowieso wel dagelijks een keer (naast water/koffie/thee). Ben dan wel benieuwd hoe anderen daar tegenaan kijken?

Geen kritiek trouwens, want vind het altijd leuke video's en vind jou ook altijd heel relaxt overkomen op filmpjes!
Fiona - Dinsdag 10 december 2019 17:30
Dat is iets dat volgens mij gewoon een persoonlijke voorkeur qua smaak is :) Ik drink zelf ook alleen maar water/thee/koffie op een 'gewone' dag en zie in mijn omgeving (kantoor, familie, vrienden) net hetzelfde. Is helemaal niet zo gek, maar het omgekeerde ook niet.
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 10 december 2019 18:16
Hey anoniem,

Begrijpelijke vraag hoor! Ik kan inderdaad voor mezelf spreken dat iets anders dan water/koffie/thee drinken voor mij meer uitzondering dan regel is. Dat is voor mij prima en ik kom niets tekort. Maar ik lust ook wel eens een sapje, biertje, wijntje of iets anders. Als ik daar trek in heb, neem ik dat wel. Let maar eens goed op in eerdere video’s van mij en vast ook nog wel eens in een volgende. Hoop dat ik je vraag hiermee beantwoord heb en dankjewel voor je lieve opmerking! :-)

Liefs
Flo - Dinsdag 10 december 2019 21:29
Wat een leuke video!!!
Gaaf dat je die loempiaatjes gewoon opnemen donderdagmiddag voor jezelf bakt.
Je bent een super goed voorbeeld voor me!
Dank irene!ā¤ļø