De lunches van de redactie 3

 

In deze blog kunnen jullie meekijken met de lunches van de redactie. Al eerder zijn hier blogs van verschenen en wij merken dat dit voor veel meiden motiverend en inspirerend is. Sommige weken bestaan uit veel van hetzelfde, maar wij proberen ook zoveel mogelijk gevarieerd te eten. Gelukkig kan dat, want er bestaan zoveel lekkere dingen. Jullie kunnen dus weer meekijken en inspiratie opdoen. Het is natuurlijk niet zo dat elke week er zo uit ziet, bovendien kan het goed zijn dat we in een week een paar daagjes vergeten te fotograferen en dit dan een weekje later doen. Je kunt ervan uitgaan dat dit wel ongeveer onze gemiddelde lunches zijn.

Wil je je mening geven over de hoeveelheid die wij eten, lees dan eerst even onze blog over
'wat is normaal eten'.

lunchen met proud2Bme

Lunches van Scarlet

Maandag
Vandaag is het begin van een nieuwe week. Tijd voor een lekkere start! Ik neem vandaag als lunch een tosti en een boterham met een spiegeleitje. Ik kan erg genieten van eitjes. Hierbij drink ik een smoothie.

boterham gebakken ei en tosti

Dinsdag
Vandaag ben ik lekker vrij. Ik heb even een avocado bij de Appie gehaald, daar verkopen ze ze per twee stuks en dat zijn ze direct eetrijp. Dat is wel handig want ik schil ze meestal te vroeg of te laat, een beetje zonde. Ik eet dit op een lang bruin stokje samen met een helft bruin stokje met hagelslag. Erg lekker!

lunch avocado hagelslag

Woensdag
Vandaag ga ik naar Leiden om te werken op kantoor. Ik neem een lunchtrommeltje mee. Deze trommel is eigenijk van Sjors, maar Joyce doet om mij te pesten telkens mijn lunch erin. Ik heb als lunch twee boterhammen met kaas en twee plakken notenkoek.

lunch

Donderdag
Vandaag is het lekker zonnig weer en daarom lunch ik in de tuin. Ik heb een tosti met kaas gemaakt en eet er een banaan bij. Soms doe ik die banaan ook op de tosti, dat is erg lekker, samen met kaas of chocoladepasta.

tosti proud2bme

Vrijdag
Vandaag lunch ik weer in Leiden omdat ik daar weer een dagje werk. Ik heb wat te eten gehaald in de supermarkt dichtbij het staion. Ik eet twee broodjes met tonijnsalade. Hierbij drink ik een flesje verse sinaasappelsap.

lunch

Zaterdag
Vandaag lunch ik samen met Joyce in de stad. We hebben broodjes gehaald bij Bakerstreet. Ik geniet van een sunshine tuna, echt een heerlijk broodje!

broodje

Zondag
Vandaag is het opnieuw superlekker weer. Ik eet twee boterhammen met mozarella, pesto en tomaat. Daarbij eet ik wat cashewnootjes. Erg lekker!

broodjes mozarella pesto

♥ Lunches van Nouska

Maandag
Vandaag at ik drie boterhammen met hagelslag als lunch. Ik dronk er een glas yoghurt drink bij. Ik vind de hagelslag met twee kleuren altijd heel erg lekker.

boterhammen

 

Dinsdag
Deze middag had ik wel trek in een tosti. Ik maakte vier boterhammen met kaas en deed deze in het tosti-ijzer. Ik eet er altijd een beetje kethup bij.

tosti

Woensdag
Op kantoor at ik drie boterhammen. Op eentje zat appelstroop en op de andere twee houmous met komkommer. Ik heb de boterham met appelstroop in een apart zakje gedaan, omdat de houmous nogal kruidig ruikt. En een boterham met appelstroop die naar kruiden ruikt is niet zo lekker.

boterhammen

Donderdag
Vandaag was ik even de stad in gegaan. Ik heb als lunch een broodje met kruidenroomkaas bij La Place gekocht. Die blijven lekker.

la place broodje

Vrijdag
Vandaag werkten we weer op kantoor, dus had ik boterhammen meegenomen. Ik at drie boterhammen met kaas die ik eerst even in het tosti-ijzer op kantoor heb gedaan. Ook had ik wat druiven bij mijn lunch.

tosti

Zaterdag
Ik had een lekkere pasta salade gemaakt met wat dingen die ik in huis had. Deze at ik als lunch tussen de middag. Ik eet wel vaker pastasalade of couscous als lunch.

pasta

Zondag
Ik at als lunch vandaag twee boterhammen met mayonaise, ketchup en vega 'wors't. Ik had een 'worst' over en die heb ik gewoon los gegeten.

lunch

♥ Lunches van Laura

Maandag
Op mijn vrije dag liep ik in de stad langs een bakkertje en het rook zo lekker. Ik ben dus toen maar een vers stokbrood gaan kopen. Ik heb thuis een eitje gebakken met spaanse worst en bosui. 

Broodje ei
Dinsdag
Dinsdag werkte ik thuis en heb ik uitgebreid ontbeten. 's Middags had ik niet zo heel veel honger maar toch had ik zin in iets lekkers. Ik heb een broodje met krabsalade en eentje met avocado gegeten. Ik heb erna nog een nectarine gegeten (die dit jaar ook weer heel lekker zijn!).
Broodje krabsalade
Woensdag 
Woensdag heb ik op kantoor gewerkt en heb ik zelf wat meloen meegenomen van huis. Bij de AH to Go heb ik een ham kaas croissantje en een koffiebroodje gekocht.
 
Lunch
Donderdag
Ik had niet zoveel tijd en inspiratie om mijn lunch te maken vandaag. Ik zag toevallig een avocado liggen dus die heb ik op twee bruine boterhammen gedaan. Hierbij heb ik weer zo'n heerlijke nectarine gegeten.
 
Broodje avocado
Vrijdag
Vrijdag werd ik op het station weer verleid door de La Place. Ze hebben er altijd zoveel lekkere dingen. Ik heb dit keer een broodje tonijnsalade gekocht. Deze tonijnsalade heeft stukjes tomaat, appel en ui en is een klein beetje pittig. Ik heb ook citroenlimonade gekocht bij de AH to Go. Die proeft precies zoals de citroenlimonade die mijn moeder weleens maakte.
 
La place
Zaterdag
Ik eet in het weekend van vaak de hele dag door en soms loopt dit dus ook erg door elkaar. Vandaag had ik uitgebreid ontbeten met een vriendin in de stad. 's Middags had ik niet zo heel veel trek meer en at ik een boterham met avocado en eentje met hagelslag.
avocado en hagelslag
Zondag
Zondag heb ik in het zonnetje in de tuin genoten van mijn lunch. Een boterham met kipfilet, eentje met speculoos pasta en eentje met avocado. Ik heb hierbij heerlijke limonade van Belvoir gedronken.
Lunch
Leuk dat je onze blog weer hebt bekeken! Wil je meer van dit soort foto's zien?
Volg dan ons Instagram account, waar we meerdere foto's per dag plaatsen.
 

Gerelateerde blogposts

Reacties

marleen2502 - Donderdag 2 oktober 2014 12:37
hmmm.. appelstroop met kruidensmaak, zou toch origineel zijn? ;)

trouwens heel fijn dat jullie oproepen om eerst te lezen wat normaal eten is. Hopelijk verhindert dit een nieuwe reeks gezeur
Lotje - Donderdag 2 oktober 2014 12:39
inspirerend. Die van Nouska en Scarlet vind ik echt handig om te zien, omdat ik zelf ook vegetarier ben. Die van Laura zijn soms echte uitdagingen voor mij, vooral zoete lunches (à la croissant en koffiebroodje) zijn voor mij een speciaal. Ik denk dat ik het ook maar een probeer, is ook gewoon lekker makkelijk en kan wel eens.
Anne - Donderdag 2 oktober 2014 12:43
Wat ontzettend veel avocado xd.

Het ziet er wel allemaal erg lekker uit!
Honeychild - Donderdag 2 oktober 2014 12:50
Superlekkere dingen allemaal, alleen houd ik zelf helemaal niet van avocado... Doe mij dan maar zo´n broodje tonijnsalade van de La Place, hmmmmmm..!
D. - Donderdag 2 oktober 2014 13:37
Lekkerrrrrr!
Jelle - Donderdag 2 oktober 2014 14:12
Avocado op brood, is dat een nieuwe trend of zo? Zelf eet ik het wel regelmatig door salade, maar zo'n halve avocado op brood.. No, thanks.
Eva - Donderdag 2 oktober 2014 14:47
Haha veel avocado! Lekker :)
E - Donderdag 2 oktober 2014 15:42
Hmm heerlijke lunches!
Leuk om te zien!
Aine - Donderdag 2 oktober 2014 15:51
Altijd een leuke blog om te lezen!
Lila - Donderdag 2 oktober 2014 16:29
Deze blogs inspireren mij echt enorm! ook zo een dagje in het eetpatroon van Nouska helpen me vooruit! dus die videos mogen er van mij wel vaker zijn (-;
Hanna - Donderdag 2 oktober 2014 16:51
Inspirerend! Inderdaad zijn die video's heel helpend! Mogen wel elke week😉
VliegjeVeerle - Donderdag 2 oktober 2014 16:58
Inspirerend om te zien! Inderdaad, de lunches van Nouska en Scarlet vind ik fijn om te lezen omdat ik vegetarisch eet en de lunches van Laura vind ik juist weer hele mooie uitdagingen! Fijn ook dat die 'disclaimer' er nu boven staat, maakt het een stuk prettiger voor jullie om te plaatsen en voor ons (mij) om de reacties ook even te lezen.
Abenita - Donderdag 2 oktober 2014 17:01
Oh wat fijn weer, bedankt! :-)

Op mijn werk lachen ze me altijd uit omdat ik zo vaak avocado op brood eet, maar nu heb ik 'bewijs' dat ik niet de enige ben haha!
QQQ - Donderdag 2 oktober 2014 17:31
wouw Goeie genade!! Zoveel verschillende lunches!! Heb je dit speciaal voor de blog gedaan, of vindt je het gewoon zo makkelijk om iedere dag een andere soort lunch te eten!!

Trouwens, bij één van de lunch schrijf je dat je een banaan op een tosti doet, met chocopasta?!?
WWW - Donderdag 2 oktober 2014 17:33
Hihi Scarlet volgens mij houd jij van brood? :'3
Super leuk!
Anoniem5 - Donderdag 2 oktober 2014 17:42
Super lekker en motiverend, haha, avocado lijk de nieuwe trend te zijn.!
Laat ik er nou absoluut niet van houden.....!
Xxxxx - Donderdag 2 oktober 2014 18:11
Fijne blog, het helpt me zeker. Jullie weten me zowel te motiveren als te inspireren, thanks daarvoor, jullie zijn een fijne steun.
Ann - Donderdag 2 oktober 2014 18:43
Wow wat gevarieerd! Heerlijk, die broodjes zien er lekker uit, vooral die krokante.
Ik probeer ook gevarieerd te eten, en zo'n blog geeft weer fijne ideeen. Zo'n koude pasta lijkt me ook wel weer eens wat, al lang niet meer gehad.

@QQQ tosti met kaas/banaan of tosti met banaan/chocopasta (of banaan/choco hagelslag) is superlekker, die banaan wordt dan lekker zoetig.
Chocopasta op een tosti is lekker haha, vooral hazelnootpasta vind ik.
Snoezel - Donderdag 2 oktober 2014 19:27
Ik vind vooral de lunches van Scarlet altijd lekker eruit zien!
Lisa - Donderdag 2 oktober 2014 19:50
Lieve Laura, Nouska en Scarlet...

Jullie hebben geen idee wat deze posts met ons doen,
dit is zo motiverend om te zien !!!!
mira - Donderdag 2 oktober 2014 20:32
jullie zorgen goed voor jullie zelf, zo komt het over iig! Bedankt :) en die notenkoek.. mmmm!
Kimberley - Donderdag 2 oktober 2014 22:49
Wat weer een fijne blog!!
Dit helpt me zo bedankt!
De lunches zien er altijd zo mooi en lekker uit en dit motiveert me om ook weer uitdagingen aan te gaan. Super bedankt!! (:
catgirlsoldier - Donderdag 2 oktober 2014 23:01
Super super hard bedankt, doet me zo een plezier deze te zien!
Het helpt me echt
Henriette - Donderdag 2 oktober 2014 23:34
Geniaal, drie boterhammen met hagelslag:) Super lekker!
kate02 - Vrijdag 3 oktober 2014 00:19
Sow heerlijk weer! Ik hoop niet dat ik vergeet hier terug te komen om mss nog wat inspiratietips op te schrijven ;) Bedankt!
Claire - Vrijdag 3 oktober 2014 08:11
Erg leuk en inspirerend weer om te lezen. Dit is zeer motiverend.
Prue - Vrijdag 3 oktober 2014 11:01
Jottem, er zit heel veel lekkers tussen!

(niet alles zou mijn keuze zijn, maar hoeft ook niet)
Denisee.. - Vrijdag 3 oktober 2014 15:46
heel inspirerend weer,
ik heb de laatste tijd meer de neiging om wat te gaan varieren met m'n voedingslijst, maar weet eigenlijk niet goed hoe ik dit aan moet pakken.
Deze blog motiveerd me daarom wel extra hierin! :)
Liefs x
S. - Zondag 5 oktober 2014 12:27
Benieuwd waar Laura lekkere nectarines heeft gekocht dit jaar. Ik heb ze een aantal keer geprobeerd, maar vond het maar niets. Net als meer fruit deze zomer. Jammer!

1990LoveLynn - Zondag 5 oktober 2014 18:16
Leuke blog, kunnen jullie misschien ook een keertje proberen low budget te lunchen ?? XD
Lonevan - Woensdag 8 oktober 2014 08:07
Deze blogs zijn echt leuk! Zouden er misschien nog meer kunnen komen? X
thelovewedeserve - Zondag 19 oktober 2014 13:24
Hmm, ik krijg hier echt trek van!
meisje0510 - Woensdag 12 november 2014 11:54
Superleuk om te zien en te lezen! Ik zie nu ook wel dat ik echt veel te weinig eet (1 boterham), en dit motiveert me enorm om meer te eten zonder direct paniek te krijgen dat ik dan weer 'dik' word... Bovendien kan ik hier leuke ideeën opdoen, want elke dag smeerkaas is ook niet alles haha!
Flower - Maandag 25 juli 2016 13:12
Wat voor kaas eten jullie eigenlijk eten jullie 48+ kaas?? Is dat normaarl?