De lunches van de redactie 2

 

Al eerder hebben jullie kunnen zien wat wij graag eten als lunch. Het is soms best lastig om iets te bedenken en het is toch wel leuk en lekker om hierin af te wisselen. We hebben op deze blog veel positieve reacties gehad dus wij hebben besloten om dit nog een keertje te doen. Scarlet, Nouska en ik hebben hiervoor een week lang onze lunches op de foto gezet. Het is natuurlijk niet zo dat elke week er zo uit ziet, bovendien kan het goed zijn dat we in een week een paar daagjes vergeten te fotograferen en dit dan een weekje later doen. Je kunt ervan uitgaan dat dit wel ongeveer onze gemiddelde lunches zijn. Zie het als inspiratie en motivatie om voor jezelf ook lekkere lunches te maken. Voor de maaltijden van dit moment, kan je ons volgen op Instagram: Proud2BmeNL

lunches proud2Bme

♥ Lunches van Scarlet

Maandag: Tosti met mueslireep
Vandaag maak ik thuis lekker twee boterhammetjes met kaas warm in de oven. Ik wil binnenkort ook een tosti ijzer gaan kopen, want dit is toch wel heel fijn als lunch. Hierbij eet ik een mueslireep van Jumbo. Eigenlijk vind ik deze niet zo lekker, maar ja, ze moeten op.

lunch tosti

Dinsdag: Tosti en krentenboterham kaas
Vandaag ben ik een dagje extra op mijn werk. Ik heb twee boterhammen met kaas bij me waar ik opnieuw een tosti van maak. Daarbij eet ik een krentenboterham, ook met kaas. Een beetje too much cheese for one day! (Qua smaak en variatie, natuurlijk niet qua hoeveelheid!)

lunch tosti

Woensdag: pistoletjes, aardbeitjes en between
Vandaag neem ik twee pistoletjes mee naar mijn werk. Eentje met kaas en de andere met vegetarische worst. Ook heb ik een bakje aardbeitjes en een between voor bij de lunch. Die between kokos is erg lekker! Over de aardbeitjes zit trouwens een beetje vanillesuiker.

lunch met aardbeien

Donderdag: Broodjes kaas en vega worst
Vandaag heb ik een pistoletje met kaas en daarbij een hard broodje met vegetarische worst. Die worst koop ik altijd bij de Appie en is echt een aanrader.

lunch

Vrijdag: Broodje tonijnsalade en kwarkbol
Vandaag werk ik in Leiden en haal ik mijn lunch uit de kantine. Ik heb een bruin lang broodje met heerlijke tonijnsalade en een kwarkbol. Echt super dat ze die verkopen in de kantine! daarbij drink ik trouwens een flesje sinaasappelsap en ik heb een glas Rivella Green Tea bij me.

lunch

Zaterdag: Lunchen in het park
Vandaag lunch ik in het park en daarom neem ik lekker broodjes mee. Ik heb boterhammen met kaas, salade, komkommer en cherrytomaatjes gemaakt. Yum, het ziet er vind ik super lekker uit!

lunch broodtrommel

Zondag: Pistoletjes zalm en aardbeitjes
Vandaag heb ik nog een luxe lunch. Ik ben dol op zalm en dit eet ik dus ook graag op mijn brood. Alshet in de aanbieding is koop ik het. Vandaag eet ik dit op twee bruine pistoletjes. Als 'toetje' eet ik aardbeitjes. Yum! ♥

broodjes met zalm en aardbeien

♥ Lunches van Nouska

Maandag:
Vandaag at ik drie lichtbruine boterhammen met allemaal iets anders als beleg. Eentje met kaas, een met pindakaas en eentje met honing. Ook had ik nog wat aarbeien liggen, die ik wel lekker vond bij mijn lunch. 

lunch

Dinsdag:
Ik eet geen vlees en maar zelden vis, maar vandaag had ik nog wat biologische zalm over, dus at ik dit op twee lichtbruine boterhammen. Ik heb er roomkaas, komkommer en wat peper bij.  

zalm op brood

Woensdag:
Ik had deze week couscous gegeten en omdat ik nog een beetje over had, heb ik dit meegenomen als lunch. De smaken zijn na een dag nog lekkerder. Het hele kantoor stonk wel heel erg naar kruiden en knoflook, maar dat vond ik zelf wel lekker.  

coucous lunch

Donderdag:
Vandaag had ik zin in een tosti met ketchup. Ook at ik er nog een eierkoek bij met jam en een glas granaatappel-frambozensap van Healthy People. Die sapjes vind ik heel erg lekker.  

brood

Vrijdag:
Vandaag at ik op kantoor. Ik had twee boterhammen met houmous, een doosje rozijnen en een bakje noten bij me. Ik had bij de Albert Heijn een nieuw sapje geprobeert. Ik dacht dat het wortelsap met gember was, maar het smaakte wel heel erg naar jus d'orange.  

lunch

Zaterdag:
Mijn lievelingsboterham; moyonaise, avocado, tomaat en peper en zout. Dit vind ik echt een hele lekker lunch.  

avocado

Zondag:
Zondag at ik twee boterhammen en een eierkoek. Twee met houmous en komkommer en een eierkoek met boter en jam. Ik drink er een groot glas Roos Vice bij. 

vegetarische kaas

 

♥ Lunches van Laura  

Maandag: Broodje kip
Maandagmiddag was ik even in de stad om wat dingetjes te kopen en liep ik langs La Place. Daar heb ik even mijn favoriete broodje gehaald voor de lunch. Het broodje met gemarineerde kip en tauge en de lekkerste saus te wereld.

broodje kip

Dinsdag: Broodje avocado en eiersalade
Dinsdag heb ik geluncht met een geroosterde boterham met avocado en eentje met homemade eiersalade. Ik heb ik nog een krentenbol gegeten maar die was al op voordat ik de foto ging maken. Hierbij heb ik een glas oploslimonade gedronken. 

lunch

Woensdag: Tosti en frambozen
Ik had van het weekend heerlijke frambozen gekocht op de markt. Deze heb ik gegeten tijdens de lunch en een tosti met ham en kaas. Frambozen blijf ik eten, dus het hele bakje was in één keer weg.

tosti

Donderdag: Saucijzenbroodjes
Ik had lekkere kleine saucijzenbroodjes gekocht bij Marks&Spencer. Echt een aanrader, ze zijn onwijs lekker! Deze eet ik graag met mayonaise. Ik hou niet zo van mosterd, dus dit is een prima alternatief.  

Saucijzenbroodjes

Vrijdag: Chocoladebroodje en broodje tonijnsalade
Vrijdag werkten wij in Leiden en heb ik bij de kantine een bakje met verse tonijnsalade gekocht. Dit heb ik op een broodje gedaan en op het station had ik nog een lekker chocoladebroodje gekocht. Jummie!

Lunch

Zaterdag: Van broodje van de markt tot bamischijf
Zaterdag was ik even op de markt en heb ik bij een kraam hele lekkere broodjes gehaald. Ik kon niet kiezen dus we besloten te delen. Ik heb een broodje braadworst en een beetje vlees met rucola en heerlijke saus gegeten en een halve bamischijf. Mmmm...

broodjes 

Zondag: Kentucky
Zondag middag had ik ineens heel veel zin in KFC en als ik iets wil dan zorg ik er vaak ook wel voor dat ik het mogelijk maak. Ik heb 's middags samen met vrienden een bucket met stukken kip en hotwings gehaald, mais en patat! Jummie ♥ 

KFC

Wil je meer foto's zien van onze lunches en andere maaltijden?
Volg Proud2Bme dan op Instagram: Proud2BmeNL

Instagram proud2Bme


Hoe ziet jouw lievelingslunch er uit? 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Liza - Woensdag 2 juli 2014 12:41
Ah wat hou ik van deze blogs! Ziet er allemaal heerlijk uit!
Scarlet, waar heb je dat glas gekocht waarin je die Rivella Green Tea hebt meegenomen? Die ziet er zo leuk uit!
@liza - Woensdag 2 juli 2014 12:46
Thanx! Het glas komt van Xenos. Liefs, Scarlet
Anoniem - Woensdag 2 juli 2014 12:48
Twee pittabroodjes met kaas. MMMMM!
Het zijn eigenlijk broodjes waar je shoarma in kan doen.
Eigenlijk keek ik naar de lunches van jullie en ik vindt het maar rare combi's! Haha, een bami schijf in de middag of couscous. Alleen een tosti en die kwarkbol lijkt me echt onwijs lekker. !
Anoniem - Woensdag 2 juli 2014 12:50
en een bruin broodje is ook wel een lievelingsding:P
Emma - Woensdag 2 juli 2014 13:11
'Een beetje too much cheese for one day' ?!?! 2 broodjes kaas, lijkt me verre van teveel?

Jammer dat dit soort zinnen erbij staan.
Ik vind het erg leuk om te zien wat jullie lunchen, en dat het zo gevarieerd is, is motiverend.
maar een zin as deze ^^ vind ik eerder triggerend..
Larissa - Woensdag 2 juli 2014 13:14
Heel motiverend om te zien alleen jammer dat er too much cheese staat want ik moet meer kaas op een dag eten en dat triggert nogal :$ verder echt heerlijke lunches!!
Wiesje - Woensdag 2 juli 2014 13:23
Leuke blog.
Het lijkt me duidelijk dat dat too much cheese gaat over smaak, niet over hoeveelheid. Je daardoor laten triggeren? kom op zeg!
Scarlet - Woensdag 2 juli 2014 13:27
@Wiesje, dat klopt helemaal. Voor mij was het die dag als lunch qua smaak en variatie wat veel kaas, niet qua gezonde hoeveelheid.

Er zijn zat dagen dat ik nog een stuk meer kaas eet. Het is zonde om je door zo'n zinnetje wat helemaal niet negatief bedoeld is te laten triggeren. Probeer het positieve uit dit soort blogs te halen in plaats van op details waarvan je kunt bedenken dat wij ze niet negatief of triggerend bedoelen, negatief in te gaan.
Lotte - Woensdag 2 juli 2014 13:28
Ziet er super lekker uit! ik heb weer inspiratie. Bedankt!
sanne - Woensdag 2 juli 2014 13:37
super leuk! erg motiverend ook!
@Emma - Woensdag 2 juli 2014 13:47
Lees de daaropvolgende zin: 'Qua smaak en variatie, natuurlijk niet qua hoeveelheid!'. Er is hier juist benadrukt dat het NIET om hoeveelheid gaat, maar dat het goed is om te variëren! ;)
@@Emma - Woensdag 2 juli 2014 14:02
Die zin is later toegevoegd, toen ik de blog las stond die er nog niet ;)

@Scarlet, bedankt voor de uitleg, als je het zo bekijkt in het natuurlijk niet triggerend.
Vlinder... - Woensdag 2 juli 2014 14:03
Whhaa KFC dat is echt mijn favoriet vooral de crispy strips echt zooo lekker!
MT - Woensdag 2 juli 2014 14:05
Dat van het 'to much cheese' dat is een grapje. misschien niet over nagedacht dat mensen dat letterlijk zouden opvatten ;).

Ik eet ook veel kaas, m'n hele familie en we zijn allemaal gezond :).
Nikki98 - Woensdag 2 juli 2014 14:10
Deze blogs zijn zo fijn! Enorm inspirerend en motiverend, het helpt me zo om m'n eigen lunch te eten!

Ik hoop maar dat de redactie deze blogs blijven maken en niet zoveel aantrekt van negatieve reacties.

Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe helpen deze blogs zijn!
Ik hoop dat ik hiermee kan aangeven, dat ik heel blij ben met Proud ( en zijn lieve redactie)
Lara. - Woensdag 2 juli 2014 14:12
Super leuke blog weer! Hoop dat er nog veel meer zullen volgen!
- - Woensdag 2 juli 2014 14:15
Ik ben door Laura echt super benieuwd geworden naar dat broodje van de La Place! Hoe heet het? Ik ga het denk ik morgen ook maar eens halen! :)
Anoniemo - Woensdag 2 juli 2014 14:25
Hahahaha "a bit too much cheese for one day"
Iedereen in de comments flipt 'm volledig X""D

Het is toch duidelijk dat ze twee boterhammen met hetzelfde (in dit geval kaas) "saai" vindt. Je kunt in principe 4 plakken kaas op een dag eten en nog op en top gezond zijn. Dus flip 'm niet zo seriously
@anoniemo - Woensdag 2 juli 2014 14:36
Die opmerking was nog aangepast, dus eerst stond er alleen 'a bit too much cheese for one day'
kan zijn dat jij dat duidelijk vindt, maar probeer je ook voor te stellen dat het bij anderen wel hard aan kan komen!
En ik heb niemand zien 'flippen' in de opmerkingen, als je ergens iets van zegt dan is dat toch niet meteen 'flippen'.
Want anders 'flip' jij nu ook dat iemand anders 'flipt'??
(en 'flip' ik omdat iemand 'flipt' die vindt dat weer iemand anders 'flipt')
Maar je snapt mijn punt hopelijk :)
x Lisanne
-Loved- - Woensdag 2 juli 2014 14:38
LEUK!
Lisanne - Woensdag 2 juli 2014 14:38
O en ik vind deze blog wel leuk, vooral Laura's eten (en haar laatste opmerking over de KFC hihi). In vergelijking wat ik eet is dat van Scarlet en Nouska wel echt veel minder (ongeveer 2/3de), maar jullie hoeven natuurlijk niet meer aan te komen en zijn ook niet in de groei en waarschijnlijk een stuk minder actief :)
xx
Laura - Woensdag 2 juli 2014 14:42
Het broodje van La Place heet het broodje gemarineerde kip. :)
Eetsmakelijk, leuk dat je het wilt proberen.
Quirine - Woensdag 2 juli 2014 14:44
Net gekeken bij de Xenos voor dat geweldige glas, alleen hadden ze hem niet meer. :(

Leuke blog!
kind_van_de_sterren - Woensdag 2 juli 2014 14:48
Toch jammer dat mensen in zo'n inspirerend blog triggerende dingen kunnen lezen. Het is hartstikke fijn om op deze manier ideeën op te doen :)
Quirine - Woensdag 2 juli 2014 14:55
Broodje gemarineerde kip bij La Place is een dikke LIKE!! :) Vanmiddag nog eentje gescoord! ^^
Denisee.. - Woensdag 2 juli 2014 14:56
Ziet er echt leuk en lekker uit allemaal,
heel motiverend en inspirerend!
Liefs x
S. - Woensdag 2 juli 2014 15:08
Brood met zalm moet ik ook weer eens doen! Ik vergeet het steeds...
Kimberley - Woensdag 2 juli 2014 15:13
Deze blogs blijven super leuk en inspirerend!
Ik zou het persoonlijk ook leuk vinden als er een keertje een blog komt over wat jullie allemaal op één dag eten. Dus niet alleen maar de lunch.
Maar het ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
Kimberley - Woensdag 2 juli 2014 15:13
Deze blogs blijven super leuk en inspirerend!
Ik zou het persoonlijk ook leuk vinden als er een keertje een blog komt over wat jullie allemaal op één dag eten. Dus niet alleen maar de lunch.
Maar het ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
Bo_love13 - Woensdag 2 juli 2014 15:15
Heel motiverend !
Sophie - Woensdag 2 juli 2014 15:21
Leuke blog!
@ Redactie, goed en fijn dat jullie nu reageren op de comments! Dat voorkomt hopelijk dat de boel weer eens 'ontspoort'. Al waren die discussies ook wel vermakelijk.. ;-)
L - Woensdag 2 juli 2014 15:48
Dit vind ik altijd zulke leuke blogs! En Laura wat een heerlijke dingen eet je! Ik ga ook weer eens wat meer variëren in mijn maaltijden, dat is zoveel lekkerder.
Anoniem - Woensdag 2 juli 2014 16:06
Ik ben super blij dat jullie deze blogs blijven posten, ondanks het commentaar vaak!! Heel erg bedankt.
Hannah - Woensdag 2 juli 2014 16:23
Ik vind de lunches vaak wel echt heel weinig, zeg.. Hier wil ik overigens geen discussie mee ontlokken, alleen het valt me op en ik wil dat wel graag kunnen zeggen. Overigens ziet het er wel lekker en gevarieerd uit! Gerookte zalm ga ik binnenkort ook maar weer eens op brood eten, lekker.
Piata - Woensdag 2 juli 2014 17:21
hoeveel rauwe / ongekookte couscous staat gelijk aan 1 bth? (bijv als je iets wilt vervangen voor lunch
E. - Woensdag 2 juli 2014 17:35
Het broodje van La Place met gemarineerde kip is zooooo lekker! Dat neem ik ook graag voor Lunch! Of boterhammen/triangel met avocado, peper en tomaatjes. Yum
Mercedes - Woensdag 2 juli 2014 17:45
Ziet er lekker uit! Alleen jammer dat de zalm al sinds april over de datum is hihi.
Denk dat ie inmiddels zo lekker niet meer smaakt.
- - Woensdag 2 juli 2014 18:01
Nog een keer bedankt voor dit te plaatsen het motiveert me altijd heel erg! Ik hoop dat er nog veel andere foodblogs komen :)
Team Proud2Bme - Woensdag 2 juli 2014 18:14
@Mercedes

We bloggen altijd ver vooruit, vandaar :)
Voor eten van nu kan je ons Instagram account volgen: proud2bmenl
k - Woensdag 2 juli 2014 18:24
Leuke blog
Ik vind het erg inspirerend, wel moeilijk om te zien dat mijn lunch groter moet zijn.
Hebben jullie er steeds voldoende mee want op een eetlijst is het aantal brood vaak meer dan wat ik in de blog zie.
Ik bedoel dat niet negatief hoor, maar valt me op. Ik kijk er gewoon naar op dat jullie kunnen eten naar behoefte.

Mercedes - Woensdag 2 juli 2014 18:36
Ow haha
Ik dacht al :-)
S - Woensdag 2 juli 2014 18:37
Mooie blog. Jullie eten wel heerlijk afwisselend. Wel vind ik dat Nouska en Scarlet weinig eten als lunch, maar ik weet natuurlijk ook niet wat jullie verder op een dag eten dus wil ik daar verder ook niet over oordelen. Veel lekkere dingen zitten ertussen! Ik hou zelf ook heel erg van avocado op mijn brood
- - Woensdag 2 juli 2014 18:59
Stop alsjeblieft met het zoéken naar triggers? Vriendelijk bedankt.
Aardbei - Woensdag 2 juli 2014 19:00
Leuk blog! Je kan echt zo zien dat dit nederland is met de hoeveelheid brood die wij hier eten haha. Ik vind het ook wel leuk hoe fris jullie lunches eruit zien. Dat is wel anders dan mijn verpletterde botehammen met chocopasta. Meer dan genoeg inspiratie dus :)
Ik vind helemaal niet dat ze weinig eten. Dat is gewoon een normale lunch portie. Sommige mensen eten meer bij de maaltijden, sommige eten meer tussendoor. Misschien aten ze nog een dubble boterham na de foto we dont know...
Aardbei - Woensdag 2 juli 2014 19:00
Leuk blog! Je kan echt zo zien dat dit nederland is met de hoeveelheid brood die wij hier eten haha. Ik vind het ook wel leuk hoe fris jullie lunches eruit zien. Dat is wel anders dan mijn verpletterde botehammen met chocopasta. Meer dan genoeg inspiratie dus :)
Ik vind helemaal niet dat ze weinig eten. Dat is gewoon een normale lunch portie. Sommige mensen eten meer bij de maaltijden, sommige eten meer tussendoor. Misschien aten ze nog een dubble boterham na de foto we dont know...
Aardbei - Woensdag 2 juli 2014 19:00
Leuk blog! Je kan echt zo zien dat dit nederland is met de hoeveelheid brood die wij hier eten haha. Ik vind het ook wel leuk hoe fris jullie lunches eruit zien. Dat is wel anders dan mijn verpletterde botehammen met chocopasta. Meer dan genoeg inspiratie dus :)
Ik vind helemaal niet dat ze weinig eten. Dat is gewoon een normale lunch portie. Sommige mensen eten meer bij de maaltijden, sommige eten meer tussendoor. Misschien aten ze nog een dubble boterham na de foto we dont know...
Carla - Woensdag 2 juli 2014 19:06
Wat een onzin dat specifiek Scarlet en nouska weinig eten. Die eten nagenoeg dezelfde hoeveelheden als Laura. Dat zijn echt weer reacties vanuit een eetstoornis...

Leuke blog dames!
E. - Woensdag 2 juli 2014 19:12
Normale & lekkere lunches hoor. Wat een onzin reacties hier soms....

Super leuk blog meiden!
@Maan - Woensdag 2 juli 2014 19:16
Schaaltje met zelfgemaakte havermoutpap a la banaan of aardbei (liefst banaan is zoeter) met twee broodjes kipfilet en rosbief
RosieV - Woensdag 2 juli 2014 19:17
Ohja dat @maan stond verkeerd oeps
Lisa - Woensdag 2 juli 2014 19:18
Jullie lunches zien er echt altijd lekker uit!
Bij mij is het altijd een saaie boterham met wat kaas.
Kmoet echt eens wat meer gaan variëren ! Welke vega worst is dat precies Scarlet?

xxx
J. - Woensdag 2 juli 2014 19:42
Laura: "Hierbij heb ik een glas OPLOSLIMONADE gedronken." Hihi, klinkt erg leuk! Wist wel dat oploskoffie bestond.. Ik noem dat altijd 'aanmaaklimonade' of zoals mijn oma vroeger zei 'verdunde' haha.

Leuke blog dames, erg motiverend voor velen.
F - Woensdag 2 juli 2014 20:10
ik vind dit altijd fijne blogs! :)
Mathilde - Woensdag 2 juli 2014 20:25
Super blog weer! Opnieuw een feestje om naar te kijken.
Erg afwisselend, gevarieerd, etc. Kan ik nog wat van leren! :-D
Sanne - Woensdag 2 juli 2014 20:27
Leuke blog, lekkere lunches! Ik vind het vaak best lastig om gevarieerd te lunchen. Thuis gaat het prima, maar als ik moet werken worden het vaak van die saaie, dubelgevouwen boterhammen. Eigenlijk hoeft dit niet, maar het gebeurt wel en is makkelijk, maar niet heel inspirerend.
M. - Woensdag 2 juli 2014 20:44
Leuke blog weer :D. Ook grappig; scrolde een beetje snel en dacht dat ik nog Scarlet haar lunches zag, maar toen zag ik een bakje nootjes en avocado, toen dacht ik: "Dit lijkt echt op iets dat Nouska zou eten." Bleek dus ook Nouska haar lunch al te zijn XD.

Beetje off-topic, maar wanneer komt er weer zo'n filmpje waarin jullie vragen beantwoorden? Heb namelijk een vraag (die jullie hopelijk kunnen beantwoorden). Hoe kijken jullie aan tegen negatieve reacties op jullie goed bedoelende blogs? Ik zie namelijk nogal eens wat reacties voorbij komen en weet van mezelf dat ik dat denk ik heel lastig zou vinden.
xsnoesje - Woensdag 2 juli 2014 21:04
yes! weer zo'n leuke blog met nóg meer vermakende reacties ;)
nee maar serieus. ik vind de foto's er heerlijk uitzien! fris en motiverend. krijg zelfs zin in zalm, terwijl ik dat eigenlijk echt te goor voor woorden vind, hihi. applausje voor de opmaak dus! (:
S - Woensdag 2 juli 2014 22:05
Ik zei het alleen omdat ik na zo'n lunch nog honger zou hebben :( maar ik zeg al ik weet niet wat ze verder eten dus kan ik daar niet over oordelen.
En ik ben het niet met je eens dat Laura evenveel als Scarlet eet. Dat is niet mijn eetstoornis, maar dat is gewoon mijn mening.
Claire - Woensdag 2 juli 2014 22:26
Super om weer zo'n blog van jullie te lezen. Ze blijven steeds weer vernieuwend, motiverend en stimulerend, TOP! Ik zou het inderdaad erg leuk en fijn vinden als er nog een keer een blog over jullie eten op een dag online komt. Ook zou ik het wel fijn vinden om een keer een blog te zien wat jullie allemaal op een dag drinken. Misschien dan niet zozeer in hoeveelheden maar wel als producten op een dag zeg maar.
Paula - Woensdag 2 juli 2014 22:43
Leuk weer!

@S dan moet je denk ik beter kijken want scarlet eet zelfs meer dan Laura!
roos - Woensdag 2 juli 2014 23:14
wow wat een eye opener om te zien wat anderen als lunch eten. maat vind de hoeveelheden wel verassend eten jullie dan nog gewoon s'avonds warm eten?

zit zelf midden in de boulimia ellende en ben spoor helemaal bijster qua normale hoeveelheden. dus heel goed om dit te zien
- - Woensdag 2 juli 2014 23:20
Aaah leuk deze blogs!
Ik eet eigenlijk bijna altijd gewoon 'saaie' boterhammen, zeker wanneer ik school heb.
Thuis eet ik nog weleens wat anders. Op school koop ik soms soep of een broodje.

Maar jullie variëren veel en het ziet er heerlijk uit.
Ga het voor de 'thuis-dagen', zeker onthouden.
Lisette - Woensdag 2 juli 2014 23:28
Heerlijk varierende lunches. Jullie zij echt inspiratie voor mij voor het probereb van nieuwe dingen!
Demisavedme - Donderdag 3 juli 2014 01:19
Ik vind eigenlijk dat ze best veel eten als lunch! Nouja in mijn positie dan! Ik vind 2 gewone boterhammen al echt veel! Maar super goed dat jullie dit posten! Erg motiverend! Ik zie de laatste tijd super vaak advocado langskomen! Wil ik toch wel eens proberen.
@ Demisavedme - Donderdag 3 juli 2014 08:51
2 boterhammen veel als lunch??

Ik hoop dat je toch echt inziet dat 2 boterhammen als lunch helemaal NIET veel is en juist zelfs nog zo minimaal. En ik vind dat ze helemaal niet veel eten! Ze eten gewoon naar behoefte en dat is niet "veel".

Nouska, Scarlet en Laura: jullie zijn zó motiverend! Echt geweldig wat jullie allemaal voor ons doen. Be proud!!
ChristinaS - Donderdag 3 juli 2014 09:40
Leuke blog!
Ik ben vooral erg benieuwd wat er in die couscous salade zit! Lijkt me heerlijk als lunch! :)
Koffie - Donderdag 3 juli 2014 11:04
Leuke blog!
Erg motiverend, ik heb altijd het gevoel dat mijn eten zo saai is en heb daarom snel geen zin om er aan te beginnen. Dit motiveert me om wat creatiever te zijn, en dat lunch wel degelijk lekker en gevarieerd kan zijn :)
Ik vind jullie blogs over jullie eten erg inspirerend!
Tamara - Donderdag 3 juli 2014 17:49
Dat broodje van Laplace is superlekker, is ook mijn favoriet lekker fris door de saus en taugé mmm
T. - Donderdag 3 juli 2014 17:59
Weer heel erg leuk en inspirerend!
_Luckamy_ - Donderdag 3 juli 2014 18:32
super leuke blog weer!
Sh - Donderdag 3 juli 2014 21:28
Wat een k*t reacties weer.
Die meiden zijn gezond en willen motiveren en dan zoveel kritiek?!
Hoe zou je het zelf vinden om elke keer kritiek te krijn nooit een keer alleen goh leuk goed gedaan! Maar altijd iets zoeken om te zeuren.
laartje18 - Vrijdag 4 juli 2014 02:10
Mensen die zeggen dat ze zo weinig eten?
,moeten is goed bij zichzelf te raden gaan..
Op een eetlijst moet je misschien meer brood eten bijv.
Maar als je van je eetstoornis af ben eet je meer naar behoefde. En ik zie hier ook heel veel dingen voorbij komen die iemand met een eetstoornis bijvoorbeeld niet zo snel zou eten... waardoor het toch een heel verschil is.
Ik merk zelf namelijk ook de ene dag eet ik minder dan de andere keer, maar ik ben wel gewoon iemand die gezond is voor zover ik weet.
Maar als ik in de stad ben en ik haal een broodje als lunch dan zit ik simpelweg ook propvol. En past er nog weinig bij. Scarlet, Laura en nouska, super blog weer!
Nu heb ik weer ideetjes gekregen om is een keer wat anders te lunchen!
Wat ik overgens ook lekker vind op zijn tijd als lunch, pannekoeken! Jammie!
MT - Vrijdag 4 juli 2014 11:16
Even een paar minuutjes de reacties lezen maakt mijn dag weer goed! Slecht eigenlijk maar ik kan er echt van genieten ^^
Liadan - Vrijdag 4 juli 2014 22:29
Lekkere dingen weer :)