Boxbites: doosje gezonde tussendoortjes

 

Boxbites is een doosje met tussendoortjes dat bij jou thuisbezorgd wordt. Het is bedacht Thomas en Mark die vonden dat er niet genoeg gezonde, natuurlijke tussendoortjes in de supermarkten te koop waren. Daarom hebben ze een doosje bedacht dat je online kunt bestellen. Je kunt hier ook een abonnement op nemen, zodat je met regelmaat een doosje in de brievenbus vindt vol lekkere en natuurlijke tussendoortjes!

Nakd

In het doosje dat wij ontvingen zaten zes tussendoortjes. Twee fruitrepen, drie zakjes gedroogd fruit en nootjes en een doosje met dadels. De verpakkingen zien er vrolijk uit. Vooral de verpakking van Justnuts, Mani Sweet Cocktail, Roo'Bar en Proef de Oase dadels zien eruit alsof ze inderdaad natuurlijk of biologisch zijn. De andere verpakkingen doen me daar minder aan denken, maar zien er wel heel leuk uit. 

justnuts

Mani Sweet Cocktail is een zakje met nootjes en gedroogde stukjes fruit. Wij vonden ze heel erg lekker. De stukjes fruit maken het tussendoorjes fris, zoet maar ook gezond. Justnuts is een zakje met een andere mix met nootjes en gedroogd fruit. Ook zitten daar poempoenzaadjes in. Deze vonden we ook heel erg lekker. De dadels van Proef de Oase smaakten ook heerlijk, al moet je daar natuurlijk van houden. Wel zaten er maar drie in de verpakking. 

repen

Nâkd is een zakje met rozijnen die een extra smaakje hebben. Wij hadden een zakje met rozijnen met sinaasappelsmaak. Deze waren lekker zoet en fris. Ik vond ze heerlijk. Roo'Bar is een reep van fruit met mulberry's. De reep was fruitig en zacht, maar niet zo zoet. De Simply Raw reep vonden we eigenlijk als enige niet zo lekker. Hij smaakte niet naar vers gedroogd fruit. Wij hielden hier niet zo van, maar dat is een kwestie van smaak. 

gezonde repen

Zoals je ziet, zien de producten er zonder de vrolijke verpakkingen heel anders uit. Het ziet er natuurlijk uit. De repen die erbij liggen, lijken zo misschien minder lekker, maar de Roo'Bar was dat wel. Van Boxbites mogen we zo'n doosje vol tussendoortjes weggeven aan een van onze bezoekers. Wil jij hier kans op maken, mail dan je naam en adres naar win@proud2Bme.nl

Boxbites

Je kunt een doosje kopen om te proberen vanaf 10 euro via de website van Boxbites.

Lijkt jou dit leuk en lekker?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Mical - Vrijdag 26 september 2014 10:05
Ging even op die site kijken... Met alle respect, maar... 8 tussendoortjes voor 19 euro?! Kun je nog beter even doorklikken naar de site van de Tuinen en zelf precies bestellen wat je hebben wil, of beter nog naar de winkel gaan. Daar hebben ze dit ook allemaal, voor minder.
emmax - Vrijdag 26 september 2014 10:06
ooohh jum! :) lijkt me superlekker!
Anoniem5 - Vrijdag 26 september 2014 10:19
Wauw! Wat een goed initiatief. Wel een beetje duur... maar denk dat het zeker waard is om eens te testen
*** - Vrijdag 26 september 2014 10:39
Leuk en lekker! Maar veeeeel te duur. :-( Dan koop ik liever een grote bak noten/dadels. Of zelf granenrepen maken is ook leuk en veel goedkoper + dan kan je zelf kiezen wat je er allemaal in steekt.
Sabine - Vrijdag 26 september 2014 11:53
Lijkt me super lekker, en wat een leuk idee! Zelf ben ik helemaal into gezond eten, maar vind dit helaas wel een beetje duur.. :(
Ik doe zeker mee aan de winactie! :)
Ikke - Vrijdag 26 september 2014 13:27
Het valt mij op dat er de laatste tijd nogal veel artikelen op Proud verschijnen die 'natuurlijke' producten als gezond bestempelen en die (in mijn ogen) niet echt bijdragen aan het overwinnen van een eetstoornis. Bij veel meiden is het "zo gezond mogelijk eten" namelijk een belangrijke factor van hun eetstoornis.
Doordat 'natuurlijke' (vaak suikervrije etc.) producten zo nadrukkelijk worden bestempeld als 'gezond', lijkt het alsof lekkere dingen per definitie ongezond zijn. Ik heb tijdens mijn behandeling juist geleerd dat een uitgebalanceerde voeding gezond is en dat daar ook een roze koek op z'n tijd bij hoort.
Ikke - Vrijdag 26 september 2014 13:28
Met lekkere dingen bedoel ik dus de zogenaamde "onnatuurlijke" producten als koekjes etc.
@Ikke - Vrijdag 26 september 2014 14:09
Gister heeft Nouska nog een video online gezet over een dagje eten van haar.
Daar eet ze ook genoeg lekkere dingen.
Sorry hoor, ik snap je wel; maar je kan ook dingen zóéken die ze fout doen... En 'uitgebalanceerd' is gezond én lekker. En ja, daar hoort ook 'ongezond' bij. Maar ook gezond.
1 - Vrijdag 26 september 2014 14:38
superleuk bedacht!
Eva - Vrijdag 26 september 2014 16:08
Wat leuk :) Bij mij in de buurt is een biologische winkel waar ze deze dingen ook verkopen, dus dat is voor mij ook lekker makkelijk. Alhoewel ik dit soort producten bijna nooit koop, omdat het best wel prijzig is.
Amanda - Vrijdag 26 september 2014 18:55
Ik snap het wel wat Ikke bedoelt, het lijkt idd zo, allemaal superfoods en noten wat dan idd opeens gezond is. Ik zou dit niet snel kopen lijkt mij niet lekker gedroogd fruit en dadels en rare noten. Geef mij maar gewoon fruit of ontbijtkoek.

Liefs
@ikke en @amanda - Vrijdag 26 september 2014 20:05
Ik moet dit even kwijt. Tijdens mijn behandeling in de kliniek (deeltijd) werd ik heel de tijd afgebekt dat ik superfoods, suikervrij en zelfgebakken brood eet. Ik drink sojamelk, omdat ik het gewoon lekker vind. Maar nee, volgens de behandelaars was het omdat er minder kcal in zat. Sorry hoor. Eet gewoon waar je, je prettig bij voelt. Als een roze koek bij een uitgebalanceerd voedingspatroon 'hoort', horen deze tussendoortjes ook bij uitgebalanceerd.

Nu ik op gewicht ben eet ik nog steeds superfoods, suikervrij en zelfgebakken brood. Ik geloof niet in de marketingclaims en overheden die je van alles verbieden en rare dingen aanprijzen.

Wat is er mis met deze lekkere en gezonde tussendoortjes? Niets. P2BM wil laten zien wat je gewoon kunt kopen qua voeding. Ik vind het juist fijn dat ze dit laten zien. En ja noten en bessen zijn inderdaad gezond. Als je er maar niet te veel van eet. Dat geldt ook voor de roze koek en ook voor melk, brood, groente, fruit, vlees en noem maar op.
Lisa - Vrijdag 26 september 2014 21:14
Eindelijk!!
Dit is een soort van Grazebox uit het Verenigd Koninkrijk toch?
Ik ga dit zeker en vast eens proberen, wel een beetje duur haha :)
sindy - Vrijdag 26 september 2014 21:49
Ik vind de producten weinig origineel en wel erg duur. Denk dat het een stuk leuker en goedkoper is om je eigen td box te maken
_Luckamy_ - Vrijdag 26 september 2014 22:13
ik vind het best duur! Wat ik wel goed vind om te lezen is dan deze tussendoortjes glutenvrij zijn, dus ideaal voor mensen met een glutenallergie!
lunetha - Zaterdag 27 september 2014 19:44
Ik had hier al over gehoord een tijd terug en heb toen al een doos besteld..het is inderdaad wel best duur maar echt die tussendoortjes zijn zo lekker! Ga ze zeker nog eens bestellen :)
Ruth - Zaterdag 27 september 2014 20:54
Jammer van al die verpakking ... niet echt duurzaam hé