20 x Hippe drinkflessen

 

De komende dagen wordt het weer lekker warm, misschien zelfs tropisch warm. Dit betekent dat je goed moet drinken. Je lichaam verliest namelijk flink veel vocht door de warmte en dat moet je aanvullen. Al eerder schreef ik een uitgebreide blog over de signalen bij te weinig drinken en maakte een DIY om niet te vergeten om te eten en te drinken. Voor deze blog heb ik een aantal leuke, hippe waterflessen verzameld uit verschillende webshops. Je kunt natuurlijk zo nu en dan een flesje water in de supermartk kopen, maar een stuk goedkoper én beter voor het mileu is het menemen van een toffe drinkfles.

Deze fles kan je natuurlijk met allerlei soorten drankjes vullen. Het meest eenvoudig is water, maar je kunt - nog steeds heel eenvoudig - ook wat schijfjes citroen en limoen toevoegen aan dat water. Hiervoor heb je ook weer speciale drinkflessen. Ik wilde deze vorig jaar al kopen, maar toen waren ze alleen nog maar verkrijgbaar in het buitenland. Inmiddels kan je ze ook bestellen via Bol.com.

drinkfles houder
Etsy

Heb je een leuke drinkfles gekocht, maar vind je deze onhandig om mee te nemen omdat je soms gewoon enkel een klein tasje wilt meenemen en geen ruimte hebt voor een hele drinkfles, dan heb ik ook een tof ideetje voor je. Bovenstaande drinkfles tassen zag ik namelijk op de website van Etsy. Enorm leuk en als je een beetje handig bent kan je ze waarschijnlijk ook nog best zelf maken. Ideaal voor naar een festival ♥

--> Hieronder vind je de drinkflessen die ik heb gevonden en erg tof vond.

drinkfles waterfles

Bol.com

drinkfles waterfles

Bol.com

waterfles

Urban Outfitters

drinkfles waterfles

Bol.com

drinkfles waterfles

Bol.com

drinkfles waterfles

Modcloth

drinkfles waterfles

Modcloth

drinkfles waterfles

Urban Outfitters

drinkfles waterfles

Cafepress

waterfles

FonQ

drinkfles waterfles
FonQ

drinkfles waterfles

MyBkr

drinkfles waterfles

MyBkr

papayaart

Papayaart.com

fles

Bol.com

drinkfles

FonQ

fles
Waterflessenwinkel

Papayaart.com

Papayaart.com

https://www.modcloth.com/
Modcloth

lego drinkfles
Bol.com

 

Gebruik jij een drinkfles om mee te nemen?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

bernice1991 - Zondag 28 juni 2015 10:42
Leuk! Ik kan geen genoeg krijgen van waterflessen. Voor het sporten, en mee naar school heb ik dan ook weer een die op de activiteit is aangepast :-)
Ber - Zondag 28 juni 2015 10:55
Leeuk! Echt, aan waterflessen kun je geen genoeg hebben. Ik heb voor verschillende activiteiten zoals school, sport een verschillende :)
Nikki - Zondag 28 juni 2015 11:05
wauw er zitten echt hele leuke tussen! ik heb er eigenlijk ook een nodig
liil - Zondag 28 juni 2015 11:26
ik heb een waterfles van join the pipe *geen links plaatsen* die heb ik gekregen en naast datie mooi is voorgegeven steun je er het aanleggen van drinkwaterbronnen in derdewereldlanden mee.. dat vind ik een fijne gedacht (dat een cadeautje voor mij ook een cadeautje voor anderen was). drinkwaterflessen zijn trouwens sowieso al veel beter dan die plastic wegwerpflesjes.

trouwens, ik vind die lego-fles hierboven wel ernstig hip :p
Maanmeisje - Zondag 28 juni 2015 13:08
Ik gebruik vrijwel nooit een drinkfles, maar er staan leuke tussen!
Rebecca - Zondag 28 juni 2015 14:45
Ook een aanrader: een fles van jointhepipe. "Join the Pipe promoot het drinken van kraanwater met als doel een eerlijke verdeling van drinkwater en het gebruik van milieuvervuilend voorverpakt bronwater tegen te gaan. Met de verkoop van watertappunten en navulbare kraanwaterflessen en met donaties financieren we schoon drinkwater projecten in ontwikkelingslanden."

Ik zie nu dat lill het er ook al over heeft, haha! het zijn hele mooie, stevige flessen ook.
Roeline - Zondag 28 juni 2015 16:33
Ik gebruik gewoon een simpel waterflesje en thuis een glas. Vind het niet nodig een andere fles te kopen ook al zijn ze wel erg leuk! Maar die met een koord zou ik nooit kopen.
pizzadue - Zondag 28 juni 2015 17:35
Ik gebruik eigenlijk altijd zo'n Arizona flesje, ik koop er om de zoveel tijd eentje (er zijn nu nieuwe smaken askdjkajhdkalove) en als ie leeg is vul ik m weer bij met water.
pizzadue - Zondag 28 juni 2015 17:35
Ik gebruik eigenlijk altijd zo'n Arizona flesje, ik koop er om de zoveel tijd eentje (er zijn nu nieuwe smaken askdjkajhdkalove) en als ie leeg is vul ik m weer bij met water.
Eline - Zondag 28 juni 2015 19:20
Hahaha ik heb die eerste, "my bottle", drinkfles. Echter gebruik ik 'm ook vaak om fruit of groentjes in te doen. Ook super handig. :3 Vind 'm echt geweldig. "MINEEEEE, don't touch it".
Eline - Zondag 28 juni 2015 19:22
Je kan trouwens de meeste van deze drinkflessen krijgen op Alieexpres voor 2-3 euro ipv 15 euro. Duurt een maandje ong eer je het hebt maar hey, 2 euro?!
Ravenelfje - Zondag 28 juni 2015 20:03
hihi zon gehaakt zakje heb ik net gemaakt
-F, - Maandag 29 juni 2015 07:25
Ik heb een Bobble :-)
Sanne - Maandag 29 juni 2015 08:58
Helaas staat mijn supercoole tupperwarefles er niet bij :P
Ik vind 'm iig wel handig en beter voor het milieu dan plastic flesjes, maar deze die hier staan zijn echt leuk hip :)
sterrie - Maandag 29 juni 2015 18:14
ik ook tupperware (750ml! :)) en een join the pipe! die laatste vind ik het mooist ook omdat er een mooi concept achter zit, maar voordeel van de tupperware is wel dat er lekker heel veel water in kan!
S. - Donderdag 2 juli 2015 16:41
Ja, altijd handig om mee te nemen. En geen last van rare bijsmaakjes van zo'n weggooifles