100 procent natural juice review

 

Toen ik laatst bij de Action was, kwam ik deze 100% Natural drankjes tegen. Het is een handige verpakking met een draai dop en de verpakking ziet er ook wel leuk uit. Je kunt direct duidelijk zien wat de ingrediënten zijn en alle drankjes hebben een leuke naam. Er waren er op dat moment vier te koop met de namen: The Green Mile, Cherry Oh Baby, La Vida Loca en Caribbean Queen. Ik heb ze allemaal gekocht om eens uit te proberen.

De drankjes bestaan allemaal uit natuurlijke ingrediënten en er zijn geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Het bevat natuurlijke suikers en is glutenvrij.

100%natural

♥ The Green Mile:
In dit sapje zit appel, peer, kiwi, limoen, munt, brandnetel en spinazie.
Ik vind dit een erg lekker sapje. Het is echt een sapje met de structuur van bijvoorbeeld dubbeldrank. Het is wat dikker en niet transparant. Ik proef vooral de peer en appel en je proeft ook een vleugje lime. Dat vind ik wel heel lekker en verfrissend. Nouska vindt het drankje er wel een beetje vies uitzien. Hier moet ik haar wel gelijk in geven. Het heeft een beetje een groenige kleur maar dan iets naar het bruine toe, het ziet er dus niet zo smakelijk uit. Qua smaak doet het haar aan een mojito denken. Ze vindt het niet zo lekker. Scarlet vindt hem ook niet zo lekker.

Green mile

♥ Cherry Oh Baby:
In dit sapje zit appel, rode druiven, kersen en granaatappel. Verder zit er kaneelextract in.
Dit drankje doet wat mij betreft zijn naam eer aan. Het smaakt heel erg naar Cherry maar ik proef ook een overheersende kaneelsmaak. Ik vind het echt een herfst drankje, dan is het denk ik best lekker. Maar het zou niet mijn eerste voorkeur hebben. Ik vind het niet een lekker fris drankje, het is eerder heel zoet. Het kan wel een goede basis zijn voor een smoothie. Verder hou ik meer van thee met zo'n smaak dan van een koud drankje. Nouska moet hierbij aan taart denken en aan Dille en Kamille. Zij vindt dit drankje wel erg lekker.

cherry 100%

♥ La Vida Loca:
In dit sapje zit appel, ananas, sinaasappel, kokoswater en guavesap.
Ik vind dat dit drankje een overheersende kokos en ananassmaak heeft. Een beetje Pina Colada achtig maar dan niet zo dik en niet met ijs, al kan je dat natuurlijk wel zelf maken. Ik hou hier wel van, maar de smaak is wel erg sterk. Scarlet heeft dit drankje ook geproefd. Scarlet vindt de kokossmaak erg lekker, het is ook lekker fris en ze zou het wel bestellen als ze het op een terras zou zitten. Het is wel iets wat je in het buitenland kan drinken, bijvoorbeeld in Curacao.

100% la vida loca

♥ Caribbean Queen:
In dit drankje zit ananas, witte druiven, sinaasappel, passievrucht, mango, banaan en gember.
Dit drankje vind ik wel heel bijzonder. Het is een drankje waarin gember zit en gember is altijd wel erg aanwezig. Ik vind het ook wel aanwezig in dit drankje, het brand zelfs nog een beetje na in mijn keel, maar niet op een slechte manier. Ik vind het erg lekker en ik hou hier wel van. Verder zit er ook ananas in, die proef je ook wel goed. Nouska heeft dit drankje ook geproefd en ze vindt het ook een apart drankje dat je niet zo vaak drinkt. Ze vindt het wel iets te veel naar ananas smaken maar toch is het wel lekker.

caribbean queen 100%

De natuurlijke sapjes heb ik gekocht bij Action en daar kosten ze 89 cent per stuk. Ze zijn ook te koop bij verschillende supermarkten en benzinestations. Best leuk om een keertje te proberen. Er zit 500ml in en het is ook nog eens handig om mee te nemen.

Welke lijkt jou lekker?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

E - Vrijdag 29 augustus 2014 19:19
Ik vind die green mile écht niet lekker!
N - Vrijdag 29 augustus 2014 19:35
Ook leuk dat jullie alle drie jullie mening geven!
Pinda. - Vrijdag 29 augustus 2014 20:11
Ik heb toevallig de La Vida Loca vandaag nog mee naar school genomen, ik vind hem erg lekker (:
charissa134 - Vrijdag 29 augustus 2014 20:41
Nee.. gewoon niet. Hoeveel mensen ze bij ons kopen en ze terug willen brengen omdat ze ze zo vies vinden en ik geef ze nog gelijk ook.. ik vind het ècht niet te drinken
thelovewedeserve - Vrijdag 29 augustus 2014 21:08
Gister de variant met kokos gedronken, echt zó lekker!
INeedSomething - Vrijdag 29 augustus 2014 21:55
Wut drinken terug brengen?
Vliegfruitje - Vrijdag 29 augustus 2014 22:00
Lekker! Die cherry lijkt me lekker. Ook een betere prijs dan die vorige die Scarlet reviewde :P
Maaike - Vrijdag 29 augustus 2014 23:36
Green Mile is lekker! De rest heb ik nog niet gehad! Heb wel La Vida Loca thuis staan, de rest hadden ze bij onze Action niet..
Klein Veertje - Zaterdag 30 augustus 2014 02:02
Ik zag het vandaag toevallig in de schappen staan en twijfelde. Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd, dus misschien ga ik het toch proberen :)
Janniekex - Zaterdag 30 augustus 2014 09:29
Ik vind ze alle 4 vies word al misselijk als ik eraan denk hahah
Anoniem - Zaterdag 30 augustus 2014 12:17
Ik heb ze gister gehaald en vind ze tot nu toe erg lekker! Heb die met kokos en lime gehad, de andere 2 liggen nog in de koelkast. :)
framboosxx - Zondag 31 augustus 2014 12:37
La vida loca is zo lekker, echt een aanrader! Mijn favoriet!:)
Hoi - Vrijdag 15 mei 2015 20:58
Kben vandaag Caribbean Queen gaan halen, en kvind het zeer lekker! Nu eens de andere proberen.