Wat draag jij met de feestdagen?

 

Weet jij al wat je aantrekt tijdens de feestdagen? Misschien vier je het wel niet zo uitbundig, of wil je juist tot in de puntjes je kerstoutfit bedenken. In ieder geval is er genoeg keuze in de winkels. Glitters, kraagjes, donkere kleuren, pailetten en studds zijn helemaal hip. Je kunt voor een jurkje gaan, maar je kunt je outfit ook zelf samenstellen met shorts, rokjes, jasjes en blouses. Wij hebben wat leuke tips voor je op een rij gezet!

Set 1

kerst outfit pull and bear outfit

Blouse + Fake fur bodywarmer

Pull and Bear

H&M short

  Short (met bijv. een 40 denier panty) van H&M

zara armband

Armband van Zara

bershka laarsjes

Laarsjes van Bershka

Set 2

claire's

Ketting van Claire's

H&M jurkje kerst

Jurkje van H&M

riem pull and bear

Riem van Pull & Bear

vest bershka

Vest vest Bershka (kan ook een zwarte colbert zijn) 

H&M hakken

Hakken van H&M

Set 3

pull and bear

Vest Pull and Bear

top bershka

Top Bershka

H&M jeans

Glanzende Skinny Jeans H&M

hakken zara

Enkellaarsjes Zara

Set 4

Kanten jurkje Vero Moda

Kanten jurkje Vero Moda

zwarte hakken van haren

Hakken van Van Haren

Set 5

blazer vero moda

Colbert van Esprit

blouse vero moda

Blouse met bewerkt kraagje van H&M

pantalon

Pantalon van Esprit

hakken van haren

Hakken van Van Haren

 

Weet jij al wat je aan doet met de feestdagen?

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Dorien - Zaterdag 17 november 2012 10:59
Ik doe zeker weten een jurkje aan!
h0neybee - Zaterdag 17 november 2012 11:07
lastig om dit te lezen... wel leuk, daar niet van,
maar ik vind de kerstdagen en zo echt heel lastig, vooral qua somberheid. iedereen voelt zich verbonden met elkaar, maar voor mij is het juist DE tijd van het jaar waarin ik echt eenzaam like hell ben. hoop dat het dit jaar anders wordt!
Robijntje - Zaterdag 17 november 2012 11:20
Bershka heeft coole dingen, die top, laarsjes en armband
Chantal - Zaterdag 17 november 2012 11:57
ik voel me met kerst ook altijd extra somber. Vriendinnen die al 2 maanden blij rondrennen dat de gezellige tijd er weer is, nou bij ons thuis is het juist ongezellig aangezien we allemaal last hebben van depressies en niemand zin heeft in gezelligheid.
Flowbow - Zaterdag 17 november 2012 12:23
Wat een mooie kleding allemaal. Zin om te shoppen :)
Helen - Zaterdag 17 november 2012 17:51
Hoogstwaarschijnlijk een termo-legging, skisokken en een dikke trui, ik vier kerst (bijna) altijd op wintersport. Met mijn ouders, broers en heel veel anderen. In de afgelopen tien jaar is het zeker niet altijd even leuk geweest; een depressie, eetstoornis, suicidaliteit, boosheid, verdriet.. Maar mijn instelling is dat ik er dit jaar zeker weer van ga genieten en dat gaat ook lukken ook. Al moet ik zeggen dat ik door deze blog spontaan kledingstress krijg, het is verdorrie nog meer dan een maand;)
UnknownAngel - Zaterdag 17 november 2012 18:44
Dat jurkje van Vero moda is echt prachtig :D
Vind de kerstsfeer en het idee altijd wel leuk, maar de praktijk loopt vaak anders... Ieder jaar weer ruzie hier en een vreselijke avond vol geschreeuw en geruzie en nieuwjaar idem dito :(
Hm95 - Zaterdag 17 november 2012 19:45
Bij Steps hebben ze altijd een hele mooie collectie voor de kerst, bijv. de collecties van Addy! Ik heb bij het zien van deze blog echt onwijs veel zin in de feestdagen hihi.
catharina - Zaterdag 17 november 2012 19:59
Net de collectie van stept zitten bekijken, zitten idd hele mooie dingen tussen Hm95!

Kerst voelt voor mij altijd dubbel. Ik houd echt van de seizoenen, de overgangen en daarbij horende geuren en kleuren (gekleurde bladeren, de geur van kaneel, kruidnagel e.d.) maar doordat mijn moeder altijd winterdepressies heeft gehad en door verlies van haar ouders en zusje (lang geleden) is voor haar winter altijd een moeilijke periode geweest. Hierdoor heerste er atijd een beetje een ´dubbele´ lading over de kerst terwijl het voor mij, van binnen altijd heel natuurlijk, warm, vrolijk en gezellig aan voelt.

Probeer nu voor mezelf naast de 'familiedingen' mijn eigen tradities te creeeren en denk er aan dat ik niet voor eeuwig thuiswoon en mijn eigen gevoel niet te veel wil laten beinvloeden. Misschien ook een tip voor meiden die dit herkennen, probeer als het bij jou thuis niet gezellig is met kerst of er weinig/niets aan wordt gedaan het voor jezelf wel gezeellig te maken. Probeer uit te zoeken wat jij wel leuk vindt aan de kerst/feestdagen en probeer het zo gezellig mogelijk voor jezelf te maken in je kamer. Kijk of je vrienden het leuk vinden om bijv. het Sintdobbelspel te doen of met kerst kleine presentjes uit te wisselen/kerstkaarten sturen enzo. Juist van die kleine dingen kun je ook vrolijk worden, ik weet het kost soms moeite maar achteraf is het wel een fijn gevoel!

Veel succes iedereen mt dekerstblues! We komen erdoorheen :).

Anoniempje - Zaterdag 17 november 2012 21:21
Dat derde setje vind ik heel leuk!
thattgirl - Zaterdag 17 november 2012 22:42
Ik weet niet ik begin altijd in een jurkje maar eindig in een joggingspak want heb het altijd koud hahaha
Jasmina - Zondag 18 november 2012 09:13
eh, meestal blijf ik de halve dag ik pyjama *schaamte*
en daarna ga ik naar de manege of ik blijf in pyjama =D
Waardevol - Zondag 18 november 2012 11:32
Hier heerlijk in pyama (lees, hemdje, huisbroek, huissokken) op die vreselijke iedereen heeft verplicht vrij en zo een beetje alle winkels zijn dicht je kan niet eens naar de supermakrt dagen.

Als we toch nog besluiten naar mijn ouders of die van mijn man te gaan, dan schiet ik een spijkerbroek aan en een lekker shirt, huisbroek en huissokken in mn tas en dan daar heerlijk in 'pyama'.
*** - Zondag 18 november 2012 12:48
Nu krijg ik zin om een leuk jurkje te gaan kopen voor de feestdagen :-)
Pauliene - Maandag 16 december 2013 17:06
Bij v&d zo leuk setje gevonden hellemaal geweldig ik heb me nog nooit zo mooi en stralend gevoelt in kleren of dat ik echt dacht wAt ben ik mooi dus ik ben hellemaal happy heb natuurlijk wel alles in een grotere maat gekocht omdat ik als ik weer op gezond gewicht zit wil dag het ook nog past