Wat Sandra wel en niet draagt

 

Over het algemeen heeft iedereen wel een eigen kledingstijl. Misschien kun je van jezelf niet precies zeggen wat voor stijl je hebt, maar vaak weten mensen van zichzelf wel welke dingen leuk zijn en welke niet. Eerder lieten Laura en Nouska al zien wat voor kleding zij graag dragen en wat liever niet. In deze blog ga ik dat laten zien. 

Ik vind het vooral belangrijk dat kleding lekker zit en dat ik me er prettig bij voel. Dit zul je in de dingen die ik hieronder beschrijf ook terugvinden. Ik ga aan de ene kant wel een beetje mee in trends, maar ze moeten wel bij me passen. Zo waren studs op kleding een tijd lang extreem hip en hier was ik ook heel erg fan van. Mijn halve kledingkast hing toen ineens vol met dingen met studs. Aan de andere kant zijn nu misschien croptops weer in maar die zul je in mijn kledingkast niet terugvinden.

Wat ik niet zoveel draag
♦ Jurkjes en rokjes
Hoewel ik jurkjes en rokjes best leuk vind, draag ik het vrijwel nooit. Als ik onder een jurkje bijvoorbeeld een panty aan moet, dan krijg ik het al voor elkaar om een ladder in die panty te creëren voordat ik de panty daadwerkelijk goed aan heb. Ook ben ik telkens aan het controleren of het jurkje of rokje niet omhoog kruipt. Hierdoor voel ik me gewoon niet zo op m'n gemak waardoor ik dit soort dingen niet zo snel draag, behalve als het echt heel erg warm is. 

♦ Felle kleuren
Voor een paar jaar terug droeg ik best wel wat fellere kleuren, maar tegenwoordig eigenlijk niet meer. Je ziet mij niet zomaar met een knalroze of rood shirtje lopen, dat past niet zo bij me. De kleuren die ik draag, zijn denk ik vrij basic zodat het allemaal vrij simpel te combineren is.  

♦ Jumpsuits en playsuits
Ik snap deze dingen niet. Ik vind ze soms echt heel erg leuk bij anderen, maar hoe ga je naar de wc? Ik zie dan voor me dat je in je blootje op de wc zit en dat lijkt me heel erg ongemakkelijk en gek voelen. Ik vind het fijn om gewoon twee losse stukken te hebben in plaats van één geheel, ondanks dat ik soms dus best wel toffe jumpsuits bij andere mensen zie.

♦ Blote kleding
In de zomer zie ik veel vrouwen rondlopen in korte jurkjes, rokjes, shortjes en croptops, maar dit zul je mij niet zo snel zien dragen. Ik voel me hier niet op mijn gemak in en als het warm is draag ik sneller gewoon een simpel shirtje of hempje zonder mouwen. Dit vind ik ook luchtig genoeg en vooral gewoon fijner zitten.

Wat ik wel vaak draag
♥ (Spijker)broeken
Ik draag eigenlijk altijd een broek, wat vrij logisch is aangezien ik bijna nooit een jurk of rokje draag. Spijkerbroeken vind ik heel erg lekker zitten en die draag ik dan ook meestal. Ik vind het fijn dat deze zo makkelijk te combineren en eigenlijk tijdloos zijn. Ik heb veel verschillende spijkerbroeken en wissel deze dan ook vaak af. 

♥ Leren jasje
Ik ben dol op mijn leren jasje die ik nu al een tijdje heb. Hij is overigens niet van echt leer hoor, het is gewoon zo'n jasje die je nu heel veel ziet. Op dit moment is hij te koud om als jas te dragen maar in het voor- en najaar heb ik 'm altijd aan. Het ziet er stoer uit en zit lekker.

♥ Zwart
Dit heb ik al eens in een andere blog verteld, maar ik houd van zwart. Ik vind het er mooi en toch stijlvol uitzien. Het nadeel is alleen dat ik een hond heb die veel haren loslaat en dat zie je heel goed op zwarte kleding. Als ik gewoon thuis werk is het daardoor niet altijd haalbaar dat ik zwarte kleding aan heb, maar als ik een dagje op kantoor werk kan dat wel gewoon. Ik heb in ieder geval aardig wat donkere kleding in mijn kast hangen en gebruik veel van die kledingrollers om stof en haren van mijn kleding af te halen. 

♥ Shirtjes met vesten
Boven een broek draag ik vaak simpele shirtjes met een vest erover. Dit vind ik heel comfortabel zitten en er ook leuk uitzien. In de winter zijn er veel lange en dikke vesten te koop om je goed warm te houden en ik vind die makkelijk te combineren met een shirtje en een broek. Dat maakt een outfit net even anders dan alleen een trui. In mijn kast hangen dan ook heel veel vesten.

Wat draag jij wél graag en wat liever niet?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Judith - Zaterdag 26 december 2015 12:16
leuke blog!

en wat een stoere broek Laura!!!! :D
Sowieso - Zaterdag 26 december 2015 12:31
Waar is die bordeaux rode broek van die op de laatste foto staat?
miri - Zaterdag 26 december 2015 21:48
leuk ik houd ook van zwart en heb een witte kat....haha dus dat is inderdaad ook wel lastig soms met al die haartjes. leuk om te zien wat je draagt en waar je van houdt!
Melissa - Zondag 27 december 2015 15:00
Die 2de foto waarop je lacht is mooi! :)
Melissa - Zondag 27 december 2015 15:12
Ik draag liefst zwart, omdat ik dat mooi vind!
Ik voel me juist minder goed in spijkerbroek en heb vaak leggings aan of panty's of leger broek of zwarte gothic broeken :) met veel riemen. Armbanden en ketting (leren chokers met studs spikes enz) en (bijna) altijd dr martens hoge en lage of kisten of heel soms hoge hakken. Kwa boven kant. Strakke topjes met strakke vesten, vestjes met kant. Shirt met print/symbolen/band

Wat ik nooit zal dragen:
Schattige dingen
Drukke printjes
Felle kleuren of in het algemeen kleur.
Sportschoenen, all stars enz
Spijkerbroek, gekleurde broeken
Star* - Zondag 27 december 2015 19:17
leuke foto die laatste!
Staat trouwens wel een niet afgemaakte zin in de tekst en "op" in plaats van "of", maakt niet uit maar even als tip : )

Ik draag verschillende dingen, maar vind hipster en grunge wel leuk.
@Star* - Zondag 27 december 2015 20:16
Suf, ik heb het aangepast, thanks :)
X Sandra
Natasja - Maandag 28 december 2015 14:21
Mijn kledingstijl lijkt wel een beetje op die van jou. Je staat mooi op de eerste foto's, leuke sjaal ook! x
Sparkle - Maandag 28 december 2015 22:07
Leuk Sandra!