WIN: rugtas van Bagageonline

 

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat heel veel jonge mensen iedere dag weer met een zware tas vol boeken naar school fietsen. Ik zit al een tijdje niet meer op school, maar weet nog goed hoe ik tijdens mijn middelbare schooltijd iedere dag met een zware rugtas door de school heen liep. Ik had altijd heel wat boeken in mijn tas omdat ik niets wilde vergeten en altijd braaf mijn huiswerk maakte. Met een rugtas was je echter niet heel erg stoer.

Andere kinderen uit mijn klas liepen namelijk vaak met kleine schoudertassen. Die waren destijds veel cooler. Ik wilde dat ook graag maar begreep nooit zo goed waar zij hun boeken dan lieten. Bovendien hoorde ik van mijn moeder dat een schoudertas niet goed was voor je rug omdat je dan scheef zou gaan lopen. Tegenwoordig zijn rugtassen gelukkig helemaal hip en ook te verkrijgen in allerlei toffe varianten. Als je nu op de middelbare school zit of studeert, hoef je je dus zeker niet te schamen als je met een rugzak op school verschijnt. 

De webshop Bagageonline verkoopt een heleboel tassen, waaronder rugtassen die je goed kunt gebruiken voor als je naar school gaat. Op de redactie ontvingen we twee hele mooie rugzakken van Herschel die ideaal zijn om onder andere je laptop in mee te nemen en daarnaast nog wat andere spullen in kwijt te kunnen. In deze blog vertel ik je wat meer over deze tassen en laat ik je zien wat er nog meer te vinden is in deze webshop. Daarnaast kun je één van deze Herschel-tassen winnen, kijk dus zeker even verder!

De twee rugtassen die we ontvingen zijn van de Little America serie van Herschel. Het zijn aardig grote rugtassen waar behoorlijk wat in kan. Ik vind dit zelf wel fijn, want altijd als ik naar kantoor ga, heb ik meerdere tassen mee. Ik heb een vrij grote laptop en tot nu toe kon ik maar geen tas vinden waar deze in kon. Hier had ik dus altijd een aparte tas voor. In deze rugtas kan mijn laptop makkelijk, samen met de rest van mijn spullen. De tas heeft namelijk een apart laptopvak waar een laptop van 15" in past.

Daarnaast heeft de tas een groot vak waar heel andere spullen in passen, waaronder papieren van A4 formaat. Handig als je de tas voor school wil gebruiken en je dagelijks boeken, schriften of mappen mee moet nemen. Verder is er ook genoeg ruimte voor een etui, agenda, flesje drinken en andere kleinere dingen. De tas heeft namelijk ook nog een voorvak waar het een en ander in kan.

Van mijn rugtas van vroeger herinner ik me nog wel dat, als ik veel in deze tas had zitten, ik na een tijdje last kreeg van mijn schouders. Ik merk dat dat bij deze tas niet zo is. Dit komt volgens mij doordat de hengsels van de tas, de schouderbanden zeg maar, erg stevig zijn. Ze zijn vrij breed en ook het ruggedeelte is extra verstevigd waardoor je best een tijdje met deze rugtas rond kunt lopen zonder last van je schouders, nek of rug te krijgen. Dat is ook een prettig voordeel.

Ik vind de tas er verder tof uit zijn. Het is een vrij grote tas waar ik wel even aan moest wennen, maar het is zeker een tas die ik in de praktijk veel ga gebruiken. Hij ziet er stoer en hip uit en is daarnaast heel praktisch en zit lekker. Ik ben erg blij mee!

Naast deze twee toffe rugtassen verkoopt Bagageonline dus nog veel meer tassen van diverse merken, variërend van heel simpel tot wat opvallender. Hieronder heb ik tien tassen geselecteerd die je onder andere in de webshop terug kunt vinden en die je naar mijn idee prima kunt gebruik voor school. 

 

♥ WIN
Proud2Bme mag bovenstaande rugtas van Herschel weggeven. Wil je hier kans op maken, laat dan in een reactie onder deze blog weten wat er in jouw rugtas zit. Mail daarnaast je naam en adresgegevens naar win@proud2Bme.nl. 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

lovexdancing - Zaterdag 3 september 2016 10:16
Ik doe graag mee met de winactie!! Wat er bij mij zeker mee gaat in mijn rugzak is mijn laptop, schoolboeken (ugh haha) pennen en ook een notitieboekje waarik altijd de leuke dingen van de dag opschrijf!
xxJustMexx - Zaterdag 3 september 2016 10:20
Hooi!
Ik zou heeeel graag de tas winnen! Ik begin nu voor de 2e keer aan havo 4 en maak een compleet nieuwe start, dat zou super zijn met ook een nieuwe tas!
Momenteel zit er in mijn schooltas; boeken (wow), haar borstel, viezigheid, eten, soms mijn laptop (ligt eraan of ik presentatie heb of moet voorbereiden) en allemaal dingen die ik altijd kwijt ben!
Het zou echt super zijn als ik de tas mag winnen ;)
Toevallig keek ik eergisteren nog naar een oude blog over (school)tassen. Toen vond ik die bolletjes Eastpak van Scarlet het leukst, maar deze overtreft alles!!
Okayy, ik denk dat ik duidelijk was :)


Tiffany - Zaterdag 3 september 2016 10:23
In mijn rugtas zitten voornamelijk boeken, soms mijn laptop (als ik die nodig heb), agenda, etui en heel veel eten en drinken.
Ik zou echt heel graag winnen, ik heb nu al 7 jaar dezelfde rugzak en die valt nu uit elkaar, er zitten ook al gaten in, maar ik heb nog geen tijd (en geld) gehad om een nieuwe te kopen.

x
Irene - Zaterdag 3 september 2016 10:26
Wauw!! Perfect voor mijn laptop en mijn klappers en papieren voor werk en voor therapie!
Anne-Maria - Zaterdag 3 september 2016 10:28
Ik ben dan geen scholier/student meer, maar ik ben gek op rugtassen. Ik vind ze reuze-handig en gebruik ze vooral voor therapie. Eens even kijken wat ik er allemaal in heb zitten ;).
In het voorvakje zit een powerbank, mijn medicatie, vaseline, een gelukspoppetje, smints en mijn sleutels. In het grote vak zit de therapiemap, een etui, m'n portemonnee, een stressbal, een flesje water, een snack en het tijdschrift 'Eva'.
janneke- - Zaterdag 3 september 2016 10:30
Ik zou hem heel graag winnen!! Ik heb net een nieuwe laptop en deze tas zou perfect zijn. Hiernaast gaan mijniet boeken mee voor de studie Psychologie en wat pennen en lekker eten uiteraard :)
Amphitrite - Zaterdag 3 september 2016 10:33
Mijn tas laat eigenlijk zien wie ik ben haha:
(School)boeken, want ik ben dol op lezen en op mijn studie psychologie
Agenda, want ik ben (meestal dan, woops) vrij georganiseerd
Veel drinken en tussendoortjes, want ik houd van lekker eten en niet van honger hebben
Verzorgingsspulletjes (borstel, labello etc.) omdat ik er graag verzorgd uitzie
En mijn laptop die ik o.a. gebruik om te schrijven als uitlaatklep

Een mooie grote tas kan ik dus zeker gebruiken, dus als (arme) student lijkt het me super gaaf om deze te winnen!
simone - Zaterdag 3 september 2016 10:54
Leuke winactie:
In mijn rugras gaan vooral: boeken, mijn dagboek, agenda en etui en drinken en eten.
Amber M - Zaterdag 3 september 2016 11:04
Ik ben net gestart in vwo 5, wat ik enorm spannend vind! Ik heb namelijk bijna geen lessen met vrienden, dus een mooie tas waaruit ik ook wat zelfvertrouwen kan halen zou erg goed van pas komen... In mijn tas zit standaard schoolboeken, een saaie agenda van de Hema die ik zelf leuk heb gemaakt, een hele hoop schriften voor van alles en nog wat (oa voor therapie, om de leuke digen van die dag op te schrijven), water, genoeg eten natuurlijk en mijn oordopjes (anders kom ik de dag niet door!). Ik vind dit een super gave tas, ik heb ook overwogen hem zelf te kopen, maar vond dat ik het niet verdiende... Daarom zou ik heel graag die tas willen winnen!
Iris M - Zaterdag 3 september 2016 11:21
Als eerstejaars student zal hij vol zitten met een etui, agenda, laptop, schriften en eventueel een enorm en loodzwaar studieboek. Daarnaast mijn lunch, snacks en drinken voor overdag. Dit alles past niet in mijn huidige tas. Deze tas zou ik geweldig vinden om als student de komende zeven jaar te kunnen gaan gebruiken!
jose - Zaterdag 3 september 2016 11:32
Ik doe graag mee.
Ik heb een goede tas nodig zodat ik mijn laptop, schriften, agenda en etui kwijt kan en ook genoeg ruimte heb om genoeg eten mee te kunnen nemen.
Romy - Zaterdag 3 september 2016 11:35
Hi!
Ik zou graag willen winnen, dus hier wat ik in mijn rugzak doe:
- Schoolboeken
- Ipad
Romy - Zaterdag 3 september 2016 11:37
En een agenda en etui!
Ook m'n gymspullen doe ik daar (vrijdag) bij! :-)
Liefs!!
Romy - Zaterdag 3 september 2016 11:37
En een agenda en etui!
Ook m'n gymspullen doe ik daar (vrijdag) bij! :-)
Liefs!!
miri - Zaterdag 3 september 2016 11:43
Ik doe mee want een grotere rugzak is wat ik zoek! In mijn rugtas zit namelijk:
Een grote map met mijn portfolio met tekeningen en schilderijen, gedichten enzovoort. En de kleine dingentjes niet te vergeten: purol, sleutels, flesje water, en een boekje waar ik in kan schrijven wat ik meemaak. :)
Flower - Zaterdag 3 september 2016 11:46
In mijn rugzak zit:
Schoolspullen
genoeg tussendoortjes en een lekkere lunch
mijn laptop
antidesinfecterend handspul voor in de trein
een minimindfulnesspocket
en een thermoskan thee

Elina - Zaterdag 3 september 2016 11:51
Eigenlijk wil ik het liever hebben over de rugzak van mijn vriendin, omdat ik deze voor haar wil winnen.
In haar rugzak zit veel emotionele bagage, te zwaar om hier op te noemen. Maar ik weet zeker dat veel lezers van deze site dat maar al te goed begrijpen.
In haar andere rugzak zitten enkele afdrukken van de voedingslijsten die hier op proud2bme kan terugvinden. Die helpen haar de dag door te komen, samen met een boekje vol met quotes om haar moed te geven als ze het moeilijk heeft.
Een boekje met raadseltjes en een pen, heeft ze ook altijd bij. Op deze manier kan ze zichzelf afleiden (of toch proberen) als ze het even moeilijk heeft.
Een flesje water is er ook altijd in te vinden.
Ze draagt haar rugzak elke dag, ook in het weekend. Het gevoel van de rugzak op haar rug geeft haar een gevoel van bescherming, iets wat ze erg veel nood aan heeft.
Jammer genoeg verslijten haar rugzakken daarom best snel.
Zij is een trouwe lezeres van deze site en daarom zou ik graag deze rugzak als extra (rug)steun voor haar willen winnen.

Moest ik hem niet winnen, hoop ik toch dat hij bij iemand terecht komt die er ook zoveel nood aan heeft.
Sharon Holt - Zaterdag 3 september 2016 12:41
Hoi Proud2bme-toppers!

Het feit dat jullie zo'n goede website hebben, met helpvolle blogs, delende ervaringen en lekkere recepten, is echt goud waard. Naast het praten met mensen met wie ik goed contact heb, zijn jullie daarna echt het belangrijkste. Ik ben jullie erg dankbaar. Stap voor stap met jullie ben bezig naar mijn herstel...

Terugkomend op dit bericht, namelijk wat erin mijn tas zit, en hopelijk binnenkort in deze mooie variant te vinden zal zijn is: een lekker geurende deo, make up spullen, een boek om mij niet te vervelen tijdens het ov (momenteel het boek 'De kleur van thee') en velerlei sleutelbossen. Daarnaast zijn er ook altijd schoolboeken in te vinden, een portemonnee, een drinkfles, een broodtrommel en natuurlijk pennen.

Met hartelijke en zonnige groeten,

Sharon
Babbell - Zaterdag 3 september 2016 12:43
Zo'n rugzag zou ik zeker wel willen hebben! Als ik deze rugzak zou hebben, zou ik hem meenemen naar de uni en dit zal er inzitten:
- Een agenda (ik weet niet hoe mensen zonder kunnen)
- Laptop + usb
- Etui met heel veel pennen, potloden, etc.
- Flesje water
- Brood/tussendoortjes o.i.d.
- Schrift/papier
- Huis-/fietssleutel
- ...
En ik denk nog wel meer (;
Biep - Zaterdag 3 september 2016 12:51
Wat een gave rugtas!
Zou hem héél graag winnen.
Afgelopen week ben ik na een hele lange periode weer begonnen met een nieuwe studie. Wat er in mijn rugtas komt:
- studieboeken
- groot schrift voor aantekeningen
- etui
- tablet
- agenda
- telefoon
- flesje water
- brooddoos met lunch
- doosje met tussendoortje
- altijd een klein zakje snoepjes ;)

Groetjes!
Biep

Jens - Zaterdag 3 september 2016 13:06
Ik zou er alles in doen wat ik voor mijn werk nodig ben (headset ,koffiebeker , kladblok , lunch )
Skip - Zaterdag 3 september 2016 14:02
Ik ben geen student meer, met een rugtas vol schoolboeken, maar ga over een poos elke week 1,5 heen en weer reizen voor behandeling. Ik woon dan van maandag tot en met donderdag ergens anders. Om daar steeds mn grote koffer voor mee te moeten zeulen. Dit zou dan wel echt een topper zijn, zo een grote rugzak! Dus wil graag mee doen met de actie
Inge - Zaterdag 3 september 2016 14:48
In oktober start ik voor het eerst in 15 jaar weer met een opleiding, een yoga docenten opleiding. Wat ik in mijn tas stop? Mijn meditatiekussen, het studiemateriaal, voldoende drinken én eten voor een lange dag yoga. Pen, schrijfblok en alle andere kleine (en grotere) dingen waarvan ik me altijd verbaas dat dat in mijn tas past, maar die ik toch echt nodig denk te hebben als ik mijn tas reorganiseer. Iets wat vaak moet, omdat mijn tas te klein is. Ideaal dus zo'n grote rugtas. En misschien kan ik zelfs mijn yogamat een plekje geven (dat ie er dan een stuk uitsteekt is niet erg, met een losse met sjouwen is irritanter)
Naomi - Zaterdag 3 september 2016 15:01
In mijn tas waar ik ook ga zit altijd een boek
Ik lees erg graag
Manon - Zaterdag 3 september 2016 15:15
Wat eenn toffe rugzak! Mocht ik hem winnen zou ik hem aan mijn vriendin geven, in haar rugzak zit het volgende: Een game laptop, een tekentablet, etui met art supplies (potloden, gummen etc) rekenboek, agena en eten en drinken. Best veel -grote- spullen, dus een grote rugzak is dan heel handig! Nu fingers crossed :)
Chloe99 - Zaterdag 3 september 2016 15:18
Super gave tas! Ik ga hopelijk dit jaar beginnen aan een nieuwe mbo opleiding en ik was toevallig de afgelopen dagen aan het kijken voor wen nieuwe rugtas met een laptopvak! :) als ik naar mijn nieuwe school ga heb ik dit in mijn tas: laptop, boeken, schriften, pennen, lunch, tussendoortje(s), flesje water, agenda, oortjes, portemonnee met geld en waarschijnlijk ook wat prulletjes haha,
Josje - Zaterdag 3 september 2016 15:23
Sinds een week heb ik officieel een eigen onderneming! Voor het reizen van en naar mijn atelier en afspraken is een stevige, praktische én stijlvolle tas superwelkom. Een aantal jaar geleden was ik zo verdwaald in mijn eetstoornis, dat ik niet voor mogelijk hield ooit de passie en het plezier te vinden waarmee ik nu mijn werk doe. Ik gun iedereen die een lastige periode doormaakt, dat hij/zij het gevecht met de ziekte aandurft en zichzelf sterker dan ooit terugvindt. Powerrr!
Lara - Zaterdag 3 september 2016 15:24
Wat een super leuke tas! In mijn rugzak zitten altijd:
- boeken
- etui
- rekenmachines (GR en gewone)
- portemonnee met schoolpasje
- agenda
- BiNaS
- collegeblok
- lunch
- flesje drinken
Ik zou het heel tof vinden om deze te winnen omdat de rugzak die ik nu heb een beetje kinderachtig is haha (uit de 1e ;))
Annabel - Zaterdag 3 september 2016 15:45
Wat een super leuke actie, ik heb er afgelopen week nog met zo een rode rugzak in mijn handen gestaan, maar ik moet eerst maar eens voor mijn studie sparen...

Wat ik in mijn rugzak zou doen:
- flesje water of misschien twee als dat past:)
- een pen
- kladblok(inlcusief schoolspullen, maar ik ga op dit moment nog niet naar school, maar ik hoop wel weer snel mijn studie te kunnen oppakken)
- mijn zelfgemaakte chocolade/havermoutkoekjes
- Happy ( klein knuffeltje waar ik niet zonder kan en die mij erg veel steun geeft en heeft gegeven in moeilijke jaren)
- oortjes voor als ik mij wilt afsluiten met mooie muziek, oh dan moet ik niet mijn mobiel vergeten!
- yoga kleding + handdoek indien ik weer na yoga ga
- deo
- mijn leesbril

Liefs
Anna - Zaterdag 3 september 2016 16:25
Ik ben net begonnen met het studeren aan de PABO. Ik heb het er nu al heel erg naar mijn zin en natuurlijk neem ik dus ook een rugtas (die ik als sinds de 2e klas heb van de middelbare school😅) vol met spullen mee. Zo heb ik mijn studieboeken erin zitten, etui vol met pennen/stiften noem maar op, collegeblok om al mijn aantekeningen op te schrijven, portemonnee (heel belangrijk hahha), flesje water, mijn broodtrommel met brood erin XD, wat koekjes en fruit.

Veel liefs,
Anna
Charissa - Zaterdag 3 september 2016 17:05
Ik zou graag kans maken op deze rugzak! Ik sleep altijd veel te veel zooi mee naar school en heb helaas geen goede tas waar mijn laptop in past. Hier zou die perfect in passen!
Verder gaat er mee: boeken, schrijfblok, etui, flesje water en vreetzooi.

Liefs,
Charissa
Kim - Zaterdag 3 september 2016 17:13
Hoi!

Toevallig heeft mijn rugtas het vandaag net begeven; ik heb met mijn armen vol met schoolboeken terug naar huis moeten lopen, omdat de onderkant midden in de kantine openscheurde en de inhoud van mijn tas dus over de hele vloer verspreid lag (gelukkig kwamen een heleboel omstanders ontzettend lief helpen met opruimen). Deze winactie voor zo'n onwijs gave tas komt voor mij dus echt als geroepen, ik ga duimen!

Maar over die over de grond verspreide inhoud gesproken, mijn tas zit standaard bomvol.
Waarmee, dat verschilt nog wel eens: variërend van schoolboeken (véél schoolboeken), mijn etui, agenda, collegeblokken, schriften, mappen, werkkleding, lunch en tussendoortjes, make-uptasje, mobiel, koptelefoon, portemonnee en sleutels en standaard een leesboek om mezelf te kunnen vermaken als dat nodig is - momenteel lees ik opnieuw 'Nooit meer slapen' van W.F. Hermans en ik was vergeten wat een geweldig boek het is!

Natuurlijk staat de inhoud van mijn tas niet vast, en is dit afhankelijk van wat ik die dag ga doen, maar dit is voor nu eventjes een globaal kijkje in mijn rugtas (of wat eerst mijn rugtas was en er nu uitziet als een zielig hoopje stof met een Eastpacklogo erop geborduurd :))

Lieve redactie, bedankt voor deze leuke actie, jullie altijd aanwezige positiviteit en helpende artikelen; keep up the good work!

Heel veel liefs, Kim
Marijke - Zaterdag 3 september 2016 17:14
In mijn rugzak zit altijd van alles. Eigenlijk kun je t zien alleen stukje van mijn leven. Je vind er kouwgom in, deo, sleutels, telefoon, boeken, foto's fan vrienden, gelukehangere maar ook veel en lekker eten. Altijd iets bij de hand hebben. Ik en mijn tas zie je overal!!!
eclaire - Zaterdag 3 september 2016 17:32
Alles wat ik nodig heb voor een mooi rondje lopen door de natuur :).Gps en eventueel een kaart, thermosfles, mes, extra vestje, regenjas en een fotocamera natuurlijk!
Stephanie - Zaterdag 3 september 2016 17:33
Wat er in mijn rugtas zit?
Agenda, pennen, lots of courage , make up, drinken, bouillon to go, fodmap boekje, kauwgom, portemonnee (of hij nu leeg is of niet) , paspoort !!! Sleutels! Lippenbalsem van de rituals, mijn handsfree gel, miracle scrub, een boek om te lezen.
Koptelefoon, jbl speaker en oplader!
Fruit neem ik mee.
Graag zou ik deze rugzak winnen! Mijn oude is net kapot gegaan :(
Doep - Zaterdag 3 september 2016 17:36
In mijn tas zit tegenwoordig voornamelijk eten haha! Na 6 jaar een beperkt eetpatroon te hebben gehad kan ik nu geen chocoladereep meer in een winkel laten liggen! Het zou superleuk zijn als ik deze tas zou winnen, om vol goede moed dit studiekaar te beginnen! En ja wat er voor de rest in mn tas zit, eigenlijk zoals bij iedere vrouw: rommel!
Gerlieke - Zaterdag 3 september 2016 17:40
In mijn tas vind je -

*mijn " hoe overleef ik de dag " toverdrankje (sommige noemen het gewoon een flesje drinken)
* een springkussen (ook wel plastic zakje voor mijn brood)
* een kussen
* in de meeste gevallen mijn sleutels
* sokken (weet niet waarom maar die zitten er nu in #happysocks)
* Leo mijn deo

#hoogtepuntenuitmijntas
suprise - Zaterdag 3 september 2016 17:41
Leuke winactie en mooie tassen!

Ik doe graag mee. Mijn schooltas zit vaak vol met dictaten, collegeblokken, etui, flesjes drinken en bakjes met lunch en tussendoortjes, agenda, extra tasje als direct na school boodschappen wil doen, portemonnee, sleutels, een leesboek, rekenmachine en momenteel een handdoek zodat ik even lekker een duik kan nemen na schooltijd.
Rianne - Zaterdag 3 september 2016 17:58
Oohhh, deze tas wil ik al zo lang, héél graag hebben! Ik vind die stijl heel mooi!
Mijn huidige laptoptas begint nu helaas te slijten (rits gaat kapot) en daarnaast is een schoudertas niet altijd ideaal.
Enne.. ideaal, deze Herschel is voor 15inch laptops! En laat die ik nou uitgerekend hebben!

In mijn tas is het daarnaast een grote bende, ik denk dat de Herschel dan ook ideaal is (dan ben ik verplicht om er geen bende van te maken).
Er zitten bonnetjes (vergeet ze altijd weg te gooien) in, portemonnee, eten, sleutels, drinken, pennen/markeerstiften (sinds kort maar eens in een etui gedaan: camel/cognac, past mooi bij de Herschel!), telefoon, laptop, oplader, agenda, aantekeningen, notitieblok, vaseline, oortjes (muziek!!)..
Espoir - Zaterdag 3 september 2016 18:18
Gaaaf! Wat een prachtige tas!

Wat ik altijd in mijn tas heb? Mijn schoolboeken voor het examenjaar havo, etui, leesboek, oortjes, brood, koekjesss, een flesje water en concealer :)
joya - Zaterdag 3 september 2016 18:55
Wow wat een gave tassen!! K ben al jaren geen student meer, maar echt heel hard een nieuwe rugtas nodig, want daarin Neem ik dan een boek mee en wat te drinken en te eten en dan een mooi sereen plekje opzoeken en te gaan zitten, ook zou ik de tas gebruiken voor mijn boodschappen want die heb ik nu in een zijtas en krijg behoorlijk veel last van m'n nek, dus een rugtas is meer dan welkom en ik zit helaas erg krap in mijn geld momenteel, mede door mijn medische omstandigheden, dus ja dit zou echt geweldig zijn!!!
Shan - Zaterdag 3 september 2016 19:04
Ik zou zo graag een tas van Herschel willen, maar kan hem helaas niet betalen :-(. Wat er in mijn rugzak zit is wat ik iedere dag met me meesleep; het traject om te herstellen van mijn roteetstoornis en andere psychische problemen. Als ik nog plek over heb dan vooral materiaal voor mijn studie. Ik ga volgende week beginnen met afstuderen voor mijn HBO opleiding Communicatie en ik hoop mijn bagage vanuit mijn verleden en ervaringen in de GGZ op een positieve manier om te vormen in een onderzoek bij Samen Sterk zonder Stigma. Ik worstel altijd met wat ik hier neer moet zetten om te zeggen hoe graag ik het zou willen, dus ik hoop dat het deze keer wel voldoende is om een kans te maken :). Liefs.
Franca - Zaterdag 3 september 2016 19:14
In mijn rugtas zitten allemaal bakspullen! Ik ga namelijk de 29ste naar Amerika voor 3 maanden om in de 'bakleer' te gaan bij een aangetrouwd familielid die een eigen Amerikaanse bakkerij heeft.
Ikzelf heb hier in NL zelf een eigen bedrijfje: een Amerikaanse bakkerij.
Zo'n tas zou ideaal zijn voor het reizen!
Ilse - Zaterdag 3 september 2016 19:14
Ah wat een leuke tas! Ik ben momenteel ook nog op zoek naar een nieuwe tas. Ik heb namelijk een enorme laptop en heb geen tas om hem in kwijt te kunnen. En ik heb hem echt iedere dag nodig met mijn nieuwe studie!
Een grotere tas zou ook echt handig zijn aangezien ik altijd teveel mee heb in mijn tas namelijk, boeken, schriften, etui, agenda, eten, make up, oortjes, fles water, labello, oplader, telefoon, sleutels noem maar op! En mijn schouder begint na de eerste week school al weer aardig pijn te doen.. dus tijd voor een nieuwe! X
Sim - Zaterdag 3 september 2016 19:22
What´s in your bag?

♥ De inhoud van Simcha’s rugtas

Mijn huidige rugtas bevat geen lekker eten, geen tampons en geen sleutels van kantoor, maar wél een monsterlijke eetstoornis van acht jaar oud. Aangezien dit monster mijn leven zuur maakt, willen mijn schouders deze ballast niet meer dragen. Er zit maar één ding op: met HersCHel op naar hersTel. De merknaam van de weg te geven rugtas zegt meer dan duizend woorden, nietwaar? Als klap op de vuurpijl bezit deze rugtas dé eigenschappen die ik dolgraag met me mee wil gaan dragen: stevigheid, schoonheid en duurzaamheid!
Charlotte - Zaterdag 3 september 2016 19:33
dacht de stappen
te weten die ik
moest gaan in dit leven

een rugzak
met kennis en kunde
een doel dat de wereld mij gunde

maar vergat
naar vogels en bloemen te kijken
warmte te geven aan mensen

het ging alleen om mijn wensen
had maar één perspectief
voelde hun liefde niet

heb alles moeten leren
door anderen en mezelf te bezeren
nu eindelijk terug op het pad van geluk
Amy - Zaterdag 3 september 2016 20:09
Mijn rugzak zit ook vaak helemaal vol!
Met onder andere m'n laptop, collegeblok, agenda, portemonnee, etui, lunch, flesje water, deo, notitieboekje en nog meer troep ;)
Deze rugzak ziet er echt heel mooi uit! Ik vond rugzakken vroeger altijd een beetje lomp overkomen maar tegenwoordig vind ik het vaak echt heel leuk staan!
Ik zou dus graag die mooie rugzak winnen!

Liefs
EstoyOrgulloso - Zaterdag 3 september 2016 20:15
Mijn rugzak is op dit moment nog leeg! Ik heb eerst 2x het jaar over moeten doen en afgelopen jaar was ik te ziek om naar school te kunnen. Nu gaat het stukken beter en ga ik over ongeveer een maandje verder op een nieuwe school. Hoewel ik vind dat ik allang van de middelbare school af had moeten zijn, heb ik vooral heel veel zin om weer te leren en verder te gaan met leven, na zo lang stil te hebben gestaan.
Nu ik deze blog lees, besef ik me dat ik nog geen rugzak heb voor mijn nieuwe start op een nieuwe school.
Maar wat ik erin zou stoppen: laptop, etui, boeken, eten, drinken, portemonnee, sleutels, maar vooral motivatie om te herstellen en moed om op school te durven eten.
Toverslak - Zaterdag 3 september 2016 20:15
Mijn rugzak is niet voor school,
Ik kan niet naar school,
Wat ik wel kan is spelen. In het theater, zonder tics.
Mijn rugzak zit dan vol met:
Zakjes oploskoffie (voor ieder probleem drink ik namelijk oplos-koffie)
Mijn ipod, die altijd aanstaat tijdens het reizen of lopen door de stad.
Mijn huissleutel met daaraan een zelfgemaakte sleutelhanger van mijn zusje.
Mijn mobiel. Om mooie foto's te maken van dingen die mij blij maken.
Soms een agenda, (als ik niet meer weet welke dag het die dag is.. dat noemt men geloof ik chaotisch, maar dat ben ik alweer vergeten)
Een plectrum voor mijn gitaar,
Mijn script.
altijd 1 pen,
1 clipje met mini borstel om voor de verandering mijn haar wel ns af en toe te doen.

Mijn tutteltjes om mee te friemelen als er veel mensen zijn en ik mijn tics moet inhouden.
Mijn paspoort met zo'n bedroefde foto waarop je charmant probeert te kijken zonder te lachen, je tanden laat zien, of een lok voor je ogen hebt. Waardoor je je altijd chagrijniger uitdrukt omdat niets werkt en je de wetenschap hebt dat die foto toch we mislukt en je het daar dan mee moet doen tot ie afloopt.


Tet en Pieter mijn knuffelvriendjes, die altijd wachten in de coulissen.

Een boekje om al mijn ideeën en fantasieën in te schrijven of liedjes die in mij op komen.

En heel veel plezier.


Elie tje - Zaterdag 3 september 2016 20:43
Er zitten boeken in, soms een tijdschrift, mijn pennendoos, koekje, stuk fruit, flesje water, boterhammendoos, mijn bril, zakdoek, labello, sleutel van mijn fiets, mijngeluksbrenger :-), portemonnee, cursusblok, agenda, ... Een heleboel
Die rode rugzak is echt supermooi, ik kende dat merk eerst niet, nu zie je het meer
De kans is klein dat ik win, maar als je niet probeert.... Wie niet waagt niet wint!
Anne - Zaterdag 3 september 2016 20:59
Een rugzak is niet alleen handig voor school maar eigenlijk voor alles. Nu je tegenwoordig geen tasjes meer krijgt ga ik er graag mee winkelen, ook om naar de sportschool te gaan is het een handig tasje.
Het verschilt per keer wat er in zit:
werk: pen, notitieblokje, lunch, make-up tasje, portemonnee en tussendoortje.
Sport: sportkleding, flesje water, box handschoenen, deo en een handdoek.
stad: portemonnee, flesje water, koekje, telefoon en fietssleutel.
kortom ik kan niet zonder rugtas meer tegenwoordig en wat een leuke tas geven jullie weg! Geweldige winactie! Groetjess anne
Daphne - Zaterdag 3 september 2016 21:00
Ik ga dit jaar na een tussenjaar vol therapie eindelijk beginnen aan mijn studie! Ik heb er zo veel zin in en zo'n mooie tas maakt het natuurlijk helemaal een feestje!

Ik ga naar de uni en neem mee:
- Een groot handig schrift voor tijdens colleges
- Pennen (raak ik altijd kwijt, dus heel veel ;-))
- Soms mijn laptop, dus dan zou deze tas echt geweldig zijn!
- Wat te drinken en te snacken, want concentreren vraagt om brainfood!
- Mobiel en portemonnee met ov-chipkaart

Ik hoop echt dat ik deze tas win, hij is echt perfect voor m'n studie en ik ben een beetje arm door het studentenleven ;-). Ik hoor het graag!
Carlijn - Zaterdag 3 september 2016 21:07
Ja, ik doe mee met deze actie!! Super leuk!
Wat er in mijn schooltas gaat? Etui, map, mobiel, portemonnee en.. komend jaar
zit er voor elke dag voldoende eten in! Daar ga ik voor!;)
NR - Zaterdag 3 september 2016 21:25
In rugtas zitten voornamelijk gaten en scheuren, maar ook regelmatig boeken, schriften, mijn laptop, etui, broodtrommel en mijn waterflesje.
Anne - Zaterdag 3 september 2016 21:25
Wat een leuke winactie! Een goede rugtas staat sinds ik ben gaan studeren hoog op mijn wishlist, omdat je toch elke dag een hoop gewicht meesleept en mijn rug niet zo blij wordt van mijn huidige schoudertas. De tassen van Herschl vind ik prachtig, vooral de bordeaux rode is erg mooi. Ook fijn dat de tas een beschermvak heeft voor de laptop, want mijn laptop is onmisbaar tijdens college maar houd ik wel graag onbeschadigd.

Dit gaat er iedere dag mee in mijn tas:
-laptop met oplader
-drinkflesje met apart compartiment voor citroentjes of kruiden, krijg je heerlijk water met een smaakje van
-goedgevulde lunchbox met losse vakjes voor lekkere tussendoortjes
-mobiel, deze gaat nooit mee zonder oordopjes om naar muziek te kunnen luisteren
-inspirerend boek voor onderweg, ik ben nu Standvastig aan het lezen van Svend Brinkmann waar Sandra in een blogbericht over had geschreven
-agenda, vol foto’s van fijne herinneringen, kaartjes en quotes om instant happy van te worden
-bril met brillenkoker, want anders kan ik achterin de zaal de collegeslides niet lezen
-portemonnee
-sleutelbos (deze ligt altijd verstopt op de bodem, het buitenvak van de rugtas lijkt me daar ideaal voor)

Er slingeren meestal ook nog wat losse spulletjes rond zoals een stripje kauwgom, kleine make-upjes, een spiegeltje, zakdoekjes, usb-stick, parfumsample etc.

Leuk om te lezen wat iedere meeneemt. Nu maar duimen dat ik win


Bloemen_meisje - Zaterdag 3 september 2016 22:22
In mijn rugzak zitten mijn
-schrijf spulletjes
-laptop
-pennen
-etui
Ik wil die rugzak heel graag winnen.
Clueless01 - Zaterdag 3 september 2016 22:36
Na een lange tijd eindelijk weer gaan studeren, super spannend en leuk!
Wat er allemaal in mijn tas zit:
- collegeblok
- etui
- flesje water
- doosje fruit
- pakjes koekjes
- lippenbalsem
- handcreme
-,portomonee
En nog heel veel troep die er niet in hoort :)
Mirthe Reinaerdts - Zaterdag 3 september 2016 22:54
Mooi!!!!

Ik denk dat deze tassen veel fijner zijn, dan de schoudertas die ik nu heb. Een rugzak draagt toch makkelijker op de rug!
Wat er in mijn tas zit?
-school boeken
-laptop
-agenda
-portemonnee
-mijn boterhammen trommeltjes 😊
Niet echt iets interessants, maar wie niet waagt...... ☺


Liefs,

Mirthe Reinaerdts
Inge - Zaterdag 3 september 2016 23:09
Momenteel zit er heel veel in mijn rugzak:
Een matje om op te slapen
Een tent
Kleding
Slippers
Kleding
Lunchpakket
Veel drinken
SlaapzakWant jawel. Ik ga morgen een 5 daagse wandel tocht maken

Normaal zit er in mijn (veel te kleine handtas ) voor een dag:
Flesje water
Lunchpakket
Geurtje
Deo
Agenda
Pen
Handcrème
Hand alcohol.
Portemonnee (of hoe je dat schrijft? Woepsi )


En dan zit mijn tas echt proppie vol. Méér dan vol ! Zo'n mooie tas dus erg mooi zijn. En zeker ook voor mijn muziek repetities voor saxofoonlessen !!! 😀


Groetjes van inge
Chantal - Zondag 4 september 2016 00:41
Oooeeeeh deze is zo gaaf!!!!
Wat ik meeneem in mijn tas zijn mijn boeken, mijn portemonnee, telefoon, laptop en niet te vergeten mijn lunchtrommeltje en drinken!!!
Spanneeeeeend 😍😍😍
Peggy - Zondag 4 september 2016 05:34
I'm in love met deze rugtas, wauw! En deze winactie zou op geen beter moment voorbij kunnen komen. Wat er in mijn rugtas zit? Ik heb hoe dan ook, altijd mijn ouderwets geschreven agenda bij me. Ik kan niet zonder. Plannen, plannen, plannen. Verder vind je in mijn rugtas natuurlijk mijn schoolboeken, portemonnee, autopapieren, deodorant, een mini haarborsteltje van de Primark, een powerbank en natuurlijk een flesje water. Door het meeslepen van al deze spullen, zijn mijn tassen dan ook vaak te klein, ook al koop ik de grootste die er in de winkel te vinden is, haha. Ik ga hard duimen voor deze winactie!
Katrijn - Zondag 4 september 2016 06:47
Ik ben net in opname en moet steeds mijn spulletjes van thuis mee naar hier nemen.. Wat een moeilijke overgang is telkens (thuis missen, teruggaan naar kliniek en weten dat het helpt maar het is ook eng).. Fijne goede rugzak zou het dan net ietsje makkelijker maken..
Jasmijn - Zondag 4 september 2016 08:27
Deze rugtas is zo gaaffff😍 Bij mij in mijn tas zitten mijn boeken, pennen, telefoon, kluisjessleutel, schriften een agenda en natuurlijk mijn eten en drinken😆
Ik hoop dat ik hem win!!!😊
Groetjes jasmijn❤️
Chantal - Zondag 4 september 2016 09:06
Het ligt er aan welke dag van de week het is wat er in mijn 'rugzak' zit:
3 dagen van de week zitten er spullen voor therapie in: zoals mijn witboek, notitieboekje voor therapie, etui, agenda.
Op de andere 2 dagen zijn dat: schoolboeken, agenda, etui, rekenmachine, laptop.
Maar wat er op alle dagen in me tas zit is: haarborstel, deodorant, rituals handcreme, lippenbalsem, kauwgom en mijn ov chipkaart.

Ik was toevallig op zoek naar een nieuwe tas omdat de tas die ik nu heb, niet geschikt is voor mijn laptop en zware boeken.

Groetjes.
Chantal - Zondag 4 september 2016 09:07
(Ik mag eindelijk na een jaar weer school oppakken) dus tijd voor een nieuwe tas!)
Kirsten - Zondag 4 september 2016 09:28
Mijn agenda en een stapel boeken.
Lunchtrommeltje en flesje fris.
Moet altijd ontzettend zoeken.
Waar of alles dan ook is...

Kam lipgloss en een potje kauwgum erbij.
Katoenen tasje voor extra dingen in te doen.
Niets ontbreekt want dat is niks voor mij.
Spiegeltje en extra sokken van katoen.

Heb namelijk wel vaak last van stress.
Durf ik dit te vertellen?
Ik zweet dan ook in excess.
Waardoor mijn voeten beginnen te vervellen :-(

Maar goed ik heb dus altijd plaats te kort,
Als er plots nog iets extra's bij moet.
Hoop dus dat ik de gelukkige word.
En zoveel meeslepen vanaf nu gaat enorm goed :-)
Milou - Zondag 4 september 2016 10:32
Wat een toffe tas en winactie! In mijn rugtas zit mijn laptop + oplader, een boek, portemonnee, sleutels, een flesje water, deo, handcreme, pennen, kladblokje, zonnebril, oplader telefoon, vestje, fruit, telefoon, zakdoekjes, paspoort, oordopjes, ketting, labello, tea tree oil, pleisters, pijnstillers, tandenborstel, parfum, haar elastiekjes, smint, blarenpleisters, de KNA, USB sticks, haarschuifjes en wat losse papiertjes.
Claire - Zondag 4 september 2016 10:34
Wat een ontzettend gave tas!

In mijn rugtas zitten mijn schoolboeken, een etui, agenda, schriften, rekenmachine.. Tussendoortje en lunch natuurlijk! Ik ben nogal een rommelkont dus er zitten ook wat willekeurige dingen in mijn tas die vaak wel van pas komen: handgel, kauwgom, lippenstift, zakdoekjes, deodorant, een flesje water, oortjes en nagellak😬 Verder zitten mijn portemonnee, mobiel, sleutels en iPad (voor school) in mijn tas. En niet te vergeten: mijn notitieboekje (wat onderhand een soort dagboek is geworden), die neem ik echt overal mee naartoe! Ik hoop dat ik deze tas win, omdat ik dit jaar eindelijk weer naar school mag!
Shanna - Zondag 4 september 2016 14:37
Er zit nu echt iets teveel bagage in mijn rugzak!
Daarom heb ik mijn nu voorgenomen om in therapie te gaan.
En te werken aan mezelf!!!


Maar wat er meestal wel in mijn tas zit is :

Handgel
Vasiline
Ov kaart
Oplader
Notebook
Mobiel
Portemonnee
Puck - Zondag 4 september 2016 18:16
Wat een gave tas zeg!
In mijn rugtas zit meestal: mijn laptop, boeken voor mijn studie, mijn agenda, wat schriften en/of notitieblokken, een etui, een flesje drinken, mijn portemonnee, oortjes om muziek te luisteren, lippen balsem, zakboekjes, mijn fietssleutel, en natuurlijk wat te eten (soms in een trommel, soms in zakjes)!
Ik heb snel last van mijn rug, en zeker na het dragen van mijn rugzak. Na het lezen van dit artikel is het me duidelijk dat deze rugzak beter is voor je rug, dus dat zou ideaal zijn voor mij! Bovendien moet ik altijd veel meenemen, en is een grote rugzak dus heel mooi meegenomen.
Mirjam Hellingman - Zondag 4 september 2016 19:18
Wat er in mijn rugzak zit wisselt nogal, dat is afhankelijk wat ik ga doen. Ga ik shoppen, stappen, uit eten, studeren, werken, zwemmen of sporten? Eigenlijk heb ik hem altijd bij mij. Dus afhankelijk hiervan neem ik mijn spullen mee. Altijd mijn telefoon, portemonnee en sleutels. Vaak mijn make-up, kam, zakdoekjes, medicijnen, fototoestel (ben gek op fotograferen) een extra tas (bij het shoppen). Soms mijn laptop, boeken, zwem- of sportsportspullen, flesje water en iets te eten voor tussendoor.
Lovve - Zondag 4 september 2016 19:25
Wat een leuke winactie, en ook leuk om de reacties van iedereen te lezen! Ik zit op de middelbare en moet nog twee jaar. In mijn tas heb ik schoolboeken (duh ;)), mijn laptop, een fijn boek, mijn telefoon + oortjes en mijn ov-kaart. Ik reis namelijk elk weekend naar mijn ouders die 100 kilometer verder wonen, ik wilde niet mee verhuizen want ik wilde niet van mijn school af. Maar de vrijdagen en maandagen zeul ik me nu wat af met extra spullen! Zo'n tas winnen zou dus erg leuk zijn! :)
Liefs

Charlotte - Zondag 4 september 2016 19:26
Portemonee, boeken, waterfles, deodorant, pennen en papier, agenda, sleutel, mascara en nog veel meer...
Ella - Zondag 4 september 2016 19:30
In mijn rugtas zit mijn laptop, camera, cameralenzen, batterij voor mn camera, portemonnee, sleutels, eten en drinken, oortjes en mijn agenda! :)
Sentouki - Zondag 4 september 2016 19:31
Wat een gave tas, kan ik mooi gebruiken voor mijn werk als dyslexiebehandelaar als ik veel spullen mee moet nemen:
Map met huiswerkbladen, laptop, schrijfblok, kleine whiteboard, pennen en natuurlijk beloningsstickers. Daarnaast portemonnee, klein toilettasje, therapiemapje, tussendoortjes, lunch, dopper en mijn ipod!
Elise - Zondag 4 september 2016 19:43
In mijn tas zitten jammer genoeg vaak schoolboeken. Ik vind school namelijk echt niet fijn. Pijnstillers voor het geval dat ik misselijk zou worden. ALTIJD mijn gsm en powerbank (kan niet zonder🙈), agenda, lunch, klein toilettasje, pennenzak en natuurlijk oortjes en portefeuille 😊

Dien - Zondag 4 september 2016 20:38
Het lijkt mij héél leuk om deze tas te winnen. Hij is zooo mooi! ♥
In mijn tas zit standaard mijn telefoon, portemonnee, spiegeltje, pijnstillers, appeltje, zakdoekjes en mijn ouderwetse MP3 speler.
Maureen - Zondag 4 september 2016 20:56
Ik herken het probleem met een tas vinden waar je laptop inpast, maar mijn laptop is even groot als die van jou dus dat gaat passen! :D Ik heb op school altijd mijn laptop nodig, dus die neem ik mee, verder neem ik mijn agenda, water, eten, mijn etui, portemonnee en oordopjes mee. En nog veel meer prulletjes wat ik eigenlijk nooit gebruik. :p Wat een super mooie tas, ik doe mee! :) x
Jeanine - Zondag 4 september 2016 21:40
Een 15" laptop, boeken die 3x zo dik maar net zo groot als mijn laptop zijn. Schriften, notitieblok, agenda, pen, potlood, rekenmachine, geodriehoek. Mobiel, oordopjes, portemonnee. Lunch, fruit en andere tussendoortjes. 700 ml waterfles. En eventuele andere spullen voor creatieve presentaties. Mijn laptoptas van vorig jaar is gescheurd door alle zware spullen dus een nieuwe tas is meer dan welkom!
Bloemen_meisje - Maandag 5 september 2016 11:27
Wanneer word de winnaar bekend gemaakt?
Agness - Maandag 5 september 2016 19:25
Aaah wat een super leuke tas!
Wat er in mijn tas zit?
- Mijnn ipad (aangezien m'n laptop er helaas niet in past)
- etui met alles wat daar in zit natuurlijk...
- schoolspullen
- een motivatie boekje& een boekje waar ik allemaal dingen in uitwerk en to do lijstjes in maak..
- een flesje water & flesjes nutridrink ( in case of emergency)
- mijn portomonee
& eigenlijk niet veel meer, aangezien er zo'n gapend groot gat in zit dat de helft er onderweg uitvalt (oepsss)Kimberley Janssen - Maandag 5 september 2016 19:25
Wat een ontzettend leuke tas :) Ik doe graag een poging om hem te winnen.
In mijn bijna-versleten-Eastpack zit: lippenbalsem, mijn portemonnee, paracetamol, deodorant en parfum, haarborstel, handdoek (om op te zitten), 'spul' voor als ik ongesteld ben, zonnebril, kauwgom, handzeep, blarenpleisters en gewone pleisters, powerbank voor mijn iPhone, notitieboekje (waar ik graag in schrijf en/of teken), pennen, oordopjes om muziek te kunnen luisteren, theorieboeken van therapie, therapieschrift, flesje water én ik heb altijd wat te eten in mijn tas :)

Mxxx - Maandag 5 september 2016 19:49
Aangezien ik een nieuwe rugzak nodig heb is dit wel een leuke tip :) vind hem namelijk erg leuk!
Fightertje - Maandag 5 september 2016 19:49
In mijn rugtas heb ik altijd handcrème, lippenbalsem, portemonnee en zonnebril. De rest van de inhoud is afhankelijk of ik naar school ga ( collegeblok, laptop en dergelijk) stage een aantal mappen en als juf in spe materiaal wat ik in mijn les gebruik naar mijn werk is het meestal alleen mijn agenda. Deze tas is super handig zodat ik niet steeds spullen uit mijn tas moet halen voor mijn werk en ik een aparte tas heb voor school en stage.
Marianne - Maandag 5 september 2016 20:01
Wat een leuke rugtassen!! Helemaal gek op deze bags!! Wat zou het leuk zijn als ik een van de tassen kon winnen. Na mijn studie hoop ik te gaan werken en daar past een mooie nieuwe tas helemaal bij!
In mijn tas zit altijd een labello, handcreme, telefoon, portemonnee en een tussendoortje voor de erge trek onderweg!
Manal - Maandag 5 september 2016 20:20
Wat er standaard in m'n tas zit is m'n mobiel, oordoppen, een blikje cola, kauwgom, wat te eten en labello! Vaak ook deo en m'n oplader! Als ik naar school ga zitten er natuurlijk nog 10 kilo boeken in en een etui etcetera! Ik heb ook m'n rekenmachine bij me dan en de standaard nodige schoolspullen! ❤️
Luna - Maandag 5 september 2016 20:50
Wat super leuk deze winactie !
In mijn rugzak gaat: Schoolboeken, schriften, etui, agenda, sleutels, telefoon, pakjes drinken, eten :)
Elsbeth - Maandag 5 september 2016 20:55
In mijn tas zit: collegeblok, pennen, agenda, portemonnee, sleutelbos, OV-chipkaart, waterflesje (Dopper), laptop, plastic tasje met laptopoplader+muis, USB-stick, pasje van mijn werk, pasje voor koffie-automaat, kauwgom, gesmeerd brood + fruit/groente en als ik lang in de trein moet zitten de Flow :) Helaas past het niet in mijn tas als ik ook nog studieboeken en een practicumjas mee moet nemen, dus deze Herschel is bij mij meer dan welkom!!
dancer! - Maandag 5 september 2016 22:18
Ik zou deze rugtas erg graag winnen! Ik heb nu een schoudertas, maar daar krijg ik behoorlijk last van mijn nek van.
In mijn (rug)tas zit: medicatie, portemonnee, telefoon, ov-kaart, lipbalsem, lippenstift, een vork, een tussendoortje, flesje water, een leesboek, menstruatiecup, paracetamol en wisselend een leesboek, collegeblok, mijn laptop of sportspullen.
marloes - Maandag 5 september 2016 22:56
Er zit altijd heel veel in mijn rugtas.
-kauwgom (kan echt niet zonder)
-pen en notitie blok
-agenda
-portomonee (met alle pasjes inhoud)
-mijn telefoon
-maandverband tapon.
-make-up
-paracetamol
-laptop
Flux - Maandag 5 september 2016 23:11
Nu niks, want ik heb een schoudertas. Maar daardoor dus ook vaak een zere schouder en rug. Mocht ik tot een rugtas kunnen overgaan, dan zou hier mijn kleine laptop in kunnen, m'n brood en flesje water, portemonnee, sleutels (hopelijk in apart vakje, want: altijd kwijt), telefoon, iPod, boek en papieren én ov natuurlijk :)...
Sparkle1991 - Dinsdag 6 september 2016 00:08
In mijn rugzak die al veel te oud is - bijna 8 jaar- heb ik bijna altijd

• mijn laptop
• Dopper
Sparkle1991 - Dinsdag 6 september 2016 00:09
En toen maakte hij m'n berichtje maar half :(

Ook : Fietslampjes, pasjes, een zak met brood en een pot pasta,
AnnemiekeVB - Dinsdag 6 september 2016 07:07
In mijn rugtas zit heel simpel: mijn lunch, drinken en het een en ander te eten voor tussendoor. Daarnaast altijd een fijn boek, schrift om evt in te schrijven en soms verwen ik me met een fijn tijdschrift. Ook zorg ik voor een of twee extra linnen tasjes voor als ik toevallig een boodschap doe en het past niet meer in mijn eigen (al vrij oude) rugtas. Portemonnee heb ik ook altijd bij me. Uiteraard heb ik natuurlijk ook mijn laptop, lesboeken of readers, schrijfmateriaal bij me en verzorgingsspulletjes als papieren zakdoekjes, kam, deoroller, etc. Vrij saaie inhoud dus😉 (Maar wel heel functioneel en fijn voor mij)!
Kristien S. - Dinsdag 6 september 2016 09:36
Fijn hoor, ik ding ook even mee! Mijn rugtas zit meestal behoorlijk vol, vooral met dingen die ik eigenlijk niet dagelijks nodig heb maar waar ik wel rustig van word. Hihi. Komt ie!

- agenda van de Hema, met daarin een balpen (handig met zo'n ringen) en mijn bus- en treinabonnement, want anders raak ik die altijd kwijt. In de voorflap steekt een Instaxfoto met chocomelk van mijn favoriet koffiehuis.
- notitieboekje, daar schrijf ik gedichten in. Ik doe soms mee aan slam poetry, dus op deze manier heb ik altijd wel wat materiaal bij.
- pennenzak met allerhande schrijfgerief.
- notitieschrift voor wanneer ik naar de les moet, soms ook een laptop.
- koptelefoon en mp3. Van die laatste ben ik niet zo tevreden, maar een iPod is me te duur en uiteindelijk ben ik altijd wel blij als ik naar muziek kan luisteren - deze week vooral naar Belle and Sebastians "The Boy with the Arab Strap". (Must listen!)
- portemonnee met daarin geld, winkelkaarten, visitekaarten, klantenkaarten, persoonskaarten en dergelijke. Ergens liggen ook nog wat internationale munten.
- een tweede pennenzak met stiften, want die schrijven zo heerlijk.
- een buideltje met vanalles: lippenstift voor eens in de twee maanden, mascara, een schelp om de zee te horen, een nagelvijl en een handgemaakt fluitje uit Congo.
- een koekje of iets, voor wanneer ik niet meteen een tussendoortje vind.
- een schattige brooddoos (met een vos erop) met lunch. En een wortel, zo'n lekkere dikke waar je op kan peuzelen.
- drinkfles, de tweede al omdat ik de eerste ergens aan een bushalte liet staan.
- een leesboek voor op de trein.
- een buideltje met promoplectrums van de vierde-pijlerorganisatie waar ik vrijwilliger voor ben.
- mijn bril.
- mijn Fairphone.
- van op een marktje ergens drie houten bolletjes die geur verspreiden: vanille, zwarte bes en papaja. Dat is fijn om gewoon maar even aan te ruiken.

Dat is het geloof ik zo'n beetje. Normaal ook mijn sleutelbos, maar die euh... raakte ik ook kwijt, er is een nieuwe in de maak. Liefs!
Merel - Dinsdag 6 september 2016 12:40
Oh wat een prachtige tas! Ik houd sowieso van rugtassen, omdat er zo lekker veel in kan ;) Want dit moet er allemaal in passen: mijn laptop, agenda, flesje water, sleutels, fietslampjes, collegeblok, telefoon, eten en opladers.
Kiml - Dinsdag 6 september 2016 18:50
Wat een leuke winactie! Dit jaar doe ik examen dus genoeg om mee naar school te nemen. Normaal gesproken laat ik de helft van mn boeken gewoon thuis,maar het zou in dit examenjaar misschien handig kunnen zijn om wel gewoon goed op te Letten (;. Vandaar dat zo'n mooie rugtas dan ook prima van pas zou komen. Xx Kim
Karin - Woensdag 7 september 2016 15:50
Ow, hij is leuk......
Ik ben helemaal geen 'tassenfan' en als er een tas mee gaat is het een rugzak.
Voor mij geen make-up en andere toiletspulletjes maar meestal word hij gevuld met spullen die ik op het werk gebruik en in het weekend gaat er van allerlei lekkers in voor een heerlijk picknick of borrel met mijn vriend in het park.
Daar lijkt deze rugzak me zeer geschikt voor!
Ik ben helemaal niet hebberig over het algemeen maar voor deze.....
hebben, hebben, hebben!!!!

Cato - Woensdag 7 september 2016 22:25
Heb al jaren dezelfde schooltas omdat ik 'm zo leuk vind, maar ben nu toch wel toe aan een andere omdat 'ie van ellende (door school natuurlijk..) uit elkaar valt. Vind een tas als deze super gaaf & handig omdat mijn laptop er ook perfect in past.

Verder zou ik mijn brood bakje met eten (!) er in doen, een thermos fles voor mijn thee, schriften, boeken, etui, agenda, order map & kauwgom. Eigenlijk alles wat je voor school nodig hebt, met een tas als deze heb je zeker weten genoeg ruimte ;)
Anne - Donderdag 8 september 2016 10:47
Ik heb op dit moment geen rugzak, maar en hard op zoek! Ik ben namelijk heel veel heen en weer aan het reizen tussen mijn ouders, vrienden en mijn eigen huisje in het hoge noorden (groningen dus). Aangezien die treinreizen vaak best lang duren en ik vaak een nachtje ergens blijf slapen, sjouw ik dus mijn halve huis mee (als in: kleren, make-up, douchespullen, pyjama, maar ook leesvoer om me in de trein te vermaken en een laptop om nog wat te werken). Ik loop dan ook regelmatig met 3 linnen schoudertassen rond, haast geen doen, dus deze rugtas zou goed van pas komen!
Haas - Zaterdag 10 september 2016 21:36
Ik ben vergroeid met mijn rugzak, het liefst eentje met veel ruimte en veel verschillende vakjes. Altijd handig om bij je te hebben, want je weet nooit wat je allemaal tegenkomt als je op stap gaat. Mijn portemonnee zit er standaard in, en vaak ook een regenjas voor de je-weet-maar-nooit momenten. Verder is de inhoud aangepast op de activiteit, van leeg als ik boodschappen ga doen tot gevuld met boek, krant, dagboek, lunchpakketje en museumkaart voor een dagje weg met de trein. En als ik thuiskom zitten er natuurlijk allerlei dingen in die ik onderweg heb verzameld :-). Helaas begint mijn rugzak net te verslijten, dus het wordt tijd voor een nieuwe.
Eva - Maandag 19 september 2016 19:27
Jammer dat de mooie groene tas maar liefst €109 kost.
Dat is voor mij niet te betalen. Ik zie vaker prijzen op deze site die echt niet op te brengen zijn voor mensen met een uitkering.

Gefeliciteerd aan de winnaars desalniettemin, en geniet ervan :-)
Jenna - Dinsdag 16 mei 2017 22:06
jammer dat ik deze winstactie niet eerder heb gezien
ik had graag verteld dat ik alle mooie herinneringen uit mijn leven in deze rugtas
had willen stoppen.!