Trend: veters in je kleding

 

Ik herinner mij nog dat ik vroeger een zwart shirtje had met een soort veters bij mijn decolleté - die ik toen nog niet echt had - die kruisend langs elkaar liepen. Ik was er helemaal weg van. Op gegeven moment heb ik het weggedaan omdat het 'echt niet meer kon' en inmiddels is deze trend weer helemaal terug van weggeweest. Ik zie weer heel veel van dit soort tops en blouses en sowieso zijn veters veel terug te zien in kleding en schoenen (en dan niet zoals we ze kennen om je veters mee te strikken). Niet alleen op deze manier. Ik heb er op dit moment niks van in mijn kledingkast hangen omdat ik het wat meer iets voor de lente en zomer vind, maar wie weet komt dat nog!

veters

Ergens heeft het wel een speelse uitstraling maar tegelijkertijd is het ook wel sexy. Zeker als je lekker bruin bent door de zon vind ik dit wel erg leuk staan. Het doet mij een beetje denken aan een Bohemian of Indianen look. Het doet mij denken aan de zomer, een beetje hippie maar tegelijkertijd vind ik het ook wel uitdagend. Bij sommige tops wordt hiermee een duidelijke en diepe decolleté bedekt. Bedekt, maar er is nog veel te zien omdat het slechts een aantal veters zijn.

River Island

river island

river island

river island

river island

river island

river island

river island

schoenen

schoenen

schoenen

schoenen

Asos

asos

asos

shirt

asos

asos

asos schoenen

asos

schoenen

asos

H&M

hm blouse

hm

hm

hm

Herken jij deze trend en is het wat voor jou?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lost girl - Zaterdag 2 april 2016 10:13
Ik wist helemaal niet dat ie uit was. Zie nog steeds veel mensen in mijn omgeving ze dragen. Misschien omdat ik wat alternatieve vrienden heb en vaak naar Keltische en middeleeuwse festivals ga. Daar is het heel normaal. Ik vind het supermooi.:)
Channah - Zaterdag 2 april 2016 12:06
wow wel heel sexy
Met iets eronder vind ik het wel heel mooi
manonwheels - Zaterdag 2 april 2016 12:50
Ik draag zelf veel kleding uit de gothic scĆØne, dus veel met veters. Het draagt lekker en is gewoon mooi. Dat het niet helemaal volgens de mode regels is, daar heb ik me nooit mee bezig gehouden. Toen ik uiteindelijk mijn ontslag kreeg zijn mijn driedelige pakken de deur uit gegaan en se komen er ook niet meer in. Ik draag nu wat ik lekker vind zitten en dit past bij mij šŸ˜†
xirisjeexx - Zaterdag 2 april 2016 15:35
Ik vind het echt heel leuk!
Ingrid - Zaterdag 2 april 2016 16:03
Dat laatste blousje is leuk!!!!!
mire - Zaterdag 2 april 2016 17:34
ja hoor dat vind ik heel leuk!
Imnotwillywonka - Zaterdag 2 april 2016 19:55
Een trend die niet aan mij besteed is...
Xx - Zaterdag 2 april 2016 20:01
Niet zo leuk
RosieV - Maandag 4 april 2016 11:00
Ik zou die beige bruine wel dragen, die vind ik wel leuk, of die zwarte.