Trend: de Ibiza stijl

 

Ibiza is een vakantiebestemming die op het moment enorm populair is onder BN-ers en heel veel andere Nederlanders. De Ibizastijl in kleding zien we ook al langere tijd in Nederland en zeker in de zomer zien we het steeds meer. Het is een vrolijke en kleurrijke kledingstijl die een bohemian en hippieachtige uitstraling heeft. Het gaat hierbij om een wat luxere hippieuitstraling met veel goud, kraaltjes en andere details. Denk bijvoorbeeld aan grote hoeden, een gescheurd shortje, suede jasjes met franjes, andere fringe items, kleurrijke sieraden, grote rieten strandtassen, laarzen met printjes, etc.

Ibiza stijl

Omdat dit nu zoveel te zien is en een grote trend is, heb ik een aantal leuke items uit webshops voor jullie verzameld. Zelf hebben wij niet echt kleding in deze Ibiza stijl waardoor wij geen eigen foto's konden maken. Ik vind de stijl opzich wel leuk, vooral de tassen en andere kleurrijke accessoires, maar misschien past het niet helemaal bij mij.

Accessorize
Ik vind het altijd erg leuk om bij deze winkel binnen te lopen. Het ziet er altijd zo vrolijk en gezellig uit en ze hebben er super leuke dingetjes! Het ziet er altijd zo mooi gedetailleerd uit. Op de één of andere manier koop ik er niet heel veel maar toch ga ik altijd met een goed gevoel weg. Ik ben wel verliefd op deze mooie tassen en clutches.

Tassen accessorize

 

Modemusthaves
Modemusthaves is een leuke webshop met allerlei musthaves waar wij vaker over bloggen. Ook zij hebben leuke ibiza stijl items waaronder leuke spulletjes hieronder. Ik vind vooral het broekje en het armbandje heel leuk.

Modemusthaves

 

Loavies
Loavies is sowieso een heel leuke webshop, maar ze hebben dus ook veel leuke Ibiza achtige items. Zoals deze jasjes met leuke details en franjes, mooie kleurrijke sieraden met printjes, etc. 

 

Loavies

 

The Musthaves
Ik kende deze webshop nog niet maar toen ik op zoek was naar leuke Ibiza items kwam ik het tegen. Ze hebben veel leuke musthaves en dingen die je niet op alle websites kunt vinden.

the musthaves

 

Bikinibiza
Een aantal jaar geleden zijn deze bikini's van Bikinibiza ontworpen. Het zijn leuke bikini's die helemaal handgemaakt bewerkt zijn met allemaal leuke strikjes, bedeltjes, bloemetjes, etc. Elk item is dus uniek. Ik heb destijds nog weleens geprobeerd om zo'n broekje zelf te maken. Het was best goed gelukt en leuk om te doen. Ze zijn nogsteeds heel populair.  

Bikinibiza

 

Mirazo
Op de website van Mirazo zag ik deze fantastische tassen en armbanden! Ik ben vooral helemaal weg van de tassen van Barong Barong. Ze hebben een erg leuk printje en zien er vrolijk uit. Leuk als strandtas of om mee te nemen op vakantie. Volgens mij past er ook heel veel in.

Mirazo

 

Mipacha
Het merk en de webshop Mipacha verkoopt fantastische schoenen met allerlei leuke printjes en kleurtjes die heel goed bij de Ibiza stijl passen.

Mipacha schoenen

Boholifestyle
Deze webshop heeft allerlei leuke Boho achtige dingetjes. De webshop ziet er super mooi uit en ze hebben ook leuke Ibiza items zoals de armbanden en tassen hieronder.

Boholifestyle 

Wat vind jij van de Ibiza stijl?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lisa - Zondag 10 augustus 2014 10:51
Die Boholifestyle site is echt leuk !!
benthe - Zondag 10 augustus 2014 11:02
De schoenen zijn echt super leuk!!!!
Denisee.. - Zondag 10 augustus 2014 11:14
Superleuk!
Me - Zondag 10 augustus 2014 12:08
Dat broekje dat je zelf maakte, heb ik eens op een foto gezien hier. Tenminste, dat denk ik. Ik dacht toen nog, wat super schattig. Echt heel leuk. Vind deze stijl zelf wel bij jou passen eigenlijk. Bij mij past ie niet zo al ga ik er wel vaak heen, naar het heerlijke Ibiza.
ChristinaS - Zondag 10 augustus 2014 12:24
Die schoenen zijn fantastisch! Alleen beetje duur :(
Sheila - Zondag 10 augustus 2014 13:30
Die armbandjes, tasjes en schoenen en eigenlijk alles, o mijn God zó mijn style! :) X
Maan - Zondag 10 augustus 2014 15:16
Leuk!
Maanmeisje - Zondag 10 augustus 2014 17:02
Wow, leuk zeg!
Bo_love13 - Zondag 10 augustus 2014 17:05
Superleuk !
marleen - Zondag 10 augustus 2014 21:07
ik heb bij pimkies deze zomer leuke en betaalbare schoenen in diezelfde stijl gevonden
Star* - Maandag 11 augustus 2014 11:33
Ik vind het helemaal geweldig, mits leuk gecombineerd.
Cristina6 - Maandag 11 augustus 2014 12:51
heel vrolijk allemaal, maar om de een of andere reden is het niet mijn stijl... ;-)
Rain* - Maandag 11 augustus 2014 13:47
Net een Wayuu Mochila bag besteld! super leuk
Eva - Dinsdag 12 augustus 2014 16:05
Wauw die schoenen en die eerste rugzak vind ik echt super mooi!