Trend: Minimalistische oorbellen

 

Minimalistisch is wat mij betreft altijd goed als het gaat om kleding en accessoires. Dingen met weinig poespas maar die mooi zijn op zichzelf. Een beetje net zoals mensen, die vaak ook het mooiste zijn zonder al te veel make-up en andere poespas. Minimalistische, eenvoudige sieraden zijn vaak heel subtiel maar wel heel stijlvol. Op dit moment zijn ze heel veel te zien overal en wat mij betreft is dit een heel goede trend. We hebben niet veel nodig om mooi en stijlvol te zijn, maar zo'n kleine subtiele oorbel kan een look net even af maken. Ik hou ervan.

Less is more
Als het gaat om oorbellen geldt voor mij wel echt 'less is more'. Ik weet nog dat ik met mijn moeder en zus oorbellen ging laten schieten. Ik weet niet meer precies hoe oud ik was, maar ik denk een jaar of 8. In de jaren die daarop volgde zijn er langzaam een aantal bij gekomen. Ik heb nu in mijn ene oor drie oorbellen en in de andere twee. Dat vond ik leuk toen, haha! Niet heel minimalistisch, maar ik draag wel heel kleine oorbellen. Eigenlijk heb ik altijd in beide oren twee kleine knopjes. Eentje met een steentje en de ander is helemaal goud. Het staat eigenlijk overal goed bij en ik hoef er niet over na te denken.

oorbellen

Ik denk dat sieraden, dus ook oorbellen, heel veel zeggen over onze stijl en misschien ook wel over onze persoonlijkheid. Ik heb in de loop van de jaren heel wat verschillende oorbellen gedragen. Dit is ook wel afhankelijk geweest door de trends en wat op in een bepaalde fase in mijn leven mooi of juist niet mooi vond. In deze blog dus wat tips voor minimalistische, subtiele oorbellen maar het is natuurlijk het belangrijkste om gewoon te dragen wat jij mooi vindt.

Modemusthaves

pijl oorbel

modemusthaves

kruis oorbel

modemusthaves

modemusthaves

oorbellen

oorbellen

oorbellen

Shop Seventeen

blaadjes oorbellen

oorbel

Asos

vogel

oorbellen

oorringetjes

oorbel

pijl

oorbellen

oorbellen

asos

♥ Anna + Nina

oorbellen

oorbellen

oorbellen

H&M

oorbellen

Wat voor oorbellen vind jij mooi?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

lana - Vrijdag 8 april 2016 09:56
fijn!!! ik was al een tijd klaar met alle grote hangers
Merizz - Vrijdag 8 april 2016 10:20
Zitten leuke oorbellen tussen! Die veertjes en maandjes zijn echt gaaf!
Ik heb aan beide kanten 2 tunnels van 6 mm, dit vind ik fijner als oorbellen, ik kan ze altijd inhouden/ soms afwisselen van piercing en heb geen last van het sluitinkje van de oorbellen wanneer ik ga slapen. Als ik zo ooit niet meer wil, haal ik ze eruit en groeien ze gewoon weer dicht. Wel heb ik ook nog een tweede gaatje aan beide kanten waar ik af en toe oorbellen in doe :)
Soms alleen wel jammer dat je ze niet gauw ziet, mijn haar valt eigenlijk altijd over m'n oren. Maar als ik mijn haar gebonden met een speldje heb of in een staart/vlecht, doe ik meestal wel leuke tunnels/oorbellen in :)
Laura J - Vrijdag 8 april 2016 11:59
Ik heb de 5e van Modemusthaves, die kleine zilveren staafjes. Vond staafjes al een tijdje leuk, maar de meeste die ik tot nu toe gezien had, vond ik altijd te groot.
UnknownAngel - Vrijdag 8 april 2016 13:39
Die vogeltjes vind ik wel super schattig! Maar ik draag zelf toch liefst schattige dingen (bloemetjes, strikjes, vlinders, ...) of anders toch wel hangers met krullerige patronen. Hele kleine, minimalistische dingen vind ik meestal meh
Anne-Maria - Vrijdag 8 april 2016 15:11
De oorbelletjes van Modemusthaves vind ik heel gaaf. En de veertjes van Shop Seventeen zijn ook echt te cute :).
Ik ben zelf gewend om wat grotere dingen te dragen, maar ga dat eens even omgooien, hihi.
channah - Vrijdag 8 april 2016 18:57
OOOHHH hier hou ik zo van!
ze zijn echt leuk!
x
Anne - Zondag 10 april 2016 08:29
Ik vind minimalistische oorbellen ook het mooiste.Grote oorbellen zitten mij alleen maar in de weg.Dat heb ik met alle sieraden en accessoires,.Zo min mogelijk; alleen een klein accent dat heb ik het liefste.