Tip: Moderne Hippies Markt

 

Heb je volgende week zondag nog niets leuks te doen, dan heb ik een heel leuk idee voor je! Bezoek de Moderne Hippies Markt! Op deze markt vind je alles wat je op ModerneHippies.nl kunt zien, maar dan offline. Leuke vintage kleding, verse sapjes, biologisch eten, Bohemian tassen en vrolijke sieraden; alles kun je er vinden.

moderne hippies

Ik ben zelf dol op tweedehands, vintage en hippie kleding. Als jong meisje van zeven jaar was ik al gek op kraaltjes, Indiase sieraden, sjaaltjes en droeg ik bloemetjes in mijn haar. Dat is eigenlijk niet over gegaan, al draag ik niet zo vaak tweedehands kleding meer. Wel draag ik veel natuursteen in sieraden, vintage kettingen en oude tassen. Ook scoor ik af en toe een leuk kledingstuk, zoals laatst een vintage leren jas voor 15 euro!

moderne hippies

Op de Moderne Hippies Markt vind je heel veel kramen met leuke spulletjes, dingen om te doen, te drinken of te eten. Als je de filmpjes bekijkt, zie je dat de Moderne Hippies Markt een fijne sfeer heeft en het er vrolijk en gekleurd uitziet.

Moderne Hippies Markt // 25.08.2013 // Aftermovie from Moderne Hippies on Vimeo.

De markt vindt plaatst in Amsterdam Roest (in een loods) op 23 februari van 12:00u-18:00u. Het is belangrijk om cash geld mee te nemen als je iets wilt kopen, omdat een pinautomaat niet heel dicht in de buurt zit en er op de markt cash betaald wordt. Wil je meer informatie over deze markt, bezoek dan de website www.modernehippies.nl

moderne hippies markt

Ik ben zelf van plan om de markt te gaan bezoeken met een paar vriendinnen en ben benieuwd naar de sfeer! Wie weet ben jij hiermee ook op een leuk idee gekomen om iets gezelligs te doen aanstaande zondag. In dat geval, veel plezier!

moderne hippies markt

Foto's door Suzan en Rosali Ruardy

Lijkt jou de Moderne Hippies Markt leuk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

emmy - Zondag 16 februari 2014 10:44
leuk is best dicht bij mij! ik ga er zeker heen!
Marieke - Zondag 16 februari 2014 10:51
Jaaa! Ik wil er heen
Liadan - Zondag 16 februari 2014 11:03
Leuk! Jammer dat het net op de dag is vóór de stufie komt :(
Mystery - Zondag 16 februari 2014 11:45
Ik volg die site al een tijd, echt fantastisch! Helaas zit ik volgende week aan de andere kant van het land, maar ik ga er zeker eens heen :)
Pauliene - Zondag 16 februari 2014 11:50
Ben er zelf ook geweest al we eens in Amsterdam gingen ik deed altijd al mijn kleed geld daar voor opsparen want ik was dol op die markt
MIO? - Zondag 16 februari 2014 11:52
Wat jammer dat het 'helemaal' in Rotterdam is, anders was ik zeker gegaan. Liefde
Maanmeisje - Zondag 16 februari 2014 12:36
Ja, mij lijkt het erg leuk, ik houd van zulke kleding, alleen ga ik er niet naartoe.
PeanuttButterfly - Zondag 16 februari 2014 12:40
Lijkt me heel leuk! Ik wil erheen (:
Star* - Zondag 16 februari 2014 18:14
jammer, te kort dag en best ver reizen voor mij : (
klinkt erg leuk