Tassen van Toms

 

Afgelopen zomer kocht ik een paar Toms. Ik vind het idee achter dit schoenenmerk namelijk heel tof. Wanneer je een paar schoenen koopt bij Toms, doneert Toms een paar schoenen aan een kind of volwassene in een arm land in de wereld. Het 'One for One' concept betekent dat Toms iets goeds doet als jij een aankoop doet bij hen. Het begon allemaal bij schoenen, waardoor Toms inmiddels al zo'n 35 miljoen paar schoenen heeft kunnen doneren. Inmiddels kun je bij Toms ook zonnebrillen, koffie en sinds kort ook tassen kopen. 

Wanneer je een zonnebril koopt, inversteert Toms in een project dat het gezichtsvermogen van kinderen in nood helpt verbeteren. Als je een pak koffie koopt, kan Toms een week lang schoon drinkwater doneren aan een mens in nood. Een goed initiatief vind ik en daarom blog ik vol enthousiasme over deze nieuwe uitbreiding van de winkelketen. Toms heeft namelijk een kleurrijke, bijzondere tassen collectie uitgebracht. 

toms

In de collectie, en dat maakt het extra leuk, vind je echt allerlei soorten tassen. Van stoere rugzakken tot mooie clutches, schoudertassen en handtasjes. Toms heeft in deze collectie kleurrijke prints, maar juist ook wat meer 'clean' prints en neutrale kleuren. Ik vind vooral de rugtassen en de tas direct onder deze tekst heel erg leuk. De tassen zijn te koop vanaf 34,95 tot iets boven de 200. 

Toms tassen

tas

toms tassen

tas

toms tassen

toms

tas

tas

toms shoes

toms shoes

tasje

toms tassen

 

tas toms

tas

Wat vind jij van de colletie en van het idee van Toms?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

question - Zondag 26 april 2015 10:09
Ik vind het echt een super initiatief en ook hele mooie tassen.
Leuk!!!
Sanne - Zondag 26 april 2015 18:32
O wauw... Die bovenste is echt enorm leuk! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe schooltas. Zouden er genoeg boeken in die tas passen?
miri - Zondag 26 april 2015 21:59
wouw!
Anne-Maria - Maandag 27 april 2015 06:58
Supergaaf merk! Ik heb even op de site gekeken, en daar staan zulke mooie dingen op. Thanks voor de tip. Oh, en het idee erachter is ook leuk!
Claire - Maandag 27 april 2015 21:43
Heel goed en mooi!