Schoenen die elke vrouw nodig heeft

 

Bijna elke vrouw is gek op schoenen en de meeste vrouwen hebben gemiddeld twintig paar schoenen. Dit is natuurlijk eigenlijk helemaal niet nodig, maar we kunnen het niet helpen; het is nou eenmaal ontzettend leuk om schoenen te kopen en als je een paar ziet wat je leuk vindt is het moeilijk om je in te houden. Er zijn een aantal type schoenen die elke vrouw in haar kast zou moeten hebben. Natuurlijk bedoel ik dit met een knipoog, want jij moet gewoon in je kast hebben wat je zelf graag in je kast wilt hebben en leuk vindt. Ik zal in ieder geval mijn musthave schoenen, zodat ik voor iedere outfit een passend paar schoenen heb, voor jullie op een rijtje zetten.

collage

Zwarte pump
Een zwarte pump kan bij bijna elke outfit. Of je nou een spijkerbroek draagt, een simpel jurkje of een gala jurk. Een zwarte pump past er bij.

asos zwarte pump

new look zwarte pump

Asos en New Look

Laars
Laarzen zijn tijdloos en kunnen bij elke outfit. Je kunt laarzen mooi dragen bij een spijkerbroek, maar ze kunnen ook leuk staan bij een jurkje of rokje. Wanneer je een laars draagt bij een jurkje of rokje is het het mooiste als de laars goed aansluit op je benen en niet open staat.

laars zalando

laars zalando

Zalando

 

Enkel laarsje
Stoere enkellaarsjes zijn helemaal in. Je kunt deze dragen bij jeans, maar het kan ook leuk staan onder een jurkje om het net weer wat stoerder te maken.

invito laarsje

invito laarsje
invito

Stiletto's
Stiletto's zijn ideaal voor als je een feestje hebt, maar je kan ze natuurlijk ook overdag dragen. Om het niet te heftig over te laten komen wanneer je ze overdag draagt is het het slimst om ze bij een casual outfit te dragen.

stiletto new look

stiletto new look

New Look

Bescheiden hak
Wanneer je wel graag hakken draagt, maar er niet zo goed op kan lopen is een schoen met een bescheiden hak een ideale oplossing.

bescheiden hak asos

bescheiden hak new look

ASOS en New Look

Sneaker
Ook sneakers kunnen bij bijna elke outfit. Sneakers staan stoer bij een casual outfit, maar kunnen ook ontzettend leuk staan bij een jurkje. Wanneer je sneakers bij een jurkje wilt dragen, is het het leukste om een lage sneaker te dragen.

sneakers new look

sneakers hm

New Look en H&M

Platte ballerina
Ballerina's passen ook bij bijna elke outfit en is een goede vervanging voor pumps, want niet alle meiden lopen comfortabel op pumps. Wanneer je effen ballerina's hebt matchen ze bij elke outfit. Felle ballerina's kunnen je outfit net weer wat opfleuren.

ballerina hm

ballerina hm

H&M

 

Sandalen
Sandalen zijn heerlijk om te dragen wanneer het warm is buiten. Je kunt sandalen leuk dragen bij een spijkerbroek, jurkje of rokje. Sandalen komen in veel soorten en maten. Je hebt sandalen ook met hakken, wat ook erg leuk kan zijn.

sascha sandaal

sascha sandaal

Sacha

Hebben jullie alle type schoenen die in mijn lijstje staan?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anne - Vrijdag 9 mei 2014 10:16
ik heb maar liefst 2 van deze soorten schoenen.

Sorry hoor, maar ik heb zo'n ontiegelijke hekel aan 'kledingstukken die elke vrouw nodig heeft', 'beautyitems die elke vrouw nodig heeft' en 'schoenen die elke vrouw nodig heeft'. Ik heb daar allemaal niet zo veel behoefte aan, maakt dat me dan minder vrouw ofzo?
Anne - Vrijdag 9 mei 2014 10:16
ik heb maar liefst 2 van deze soorten schoenen.

Sorry hoor, maar ik heb zo'n ontiegelijke hekel aan 'kledingstukken die elke vrouw nodig heeft', 'beautyitems die elke vrouw nodig heeft' en 'schoenen die elke vrouw nodig heeft'. Ik heb daar allemaal niet zo veel behoefte aan, maakt dat me dan minder vrouw ofzo?
@anne - Vrijdag 9 mei 2014 10:40
Ja dat maakt je minder vrouw. Wat wil je nou horen? Met een beetje ratio weet je zelf toch ook wel hetgeen je schrijft onzin is. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar ik denk dat de meesten wel denken van "O inderdaad ik heb al deze schoensoorten". Op deze manier kan je overal kritiek op hebben, terwijl het een prima blog is.
Tessa - Vrijdag 9 mei 2014 10:42
Van dit lijstje heb ik geen laarzen of hoge hakken, de rest heb ik wel (sneakers zelfs meerdere) ;-)
@Anne - Vrijdag 9 mei 2014 10:55
Als je goed leest, staat er in het stukje bovenaan:
''Natuurlijk bedoel ik dit met een knipoog, want jij moet gewoon in je kast hebben wat je zelf graag in je kast wilt hebben en leuk vindt.''

Hakken zijn voor mij een mission impossible, maar ballerina's, enkellaarsjes en veterschoenen, die heb ik zeker!

anoniem - Vrijdag 9 mei 2014 11:04
Ik vind het ook altijd stom om te zeggen dat elke vrouw deze schoenen nodig heeft... Waarom zou elke vrouw al deze schoenen nodig hebben? Ik ben het eens met Anne, ik stoor me aan dit soort blogs. Maakt het mij dan abnormaal dat ik deze schoenen niet heb? Nee, dat niet ... maar zo komt het er wel een beetje uit. Ik vind gewoon de titel slecht gekozen, verder vind ik het wel een inspirerende blog als je nieuwe schoenen nodig hebt :-)
H - Vrijdag 9 mei 2014 11:15
Ik heb sneakers, sneakers, sneakers en sneakers ^^
Emma - Vrijdag 9 mei 2014 11:21
Leuke Blog! Ik heb inderdaad van elke soort minstens 1 paar, haha.
Me - Vrijdag 9 mei 2014 11:46
Ohw herkenbaar. Heb ze allemaal. De soorten dan. Niet die op de plaatjes.

En natuurlijk ben je niet minder vrouw als dat niet zo is. Wat hier bedoeld wordt, is wat vrouwen gemiddeld genomen/in het algemeen aan schoenen hebben. En ja, de titel zou mss anders moeten zijn omdat hij er nu staat of het een feit is, maar wij weten toch allemaal wat hier bedoeld wordt denk ik?

Of moeten we voortaan met titels als: Vorm vooral je eigen mening en wij bedoelen hier geen vaststaand feit, maar dit soort schoenen staat bijna bij elke vrouw in de kast. Man, ik haak na 3 woorden al af en ik denk menigeen met mij. Er is ook nog zoiets als een bloglokkertje. Een titel die maakt dat je de blog wilt lezen.

En heb je nu geen enkel paar van dit soort schoenen, dan ben je juist lekker apart en bijzonder want dan heb je wat gemiddeld geen andere vrouw aan schoenen heeft.
? - Vrijdag 9 mei 2014 11:54
Jemig wat een gezeur zeg. Waarom lees je een blog als je het niet leuk vind? En dan vooral commentaar leveren. Het is een prima blog, en als je leest wat er staat , zegt dit niks over alle vrouwen.maar het is nou eenmaal zo dat een hoop vrouwen gek op schoenen zijn. Ik word een beetje moe van al dat gezeur, als ik eerlijk ben. Ik lees blogs niet als het me interesse niet heeft.

Ik vind het een leuke blog en ja ik heb een hoop schoenen behalve ballerina's, want die staan me echt niet! Ik heb echt een sandalen tik. Daar kan ik niet genoeg van hebben
.xEmily - Vrijdag 9 mei 2014 12:00
Leuke blog! (:
Singingbee - Vrijdag 9 mei 2014 12:45
Zucht.... leuke blog:)!
Ingrid - Vrijdag 9 mei 2014 13:12
Ik heb voor alle gelegenheden schoenen inderdaad. Doordeweeks draag ik het liefste enkellaarsjes en in de lente en zomer ben ik helemaal blij met sandalen en slippertjes. High heels zijn voor mij een must have, de tijdloze zwarte hakken ben ik gek op! Op gympen zul je me niet zien, ondanks dat ik het bij veel meiden heel leuk vind staan. Dan heb ik liever voor gemak een ballerina aan. Leuke slippers hierboven van de Hennes!!!
Lisette - Vrijdag 9 mei 2014 13:14
I've got them all and a lot more! I love shoes
Roos - Zondag 11 mei 2014 01:00
Ik heb alleen de stoerdere enkellaarsjes uit het rijtje. Ik loop 99% op mijn Sendra cowboyboots.
Veerle - Zondag 11 mei 2014 02:00
Even een reminder dat ik té veel schoenen heb. En dan geef ik stiekem ook nog eens toe aan mijn smaak die -in toenemende mate- verre van budgetproof is.. Gelukkig ben ik wel van het budgetshoppen voor kleding, accessoires en meubeltjes! Kringloop, vintage en aanbiedingen :D
Lot1995 - Maandag 12 mei 2014 14:58
Ik heb alle soorten wel in mijn kast staan, omdat ik meer dan 50 paar heb heb ik een rek aangeschaft maar helaas kan ik ze ook daar niet op allemaal op kwijt
Sharon - Maandag 12 mei 2014 20:58
Ik heb geen een van deze soort schoenen. Ik heb 2 paar dokter martens. gothic hakken met plateau, gympies maar ik heb geen laarzen.
Linda - Zondag 29 november 2015 18:56
Ik spaar ze allemaal..Joehoe!