Scarlet's schoenen stash

 

Uit een recent onderzoek onder Amerikaanse vrouwen blijkt dat de helft van de vrouwen meer dan twintig paar schoenen heeft. Bovendien bezit een kwart van de ondervraagde vrouwen een paar Uggs. De afgelopen tijd kom ik op diverse blogs en in allerlei vlogs de zogenaamde Shoe Stash tegen. Een video of blog met daarin je schoenenverzameling. Ik roep zelf zo ongeveer dagelijks dat ik bijna geen schoenen heb om aan te trekken, maar voor deze blog ben ik mijn zogenaamd karige schoenenverzameling maar eens ingedoken en wat bleek: ik heb best veel schoenen! Nouska en ik showen graag onze schoenen stash aan jullie. In deze blog zal ik mijn schoenen stash tonen en volgende week zal Nouska dit doen.

Scarlet shoe stash

Ik heb mijn schoenen even allemaal uit de kast gehaald en in mijn woonkamer op de grond gelegd (lees: gegooid). Ik ben het meest trots op mijn nieuwste paar schoenen. Deze schoenen heb ik kort geleden gekocht bij Dr. Adams. Ik was op zoek naar zwarte hakken en deze vond ik helemaal geweldig. Het is een beetje een middenweg tussen een pump en een laarsje, ideaal voor de lente en zomer. Ze zijn wel redelijk hoog en daarom voor mij niet geschikt om uren op te lopen. Sowieso niet handig met zo'n dun hakje, want dan moet ik dat om de paar weken vervangen. De schoenen waren 100 euro.

schoenen stash proud2Bme

Onderstaande laarzen heb ik in de uitverkoop gekocht bij Zara. Ik had ze al eerder gezien in de Zara in Amsterdam, maar daar hadden ze ze niet meer in mijn maat. Toen ik ze een tijdje later in Amersfoort tegenkwam in de uitverkoop heb ik geen moment getwijfeld en ze gekocht. Ze zijn wel plastic en daarom kan je ze niet heel mooi houden door te poetsen. Ze waren ongeveer 35 euro.

schoenen stash proud2Bme

De volgende groene schoenen heb ik echt al jaren. Ik heb ze ooit bij Sacha gekocht in de uitverkoop. Ze liepen heerlijk en ik droeg ze enorm vaak. Inmiddels draag ik ze nauwelijks mee, maar kan ik ze gewoonweg niet weggooien. Dat vind ik zo zonde! Aan de linkerschoen (dat kan je goed zien!) heeft mijn konijn (nijnemans) zelfs geknaagd! Bizar dus dat ik er af en toe nog op loop en ze niet weggooi....

schoenen stash proud2Bme

Mijn superleuke pantoffeltjes! Afgelopen weekend gekocht bij Hunkemoller in de uitverkoop voor 7,50 euro. Ze zitten wat ruim, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze gewoon moest hebben!

schoenen stash proud2Bme

Deze bruine laarsjes heb ik gekocht bij Bershka. Ze zien er inmiddels een beetje afgetrapt uit. Ik moet ze nodig poetsen, maar daar ben ik niet zo goed in ;) Het zijn fijne eenvoudige laarsjes die overal onder staan. Het is niet mijn favoriete schoen, maar voor af en toe zijn ze prima. Ze waren ongeveer 35 euro.

schoenen stash proud2Bme

Deze grijze veterschoentjes heb ik gekocht bij Van Haren. Ik geloof dat ze nu twee jaar oud zijn. Ik heb ze enorm veel gedragen in de zomer. Daarom zien ze er inmiddels zo verlept uit. Ik heb ze al een paar keer in de wasmachine gedaan omdat blote voeten in schoenen met warm weer... na ja, je snapt het wel. Meer dan 20 euro hebben ze niet gekost. Ze staan leuk onder een kort broekje, maar ook onder een lange zomerse broek.

schoenen stash proud2Bme

Ook deze schoenen heb ik gekocht van Van Haren. Ik zag ze ongeveer een jaar geleden in de folder staan en vond ze helemaal geweldig. Ik vond de opengewerkte hak zo origineel en moest ze daarom hebben. Ze waren bovendien, zoals bijna alle schoenen van Van Haren, niet duur (rond de 30 euro). Ze zitten niet heel geweldig. Daarom heb ik ze maar af en toe (in de zomer) aan.

schoenen stash proud2Bme

schoenen stash proud2Bme

Deze groene laarzen heb ik in de uitverkoop (omg ik koop wel heel veel in de uitverkoop!) gekocht bij Manfield. Ik vind Manfield wel een mooie schoenenwinkel voor kwalitatief goede schoenen. Je betaalt wel iets meer, maar je doet er dan ook langer mee. Ik heb deze laarzen denk ik al zo'n vijf jaar. Ze zitten goed en ik vind het mooi dat ze een beetje 'afzakken' bij je benen. Ze waren rond de 50 euro.

schoenen stash proud2Bme

Deze blauwe laarsjes heb ik voor 8 euro (ja echt!) gekocht bij Van Haren. De hakjes zijn een beetje vies. Dat krijg je helaas snel wanneer er stof om de hakjes geen zit. Ze zijn mooi hoog en elegant. Ik krijg ze alleen wat moeilijk aan. Bij haast kan ik deze dus beter niet aantrekken.

schoenen stash proud2Bme

Deze pumps met studs heb ik zo'n vier jaar geleden gekocht bij Sacha. In die tijd waren de studs nog niet hip. Ik vond de schoentjes heel schattig, maar ook stoer. Ook deze waren in de uitverkoop. Ze zitten een tikkeltjes krap, dus ik moet er niet te lang op lopen. Ik geloof dat ze rond de 30 euro hebben gekost.

schoenen stash proud2Bme

Deze sandaaltjes heb ik vorig jaar gekocht voor mijn vakantie naar Curacao. Ik heb ze gekocht in een winkeltje in Utrecht. Ik vond ze erg leuk en ze lopen, omdat ze nauwelijks een hak hebben, ook heerlijk. Ze waren 25 euro.

schoenen stash proud2Bme

Deze flatjes met aztecprint heb ik ongeveer een maandje geleden gekocht bij New Yorker. Ik vond ze superleuk voor de zomer en lente. Ze kostten maar 10 euro!

schoenen stash proud2Bme

Mijn favoriete kleur was vroeger groen. Vandaar dus weer een paar groene schoenen. Deze pumps heb ik een aantal jaar geleden gekocht bij Van Haren. Ik draag ze nu af en toe ik combi met een groene trui of groen shirtje. Ze staan best leuk vind ik.

schoenen stash proud2Bme

Heel soms ben ik nog wel eens sportief of wil ik er sportief uitzien ;) Speciaal voor die momenten heb ik deze paarse Reeboks. Ze zitten heerlijk en ze staan best leuk onder een skinny jeans. Ik weet niet meer hoeveel ze hebben gekost.

schoenen stash proud2Bme

Ook deze witte slippertjes heb ik vorig jaar gekocht voor mijn vakantie naar Curacao. Ik had deze speciaal gekocht voor een wit gehaakt jurkje wat ik bij Zara had gekocht. Deze pasten daar heel cute bij. Ik heb de slippertjes gekocht in zo'n witte schoenenwinkel (Axi ofzo) voor 10 euro.

schoenen stash proud2Bme

Deze blauwe lakschoenen heb ik een aantal jaar geleden gekocht in een vaag buitelands winkeltje. Ze waren iets van 20 euro en ze staan erg leuk onder mijn blauwe colbert jasje. Ze zitten alleen niet zo lekker, dus vaak draag ik ze niet.

schoenen stash proud2Bme

Deze paarse pumps met bloemetjes vind ik erg leuk. Ik heb ze gekocht bij Blanco in Spanje. Ze waren niet duur. Ze zitten prima en ik draag ze graag!

schoenen stash proud2Bme

Deze zwarte laarsjes heb ik gekocht bij Bershka... en je raadt het al: in de uitverkoop! Ze waren maar 10  euro. Ik heb ze erg veel gedragen. Inmiddels zien ze er helaas niet meer zo mooi uit. Ook gaat de hak ieder moment kapot omdat die zo teer is. Ik heb dus al flink veel meer dan tien euro betaald aan schoenmakerskosten.

schoenen stash proud2Bme

Ja, ik beken! Ik heb ooit ook Uggs gekocht. Deze grijze Uggs heb ik via Marktplaats gekocht. Ik twijfel nog steeds of ze echt zijn. Ze waren geloof ik 45 euro. Ik draag ze eigenlijk nauwelijks meer, omdat ik het gevoel heb olifantenpoten te krijgen met die Uggs.

uggs

Wat ik geleerd heb van deze blog? Dat ik best heel veel schoenen heb & dat ik wat vaker schoenen moet kopen die ik echt mooi vindt of ze nu in de uitverkoop zijn of niet. Volgende week volgt de schoenen stash van Nouska.

Wat vind je van mijn schoenen stash?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Caro - Vrijdag 26 april 2013 12:20
Die sloffen zijn super leuk! =)
Flower - Vrijdag 26 april 2013 12:31
Die rijglaarsjes zijn zoooo leuk!
Tyrande Whisperwind - Vrijdag 26 april 2013 12:38
Jeetje wat een hakken heb je, haha. Dat je erop kan lopen, ik zou na een dag al kapot zijn haha. Vind de manfield laarzen tof
Cindy - Vrijdag 26 april 2013 12:52
Me like
Meisje - Vrijdag 26 april 2013 13:30
Die van Blauwe laarsjes van 8 euro vind ik leuk! En de lakschoenen :)
Colour - Vrijdag 26 april 2013 13:45
Die sandaaltjes met steentjes!! Leuk!!
S. - Vrijdag 26 april 2013 14:01
Hahha, zo herkenbaar, denken dat je bijna geen schoenen hebt, maar ondertussen xD
leuke verzameling!
Lunamira - Vrijdag 26 april 2013 14:06
leuk om ze allemaal te mogen zien, je hebt echt leuke soorten schoenen en stijlen die overal wel een keertje te pas komen :-) En inderdaad bést veel schoenen haha :-)
Ag!rl - Vrijdag 26 april 2013 14:14
haha, leuk :)
ik heb echt geen twintig paar schoenen en al helemaal geen uggs :P
ik vind de lakschoenen erg mooi
Vivienne - Vrijdag 26 april 2013 14:29
paaaarse schoenen
xXxpaula - Vrijdag 26 april 2013 14:30
Leuk om te zien. Ik had een heel stoere collectie verwacht, maar er zijn vrij veel hakken eigenlijk. Leuk!
nicky - Vrijdag 26 april 2013 14:34
Die sandaaltjes uit Utrecht vind ik echt leuk!
Black Rose - Vrijdag 26 april 2013 14:52
Je SLOFFEN!
* - Vrijdag 26 april 2013 15:05
hehe, ik zou ook een hele verzameling aan schoenen hebben hoor.
Ik denk dat ik er zo'n 15 paar heb fzo:p
En ga er zaterdag nog nieuwe kopen :p
Eefje - Vrijdag 26 april 2013 15:13
ooeeehh die sandaaltjes..
I like...
GodsChild - Vrijdag 26 april 2013 15:32
Scarlet wat heb jij een leuke & originele smaak!!
mona - Vrijdag 26 april 2013 17:44
Ik zou als ik jou was vooral ook schoenen kopen die lekker zitten haha!
xlikeaflower - Vrijdag 26 april 2013 20:01
die sloffen zijn zoo cool! :)
ik hou echt van sloffen, ze zitten zo lekker ^^
het liefst zou ik ermee naar school gaan, maaar ja. ik denk dat ze me dan raar gaan aankijken :P
Who cares. doe ik nog wel keertje xd
of ik vergeet ze uit te doen en dat ik daar pas op school achter kom, vind ik ook wel iets voor mij ._. :P
c - Vrijdag 26 april 2013 20:44
De uggs, ik vind ze juist enig! Ze zullen je tof staan en de paarse uit spanje en de slippers met witte bloem vind ik mooi!
Anke - Vrijdag 26 april 2013 23:00
Wat zou ik daar graag enkele stuks uit lenen.... leuk!
framboosxx - Zondag 28 april 2013 23:01
Hah, ik herken mezelf er helemaal in!
Heb dit weekend bedacht dat ik ze echt maar eens moet gaan opruimen!;p