River Island goes Plus Size

 

Candice Huffine werd beroemd omdat ze als eerste plus size supermodel poseerde voor de Pirelli calendar. Nu toont ze haar prachtige lichaam in de eerste plus size collectie van River Island. Volgens de 31-jarige brunette uit New York biedt deze collectie plus size vrouwen exact de outfits die je op straat ziet. Volgens haar hoeft een plus size collectie er helemaal niet anders uit te zien dan een 'gewone' collectie, er moet alleen gekeken worden naar hoe het op een mooie manier kan passen.

River Island Plus is een 75-delige kledingcollectie die geprijsd zal worden tussen 6 en 80 Pond en welke vanaf 9 maart verkrijgbaar zal zijn in een selectief aantal River Island winkels én online in de webshop.

river island

river island river island

river island

river island river island

river island

river island river island

river island

vrouw x

river island

river island river island

river island river island

river island river island

Wat vind je van de collectie?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Melissa Otterman - Donderdag 3 maart 2016 10:25
Vind het totaal niet lelijk!
NEE. - Donderdag 3 maart 2016 10:55
ik vind mooi
anoniem - Donderdag 3 maart 2016 11:35
het gezicht klopt niet bij het lichaam?
Anoniem - Donderdag 3 maart 2016 15:24
Mooie kleding, maar ik vind het laten zien van vrouwen met een te hoog bmi net zo slecht als het laten zien van vrouwen met een te laag bmi. Of het nou representatiever is voor de gemiddelde mens of niet, een te hoog gewicht moet je niet promoten.
Laura - Donderdag 3 maart 2016 15:35
@Anoniem:

Dit gaat toch niet om het "promoten" van een te hoog gewicht? Het gaat om het verkopen/laten zien van kleding in een maat die veel mensen hebben.
xirisjeexx - Donderdag 3 maart 2016 19:15
Ik vind het goed dat er steeds meer modellen met een maatje meer zijn
Lost girl - Zaterdag 5 maart 2016 00:41
@anoniem. Sorry hoor maar zij heeft echt geen obesitas. Ze heeft een heel normaal figuur. Hartstikke leuk al die dunne modellen maar ze laten nooit kleding zien waar ik in pas. Dus wat moeten wij dan als volle vrouwen, gewoon in ons naakie?
Anne - Zondag 6 maart 2016 10:45
Mooi.Leuk dat er zo veel variatie in stijl in deze collectie zit.
Ben blij dat het steeds gewoner wordt om modellen in verschillende maten te zien. Veel leuker.
@lostgirl. Inderaad ,zij heeft geen obesitas.Maar zo hebben mensen met ernstig ondergewicht ook problemen met kleding te vinden die past en leuk staat ! Dat had ik in ieder geval wel.